Liberty Mutual Auto Insurance Review

Liberty Mutual biedt een eenvoudig online offerteproces en eenvoudige online bronnen voor het begrijpen van verzekeringspolissen. Beginnersvriendelijke gidsen en hulpmiddelen zoals kostenberekeningen houden klanten op de hoogte van de dekkingsopties die het beste bij hun behoeften passen. Kortom, Liberty Mutual maakt zijn belofte van een snelle en pijnloze winkelervaring waar.

Het is echter vermeldenswaard dat klanten die een verzekering hebben gekocht bij Liberty Mutual problemen hebben gemeld met het indienen van claims. Hoewel Liberty Mutual eersteklas service biedt aan potentiële nieuwe klanten, ontvangt u mogelijk niet hetzelfde ondersteuningsniveau na een ongeval of tijdens reparaties - wanneer het er het meest toe doet. Het is nog steeds de moeite waard om een ​​offerte van Liberty Mutual te krijgen, dankzij de lage tarieven en het brede scala aan dekkingsopties, maar weet alleen dat het claimproces iets moeilijker is dan bij andere providers.

De claim

Liberty Mutual belooft dat haar verzekeringspolissen uw zorgen zullen verlichten in plaats van ze te veroorzaken. In het bijzonder beweert Liberty Mutual om een ​​snel en eenvoudig offerteproces te bieden dat u helpt de dekkingstypes en bedragen te vinden die het beste bij uw behoeften passen - inclusief financiële bescherming tegen zowel ongeval- als niet-ongevalgerelateerde incidenten.

Tegelijkertijd adverteert Liberty Mutual meerdere autoverzekeringskortingen zodat uw dekking uw budget niet breekt. Het ultieme doel? Een autoverzekering die u de beste dekking en service biedt tegen de laagst mogelijke prijs.

Is het waar?

Ja en nee.

Volgens de JD Power 2018 Insurance Shopping Study staat Liberty Mutual op de zevende plaats van 24 providers als het gaat om klanttevredenheid tijdens de koopervaring - het overtreft de industriële reuzen zoals State Farm en Progressive. Het rapport geeft aan dat de hoge rangorde te wijten is aan solide beleidsaanbiedingen, redelijke prijzen en behulpzame verkoopvertegenwoordigers die u begeleiden bij het kopen van het juiste dekkingsniveau.

Het online offerteproces beschikt over een eenvoudig te navigeren interface en eenvoudige formulieren waarmee u de dekking en kosten kunt aanpassen totdat u het perfecte plan voor uw behoeften vindt. Zodra u zich aanmeldt, biedt Liberty Mutual ook aanvullende hulpmiddelen zoals een dekkingskompas om u te helpen eventuele hiaten te identificeren die u onderweg hebt gemist. Met andere woorden, de tools van Liberty Mutual garanderen dat uw verzekeringspolis de dekkingsopties bevat die u geld besparen.

Dat gezegd hebbende, als het tijd is om een ​​claim in te dienen, neemt de reputatie van Liberty Mutual voor klanttevredenheid een zware klap. In een aanvullend onderzoek van JD Power gericht op de algehele klanttevredenheid met het claimproces, staat Liberty Mutual op de eenentwintigste plaats van de 24 providers. Het bedrijf scoort met name onder het gemiddelde als het gaat om de kwaliteit van haar schattingsproces en claimonderhoud. Gebruikersrecensies van het Better Business Bureau zijn minder vriendelijk - het bedrijf verdient nauwelijks meer dan één op vijf sterren over 260 beoordelingen. Hoewel niet al die klachten te maken hebben met autoverzekeringen, klagen die over problemen met het indienen van claims. Kortom, u kunt uw beleid met Liberty Mutual in een handomdraai samenstellen, maar het daadwerkelijk gebruiken ervan kan veel moeilijker zijn dan het bedrijf toestaat.

