Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

American Home Shield Home garantieoverzicht

American Home Shield is een geweldige keuze als u op zoek bent naar een thuisgarantie , die sommige reparaties aan apparaten en systemen in uw huis dekt. Een reeks flexibele plannen en een groot netwerk van reparatietechnici vergroten de kans dat de reparatie die u nodig heeft, onder uw contract valt - en op tijd wordt voltooid.

U hebt vier opties om uit te kiezen wanneer u zich aanmeldt: het Appliance Plan (uw boiler), het Systems Plan (uw sanitair systeem), het Combo Plan (een combinatie van de Appliances en Systems plannen), of het Build Your Own Plan (waarmee u zelf de items kunt selecteren die u wilt behandelen). Je hebt ook de optie om de dekking terug te geven tot de datum waarop je je huis hebt gekocht, afhankelijk van hoe snel je een Amerikaans Home Shield-dekking aanvraagt. Dit niveau van aanpassing is ongebruikelijk in de branche en stelt u in staat alleen de dekking te betalen die u nodig hebt.

Het is be>

Apparatenplan Systeemplan Combinatieplan Bouw je eigen plan
Prijs Verschilt Verschilt Verschilt Verschilt
Best voor dekking van het apparaat systeemdekking dekking van apparaten en systemen aangepaste dekking
Aantal items bedekt 11 10 21 10
Wat het dekt Airconditioning*
Verwarming*
Elektrisch
deurbellen
Rookmelders
Plafondventilator
Loodgieter**
Waterkokers
Afvalverwijdering
Instant H / C-waterdispensers
Centrale stofzuigers
koelkasten
Ranges / ovens /
kookplaten
Wasmachines
Wasdrogers
Vaatwassers
Ingebouwde magnetron
Afvalpersen
Vrijstaande ijsmachines
Garagedeuropeners
Ingebouwde voedselcentra
Alles van zowel de Appliances- als Systems-plannen Kies 10 items uit de plannen van Apparaten en Systemen
(extra items voor extra kosten)

* inclusief leidingwerk
** inclusief onderbrekingen

Claim van American Home Shield

"De oprichting van de thuisgarantie-industrie in 1971," American Home Shield is toegewijd gebleven aan zijn oorspronkelijke doel, omdat het blijft "het bezit van een huis gemakkelijker maken door [zijn] klanten te helpen hun budget te beschermen tegen grote, onverwachte reparatiekosten."

Is het waar?

Net als de meeste thuisgarantiebedrijven heeft American Home Shield een spoor van ontevreden klanten achtergelaten die hun dekking niet begrepen totdat ze het probeerden te gebruiken. Bepalingen in de kleine lettertjes stellen garantieleveranciers zoals AHS in staat om de voorwaarden voor reparatie of vervanging vast te stellen - en in sommige gevallen zich uit uw dekking te wringen.

Om ervoor te zorgen dat een Amerikaanse Home Shield-thuisgarantie u de gemoedsrust en de financiële voordelen biedt, zijn er drie dingen die u moet doen:

  • Kies dekking die u echt nodig heeft. De optie om een ​​plan te bouwen is ongebruikelijk in de branche en het zorgt ervoor dat u niet betaalt voor een pakket dat dekking biedt voor dingen die u misschien niet wilt of nodig heeft. Vanwege deze flexibiliteit is de kans veel groter dat uw Amerikaanse Home Shield-beleid de dingen dekt die u daadwerkelijk wilt dekken.
  • Doe niets dat uw beleid teniet doet. Home-garanties, waaronder die van American Home Shield, nemen bepaalde beslissingen van de consument weg. Als u uw eigen reparateur inschakelt (zelfs alleen voor een inspectie), zelf onderhoud probeert uit te voeren of een apparaat voor een ander gebruik met jerrycans optilt, wordt de dekking tenietgedaan. Als u geen onderhoud uitvoert zoals gespecificeerd in de gebruikershandleiding of de fabrikant van uw apparaat, kan de dekking ook teniet worden gedaan.
  • Begrijp wat uitgesloten is. De contracten van American Home Shield zijn duidelijker en genereuzer dan de meeste, maar alle contracten voor thuisgarantie hebben ernstige beperkingen als het gaat om wanneer uw garantie kan worden toegepast. Een voorbeeld: uw sanitair kan bedekt zijn, maar meestal zijn er geen badkuipen, wastafels of douches.

