Van Kate Mooney

De beste testosteronbooster

Opmerking van de uitgever
  • 22 februari 2018 - Sinds onze laatste beoordeling zijn de fabrikanten van twee van onze topkeuzes failliet gegaan en zijn enkele nieuwe testosteronboosters de arena ingegaan. We hebben deze beoordeling bijgewerkt om het huidige veld van testosteronsupplementen te evalueren, evenals een analyse van de resultaten van wat voor resultaten je van t-boosters kunt verwachten. Onze enige huidige topkeuze, Beast Sports Nutrition, is een nieuwe speler in de industrie die alle vier de ingrediënten bevat met onderzoeken die een positief effect op testosteron aantonen.

We moeten waarschijnlijk beginnen met de olifant in de kamer: verhogen deze supplementen testosteron? Het antwoord is waarschijnlijk ja. Er zijn enkele ingrediënten die je lichaam helpen overtuigen om meer testosteron te produceren, maar er is een vangst. Testosteronboosters zijn eigenlijk niet zo goed in het stimuleren; dat wil zeggen, door je testosteronniveaus boven je gezonde, normale balans te brengen. Boosters werken meestal meer als restauratoren - helpen lage testosteronspiegels terug te brengen naar dat gezonde evenwicht in plaats van u te stimuleren boven normale testosteronspiegels.

Dit komt omdat je lichaam echt goed is in het reguleren van je hormoonspiegels. Dus als je normale testosteronniveaus hebt, kan boosting boven je natuurlijke basisniveau je op zijn best een paar uur geven terwijl je lichaam de overtollige testosteron aanmaakt en vervolgens onmiddellijk verwerkt.

De claim

Het is mogelijk om op natuurlijke wijze de testosteronniveaus van uw lichaam te verhogen.

Is waar?

We zullen eerlijk zijn. Testosteronboosters geven niet echt een boost. De beste testosteronbooster is als het nemen van een multivitamine met extra kruiden die uw testosteronniveaus licht en tijdelijk kunnen verhogen. Zoals alle supplementen betekent het vinden van de juiste testosteronbooster waden in een zee van ingrediënten, allemaal veelbelovend om te helpen.

Hoe we de beste testosteronbooster hebben gevonden

Om de beste testosteronbooster te vinden, hebben we elk supplement op BodyBuilding.com verzameld en onze lijst vergeleken met de beste resultaten op de beste lijsten zoals MensFitness , BroScience en BodyNutrition . We hebben alleen naar pillen gekeken, omdat sommige ingrediënten in testosteronboosters de reputatie hebben slecht te smaken, en poeders verlengen de ervaring alleen maar. Er zijn er veel - 133 om precies te zijn - en ze beweren allemaal dat ze de testosteronniveaus verhogen.

We hielden het simpel en volgden het uitgangspunt van testosteronboosters: testosteron beïnvloedt spiertoename, gewichtsverlies en libido, dus door de hoeveelheid testosteron in het lichaam te verhogen, kunnen we elk van die doelen verbeteren. Dit betekende dat we op zoek gingen naar ingrediënten waarvan bewezen is dat ze het testosteronniveau verhogen, niet naar ingrediënten die het libido kunnen verhogen of kunnen helpen spiermassa op te bouwen onafhankelijk van testosteron (zoals een gezond dieet hebben en je goed voelen over jezelf). Bovendien doken we diep in de specifieke ingrediëntenlijsten van onze finalisten en kruisden we ze af tegen WebMD en de National Institutes of Health (NIH) -database om ervoor te zorgen dat ze geen ingrediënten bevatten waarvan bekend is dat ze schadelijk zijn.

We hebben niet gekeken naar anabole steroïden.

Anabole steroïden verhogen testosteron, maar we hebben er niet naar gekeken omdat ze een doktersrecept vereisen en de neiging hebben om grotere ongewenste bijwerkingen te hebben.

Het gebruik van steroïden traint uiteindelijk je lichaam om te beseffen dat het niet zoveel testosteron hoeft te produceren om zijn evenwicht te bereiken, dus om dezelfde hoogtepunten te bereiken moet je meer steroïden nemen, en als je stopt met het innemen, moet je lichaam om bij te stellen - je zult een tijdje met laag testosteron leven (en je moet een arts raadplegen als je lichaam niet zelf bijstelt). Je lichaam dwingen om boven je natuurlijke testosteron te blijven, zelfs als je van nature laag bent, kan dit soort afhankelijkheid creëren die uiteindelijk de hoeveelheid testosteron vermindert die je lichaam zelf zal produceren.

