Van Thomas Whittington
Opmerking van de uitgever
  • 2 mei 2018 - De chocolade- en vanillearoma's voor onze beste veganistische poederpluk, Garden of Life - RAW Organic Protein, bevatten nu organische erythritol, een kunstmatige zoetstof die we in onze methodologie snijden. Het niet-gearomatiseerde eiwitpoeder van Garden of Life bevat dit ingrediënt niet en is een goed alternatief als u op zoek bent naar een poeder met een gladde textuur om in smoothies te mengen. Bij het testen merkten we dat het een sterke papierachtige smaak had wanneer het werd gemengd met water, en dat je een paar ingrediënten moet toevoegen (we hebben cacaopoeder, agave en pindakaas toegevoegd) om de smaak te maskeren. We zullen al onze topkeuzes opnieuw evalueren in onze volgende update.

Of u nu spiermassa wilt opbouwen of gewoon uw dagelijkse voedingsdoelen wilt bereiken, het beste eiwitpoeder is gemakkelijk te mengen en aangenaam om te drinken, allemaal zonder te vertrouwen op een ongezonde vuller. We hebben meer dan 4.000 diëtisten ondervraagd, gerenommeerde fitness- en gezondheidsexperts geraadpleegd en 12 gecertificeerde veilige poeders geproefd om onze topkeuzes te vinden .

Het beste eiwitpoeder

Onze beoordeling van eiwitpoeder: samengevat

Eiwit poeder
Het beste
De weiproteïne van Jay Robb
Proeven
Dymatize - ISO100
Met een budget
Garden of Life - RAW Organic Protein
Veganistisch poeder

Sportvoeding kan een lastige plek zijn voor de gemiddelde consument om te navigeren. Omdat eiwitpoeders niet worden gereguleerd door de FDA, kunnen fabrikanten wegkomen met veel misleidende informatie en marketinghype. We benaderden onze zoektocht naar het beste eiwitpoeder zoals een arts een patiënt benadert: "Ten eerste, doe geen kwaad." We zochten naar eiwitpoeders die zijn gemaakt van hoogwaardige, veilige en geverifieerde ingrediënten van derden, zonder kunstmatige toevoegingen . En natuurlijk moesten ze goed smaken.

($24 for 275 grams of protein). Als je idee van het beste eiwitpoeder is welke het gemakkelijkst is om op te slikken, bekijk dan Jay Robb's Whey Protein ($ 24 voor 275 gram eiwit). Het was gemakkelijk het best presterende poeder in onze tests en scoorde het hoogste voor zowel smaak als textuur. Jay Robb is prachtig gemengd, waardoor het een ideale keuze is als je snel iets wilt voor de sportschool. Het enige nadeel is de prijs; met bijna $ 0,09 per gram eiwit was dit het op één na duurste product dat we binnenbrachten.

trades a slight downgrade in taste for a higher protein content per dollar than any other powder we brought in ($30 for 600 grams of protein). Dymatize ISO100 ruilt een lichte afwaardering in smaak voor een hoger eiwitgehalte per dollar dan enig ander poeder dat we binnenbrachten ($ 30 voor 600 gram eiwit). Als u op zoek bent naar de beste deal, krijgt Dymatize u het meeste voor uw geld. Maar dat wil niet zeggen dat het geen lekker drankje was: testers hielden van de chocoladesmaak, vergeleken met chocolademelk op bijna elke reactiekaart. De vanille was een beetje meer polariserend, maar dat was overal het geval - met uitzondering van de vanille van Jay Robb.

($38 for 440 grams of protein). Als u op zoek bent naar een volledig veganistisch, biologisch en GMO-vrij eiwitpoeder, bekijk dan Garden of Life - RAW Organic Protein ($ 38 voor 440 gram eiwit). Hoewel plantaardige producten aanzienlijk slechter smaken dan de wei-eiwitten, vonden onze testers Garden of Life beter dan andere opties. We zullen eerlijk zijn, het is niet het meest aangename om exclusief met water te drinken, zoals we deden. Als je het echter combineert met sterkere ingrediënten zoals een milkshake, zou dat de rand moeten verwijderen.

Onze keuzes voor het beste eiwitpoeder

De weiproteïne van Jay Robb

Het beste
Proeven

Jay Robb's
De topper in vanillesmaak en een goede tweede in chocolade - Jay Robb's is een solide keuze voor elke smaakvoorkeur.