Zo>

Amerikaans Home Shield in één oogopslag

Best voor

Mensen die een flexibele huisgarantie willen, kunnen ze aanpassen aan hun behoeften

Niet voor

Mensen die de voorkeur geven aan >

Functies van American Home Shield

Prijs Verschilt
Staten dienden 49
Opvallende kenmerken Bouw je eigen plan
30 dagen wachttijd
Geen huisinspectie vereist
Netwerk van 15.000 onafhankelijke aannemers en 45.000 onderhoudstechnici
Plannen aangeboden Apparatenplan
Systeemplan
Combinatieplan
Bouw je eigen plan
Servicekosten $ 75, $ 100 of $ 125
Contractduur 1 jaar

Aanpasbare dekking

American Home Shield biedt vier plannen - een systeemplan, een toestelplan, een comboplan en een Build Your Own-plan. Telefonisch zullen vertegenwoordigers met u samenwerken om uw beleid aan te passen tijdens het offerteproces. Een van de huizen van onze testers had bijvoorbeeld geen airconditioning, dus de vertegenwoordiger verwijderde die van dekking om haar tarief te verlagen. Wanneer we via online chat en telefoon met vertegenwoordigers spraken, vonden we ze over de hele linie beleefd en behulpzaam.

Geen huisinspectie vereist

In tegenstelling tot veel andere providers, vereist American Home Shield geen huisinspecties voordat u zich aanmeldt voor uw garantie. Sommige providers gebruiken deze inspecties als een kans om oudere apparaten uit uw contract weg te laten (lees: dingen die waarschijnlijk kapot gaan).

Kies uw servicekosten

Wanneer u uw garantieplan voor thuis instelt, kunt u kiezen voor servicekosten van $ 75, $ 100 of $ 125. Dit zijn de eenmalige kosten die u moet betalen, samen met een kleine vergoeding voor het gemak als u een servicetechniek wilt aanvragen. Hogere servicekosten verlagen uw maandelijkse premie: testers die een servicekosten van $ 100 kozen, bespaarden $ 9 per maand boven de lagere kosten van $ 75. Als u relatief nieuwe apparaten hebt en niet verwacht dat er meerdere rampen per jaar zullen toeslaan, raden we u aan te kiezen voor een hogere servicekosten.

Mogelijke nadelen

Kortere fabrieksgarantie

Een fabrieksgarantie geeft aan hoe >thuisgarantiebedrijven die hun reparaties tot 90 of 180 dagen garanderen, betaalt American Home Shield pas 60 dagen na de oorspronkelijke claim.

Maandelijkse premie is misschien niet de moeite waard voor kleinere reparaties

Het citaat dat we voor een thuisgarantie van American Home Shield hebben verkregen, kost jaarlijks $ 516, plus $ 100 voor elke serviceaanvraag. Een reparatie van $ 1500 zou de maandelijkse uitbetaling rechtvaardigen, maar als de reparatie iets minder dan $ 1200 bedroeg, zouden we geld hebben bespaard door gewoon geld uit een spaarrekening voor noodgevallen te halen. Hoewel u de mogelijkheid heeft om een ​​eenmalig bedrag te betalen, wat mogelijk de kosten van een maandelijkse premie kan compenseren, raden we altijd aan om offertes van meerdere bedrijven te trekken om te zien of u een betere deal krijgt voor de dekking die u nodig hebt.