We vonden vier ingrediënten die hun hype waardig waren

Testosteronboosters, zoals alle voedingssupplementen, zijn niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration voorafgaand aan marketing. Dit gebrek aan toezicht dateert uit de 1994 Dietary Supplement Health and Education Act (DSHEA), die bepaalde dat leveranciers van supplementen niet verplicht waren om de veiligheid van hun producten of de waarheidsgetrouwheid van wat er op de etiketten staat aan de FDA te bewijzen voordat ze werden vermeld te koop.

We hebben de database van het National Center for Biotechnology Information (onderdeel van de US National Library of Science) doorzocht op artikelen. Van de vele ingrediënten die op de markt werden gebracht als het stimuleren van testosteronniveaus, vonden we er slechts vier ondersteund door meerdere artikelen op basis van menselijke testen: magnesium, fenegriek en longjack - en wat zink zou ook niet afdwalen. Daarom moesten onze topkeuzes deze vier ingrediënten bevatten.

We snijden 22 testosteronboosters zonder magnesium.

Magnesium is een essentieel mineraal op zichzelf. Het ondersteunt je immuunsysteem en helpt " de normale zenuw- en spierfunctie te behouden " en iedereen moet (terzijde opkrikken) ervoor zorgen dat ze er genoeg van krijgen.

Onderzoekers van de Italiaanse universiteit van Palermo ontdekten dat magnesium de anabole hormoonstatus van deelnemers verbeterde - inclusief hun testosteronniveaus . In een vervolgonderzoek bevestigen ze dat zelfs na correctie voor leeftijdsverschillen in hun deelnemersgroep, " magnesium positief geassocieerd was met totaal testosteron, " dus moesten we van al onze testosteronboosters magnesium hebben, waarbij we de voorkeur gaven aan magnesiumaspartaat, citraat, lactaat en chloride. Deze vormen bleken gemakkelijker te worden geabsorbeerd dan magnesiumoxide en sulfaat . (Aan de andere kant telde het niet als het supplement magnesiumstearaat had, dat wordt gebruikt om pillen niet aan elkaar te laten plakken .)

AllMax Nutrition - Testo FX
Black Lion Research - Viron
Cellucor - P6 Original
Defiance - testosteronbooster
EPG - Tetroshred
FINAFLEX - Revolutietest
Irwin Naturals - staal-Libido
Irwin Naturals - Testosteron OMHOOG
JYM Supplement Science - Alpha JYM
Labrada - HumanoGrowth
Magnum Nutraceuticals - Stuwkracht
Magnum Nutraceuticals - Tonic
MRM - DHEA
MuscleTech - Test HD Super Elite
Nugenix
NutraBio - 100% pure tribulus
Nutrex - GETEST
Olympian Labs - DHEA
SAN - Tribuvar
Testogen
Transformeer supplementen - Forged Methyl EAA
USN - Testo Max 17

We snijden 3 producten met teveel magnesium.

GAT - Testrol
Blue Star Nutraceuticals - Status
GAT - Testrol Gold ES

We snijden 82 testosteronboosters zonder fenegriek.

Fenegriek komt vaak voor in de Indiase, Turkse en Perzische keuken. Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat het de testosteronniveaus verbetert, en met name de seksuele prestaties. Wetenschappers van Babu Banarasi Das University en King George's Medical University in India hebben ontdekt dat fenegriek de testosteronniveaus verbeterde . Testosteronspiegels namen toe bij 90% van de vrijwilligers, spermamorfologie ( de grootte en vorm van sperma ) verbeterde met 14,6% en meer dan 50% van de vrijwilligers ervoeren verbeteringen in mentale alertheid, humeur en libido.

Nog specifieker, de Universiteit van Sydney in Australië ontdekte dat naast het verhogen van testosteronniveaus, mannen een hoger aantal ochtenderecties ervoeren en vaker seks hadden na het nemen van een dosis van 600 mg per dag gedurende 12 weken. ( Het verbeterde ook de seksuele drang bij vrouwen. )