Productoverzicht

Best voor

Mensen die een eenvoudig offerteproces willen, of gezinnen met student-drivers

Niet voor

Mensen die meer ondersteuning willen tijdens het claimproces

Kenmerken

Prijs
Citaten verschillen van persoon tot persoon
Opvallende kenmerken
Eenvoudig online offerteproces en nuttige bronnen
Veelzijdige opties voor beleid en dekking
Agenten beschikbaar in alle 50 staten
24/7 claimcentrum
Sindsdien in bedrijf
1912
Kortingen
Nieuw bij Liberty Wederzijdse korting
Voertuigkortingen voor veiligheidsvoorzieningen zoals antidiefstalapparatuur en antiblokkeerremmen
Korting voor hybride voertuigen
Korting voor meerdere auto's
Teen driver korting
Goede studentenkorting
Nieuw getrouwde korting
Nieuw gepensioneerde korting
JD Power 2017 Auto Claims Tevredenheid Studieclassificatie
841/1000
(Onder sectorgemiddelde)
Moody's beoordeling
A2
AM Beste financiële sterkte rating
EEN

Kortingen voor gezinnen

Liberty Mutual is vooral aantrekkelijk voor gezinnen met studenten. Afgezien van een extreem zeldzame korting voor tienerdauffeurs, biedt het ook kortingen voor studentchauffeurs via een Good Student-korting, open voor polishouders jonger dan 25 jaar die een B-gemiddelde op school hebben. Liberty Mutual is ook de enige van onze beste autoverzekeringsmaatschappijen die een aftrek biedt voor pas afgestudeerden, wat betekent dat de besparingen die u ziet als een goede student niet hoeven te eindigen na het afstuderen.

Online bronnen en offerteproces

De meeste mensen hebben waarschijnlijk een basiskennis van hoe autoverzekeringen werken, maar als het gaat om het navigeren door de ins en outs van een polis, is het gemakkelijk om overweldigd te zijn. Liberty Mutual biedt online handleidingen en video's met eenvoudige uitleg over dekkingsopties om het vinden van het juiste beleid een fluitje van een cent te maken. Het online offerteproces van Liberty Mutual biedt eenvoudige formulieren en extra functies zoals een dekkingscalculator , een agentzoeker en zelfs een specifieke webpagina voor tieners .

Solide dekkingsopties

Liberty Mutual biedt een verscheidenheid aan grondige dekkingsopties voor het ongelukkige geval waarin uw auto als een totaal verlies wordt beschouwd. Het kopen van een auto met een autolening is vrij gebruikelijk, maar de waarde van de auto dekt mogelijk niet de volledige kosten van de autolening als zich een zwaar ongeval voordoet. Met dekking voor de dekking dekt Liberty Mutual het resterende bedrag dat u aan een auto verschuldigd bent, zelfs als het meer is dan de geschatte waarde van de auto. Naast grootschalige dekking biedt Liberty Mutual ook huurauto-vergoeding en hulp bij pech onderweg voor extra gemoedsrust.

Unieke kortingen

Liberty Mutual biedt niet de meeste kortingen van de autoverzekeraars die we hebben bekeken, maar biedt wel een paar moeilijker vindbare inhoudingen. Als u bijvoorbeeld een nieuwere hybride bezit, is de kans groot dat u aanzienlijke besparingen van Liberty Mutual ziet: de verzekeraar is de enige topaanbieder naast reizigers die korting biedt voor hybride voertuigen. Jonggehuwden en pas gepensioneerden zullen ook profiteren van een prijsonderbreking. Bovendien biedt Liberty Mutual voertuigkortingen voor veiligheidsvoorzieningen zoals antiblokkeerremmen en antidiefstalapparatuur, die standaard zijn in veel nieuwere auto's en mogelijk nog meer aftrekken van uw maandelijkse tarief.

Mogelijke nadelen

Geen dekking voor mechanische storingen

De meeste nieuwe auto's worden geleverd met een fabrieksgarantie die het uitvallen van auto-onderdelen gedurende een bepaalde periode of mijlen dekt - meestal drie jaar of 36.000 mijlen. Na die periode bent u echter verantwoordelijk voor de reparatiekosten, tenzij u een afzonderlijke uitgebreide autogarantie of een mechanische pechverzekering aanschaft. Liberty Mutual biedt geen pechverzekering, wat betekent dat u ergens anders moet zoeken als u dekking wilt voor reparaties die geen verband houden met botsingen of externe bronnen.

