Geico Auto Insurance Review

Als de op een na grootste autoverzekeraar van het land, beschikt Geico over een indrukwekkend scala aan dekkingsopties en kortingen, met een sterke financiële solvabiliteit en hoge claims tevredenheidsclaims die het vermogen van het bedrijf garanderen om u verzekerd te houden wanneer het onverwachte gebeurt. Geico legt ook veel nadruk op technologie met zijn hooggewaardeerde mobiele app, waardoor het indienen van claims en het bekijken van uw beleid net zo eenvoudig is als het uittrekken van uw telefoon.

Geico heeft niet alle extra dekkingsopties die we graag van een dergelijke prominente verzekeraar zouden willen zien - met name ontbreekt het dekking van de kloof, die het verschil betaalt tussen de waarde van uw vernielde voertuig en het nog verschuldigde bedrag op de lening, en nieuwe auto vervangen. Maar de beschikbare dekking voldoet ruimschoots aan onze basisvragen. In combinatie met de op één na grootste kortingen van onze topverzekeraars, zal het beleid van Geico waarschijnlijk meer dan voldoende zijn om aan de behoeften van de gemiddelde autobezitter te voldoen.

De claim

De beroemde slogan van Geico is: "15 minuten kunt u 15% of meer besparen op autoverzekeringen." Ongeacht de werkelijke tijd die wordt besteed, is Geico's belofte van een enorm besparingspotentieel ambitieus.

Is het waar?

Ja.

Met meer kortingen dan onze favoriete autoverzekeringsmaatschappijen naast Travellers, heeft Geico een groot besparingspotentieel - als u in aanmerking komt. Net als de factoren die van invloed zijn op uw premie, variëren de kortingen waarvoor u in aanmerking komt, op basis van uw individuele omstandigheden. Studenten die onder Geico vallen, kunnen bijvoorbeeld tot 15% besparen als ze een B-gemiddelde of hoger houden, terwijl bestuurders ouder dan 50 jaar een besparing tot 10% kunnen zien alleen voor het volgen van een cursus defensief rijden. Geico is ook de enige verzekeraar uit onze topkeuzes die korting biedt voor militairen.

Met Geico loont het ook om een ​​veilige bestuurder te zijn, en een auto uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen kan die besparingen nog vergroten. Airbags aan de bestuurderszijde kunnen een besparing tot 25% opleveren, en als uw voertuig airbags volledig voorin heeft, kunt u tot 40% op uw polis besparen. Geico beloont ook auto's met antiblokkeerremmen en antidiefstal systemen, evenals dagrijverlichting. Veel van deze functies zijn standaard bij nieuwere auto's, dus als u on>

Hoewel je zeker niet in aanmerking komt voor alle kortingen die Geico te bieden heeft, betekent een breed scala aan inhoudingen dat je meer kansen hebt om te besparen, en de meeste chauffeurs zullen in staat zijn om een ​​aantal kortingen te vinden waarvoor ze in aanmerking komen. Afhankelijk van uw geschiktheid, kan 15% slechts het begin zijn van de besparingen die u zult zien door over te schakelen naar Geico.


Geico

Productoverzicht

Best voor

Mensen die op zoek zijn naar eenvoudige claimverwerking of eigenaars van nieuwere automodellen

Niet voor

Mensen die meerdere verzekeringen bij één bedrijf willen afsluiten

Kenmerken

Prijs
Citaten verschillen van persoon tot persoon
Sindsdien in bedrijf
1936
Opvallende kenmerken
Sterke financiële solvabiliteit
Hoogwaardige mobiele app
Hoge claims tevredenheid
Huur vergoeding
Ongevalvergeving
Rijdende dekking
Kortingen
Talrijke voertuigkortingen voor standaard en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen
Multi-beleid korting
Korting voor meerdere auto's
Veilige bestuurderskorting
Goede studentenkorting
Papierloze korting
Militaire korting
JD Power 2017 Auto Claims Tevredenheid Studieclassificatie
870 / 1.000 (boven het gemiddelde in de industrie)
AM Beste beoordeling financiële kracht
A ++ ("Superior")
Moody's Rating
Aa3 ("Uitstekend")

Aanvullende dekking

Het is be>na een ongeval. Gelukkig gaat Geico verder dan dat met aanvullende dekkingopties die tot de beste in de branche behoren. Het mist enkele functies die we graag zouden willen zien, zoals dekking van de kloof, maar we waren niettemin onder de indruk van toevoegingen zoals vergeving van ongelukken voor je eerste ongeval met fouten en speciale dekking voor chauffeurs van ritten in 40 staten plus DC

Indrukwekkende financiële kracht

Auto-ongelukken zijn minder een kwestie van "als" en meer een kwestie van "wanneer". En wanneer er ongelukken gebeuren, hoeft u zich geen zorgen te maken of uw autoverzekeraar uw claim kan betalen. Dit is de reden waarom het kiezen van een bedrijf met sterke financiële ratings kan helpen gemoedsrust te bieden wanneer u dit het meest nodig hebt. Geico slaagde met vlag en wimpel aan onze criteria voor financiële solvabiliteit en behaalde de hoogst mogelijke rating (A ++) van AM Best, een ratingbureau dat zich toelegt op de verzekeringssector, evenals extreem sterke ratings van S Global (AA +) en Moody's (Aa3) .