AllMax Nutrition - TribX 90
AllMax Nutrition - ZMA
AST - DHEA 100
Axis Labs Hypertest XTR testosteroncomplex
Betancourt Nutrition - Androrush
Blue Star Nutraceuticals - GH Peak
Bodybuilding.com - Handtekening ZMA
Bodybuilding.com Foundation Series - Tribulus Terrestris
Cellucor - P6 PM
Controlled Labs - Blue Gene
Controlled Labs - Blue Up
Controlled Labs - Blue Up - Stim Free
Core Nutritionals - Hard
Defiance - Forskolin
Dymatize - Z-Force
EVLUTIEVOEDING - ZMATRIX
Formutech Nutrition - Herstel
GAT - JetFUEL T-300
GAT - Mens Multi + Test
GAT - Tribulus
Gen X Labs - TestABOL
Healthy 'N Fit - Geavanceerd steroïde complex
iForce Nutrition - Intimideer SRT
iForce Nutrition - Reversitol V2
iForce Nutrition - Testabolan
iForce Nutrition - Tribulus 2400
iForce Nutrition - ZMA
IronMagLabs - Anabole Matrix
JYM Supplement Science - ZMA JYM
LiveLong Nutrition - Forskolin
LiveLong Nutrition - Icariin
MAN - N-XT
MHP - Super ZMA-test
MRM - Tribest 750
MuscleMeds - Methyl Arimatest
MusclePharm - Z-Core PM
MuscleTech - Platina 100% tribulus
MuscleTech - Test 3X SX-7 Black Onyx
MuscleTech - TEST HD
MuscleTech - Vitamax Test SX-7 Black Onyx
Natrol - DHEA
NU - Viriliteitspoeder voor heren
NU - TestoJack 100
NU - Tribulus
NU - ZMA
NutraBio - ZMA
Nutrabolics - Aggro
Nutrex - T-UP
Olympian Labs - Dynamische HGH
Olympic Labs - Test1fy
Optimale voeding - Tribulus
Optimale voeding - ZMA
PEScience - TruZMA
PharmaFreak - ANABOLISCH FREAK
PharmaFreak - ANDRO FREAK
PrimaForce - ZMA
Prime Male
Prolab - Horny Goat Weed
RSP Nutrition - Z-Elite
SAN - Alpha Impact
SAN - DHEA
SAN - GRATIS-T
SAN - MyoTEST
SAN - Testo Hardcore
SAN - Tribuvar 1000
SAN - Zink Magnesium Aspartaat
Six Star Pro Nutrition - Testosteronbooster
SNAC - ZMA
SNAC - ZMA-5
Supreme Sports Enhancements - Androgenix
Supreme Sports Enhancements - Omnibolic
TESTOBOOST Testboostersupplement
Twinlab - Tribulus Fuel
Twinlab - ZMA Fuel
Universal Nutrition - Natuurlijk sterolcomplex
Universal Nutrition - Tribulus Pro
Universal Nutrition - ZMA Pro
Vigor Labs - Black Antler
Vigor Labs - Raw IGF-1
Vigor Labs - Sloopkogels
VINTAGE BOOST - Wave-Loaded Testosteron Booster - Snelwerkend, veilig en effectief supplement
Vitalabs - Explosieve DAA Max

We snijden 22 testosteronboosters zonder longjack.

Longjack, ook bekend als Tongkat ali en pasak bumi, is een struik uit Zuidoost-Azië die het libido wil verbeteren. Het wint aan grip in de wetenschappelijke gemeenschap voor mogelijk toenemende testosteronniveaus, en onderzoekers van de Zuid-Afrikaanse Universiteit van de West-Kaap ontdekten dat longjack de testosteronniveaus en spierkracht verbeterde bij fysiek actieve senioren (een populatie met doorgaans lage testosteron).

Ageless Foundation - Ultra T Gold
Betancourt Nutrition - TEST-HP
Blackstone Labs - Apex Male
Cellucor - P6 Chrome
Cellucor - P6 gescheurd
EVLUTIEVOEDING - EVL-test
Evlutie Voedingstestosteron Boosterpillen EVL-test Training en herstelversterker
Force Factor - Test X180
Force Factor - Test X180 Alpha
Force Factor - Test X180 ontsteken
Force Factor - Test X180 Tempest
Human Evolution - Test Ignition
Infinite Labs - Elevate Cyclo Test
MAN - Delta XT
MuscleTech - Pro-serie alfatest
Novex Biotech - TestroVax
PharmaFreak - FREAK VAN DE TEST
RSP Nutrition - Prime- T
Tek Naturals - TestoTEK
TestoFuel
True GRIT - Test Booster
Universal Nutrition - N1-T

