Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste goedkope autoverzekeringsmaatschappijen

Om de beste goedkope autoverzekering te vinden, hebben we offertes van 36 landelijke aanbieders vergeleken. Vier providers vielen op, maar je goedkoopste optie hangt af van je auto, je rijgedrag en andere persoonlijke gegevens. Om uw eigen beste provider te vinden, kunt u offertes van onze topkeuzes vergelijken met behulp van de bovenstaande offerte-tool.

De 4 beste goedkope autoverzekeringsmaatschappijen

Reizigers autoverzekering - het beste voor kortingen

Best voor
Kortingen
Reizigers

Reizigers

Pros
Veel kortingen voor chauffeurs
Indrukwekkende aanvullende dekking
Cons
Gemiddelde scores voor claimtevredenheid

Waarom we ervoor kozen

Veel kortingen voor chauffeurs

Als u op zoek bent naar de goedkoopste autoverzekeraar, raden we u aan te beginnen met reizigers. Het biedt het hoogste aantal kortingen onder onze topkeuzes en de inhoudingen zijn voornamelijk gebaseerd op u, de bestuurder.

Reizigers geven u bijvoorbeeld een korting van 2% tot 3% voor het gebruik van een elektronische overboeking om uw factuur te betalen. Als u uw factuur al online betaalt, kunt u met deze terugkerende betaling rechtstreeks vanaf uw bankrekening deze korting gemakkelijk verdienen, terwijl u ook wordt beloond voor het op tijd betalen van elke factuur.

Indrukwekkende aanvullende dekking

Naast de basisprincipes bevat Travellers moeilijk te vinden opties voor vergeving van ongevallen, verzekering voor een gat (die het verschil in prijs dekt tussen de waarde van uw verwoeste voertuig en het nog verschuldigde bedrag op de lening), en dekking voor het delen van ritten.

De keuzes die reizigers missen - zoals bescherming tegen huisdieren - worden meestal alleen aangeboden door één grote aanbieder, dus laten we die glijden. Dit is geen garantie dat het bedrijf alles heeft waarnaar u op zoek bent, maar door een breed bereik aan dekking te bieden, biedt het meer mogelijkheden om de dingen te beschermen die er het meest toe doen.

Punten om te overwegen

Gemiddelde scores voor claimtevredenheid

Reizigers scoorden vijf punten boven het sectorgemiddelde (866 van de 1.000) in het JD Power-onderzoek naar de tevredenheid van 2018 . Dat is beter dan State Farm of Allstate maar nog steeds "ongeveer gemiddeld", volgens JD Power. Veel voorkomende klachten zijn >

Progressive Auto Insurance - het beste voor "risicovolle" chauffeurs

Best voor
Drivers met een hoog risico
Progressief

Progressief

Pros
Kortingen gericht op "risicovolle" chauffeurs
Op gebruik gebaseerde verzekeringsoptie
Cons
Minder aanvullende dekkingsopties

Waarom we ervoor kozen

Kortingen gericht op "risicovolle" chauffeurs

Hoewel Progressive misschien niet het grootste aantal kortingen heeft, biedt het een indrukwekkend assortiment. U ontvangt moeiteloze inhoudingen voor zaken als papierloos factureren, maandelijkse betalingen op tijd doen en vroegtijdig een nieuw beleid ondertekenen. Het bedrijf biedt aftrekkingen die we bij geen enkele andere aanbieder hebben gevonden, waaronder een voor bestuurders onder de 18, die waarschijnlijk te maken zullen krijgen met de hoogste percentages van een demografische groep. Progressive biedt ook een veilige bestuurderskorting met een gemiddelde besparing van 31%. Hoewel dit waarschijnlijk niet ten goede komt aan de riskantere bestuurders, is het een stimulans om te verbeteren.

Op gebruik gebaseerde verzekeringsoptie

Traditioneel bepalen verzekeringsmaatschappijen uw tarief met behulp van persoonlijke informatie en ongevalsgeschiedenis. Hoe 'risicovoller' u moet verzekeren, hoe hoger uw premie. Maar Progressive biedt ook een alternatief op basis van uw werkelijke rijgewoonten.

Het programma, Snapshot genaamd, gebruikt een telematica-apparaat in uw auto om rijgegevens naar het bedrijf te verzenden. Het zal dingen noteren zoals hoe snel je remt en versnelt, hoe vaak en ver je rijdt en of je je telefoon gebruikt tijdens het rijden. Op deze manier kan het risico om u te verzekeren nauwkeuriger worden afgewogen tegen uw gewoonten en de kilometers die u rijdt. Voor zeldzame bestuurders of stadsbewoners die niet afhankelijk zijn van hun auto om rond te komen, kan dit een andere mogelijkheid zijn om aanzienlijke besparingen op autoverzekeringen te zien.

