De beste espressomachines

Caffè Espresso vertaalt zich als "uitgeperste koffie". Dit gebeurt er wanneer u heet water door fijngemalen koffiebonen duwt. Deze brouwmethode is een uitdaging om te beheersen, omdat kleine variaties in druk en temperatuur een extreem onverteerbare opname kunnen produceren. Als zodanig is de beste espressomachine vergevingsgezind voor beginnende eigenaren, het haalt een rijke smaak uit zijn bonen en biedt een complexe balans tussen zoet, zuur en bitter.

De 3 beste espressomachines

Het beste
Espressomachine voor beginners

Breville
Een vergevingsgezinde espressomaker die fantastische foto's maakt met minimale inspanning.
Pros
Alles-in-één machine
Kussen voor begintechniek
Eenvoudig aan te passen
Cons
Hik in melk stomen
Kan donkere braadstukken niet malen

Waarom we ervoor kozen

Alles-in-één machine

comes with everything you need to pull great espresso. De Breville Barista Express wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om geweldige espresso te trekken. Met de ingebouwde grinder kunt u de grofheid van de maling aanpassen en de hoeveelheid gemalen koffie die u in uw shot wilt, eenvoudig wijzigen: draai eenvoudig aan een draaiknop of druk de portafilter stevig tegen de houder. Met een knop aan de achterkant kunt u zoveel of zo weinig koffie doseren als u wilt.

Kussen voor begintechniek

De Breville is technisch gezien een semi-automatische espressomachine, omdat je je eigen opnamen moet doseren en aanstampen, maar we vonden het meer vergevingsgezind dan echte automaten. De dubbelwandige filtermanden van de Breville (naast twee standaard enkelwandige manden) voegen extra druk toe, wat een beetje vergeving biedt voor beginnersfouten bij het malen van de bonen of het aanstampen van het schot.

Eenvoudig aan te passen

Voor bezitters van een eerste espressomachine biedt de Breville de perfecte balans tussen handhouden en maatwerk. Je hebt de leiding over basisstappen zoals meten en je slag trekken, maar de Breville maakt het gemakkelijk om dingen zoals de grofheid van je maling en de hoeveelheid espresso aan te passen. De gebruikershandleiding leidt u door elke stap van het brouwproces en het wijzigen van de standaardinstellingen is eenvoudig, dankzij een displaypaneel dat alle knoppen en lichten duidelijk markeert. Onze shots waren prachtig gelaagd en gaven ons werkelijk prachtige kleuren terwijl de espresso uit de portafilter stroomde.

Punten om te overwegen

Hik in melk stomen

Het stomen van melk is eenvoudig, met behulp van een eenvoudige aan / uit-schakelaar, en we hebben een aantal verbluffende microschuim. Het proces is echter niet vlekkeloos. U moet de stoompijp eerst vullen voordat u deze op uw melk gebruikt, anders druppelt er water in uw kan wanneer de stoom begint te sputteren. Dit sputteren zorgde ervoor dat we een paar grotere bubbels hadden, afgekeurd door hardcore espressoliefhebbers.

Kan donkere braadstukken niet malen

Hoewel we dol zijn op de all-inclusive functies van de Breville, is er één ding dat hij niet alleen kan doen, althans niet zonder een forse reparatiekosten. Als u van donkere braadstukken houdt, is elke machine met een interne grinder verboden. De olieachtige glans die kenmerkend is voor donkere braadstukken bouwt zich op in elke molen - maar hoewel u zelfstandige molens kunt demonteren en reinigen, is dit zelden een optie voor interne. De resterende olie die in een interne molen achterblijft, zal in het beste geval toekomstige schoten een ranzig aroma geven. In het ergste geval zal de olie de molen verstoppen. Als je donkere braadstukken op de Breville wilt brouwen, overweeg dan om een ​​aparte molen te kopen.

Het beste
Luxe espressomachine

Raket
Dit prachtige Italiaanse model maakt meer aanpassingen mogelijk, maar het heeft een meer uitgesproken leercurve.
Pros
Fenomenale espresso's en lattes
Aanpassing van professionele kwaliteit
Onderdelen van hoge kwaliteit
Cons
Leercurve
Heet om aan te raken

Waarom we ervoor kozen

Fenomenale espresso's en lattes

. Als u klaar bent om serieus geld te laten vallen op een hoogwaardige espressomachine die soepele, complexe opnamen maakt, is onze keuze de Rocket Espresso Appartamento-espressomachine . Met de machine kun je snel schakelen tussen het stomen van melk en het trekken van espresso: het gebruikt een warmtewisselaar in plaats van het meer typische thermoblok, wat betekent dat de ketel van de Rocket helemaal opwarmt tot melkstomen wanneer je hem voor het eerst aanzet. Wanneer je klaar bent om foto's te maken, stuurt de warmtewisselaar een uitbarsting van koud water door een koperen buis in de ketel, waardoor de temperatuur kort weer op espressovriendelijke niveaus komt voordat hij weer opwarmt.