Zink is weinig meer een leuk ingrediënt dan een must-have. Het is op onze radar als een ingrediënt dat mogelijk de testosteronniveaus verhoogt , en hoewel we niet genoeg ondersteunend bewijs konden vinden dat het nemen van zink het natuurlijke testosteron zou verhogen, zijn lage zinkniveaus gekoppeld aan onvruchtbaarheid . Een laag zinkniveau is ook mogelijk een teken van hypogonadisme . De beste ondersteuning die we hebben gevonden, is in een onderzoek waarin werd vastgesteld dat mensen sneller herstelden van problemen met voedingstekorten als ze een zinksupplement namen dan degenen die dat niet deden . Zink is beschikbaar in veel voedingsmiddelen, zoals oesters, verrijkte ontbijtgranen en rood vlees .

We hebben geen kanshebbers geslagen omdat ze geen zink hadden (in dit stadium deden al onze finalisten dat). Het is echter mogelijk om te veel van het goede te hebben, en één product werd gesneden vanwege te veel zink

We snijden 1 product met teveel zink.

MHP's Clinical Strength T-Bomb 3Xtreme

Ten slotte hebben we de doseringen en me>

Verschillende van onze finalisten zijn de dosering gestaakt.

Elk ingrediënt kan schadelijk zijn wanneer het in aanzienlijke hoeveelheden wordt ingenomen (we gaan daar hieronder meer over in), dus hebben we de ingrediëntenlijst van elke booster doorzocht om ervoor te zorgen dat ze geen overdosis kregen. In het bijzonder hebben we magnesium en zink onder de loep genomen, die voldoende wetenschappelijke achtergrond hebben om harde bovengrenzen te bieden voor hoeveel u veilig kunt consumeren.

Productoverzicht

Vaste ingrediënten

($44.85 for 180 capsules) Van de 133 testosteronboosters hebben we er maar één gevonden met de juiste ingrediënten om je testosteronniveaus te verhogen: Beast Sports Nutrition - Super Test ($ 44,85 voor 180 capsules)

has all four of our dream ingredients. Beast Sports Nutrition - Super Test heeft alle vier onze droomingrediënten. Dit betekent niet dat Super Test perfect is - we bekijken hieronder enkele van de ingrediënten - maar het verslaat de concurrentie. Elk ander supplement waar we naar keken, bevatte niet alle vier de ingrediënten, overdosis ons vitamines of mineralen (een goede manier om nier- en leverproblemen te ontwikkelen), bevatte ingrediënten die ons zouden kunnen schaden, of een combinatie daarvan.

Super Test heeft vitamine B6. Een studie noemde foliumzuur en vitamines B6 en B12 als be> . Vitamine B6 wordt vaak gevonden in voedsel, zoals verrijkte granen, en net als bij magnesium is het mogelijk om te veel vitamine B6 te hebben. De NIH beveelt een maximale dagelijkse limiet aan voor volwassenen van 100 mg per dag. Beast Sports komt ruim onder deze limiet met 10 mg per dag, maar nog steeds ruim boven de minimale aanbevolen dosis van 1,7 mg die nodig is om voordelen te zien.

Beast Sports beveelt aan om tweemaal daags vier capsules in te nemen. De pillen zijn ongeveer even groot als een multivitamine of een Tylenol vloeibare gelpil - helaas geen kleine tabletten, maar het zijn geen paardenpillen. Ze ruiken naar de dozen met rozijnen die je moeder in je schoolmaaltijd heeft gepakt, maar oud, alsof ze een paar jaar in de voorraadkast zijn vergeten, en een beetje kruidig, alsof ze er kerriepoeder op heeft gestrooid. Als u deze acht pillen per dag volgt, gaat uw fles van $ 44,85 tweeëntwintig dagen mee en kost u ongeveer $ 1,50 per dag.

Punten om te overwegen

Laag magnesiumgehalte

We merken op dat het magnesiumgehalte van Beast Sports vrij laag is - 26 mg per portie, tot 52 mg per dag. Als uw dieet niet bijzonder rijk is aan magnesium (te vinden in bladgroenten, noten en volle granen ), geeft Beast Sports u mogelijk niet genoeg om de aanbevolen dagelijkse dosis te halen. Als u echter andere multivitaminen of supplementen met magnesium gebruikt, is de kans kleiner dat u die 350 mg dagelijkse bovengrens overschrijdt.