Punten om te overwegen

Minder aanvullende dekkingsopties

Hoewel Progressive de basisbeginselen behandelt, vonden we dat het ontbreekt aan aanvullende dekkingstoevoegingen. Rijdende dekking, ongevalvergeving en vervanging van nieuwe auto's zijn allemaal opvallende afwezigheden. Populaire toevoegingen zoals persoonlijk letsel, paraplu en bescherming van eigendommen worden ook niet aangeboden. Als u denkt dat u een van deze opties wilt, wilt u misschien naar een aanbieder met een uitgebreidere dekking, zoals Travelers of Allstate.

Allstate Auto Insurance - het beste voor nieuwe chauffeurs

Best voor
Nieuwe stuurprogramma's
Allstate

Allstate

Pros
De beste bronnen in zijn klasse
Kortingen voor studenten
Cons
Ondergemiddelde klanttevredenheidsscore

Waarom we ervoor kozen

De beste bronnen in zijn klasse

Als u nieuw bent bij autoverzekeringen, of de details van uw polis niet volledig begrijpt, kunt u een gids daarvoor vinden op de website van Allstate. Er zijn artikelen, video's en infographics die duidelijk beschrijven hoe u uw beleid kunt lezen, hoe u tarieven kunt vergelijken en hoe u geld kunt besparen. Zelfs als u niet bij Allstate gaat tekenen, raden we u aan om de website alleen voor de bronnen te bekijken. Als u klant bent, kunt u de online portal gebruiken om een ​​claim in te dienen, uw dekking aan te passen, uw eigen risico te wijzigen en nieuwe bestuurders en voertuigen toe te voegen.

Kortingen voor studenten

Hoewel Allstate niet over de meeste kortingen beschikt, zullen degenen die het aanbiedt gezinnen met studentchauffeurs ten goede komen - vooral als de auto van je student veiligheidsvoorzieningen heeft, zoals een antidiefstalapparaat of antiblokkeerremmen.

Wat meer is, als een van de chauffeurs op uw polis jonger is dan 25 jaar en een voltijdstudent met goede cijfers is, het teenSMART-stuurprogramma van de verzekeraar heeft voltooid, of naar school gaat binnen 100 mijl van waar ze hun auto opslaan, Kom in aanmerking voor de 'slimme student'-korting van Allstate. Omdat jongere chauffeurs riskanter zijn om te verzekeren, is zo'n prijsonderbreking meestal moeilijk te vinden.

Punten om te overwegen

Ondergemiddelde klanttevredenheidsscore

Onder onze favoriete verzekeraars, rangschikte Allstate aan de onderkant van klanttevredenheid met een JD Power- score van 857 van de 1.000 - vier punten onder het sectorgemiddelde. Volgens het onderzoek gaven potentiële klanten aan dat de vertegenwoordigers van Allstate minder behulpzaam waren dan de concurrentie en dat de offertes vaak duurder waren. Uw premie is afhankelijk van vele factoren en het is nog steeds de moeite waard om een ​​offerte te maken, maar houd er rekening mee dat uw ervaring met het bedrijf kan variëren.

State Farm Auto Insurance - het beste voor Uber- en Lyft-chauffeurs

Best voor
Uber- en Lyft-stuurprogramma's
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Pros
Rijdende dekking
Indrukwekkende beoordelingen tevredenheidsbeoordelingen
Cons
Minder kortingen

Waarom we ervoor kozen

Rijdende dekking

Rideshare-bedrijven zoals Uber en Lyft worden steeds populairder en chauffeurs hebben een unieke dekking nodig om hun voertuig te verzekeren . Historisch gezien zouden werknemers voor het delen van aandelen een apart, commercieel beleid moeten nemen. Maar met State Farm kunt u ervoor zorgen dat u dag en nacht gedekt bent. Houd er rekening mee dat deze relatief nieuwe optie momenteel beperkt is tot 42 staten .

Indrukwekkende beoordelingen tevredenheidsbeoordelingen

Het be>JD Power klanttevredenheidsonderzoek 2018 , drie punten boven het sectorgemiddelde. En met 18.000 agenten in het hele land, zijn we ervan overtuigd dat State Farm zijn score kan waarmaken.

Punten om te overwegen

Minder kortingen

Als het gaat om het vinden van de goedkoopste autoverzekeraar, staat State Farm misschien niet bovenaan uw lijst; het biedt de minste kortingen van onze vier topkeuzes. U vindt kortingen voor meerdere beleidsregels en veiligheidsfuncties zoals airbags en antiblokkeerremmen. Als u echter jonge of oudere bestuurders op uw polis hebt staan, een huis bezit of een nieuwe auto verzekert, wilt u misschien ergens anders beginnen.

Gelukkig betekent het algemene gebrek aan kortingen niet dat uw premies duurder zullen zijn. Veel factoren dragen bij aan uw tarief - en daarom is het vergelijken van offertes zo be>

Gids voor goedkope autoverzekeringen

Hoe u de besparingen van uw autoverzekering kunt maximaliseren

Beknibbel niet op de basis

Hoewel het verleidelijk kan zijn om het goedkoopste, meest kale beleid te kiezen, is er een zekere dekking die het niet waard is om te bezuinigen, ongeacht de besparingen. We hebben de experts geraadpleegd - een combinatie van verzekeringsagenten en ongevallenadvocaten - om zes soorten basisdekking te vinden die elke autopolis zou moeten hebben. Houd bij het zoeken naar een betaalbaar beleid rekening met deze behoeften:

Lichamelijk letsel aansprakelijkheid

Lichamelijk letsel aansprakelijkheid betaalt de kosten die voortvloeien uit letsel dat u zou kunnen veroorzaken in een ongeval. Medische behandeling is niet goedkoop - het is essentieel om uw vermogen te beschermen voor het geval een doktersbezoek wordt toegevoegd aan uw verzekeringskosten.

Botsing

Botsing dekt schade die het gevolg kan zijn van een botsing met een andere auto, een ander voorwerp of van het omkeren van uw voertuig. Deze dekking is vooral be>

Uitgebreid

Uitgebreid beschermt tegen diefstal of schade die niet het gevolg is van een botsing met een andere auto of een ander object. Dat betekent dingen als aardbevingen, branden, vandalisme en schade veroorzaakt door dieren. Als u in een gebied bent met veel van dergelijke omgevingsfactoren, is het be>

Bescherming tegen persoonlijk letsel (PIP) of medische betaling

Bescherming tegen persoonlijk letsel (PIP) of medische betaling is vergelijkbaar met de aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel, maar dekt in plaats daarvan de kosten van letsel bij uzelf en eventuele passagiers in uw voertuig. U wilt zeker niet onderverzekerd zijn als het gaat om uw eigen medische zorg - het kiezen van PIP helpt u te beschermen tegen financiële schade die het gevolg kan zijn van fysieke schade.

Aansprakelijkheid voor eigendomsschade

Aansprakelijkheid voor materiële schade betaalt voor schade aan eigendommen van anderen die u bij een ongeval zou kunnen veroorzaken. Dat omvat andere voertuigen, gebouwen, telefoonpalen, hekken en andere eigendommen; de kans is groot dat een ongeluk waarin u zich bevindt, meer gevolgen heeft dan alleen uw voertuig.

Niet-verzekerde / onderverzekerde automobilist (UM / UIM)

Niet-verzekerde / onderverzekerde automobilist (UM / UIM) beschermt u tegen de kosten van een ongeval met niet-verzekerde of onderverzekerde automobilisten of huurmoordenaars. Het is frustrerend om te moeten betalen voor nalatigheid van een andere automobilist, maar als je geen UM / UIM-dekking hebt, moet je waarschijnlijk veel meer betalen dan alleen je premie.

Duik in kortingsmogelijkheden

Als u weet voor welke kortingen u in aanmerking komt (en welke bedrijven ze aanbieden), kunt u het beste tarief voor uw plan vinden. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de inhoudingen die door elk van onze topkeuzes worden aangeboden.

Reizigers
Progressief
Allstate
Staatsboerderij
Multi-beleid
Veilige bestuurder
Goede student
Multi-car
Rijopleiding
Elektronische overboeking
Vroege offerte / vroege ondertekening
Student weg op school
Doorlopende verzekering
eigenwoningbezit
Partnerprogramma's
Papierloos
Bestuurders jonger dan 18

Betaal zelf voor kleine reparaties

Tenzij uw plan enige vorm van vergeving van ongevallen bevat, zal het indienen van claims van elke omvang ervoor zorgen dat uw premie omhoog gaat. Voor kleine reparaties kan de prijs om het te repareren minder zijn dan de verhoging van uw premie - een afgebroken voorruit kan bijvoorbeeld vaak worden gerepareerd voor minder dan $ 100, terwijl een daaropvolgende verhoging van slechts 10% op uw premie u over kan halen dat bedrag aan jaarlijkse verzekeringskosten. Omdat reparaties een eenmalige uitgave zijn, kan het u na verloop van tijd geld besparen om de kleine dingen zelf te zweten.

Tariefcontrole om de twee jaar

Een onderzoek van Earnix uit 2013 wees uit dat 48% van de grotere verzekeraars premies bepalen op basis van hoeveel zij denken dat klanten bereid zullen zijn te betalen . Deze praktijk, bekend als prijsoptimalisatie , wordt geschat door persoonlijke gegevens, zoals uw internetactiviteit en kredietscore, te minen om te bepalen hoe waarschijnlijk het is dat u van bedrijf verandert als uw premie omhoog gaat.

Het goede nieuws: bij het minen van uw gegevens zien verzekeringsmaatschappijen hoe vaak u offertes van andere verzekeraars krijgt. Als u regelmatig winkelt, beschouwt uw provider u als een meer volatiele klant en zal uw tarief minder snel stijgen.

Door om de paar jaar offertes te krijgen, blijft uw verzekeraar gefocust op het behouden van uw bedrijf - en kunt u ook een betere deal van andere providers vinden.

Goedkope veelgestelde vragen over autoverzekeringen

Hoeveel kost een autoverzekering?

Gemiddeld kan een autoverzekering tussen de $ 99 en $ 250 per maand kosten . Maar het hangt allemaal af van factoren uit uw persoonlijke profiel, zoals leeftijd, rijgeschiedenis, kredietscore, voertuigtype en aantal voertuigen. Als u uw maandelijkse tarief verder wilt verlagen, kunt u kiezen voor een hoger eigen risico. Dit betekent echter dat u meer uit eigen zak betaalt als er een ongeluk is. Experts raden aan om een ​​aftrekbaar bedrag te kiezen dat u zich kunt veroorloven als u een ongeluk krijgt. Sommige mensen kozen hiervoor een aparte spaarrekening te openen.

Hoeveel neemt autoverzekering toe na een ongeval?

Volgens een studie van InsuranceQuotes en Quadrant Information Services , zagen chauffeurs een toename van gemiddeld 44% nadat ze een claim hadden ingediend (met een waarde van $ 2.000 of meer) - wat betekent dat uw premie bijna zou kunnen verdubbelen alleen voor het gebruik van uw verzekering. Uit het onderzoek bleek dat verhogingen per staat variëren, afhankelijk van de lokale voorschriften die van invloed zijn op hoe verzekeraars een premie vaststellen. In Californië is de gemiddelde tariefstijging 63%, in Maryland slechts 21%. Als u een kleine reparatie uitvoert met een kostprijs die dicht bij uw aftrekbare bedrag ligt, is het wellicht niet de moeite waard om een ​​claim in te dienen. Maar aarzel niet om uw verzekering te gebruiken wanneer u deze het meest nodig hebt; daar is het tenslotte voor.

Kun je zonder verzekering een nieuwe auto besturen?

Technisch gezien is het illegaal om zonder verzekering een auto te besturen en wilt u uw verzekeraar zo snel mogelijk op de hoogte stellen van de auto. Als u weet dat u op het punt staat een auto te kopen, moet u eerst offertes voor autoverzekeringen krijgen. Als u al een polis hebt met een ander voertuig, is die dekking van toepassing op uw auto gedurende ergens tussen de vier en 30 dagen, afhankelijk van uw polis.

Wat is de goedkoopste autoverzekeringsmaatschappij?

De goedkoopste autoverzekeringsmaatschappij voor u hangt af van waar u woont, wat voor soort auto u rijdt, uw rij-record en andere factoren. Reizigers is onze topkeuze voor het aantal en de verscheidenheid aan kortingen. Voor bestuurders met een hoog risico raden we Progressive aan. Voor nieuwe stuurprogramma's houden we van Allstate. Voor Uber- en Lyft-chauffeurs biedt State Farm een ​​van de meest uitgebreide dekking.

Hoe verlaag ik mijn autoverzekeringspercentage?