Deze functie is niet alleen handig voor lattes, maar maakt het ook gemakkelijk om snel een aantal foto's te maken zonder je zorgen te maken dat het water koud wordt, handig als je een grote groep mensen host.

Aanpassing van professionele kwaliteit

De espressohendel van de Rocket is een upgrade van de eenvoudige aan / uitknop die door de meeste van onze modellen wordt gebruikt. Door de hendel slechts half naar boven te bewegen, kunt u spelen door uw koffiedik vooraf te infunderen voordat u de opname maakt. Pre-infusie kan leuk zijn om mee te sleutelen terwijl je probeert te ontdekken wat jouw perfecte espresso is. Dit geeft de Rocket een extra aanpassingsniveau dat niet beschikbaar is op de andere modellen die we hebben getest.

Onderdelen van hoge kwaliteit

Met de hand bewerkt en getest in Italië, ziet deze espressomachine eruit, werkt en presteert hij alsof hij thuis hoort in een klein café, ondanks dat hij netjes op uw aanrecht staat. Deze machine is gebouwd om 10 tot 15 jaar mee te gaan; goedkopere machines kunnen in het beste geval de vijf jaar overleven, en sommige kunnen naar verwachting niet drie bereiken. We hielden ook van de pure kwaliteit van elk onderdeel van onze raket. De metalen stamper van het heft past perfect in de eigen portafiltermanden van de machine en verbeterde de ervaring van het maken van foto's van andere machines toen we deze met de hunne gebruikten.

Punten om te overwegen

Leercurve

De Rocket is een overtreffende trap, maar het is niet zo vergevingsgezind van gebruikersfouten als onze andere keuzes; verwacht een vreselijk smakende espresso te trekken totdat je klaar bent met kalibreren. Het nadeel is dat het meer maatwerk biedt, waardoor je foto's kunt maken met een genuanceerd scala aan smaken - maar pas als je erachter komt wat je doet.

Heet om aan te raken

De Rocket presteert prachtig, maar omdat hij volledig van metaal is, wordt de hele machine onaangenaam warm wanneer deze 20 minuten heeft gedraaid.

Het beste
Goedkoop Espressomachine

Mr. Coffee
De espresso is niet zo goed als onze andere keuzes, maar Mr. Coffee deed het nog steeds twee keer zo duur als machines.
Pros
betaalbare
Snel en hands-off
Solide smaaktestscores
Cons
Heeft geen echte espressokwaliteit

Waarom we ervoor kozen

betaalbare

comes with an attractively low asking price and produces delicious espresso — better-tasting than shots we pulled from models twice and even ten times as expensive. Hoewel het weliswaar een minder-dan-glamoureus merk is, heeft de heer Coffee ECMP1000 een aantrekkelijk lage vraagprijs en produceert hij heerlijke espresso - beter smakend dan shots die we twee keer en zelfs tien keer zo duur uit modellen haalden . Bovendien betekent minder aanpassingsmogelijkheden dat u zo snel mogelijk een fatsoenlijke espresso krijgt.

Snel en hands-off

Mr. Coffee vraagt ​​niet om de boileropwarming van 15 tot 30 minuten zoals sommige grote merken, in plaats daarvan duurt het slechts vijf tot 10 minuten. Dit is ideaal voor zowel je ochtendkoffie-routine als je snelle latte of late warme chocolademelk na het diner. De machine beschikt ook over een eenvoudige melkstoommethode die minder werk vereist dan onze andere plectrums: bereid uw espresso, giet uw melk in het melkreservoir en u kunt op een knop drukken en weglopen. Uw latte of cappuccino is binnen een minuut klaar. De schuimkwaliteit is aan de onderkant, maar je kunt aanpassen hoeveel je ervan wilt.