Het lage magnesiumgehalte van Super Test kan echter ook een voordeel zijn. Overmaat magnesium is moeilijk voor uw nieren en kan leiden tot nierfalen. De NIH beveelt mannen aan dagelijks 400-420 mg magnesium te consumeren, maar dat ze 350 mg extra magnesium per dag niet mogen overschrijden. Omdat hoewel het zeldzaam is voor mensen om chronisch een overdosis magnesium te nemen via een dieet (je zou bijvoorbeeld veel amandelen en spinazie moeten eten), is een overdosis per supplement veel gebruikelijker.

Vage >

Zoals de meeste supplementen, bevat Beast Sports verschillende ingrediënten met weinig onderzoek naar hun >Suma-poeder , Rhodiola Rosea , Cissus quadrangularis , Tribulus-extract en ashwagandha-extract als mogelijk veilig wanneer het gedurende een korte periode (meestal ongeveer 6-10 weken) wordt ingenomen. Hun veiligheid op >

Het heeft ook een paar ingrediënten, zoals cyanotis vaga-wortel, safed musli en polygonum cispidatum-wortelextract waarvoor er een gebrek is aan gegevens over zelfs veiligheid op korte termijn.

Het is be>

Tribulus terrestris - raadpleeg uw arts als u lithium of medicijnen voor diabetes gebruikt

Ashwagandha - raadpleeg uw arts als u immunosuppressiva, sedativa of schildkliermedicatie gebruikt

Polygonum cuspidatum - raadpleeg uw arts als u medicijnen gebruikt die door de lever worden veranderd en afgebroken, of medicijnen die de bloedstolling vertragen.

Chasteberry Tree-extract - raadpleeg uw arts als u antipsychotica of medicijnen tegen de ziekte van Parkinson gebruikt.

* Dit is GEEN volledige lijst met ingrediënten met mogelijk schadelijke interacties of bijwerkingen. Wij adviseren u om uw arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat dit supplement zonder schade in uw dieet kan worden geïntegreerd.

De Super Test van Beast Sports bevat een eigen mengsel, wat betekent dat ze niet de hoeveelheid van elk ingrediënt in de mix onthullen. Dit is alleen een probleem als er een ingrediënt in een gepatenteerd mengsel zit, waarvoor we een hoeveelheid moeten weten, zoals magnesium en zink. Geen van de ingrediënten in de me>

Beste testosteron supplement FAQ

Voor welke testosteron-ingrediënten moet ik uitkijken?

Ashwagandha wordt soms opgenomen in testosteronsupplementen vanwege de hypothese dat het de vruchtbaarheid verbetert. We konden echter niet voldoende bewijs vinden om deze bewering te ondersteunen (in het beste geval bleek uit één onderzoek dat ashwagandha het cardiorespiratoire uithoudingsvermogen zou kunnen verbeteren ). WebMD pleit voor voorzichtigheid bij het nemen van dit kruid, omdat het kan interageren met immunosuppressiva, kalmerende medicijnen en schildklierhormoon medicijnen .

Van Epimedium (aka geile geitenwiet ) is aangetoond dat het de testosteronniveaus verhoogt, maar tot nu toe alleen bij ratten . WebMD doet opnieuw geen doseringsaanbevelingen en waarschuwt dat geile geitenwiet slecht kan interageren met medicijnen voor hoge bloeddruk en medicijnen die de bloedstolling vertragen .

Druivenpit-extract is een ander ingrediënt met onvoldoende onderzoek om een ​​dosering te suggereren. Druivenpit-extract kan een wisselwerking hebben met medicijnen zoals 'bloedverdunners, NSAID-pijnstillers (zoals aspirine, Advil en Aleve), bepaalde geneesmiddelen tegen hart, kankerbehandelingen en andere. "Als dit klinkt als u (of als u ooit een Advil laat vallen om hoofdpijn te verhelpen), moet u met een arts spreken om te controleren of dit supplement veilig is om in te nemen.

Japanse duizendknoop (ook bekend als Hu Zhang of Polygonum cuspidatum ) wordt benadrukt door WebMD omdat het meer bewijs nodig heeft om de effectiviteit op een aantal verschillende gebieden te beoordelen: zoals de behandeling van constipatie en lever- of hartaandoeningen. Ze waarschuwen ook dat het slecht kan interageren met medicijnen die worden veranderd en afgebroken door de lever , en medicijnen die de bloedstolling vertragen (anticoagulantia en antiplatelets).

Mucuna pruriens (ook bekend als fluweelboonextract of koeienhuid ) heeft rode vlaggen voor be> . Het kan ook slecht interageren met medicijnen voor diabetes en psychische aandoeningen.