Concurrenten van American Home Shield

Amerikaans thuisschild TotalProtect AFC Home Club Eerste Amerikaanse thuisgarantie
Onze review
Betere beoordeling door Business Bureau
B B B B +
Servicekosten
$ 75, $ 100 of $ 125 $ 75 of $ 125 $ 60 $ 75 tot $ 100
Vakmanschap garantie
60 dagen 180 dagen Levensduur van contract 30 dagen
Bouw je eigen plan
24/7 ondersteuning
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

American Home Shield versus TotalProtect

offers a six-month guarantee on all repair work: If you continue to have issues even after the problem has been “fixed,” the company will send a technician to do follow-up work at no additional charge. TotalProtect biedt een garantie van zes maanden op alle reparatiewerkzaamheden: als u problemen blijft ondervinden, zelfs nadat het probleem is opgelost, stuurt het bedrijf een technicus om zonder extra kosten vervolgwerkzaamheden uit te voeren. American Home Shield daarentegen garandeert slechts twee maanden werk. TotalProtect plaatst ook geen aansprakelijkheidslimiet op de meeste systemen en apparaten, versus de limiet van $ 3.000 per item van American Home Shield. Maar er is geen optie om je eigen garantieplan voor thuis te bouwen met Total Protect, wat betekent dat je misschien vastloopt voor de dekking die je eigenlijk niet nodig hebt - als je slechts een beperkt aantal items nodig hebt, ben je misschien beter af met American Home Schild.

American Home Shield versus AFC Home Club

Hoewel American Home Shield en AFC Home Club beide enkele van de meest flexibele dekkingsopties in de branche bieden, blijft American Home Shield overtreffen met het Build Your Own-plan, maar de contractgarantie van AFC Home Club is ongelooflijk zeldzaam in de industrie: ter vergelijking, American Home Shield garandeert alleen reparaties tot 60 dagen. We raden aan om planopties te vergelijken en offertes van beide bedrijven te krijgen, hoewel het ook vermeldenswaard is dat AFC Home Club alleen plannen biedt in 47 staten, terwijl American Home Shield beschikbaar is in 49.

American Home Shield versus First American Home Warranty

lacks the flexibility of other providers, especially compared to American Home Shield's Build Your Own plan. De eerste Amerikaanse thuisgarantie mist de flexibiliteit van andere providers, vooral in vergelijking met het Build Your Own-plan van American Home Shield. De twee plannen dekken niet bepaalde systemen, zoals airconditioning, die standaard bij de meeste thuisgarantiebedrijven worden meegeleverd - deze dekking kost extra. Maar als je vooral geïnteresseerd bent in dekking van keukenapparatuur, kan het geen kwaad om te bellen en een offerte te krijgen: in zijn meest basale plan omvat First American meer keukenartikelen dan American Home Shield.

Veelgestelde vragen over de Amerikaanse Home Shield Home-garantie

Wat zorgt ervoor dat een item wordt uitgesloten van de dekking van American Home Shield?

Typische uitzonderingen op de thuisgarantie zijn artikelen die onjuist zijn geïnstalleerd of aangepast, of artikelen met reeds bestaande fouten, artikelen die al onder de fabrieksgarantie vallen en artikelen met cosmetische fouten die van invloed kunnen zijn op hoe een machine eruit ziet maar niet hoe deze functioneert.

Wat als een apparaat niet kan worden gerepareerd?

Als een van uw apparaten beschadigd is, moet American Home Shield eerst bepalen of het item niet kan worden gerepareerd. Als het bedrijf besluit dat dit het geval is, zal het een vervanging aanbieden of een andere oplossing voorstellen.

American Home Shield: The Bottom Line

Alleen u kunt beslissen of een Amerikaanse Home Shield-garantie zinvol is voor uw huis. Overweeg de leeftijd en de waarde van uw thuissystemen en apparaten, doe de wiskunde om erachter te komen hoeveel u terug zou krijgen als sommige van uw grotere items faalden, en meet of de mogelijke besparingen de uitwisseling van vrijheden en beperkingen waard zijn die komen met eventuele huisgarantie. Breng dan wat tijd door met citaten-surfen. AHS is een sterke concurrent op basis van zijn aanpasbare plannen en behulpzame klantenservice, maar het ontvangen van offertes van meerdere bedrijven zorgt ervoor dat u de goedkoopste premie krijgt voor de dekking die u nodig hebt.

Misschien vind je dit ook leuk