U kunt het aantal ingrediënten in het eiwitpoeder van Jay Robb aan de ene kant tellen: wei-eiwitisolaat, zonnebloemlecithine, xanthamgom, stevia-bladextract en natuurlijke smaken. Geen kunstmatige kleuren of zoetstoffen. Geen GGO's. Geen toegevoegde suikers. Bovendien was het het lekkerste poeder dat we probeerden. En hoewel het een van de duurdere eiwitpoeders is met bijna $ 0,09 per gram, denken we dat het het meer dan waard is.

Onze testers waren dol op Jay Robb's en rangschikten de vanillesmaak nummer één algemeen in smaaktests en chocolade nummer drie. Dit was vooral indrukwekkend, gezien het feit dat vanillesmaken anders universeel werden gehaat door onze testers.

Moet je je zorgen maken over GGO's? Hoewel de consensus onder wetenschappers is dat GGO's niet schadelijk zijn voor mensen , is het specifieke hormoon dat wordt gebruikt bij koeien die wei-eiwit produceren, rBGH, iets controversiëler . Het bewijs is nog steeds niet doorslaggevend , maar Canada en de Europese Unie hebben het gebruik ervan beide verboden vanwege bezorgdheid over verhoogde niveaus van groeihormonen en antibioticaresistente bacteriën.

Jay Robb is ook gebonden voor het eerst in onze textuurtests. De poeders vermengen zich gemakkelijk in het water, zonder onaangename eiwitdeeltjes in onze drank rond te laten zweven. Een tester zei: “Het heeft een gladde, dunne melkconsistentie. Magere melk - de zwaardere tweeling van water. 'Een ander ging zelfs zo ver als' bijna zijdeachtig '.

Afgezien van zijn smaak en textuur, gaat Jay Robb's ook verder en verder dan zijn ingrediënten. Het is een van de drie poeders die we hebben getest en die geen GGO's bevatten, wat betekent dat Jay Robb's de extra stap neemt om door kleine boerderijen te gaan om rBGH-vrije wei te verkrijgen. Het verdiende ook een 83,4 overall van Labdoor , met een indrukwekkende 93 score voor voedingswaarde, waardoor het een van de meest nauwkeurig geëtiketteerde eiwitpoeders op de markt is.

Dymatize - ISO100 Natuurlijke chocolade- en vanillearoma's

De meeste eiwitten
Voor je geld

Dymatize
Met $ 0,05 per gram eiwit is Dymatize de goedkoopste van onze kanshebbers, maar het levert nog steeds een heerlijk smakende chocoladesmaak.

Als u op zoek bent naar het meeste eiwit voor de beste prijs, hoeft u niet verder te zoeken. Dymatize levert eiwitten met een prijs van iets minder dan $ 0,05 per gram - de goedkoopste van alle producten die we hebben getest - en dit zonder in te boeten aan smaak of ingrediëntkwaliteit. Met 600 totale gram per zak van $ 30 is Dymatize uw beste keuze voor een geweldige prijs.

Dymatize biedt de goedkoopste proteïne

Prijs
Eiwit per lepel
Lepels per container
Totale proteïne
Dollars per gram
Allmax
$ 39.99
27
29
783
0,051
Dymatize
$ 29.99
25
24
600
0,049
Garden of Life
$ 37.59
22
20
440
0,085
Jay Robb's
$ 23.75
25
11
275
0,086
Optimale voeding
$ 29.99
24
24
576
0,052
Vega
$ 49,99
30
19
570
0.087

Dymatize was een van de lekkerste eiwitpoeders in onze tests en kwam in de buurt van die van Jay Robb. Onze testers hadden niets dan goede dingen te zeggen over de chocoladesmaak; de een merkte op dat het "het meest leek op chocolademelk van de drie chocolaatjes die ik heb geproefd" en een ander vergeleek het met warme chocolademelk en zei: "Ik zou dit graag kunnen drinken." Zoals elk ander merk naast Jay Robb's, was vanille iets meer polariserende. Een tester zei dat het "heel zoet was, zoals marshmallows", terwijl een ander concludeerde dat het "een totale tegenvaller was ... Zeer kunstmatige vanille met een sterke 'eiwit" ondertoon. "Dymatize was nog steeds de tweede hoogst gewaardeerde vanillesmaak in onze tests; het was gewoon niet zo universeel geliefd als die van Jay Robb.

Texture trok ook positieve reacties. De tester die de vanille Dymatize dichtsloeg als "een totale tegenvaller", moest toegeven dat het op een bepaald gebied was gelukt en noemde het "soepel en goed opgelost, maar ook vrij romig - de beste consistentie die ik heb getest." Andere testers vonden het leuk de soepelheid ervan, met één die zegt dat het "geweldig is voor diegenen die snel hun eiwit willen drinken." Omdat het een van de dunnere consistenties was die we probeerden, zou je zelfs een beetje extra kracht kunnen toevoegen als je op zoek bent naar in meer dan de standaard 25 gram per portie.