Solide smaaktestscores

Toen we met de mensen van Seattle Coffee Gear spraken, zeiden ze ons dat we koffie moesten verwachten die dichter bij een dikke Americano lag dan een echte espresso van dit merk. Deze voorspelling was correct, maar we waren verrast hoeveel onze smaaktesters ervan genoten in vergelijking met andere prestigieuze, superautomatische merken.

Punten om te overwegen

Heeft geen echte espressokwaliteit

Hoewel het zonder twijfel de beste goedkope espressomachine op de markt is, is Mr. Coffee niet op hetzelfde niveau als de Rocket of de Breville. De shots missen de rijkdom en complexiteit van echte espresso en smaken meer als een volle Americano. De laag crema verdwijnt snel en de opnames bieden niet de prachtige, gradiëntkleuren die je zou krijgen van een machine zoals de Rocket. Dat gezegd hebbende, het staat op de vierde plaats voor smaak bij de machines die we hebben getest, dus het is nog steeds een solide optie als je niet de beste koffiekwaliteit nodig hebt die de markt te bieden heeft.

Gids voor espressomachines

Hoe haalt u het maximale uit uw espressomachine

Breng de benodigde extra uitrusting op een rij

Espressomachines worden zelden geleverd met alle apparatuur die u nodig hebt om daadwerkelijk espresso te maken. Hier is wat je nog meer bij de hand moet hebben voordat je begint met schoten:

Voor superautomaten en semi-automaten:

 • Kruik met waterfilter : espresso van topkwaliteit vereist veel water. Door ongewenste mineralen uit te filteren, verwijdert u ongewenste smaaktonen in uw espresso en vermindert u de frequentie waarmee u uw machine moet ontkalken.
 • : For anyone who wants to make drinks other than straight espresso. Kruik voor het opschuimen van melk : voor iedereen die andere dranken wil maken dan alleen espresso. Je kunt proberen melk rechtstreeks in je kopje te stomen, maar de vorm en het handvat van een schuimende kan zijn gemakkelijker te manoeuvreren.

Voor semi-automaten:

 • Een goede molen: een gelijkmatige maling is essentieel voor drinkbare espresso. Als u geld probeert te besparen, raden de meeste experts aan om op uw espressomachine te letten in plaats van op uw molen. recommended to us by Seattle Coffee Gear. Omdat we er zeker van wilden zijn dat onze machines de beste kans maakten om geweldige espresso te maken, zijn we begonnen met een molen van $ 600 die ons werd aanbevolen door Seattle Coffee Gear.
 • : Changing the distance between the interlocking teeth of a burr grinder lets you adjust the coarseness of your coffee — while ensuring that each bean is chopped up to the same size as the others. Braammolen : door de afstand tussen de in elkaar grijpende tanden van een braammolen te wijzigen, kunt u de grofheid van uw koffie aanpassen - terwijl u ervoor zorgt dat elke boon in dezelfde grootte wordt gehakt als de andere. Deze extreem gelijkmatige textuur helpt u opnamen gelijkmatig en consistent te extraheren.
 • : This thick rubber mat lets you tamp coffee evenly into your machine's portafilter basket. Tampeermat : met deze dikke rubberen mat kunt u koffie gelijkmatig in de portafiltermand van uw machine stampen. De mat heeft voldoende ruimte om in uw portafilter te leunen zonder de tuiten eronder te beschadigen en het beschermt uw tellers tegen deuken.
 • : Most machines come with a coffee scoop, but how much coffee goes into a shot should be determined by weight, not volume. Schaal : de meeste machines worden geleverd met een koffieschep, maar hoeveel koffie in een shot gaat, moet worden bepaald door het gewicht, niet door het volume. Gewicht verschilt ook door braden en malen. Zoek naar een model dat tot een tiende van een gram meet voor een schaal die nauwkeurig genoeg is om consistente opnamen te maken.

Neem geen genoegen met de standaardinstellingen

De prestaties van een espressomachine hangen gedeeltelijk af van de luchttemperatuur en vochtigheid. Standaardinstellingen proberen een solide middenweg te vinden, maar het is normaal om wat aanpassingen te doen.

Pas uw opnamen aan

De meeste mensen zullen de zoete plek van geweldige espresso raken door water gedurende 20 tot 30 seconden door hun koffiedik te laten stromen. Als je eenmaal goede opnames in dit bereik hebt gemaakt, kun je proberen het kort te houden, wat een zoetere foto kan produceren (soms ristretto genoemd). Of je kunt een long shot proberen, wat resulteert in een meer bittere smaak.