Tribulus terrestris is een ingrediënt dat gewoonlijk wordt gepresenteerd als het verbeteren van testosteronniveaus, maar is niet effectiever gebleken dan een placebo of bezit testosteron verhogende eigenschappen . WebMD waarschuwt dat het interfereert met lithium- en diabetesmedicatie en over tribulus terrestris is over het algemeen niet genoeg bekend om een ​​dosering voor iedereen aan te bevelen.

Hoe weet ik of ik weinig testosteron heb?

Symptomen kunnen variëren, afhankelijk van uw leeftijd, en we raden aan om de Mayo Clinic's gids te raadplegen voor details. Als u aan een van deze symptomen lijdt, moet u een arts raadplegen, omdat laag testosteron een teken kan zijn van een ernstige medische aandoening [/ sc_minimodule]
Uw eerste stap zou moeten zijn om naar uw arts te gaan. Als u denkt dat u weinig testosteron heeft, kunnen we niet genoeg benadrukken dat u voorzichtig moet zijn en met een medische professional moet praten - het gebruik van een booster kan zeker meer kwaad dan goed doen. Lage testosteron kan een symptoom zijn van ernstigere problemen, zoals een hypofyse of een bijwerking van medicatie , en een booster kan de oorzaak verhullen. Een arts zal uw testosteronniveaus kunnen evalueren met een eenvoudige bloedtest en als u allebei besluit dat een booster de juiste keuze is, geeft u de ingrediënten van een supplement eenmalig om ervoor te zorgen dat ze geen risico lopen op waardoor uw persoonlijke gezondheidssituatie erger wordt.

Wie is de doelgroep voor testosteronboosters?

Dr. Darryn Willoughby, een professor in gezondheid, menselijke prestaties en recreatie en directeur van het Exercise and Biochemical Nutrition Laboratory aan de Universiteit van Baylor, vertelde ons dat het zelfs in onderzoeken met een toename van testosteron slechts 15-20% bedroeg. . "Bij mannen met klinisch normale testosteronniveaus zal deze bescheiden toename hoogstwaarschijnlijk niet anabool genoeg zijn om de trainingsprestaties te verbeteren," zegt hij. Dus als je normale testosteronniveaus hebt en gewoon probeert een extra voorsprong te krijgen bij het verkrijgen van spieren, afvallen of wat extra tijd in de slaapkamer - zie je mogelijk enkele resultaten van het nemen van een testosteronbooster. Maar echt, deze zullen het meest nuttig zijn voor mannen met een laag testosteron dat probeert terug te keren naar een gezond testosteronbereik.

Wat is het verschil tussen testosteronboost en anabole steroïden?

Zelfs als het doel hetzelfde is (meer testosteron), is er een be>

Hoe vaak kan ik een testosteronbooster gebruiken?

Het feit dat alle effecten die u na een paar uur zou kunnen zien, niet afneemt, betekent niet dat u ze om de paar uur moet nemen (zoals sommige websites suggereren). Boosters bevatten ingrediënten met dagelijkse maximale caps - zoals vitamines - die uw nieren zullen beschadigen als u ze te veel inneemt.

Beast Sports beveelt aan om hun booster gedurende 8 weken te gebruiken "gevolgd door een cyclus van vier weken af", ze stellen voor deze cyclus te volgen om de mogelijkheid te voorkomen dat je lichaam went aan de effectieve ingrediënten en een plateau raakt. Beast zegt dat de off-weken ervoor zorgen dat al je lichaam weer een "schok" voelt wanneer je de booster opnieuw start en dat het veilig is om door te gaan met het nemen van de booster zonder de vier weken durende cyclus.

Het komt neer op

Testosteronboosters zijn niet geschikt voor veel mensen. testosteronboosters bevatten veel ingrediënten die niet goed worden begrepen en vaak minstens één (en vaak drie of meer) verschillende ingrediënten die elk invloed hebben op uw bloedsomloop - zowel het hart als het bloed. Als u bloedverdunners gebruikt of als u in het verleden hartaandoeningen heeft , kunnen deze supplementen erg gevaarlijk worden, heel snel. Het simpele feit is dat hormonen lastige dingen zijn om mee te knoeien, en een arts moet je eerste aanspreekpunt zijn om je te helpen je doelen veilig te bereiken - of ze nu verband houden met fitness, gewicht of libido.

Misschien vind je dit ook leuk