Claims tevredenheid

Het indienen van claims bij Liberty Mutual kan ingewikkelder zijn dan het eenvoudige offerteproces zou suggereren. Klanten hebben geklaagd over een minder ondersteunend claimproces, wat meer moeite betekent om ervoor te zorgen dat u de dekking krijgt waarvoor u hebt betaald. Liberty Mutual valt bijna onderaan de 24 aanbieders in de claimtevredenheidsenquête van JD Power . Met een score van 841 op 1.000 verbleekt het in vergelijking met 865 van State Farm en 901 van Amica.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Liberty Mutual
Allstate
Amica
Onze review
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
EEN
A +
A ++
JD Power 2017 Auto Claims Tevredenheid Studiescore
841/1000
864/1000
901/1000
Aanvullende dekking opties
10
12
9
Aantal kortingen
12
11
15
Online claim indienen
24/7 ondersteuning

Liberty Mutual vs. Allstate

Als de lage claimtevredenheid van Liberty Mutual u reden tot bezorgdheid geeft, raden we u aan Allstate , een andere aanbieder met landelijke dekking, eenvoudig beleidsbeheer en hulpmiddelen en hulpmiddelen om pijnclaims probleemloos in te dienen, nader te bekijken. Allstate biedt stapsgewijze handleidingen voor het indienen van een claim na een ongeval (met werkbladen om u te helpen bij het verzamelen en organiseren van claiminformatie) en ander uitgebreid leermateriaal om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent op de verkeersdrempels die u onderweg of onderweg tegenkomt. Plus, Allstate biedt veel van dezelfde kortingen als Liberty Mutual, zoals besparingen voor veiligheidsvoorzieningen en goede studenten. Hoewel het geen aftrek heeft van Liberty Mutual voor pas afgestudeerden, biedt Allstate er wel een voor studenten op school die niet regelmatig een voertuig besturen, waardoor beide bedrijven solide keuzes maken voor gezinnen met studenten.

Liberty Mutual vs. Amica

Als klantenservice prioriteit heeft voor uw autobeleid, is Amica Mutual moeilijk te verslaan. Het behaalde de eerste plaats in de JD Power's 2017 Claims Satisfaction-enquête met een score van 901 op 1.000. Het indienen van claims is misschien wel het be>

Veelgestelde vragen over Liberty Mutual

Heeft Liberty Mutual ongevalvergeving?

Ja, Liberty Mutual is een van de weinige autoverzekeraars die vergeving voor ongevallen aanbieden . U zult deze dekking niet vinden bij Progressive, Allstate, Amica, State Farm of Esurance . Door dit aan uw beleid toe te voegen, gaat uw prijs niet omhoog na uw eerste ongeval. De dekking is alleen beschikbaar voor autobezitters die vijf jaar ongevalvrij zijn.

Dekt Liberty Mutual huurauto's?

U moet uw individuele beleid controleren, want dit verschilt per staat. Soms zal de uitgebreide, aansprakelijkheids- en botsingsdekking van Liberty Mutual ook gelden voor uw huurauto. In deze gevallen is het het beste om geen extra dekking van het verhuurkantoor toe te voegen. Liberty Mutual biedt ook vergoeding voor huurauto's in gevallen waarin u bij een ongeval tijdelijk een auto moet huren.

In welke staten is Liberty Mutual beschikbaar?

Met beschikbare agenten in alle 50 staten en een 24/7 claimafdeling, kunt u snel en gemakkelijk een Liberty Mutual-vertegenwoordiger bereiken. Of u nu vragen heeft over uw polis, een update van uw claim of reparaties nodig hebt, of gewoon meer informatie over dekkingsopties wilt, een agent staat voor u klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Het komt neer op

Liberty Mutual biedt een gestroomlijnd offerteproces waarmee u snel en eenvoudig het juiste beleid en dekkingsniveau kunt vinden. Aanvullende bronnen, zoals online handleidingen en video's, leiden u door verzekeringsvoorwaarden en dekkingsopties om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over uw aankoop. Hoewel de scores voor claimtevredenheid veel lager zijn dan die van concurrenten, is het toch de moeite waard om een ​​offerte te krijgen als u op zoek bent naar een autoverzekeraar.

Misschien vind je dit ook leuk