Bewaar uw koffie zorgvuldig om hem vers te houden

Een zak koffiebonen uit de koffie halen is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je verse bonen hebt. Omdat koffie wordt beschadigd als het wordt blootgesteld aan lucht, raden espresso-kenners het gebruik van bonen aan binnen twee weken na hun gebraad. Maar je zult ze niet willen gebruiken op dezelfde dag dat ze zijn geroosterd - ze hebben een paar dagen nodig om te ontgassen van het braadproces.

Hier zijn een paar eenvoudige stappen om het leven van uw koffie te maximaliseren:

 • Houd de bonen goed gesloten. De meeste koffiebranders bieden om deze reden een hersluitbare zak aan.
 • Maal de bonen niet van tevoren. Bij het malen komen alle oliën van de koffieboon vrij. In de open lucht verdampt deze olie sneller dan met een hele boon, waardoor een deel van de smaak van je koffie wordt weggenomen.
 • Bewaar de bonen niet in de koelkast of de vriezer. Vocht beschadigt ook koffiebonen. Veranderende temperaturen daarop verhogen de kans op condensatie. De lucht in uw vriezer is ook extreem droog en zal uw koffiebonen sneller uitdrogen dan wanneer u ze in de kast laat.

Veelgestelde vragen over de espressomachine

Wat is het verschil tussen semi-automatische en super-automatische espressomachines?

Semi-automatische machines zijn niet zo aanpasbaar als een manuele machine, maar ze laten je met veel spelen: je kunt de grofheid van de koffie die je gebruikt veranderen, de hoeveelheid koffie die je toevoegt en hoe >
Superautomatische machines zetten van het zetten van espresso een knop in - en misschien een knop draaien of een tweede knop indrukken als je je avontuurlijk voelt. Deze machines hebben ingebouwde slijpmachines en zijn geprogrammeerd om zelf foto's te maken, zonder dat u hoeft te malen, doseren of aanstampen.

Hoe zit het met PID-regelaars en dubbele ketels?

Je hebt misschien gehoord dat de aanschaf van een espressomachine met dubbele boiler of een PID-controller (proportioneel-integraal-derivaat) je meer nauwkeurigheid en controle over de temperatuur geeft. Ze zijn absoluut functies om in te graven voor geavanceerde espressomakers, maar verwachten een extra $ 400 te betalen voor een PID en $ 800 + voor een tweede boiler. Omdat we ons wilden concentreren op machines voor beginners, hebben we ons voor deze beoordeling aan modellen met één ketel zonder PID-regelaars gehouden.

Hoe maak ik een espresso-opname?

Er zijn de vier stappen die u traditioneel moet volgen:

 • Malen: laat on>
 • Dosis: gebruik een weegschaal om uw gemalen koffie te wegen en plaats de koffie in de portafilter van uw machine (de mand die het gemalen voedsel op zijn plaats houdt als er heet water overheen stroomt).
 • Tamp: Om ervoor te zorgen dat de espresso gelijkmatig is verpakt, wordt uw machine geleverd met een stamper die u in de mand tegen het terrein drukt. Deze stap is be>is niet goed verzadigd , waardoor hij ondergeëxtraheerd en zuur is, terwijl de lossere espresso overgeëxtraheerd en bitter is.
 • Trek: plaats de portafilter in de espressomachine en laat water onder druk door de grond lopen en in uw wachtende borrelglas.

De beste espressomachines: samengevat

Breville Barista Express BES870XL
Rocket Espresso Appartamento Espressomachine
Mr. Coffee ECMP1000
Het beste
Espressomachine voor beginners
Luxe espressomachine
Goedkope espressomachine
Prijs
$ 555,99
$ 1.550
$ 199.99
Machinetype
Halfautomatische
Halfautomatische
Super-automatische
Melk
Handmatige stoom
Handmatige stoom
Automatisch opschuimen
Accessoires
Knoeien
Filters onder druk en niet onder druk
Knoeien
Enkele, dubbele filters
Blinde mand
N / A

Onze beoordelingen voor andere keukentoestellen

We hebben gemengd, gemengd, sap, verwerkt, geroosterd, gekookt onder druk en gebakken in de lucht om de beste keukengadgets op de markt te vinden. Onze topkeuzes hebben een plaats op uw aanrecht verdiend met hun superieure waarde, functionaliteit en gebruiksgemak. Lees enkele van onze favorieten in de beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk