Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

Momenteel aan het lezen

Commissie-vrije handel is hier. Dit is wat Millennial Investors moeten weten.

Volgende

9 dingen die u zich niet realiseerde over een AAA-lidmaatschap

Wildvuurseizoen: wat huiseigenaren moeten weten

Wat te doen als uw autoverzekering is geannuleerd

grmajo.net

Alivia McAtee

Bijdragende schrijver

5 minuten. lezen

Eenvoudig, gratis, mobielvriendelijk. Dat zijn geen woorden die doorgaans worden geassocieerd met beleggen in de aandelenmarkt - iets wat grote makelaars de laatste tijd proberen te veranderen. Op 1 oktober kondigde Peter Crawford, CFO van Charles Schwab , aan dat het bedrijf de kosten van de online handelscommissie zou verlagen tot $ 0. In de dagen na de aankondiging van Charles Schwab (en slechts enkele uren daarna voor TD Ameritrade ) volgden Fidelity en E-Trade ook het voorbeeld en sloegen de commissiekosten af.

Alsof dat niet genoeg was, kondigde Charles Schwab eind oktober aan dat het beleggers in staat zou stellen om fractionele aandelen te kopen en verkopen, waardoor beleggers delen van aandelen kunnen verhandelen. Voor aandelen zoals Apple, Netflix of Facebook, met enkele aandelenkoersen in de honderden, is het kopen van een fractie van een aandeel aantrekkelijk voor jongere en meer beginnende handelaren en beleggers.

Hoewel commissie-vrije handel een paradigmaverschuiving in de beleggingssector is, maken deze oudere instellingen niet bepaald de weg vrij. Disruptors zoals Robinhood hebben succes gevonden bij het aanbieden van online investeringsplatforms die zijn opgebouwd rond kostenvrije filosofieën. Uit een recent onderzoek is gebleken dat Robinhood, dat al sinds 2013 bestaat, al de meest populaire brokerage onder millennial investeerders is.

Een andere disruptor in de beleggingssector, Acorns , trekt ook jongere handelaren aan, met een gemiddelde leeftijd van beleggers rond de 32 volgens een recent CNBC-rapport. Het stimuleert micro-belegging door aankopen af ​​te ronden en het verschil in gedeeltelijke aandelen te beleggen.

Ondanks de druk van succesvolle disruptors zoals Acorns en Robinhood, lijken oudere instellingen ervan overtuigd te zijn dat het combineren van commissie-vrije handel met hun grote platforms hun concurrentievoordeel zal geven. Op de vraag naar het bedrijf dat commissielonen verlaagde, zei Fidelity-president Ram Subramaniam dat het "een al uitzonderlijk aanbod nog beter maakte."

TD Ameritrade president en CEO Tim Hockey uitte hetzelfde vertrouwen in een recent persbericht: "Met een prijs van $ 0 en een gelijk speelveld hebben we nog meer vertrouwen in onze concurrentiepositie en de waarde die we onze klanten bieden."

Deze aankondigingen hebben de laatste tijd veel buzz gegenereerd, maar het is be>

Het goede nieuws

Met commissie-vrije handel en fractionele aandelenaankopen kan iedereen met wat kleingeld een belegger zijn. Uit een Concreit-onderzoek bleek echter dat het percentage mensen onder de 35 jaar dat op de aandelenmarkt belegt, blijft dalen (momenteel 35%), en bijna de helft van de millennials (46%) investeert op geen enkele manier.

Volgens Sean Hseigh, oprichter en CEO van Concreit, een startup van vastgoedinvesteringen, kunnen deze trends "deels worden toegeschreven aan de Grote Recessie van 2008," toen "millennials uit de eerste hand zagen hoe een recessie meer traditionele investeringen kan beïnvloeden." Misschien is de recente veranderingen van makelaars zullen de aanmoediging zijn die millennials nodig hebben om te beginnen met beleggen.