We waren ook ernstig onder de indruk van de kwaliteit van de ingrediënten van Dymatize en de nauwkeurigheid van de etikettering. Het behaalde de hoogste score op Labdoor van elk van de producten die we hebben getest met een totale 83,8, nauw aflopend van Jay Robb's. En hoewel de smaak niet zo populair was als die van Jay Robb, was het nog steeds gemakkelijk om op te slokken en is het de spotprijs waard.

Garden of Life - RAW Organic Protein

Het beste
Veganistisch poeder

Garden of Life
De lekkerste en gemakkelijkst te mixen van onze vegan kanshebbers.

Als u op een veganistisch dieet bent, is het aanbod van Garden of Life geschikt. We zullen eerlijk zijn, het is >

Het was een hechte band tussen Garden of Life en het andere veganistische poeder dat we hebben getest, Vega, maar Garden of Life had een voorsprong op een paar be>

Over het algemeen waren de smaaktests niet goed voor ons plantaardig aanbod. Garden of Life kwam op de voorlaatste plaats, met Vega slechts een haar achter. Testers vergeleken de chocoladesmaak van Garden of Life met kalkachtig water, een kalkachtige gesmolten milkshake en het laatste bier in een vat. De vanille ging niet beter: een tester zei dat het smaakte alsof "iemand een bolletje cakebeslag in een glas water liet vallen" en een ander vergeleek het met "vanillegras." Bijna elke tester gaf ook commentaar op de ongewone dikte van de drank vergeleken naar andere opties, waardoor het ongemakkelijker wordt om het te mengen in vloeistoffen die milkshake-consistent zijn.

Garden of Life (links) had een veel stroperiger consistentie dan die van andere opties zoals die van Jay Robb (rechts).

De waarheid is dat plantaardige eiwitten gewoon niet zo lekker zijn als wei. Maar er zijn verschillende dingen die je kunt doen om de smaak te minimaliseren, zoals het mengen met andere ingrediënten - banaan is een goede masker - of meer vloeistof toevoegen om het uit te dunnen. En hoewel het stroperig was, waardeerden we hoe Garden of Life volledig oploste zonder een blender te gebruiken, waardoor het een goede optie was voor je naar huis rijden vanuit de sportschool.

Hoe veilig te blijven met uw supplementen

Eiwitpoeder is geen vervanging voor een uitgebalanceerd dieet.

In de expliciete woorden van bodybuilder Rich Piana : “Elke concurrerende bodybuilder krijgt niet wat hij nodig heeft voor een show op GNC; ze gaan naar de supermarkt. Bodybuilders zijn niet gemaakt op supplementen; ze zijn gemaakt voor goed, gezond en gezond voedsel. ”Of je nu een competitieve atleet bent of niet, het is be>

Toegegeven, als je fulltime baan geen training voor de Olympische Spelen is, heb je waarschijnlijk geen tijd om yams te kopen, ze een paar uur te bakken, ze 's nachts af te koelen en ze naar de sportschool te slepen die elke dag in folie is gewikkeld . Voor degenen die geen prioriteit kunnen geven aan maaltijdplanning, zijn eiwitpoeders een geweldige manier om de algehele gezondheid te verbeteren - zo>

Marketing van sportvoeding zit vol met verkeerde informatie.

Supplementmerken willen uw geld en ze zijn berucht omdat ze valse tactieken gebruiken om het te krijgen. Houd gimmicks zoals deze in de gaten:

  • Mythe: Niet-gedenatureerde wei-eiwit
    Feit: dit bestaat niet. De FDA vereist dat commercieel verkochte melk wordt gepasteuriseerd, dus alle wei-eiwit is op een bepaalde manier gedenatureerd. Zelfs koud gefilterde wei is snel gepasteuriseerd en dat heeft niets te maken met de vraag of een product gedenatureerd is of niet.
  • Mythe: Met gras gevoederde wei
    Feit: Er zijn nul studies die concluderen dat wei-eiwit met grasvoeding betere atleten oplevert. Geen eiwitpoeder moet worden gewaardeerd boven een ander omdat de wei afkomstig was van met gras gevoerd vee.
  • Mythe: Hoe meer eiwitten, hoe beter
    Feit: slechts 10% tot 15% van de calorieën die je nodig hebt, komt uit eiwitten, en het maximaal acceptabele eiwitniveau voor een gezonde atleet is 0,9 gram eiwit per pond.

Misschien vind je dit ook leuk