De eenvoudigste manier om uw maandelijkse tarief te verlagen, is door uw eigen risico te verhogen. Je moet meer uit eigen zak betalen als je ooit een claim indient, maar dat kan de moeite waard zijn, afhankelijk van je rijgedrag en je spaargedrag. U kunt ook kijken naar de kortingen die uw verzekeraar biedt en aanpassingen maken om ervoor in aanmerking te komen. Dingen zoals het toevoegen van veiligheidsvoorzieningen, het kiezen voor een e-factuur of het volgen van een veiligheidscursus zijn allemaal eenvoudige acties die voor sommige bedrijven als kortingen gelden.

De beste goedkope autoverzekeringsmaatschappijen: samengevat

Reizigers
Progressief
Allstate
Staatsboerderij
Best voor
Kortingen
Bestuurders met een "hoog risico"
Nieuwe stuurprogramma's
Uber- en Lyft-stuurprogramma's
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A +
A +
A ++
JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studieclassificatie
866/1000
849/1000
857/1000
864/1000
Aantal aanvullende dekkingen
14
10
12
8
Aantal kortingen
16
12
11
10
Online claim indienen
24/7 ondersteuning

Andere goedkope autoverzekeringsmaatschappijen om te overwegen

Hoewel de vier bovenstaande bedrijven waarschijnlijk uw goedkoopste opties zijn, zijn er een paar andere bedrijven die u kunt overwegen, afhankelijk van uw behoeften. Het is altijd de moeite waard om offertes uit onze keuzes te vergelijken met een paar extra opties om te zien welke de beste balans tussen dekking en prijs biedt.

USAA Autoverzekering

Waarom het overwegen waard is

for car insurance. Als u een actief of voormalig militair lid bent - of familie van iemand - raden wij u ten zeerste aan USAA te overwegen voor autoverzekeringen. USAA biedt uitzonderlijke klantenservice en tijdige, eerlijke claims, zoals blijkt uit topbeoordelingen in het klanttevredenheidsonderzoek van JD Power en de claimtevredenheidsstudie van Consumer Reports. USAA behaalt ook enkele van de best mogelijke financiële scores: "A ++" van AM Best, "AA +" van S Global en "Aaa" van Moody's. Deze beoordelingen betekenen dat USAA een solide ondersteuning voor uw beleid belooft, evenals stabiele kredietvooruitzichten in zowat elke economie.

Waarom we er niet voor hebben gekozen

USAA verzekert alleen actieve of voormalige leden van het leger en hun families. We vermelden het niet als een topkeuze omdat de meeste mensen niet in aanmerking komen voor dekking. Als u echter wel in aanmerking komt voor een VSA-autoverzekering, raden we u aan een offerte te krijgen - deze biedt waarschijnlijk goede service en is concurrerend geprijsd.

Amerikaanse gezinsautoverzekering

Waarom het overwegen waard is

American Family ontvangt geweldige beoordelingen voor klantenservice en claims van JD Power en Consumer Reports, maar de kortingen van AmFam maken het concurrerend met onze vier keuzes. Het bedrijf biedt royale kortingen voor goede studenten, veilige chauffeurs, gezinnen, voertuigveiligheidsfuncties, multi-policy bundeling, papierloze facturering en meer.

Waarom we er niet voor hebben gekozen

American Family autoverzekering is alleen beschikbaar in 19 staten. We hebben ons gericht op bedrijven die 40 staten of meer bestrijken. Als AmFam beschikbaar is in uw staat, is het de moeite waard om een ​​kijkje te nemen:

 • Arizona
 • Colorado
 • Georgië
 • Idaho
 • Illinois
 • Indiana
 • Iowa
 • Kansas
 • Minnesota
 • Missouri
 • Nebraska
 • Nevada
 • Noord-Dakota
 • Ohio
 • Oregon
 • zuid Dakota
 • Utah
 • Washington
 • Wisconsin

Meer diepgaande autoverzekeringen

Autoverzekeringen zijn complexe zaken en u wilt alles weten over uw verzekeraar. Gelukkig doen we dit al een tijdje. Bekijk onze diepgaande beoordelingen van autoverzekeringen hieronder voor meer informatie over individuele verzekeraars.

De beste autoverzekeringsmaatschappijen per staat

Elke staat biedt een unieke set verzekeraars, en er zijn tal van omstandigheden die van invloed zijn op de polissen en dekking die voor u beschikbaar zijn. We hebben de beste autoverzekeringsopties in elke staat beoordeeld met een methode die vergelijkbaar is met die voor deze beoordeling bij landelijke providers.

Misschien vind je dit ook leuk