Met commissie-vrije handel kunnen beleggers een voorsprong nemen op hun rendement zonder dat hun potentiële inkomsten worden verlaagd. Fidelity heeft bijvoorbeeld eerder een commissie van $ 4,95 in rekening gebracht. Dit betekent dat als u een aandeel van Microsoft hebt gekocht voor $ 130, de vergoeding 3,81% is. Dat klinkt misschien niet zo veel, maar de jaarlijkse opbrengst van Fidelity voor Microsoft (uitgedrukt als een jaarlijks percentage) is 1,46%, of minder dan de helft van de vergoeding die u hebt betaald om het aandeel in de eerste plaats te kopen.

Naast het verlagen van barrières die millennials zouden kunnen ontmoedigen om te beleggen, voegt commissievrije handel ook waarde toe voor bestaande klanten. "Misschien be>Kinetic Financial .

De nieuwe optie van Schwab om fractionele aandelen te kopen, is ook een schijnbaar op het millennium gericht voordeel. Millennials geven de voorkeur aan investeren in technologie , maar veel van die bedrijven hebben een hoge prijs per aandeel die onbetaalbaar kan zijn voor jongere investeerders die 'misschien niet zoveel kapitaal hebben om in eerste instantie te investeren', zei Hashemian.

Het slechte nieuws

Zelfs als makelaars geen transacties aanbevelen om uw account te veranderen en commissies te genereren, kunnen snelle transacties hoe dan ook populairder worden. Regelmatig handelen is echter een riskant spel. Beleggers wordt vaak geadviseerd om de >

Houd er rekening mee dat als een makelaar te mooi lijkt om waar te zijn, dat waarschijnlijk is. Alleen omdat u geen commissies betaalt, kunt u toch ergens anders kosten betalen.

“Commissies over transacties zijn enkele van de meest duidelijke vergoedingen, maar ze zijn niet altijd de grootste vergoedingen die beleggers betalen. Daarom is het niet verwonderlijk dat grote instellingen deze tarieven hebben laten vallen en dat als marketingboodschap hebben gebruikt. Veel mensen kunnen echter veel meer betalen aan interne vergoedingen, portfoliobeheervergoedingen, advieskosten, enz., Die veel moeilijker te zien zijn ”, zei Hashemian.

De toekomst van online beleggen

Deze makelaars verlagen niet alleen commissies, ze dumpen ze helemaal. Maar waar ga je heen als je al bij $ 0 bent?

Ondanks het succes van Robinhood leidde de beslissing van legacy-instellingen om commissies te laten vallen bij sommige beleggers tot paniek. Aandelen van Charles Schwab daalden na de commissie-vrije aankondiging te midden van de vrees dat het bedrijf winst zou verliezen zonder commissies. Gevraagd naar deze bezorgdheid vertelde Alison Wertheim, vice-president van public relations bij Charles Schwab, grmajo.net “de handelsinkomsten zijn gedaald tot een zeer klein deel van onze inkomsten. We zijn in staat om op andere manieren inkomsten te genereren, inclusief advieskosten, vermogensbeheervergoedingen en spread op klantgeld. ”

Maar naarmate meer disruptors de investeringssector betreden, zullen oudere bedrijven hun diensten moeten blijven verbeteren om jonge investeerders aan te trekken en te behouden.

Vooruitkijkend zullen bedrijven zich moeten richten op andere voordelen naast commissie-vrije handel. Volgens Hashemian zullen “makelaars en adviseurs zich moeten concentreren op het toevoegen van waarde door holistisch advies om relevant te blijven voor millenials.” Uit een Investopedia-enquête bleek dat 65% van de welvarende millennials financiële adviseurs vertrouwt en uit een andere enquête bleek dat 70% van de millennials liever advies van een mens dan een robot. Online makelaars bieden snelheid en gemak, maar persoonlijk advies lijkt onvervangbaar.

Op de vraag hoe ze de toekomst van online beleggen ziet, zei Wertheim dat ze verwacht dat het veel verder gaat dan alleen handel. "Het wordt een toekomst die wordt versterkt door digitale technologie, ondersteund door het beste van menselijke relaties, geholpen door geautomatiseerd beleggen en verpakte producten die beleggers helpen diversifiëren en het risico verminderen op de >

Wat is het volgende

gerelateerde artikelen

Silicon Valley versus Wall Street: The Battle for Your Money