Claims tevredenheid

Geico scoort ook een indrukwekkende score in de Auto Claims Satisfaction Study 2017 van JD Power , een onderzoek onder bijna 12.000 autoverzekeringsklanten. Claimtevredenheid wordt algemeen beschouwd als de beste indicator voor klanttevredenheid voor autoverzekeraars, omdat polishouders waarschijnlijk het meest kritisch zijn na het indienen van een claim - het geluk van dergelijke klanten is niet alleen een goede indicatie van het vermogen van een verzekeraar om claims af te handelen, maar ook het biedt gedurende het gehele claimproces. Met een score van 870 op een schaal van 1.000 punten komt Geico boven het sectorgemiddelde en plaatst het zesde bij alle verzekeringsmaatschappijen.

Bekroonde mobiele app

De mobiele app van Geico stond op nummer 1 in de US Mobile Auto Insurance Benchmark 2017 van Forrester . Het kan worden gebruikt om beleid te bekijken, claims in te dienen en hulp bij pech onderweg te vragen. Veel verzekeraars hebben moeite gedaan om effectieve manieren te vinden om hun diensten aan mobiele technologie aan te passen, maar Geico doet het het beste. Er ontbreken nog enkele functies: we wilden vooral dat u uw beleid kon bewerken. Gezien de complexiteit van verzekeringspolissen, is het logisch dat Geico zou willen dat zijn klanten rechtstreeks met agenten samenwerken, maar we hoopten nog steeds dat de mobiele app van de verzekeraar de volledige functionaliteit van zijn website zou bieden. Zelfs nog, het brede scala aan mogelijkheden verdient Geico zijn hoge ranglijst en versterkt de sterke klanttevredenheid die JD Power rapporteert.

Mogelijke nadelen

Verzekering huiseigenaren

Hoewel u korting krijgt voor het afsluiten van meerdere verzekeringspolissen bij Geico, zijn we niet onder de indruk van de huiseigenarenverzekering van Geico. Geico onderschrijft zijn eigen huiseigenarenbeleid niet - het functioneert in feite als een tussenpersoon en de kwaliteit van uw ervaring hangt af van met wie het bij u past. De verzekering voor huiseigenaren mist ook dezelfde breedte aan kortingen waar de autopolissen om bekend staan. Dit nadeel is geen dealbreaker, maar het is de moeite waard om offertes van andere huiseigenarenverzekeraars te krijgen om ervoor te zorgen dat u een volledig beeld van uw opties hebt.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Geico
Reizigersverzekering
Ameriprise Financial
Onze review
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A ++
EEN
JD Power 2017 Auto Claims Tevredenheid Studiescore
870/1000
851/1000
862/1000
Aanvullende dekking opties
13
14
13
Aantal kortingen
13
14
14
Online claim indienen
24/7 ondersteuning

Geico versus reizigers

Reizigers is een van onze favoriete autoverzekeringsmaatschappijen, met financiële ratings die concurreren met Geico's, plus meer kortingen en aanvullende dekkingsopties dan al onze andere topkeuzes. Reizigers hebben betrekking op alle standaardkortingen die we zoeken bij providers, evenals moeilijk te vinden aftrekposten voor dingen als het volledig betalen van beleid en het wegbrengen van studenten op school. We zijn ook onder de indruk van de verzekering voor reizigersgaten en de dekking voor het delen van ritten, plus vergeving van ongevallen voor klanten met goede rij-records.

Travelers ontbreekt echter als het gaat om de tevredenheid van claims en scoort lager dan het branchegemiddelde in de JD Power-studie. Hoewel dit geen invloed heeft op uw dekking, is het een goede indicatie van de relatie tussen de verzekeraar en zijn klanten. We raden aan om offertes van beide bedrijven te krijgen en uw prioriteiten af ​​te wegen als het gaat om een ​​autobeleid.

Geico versus Ameriprise Financial

Ameriprise Financial onderscheidt zich door zijn unieke dekkingsopties die we niet hebben gevonden bij andere providers, waaronder Geico. U kunt uw beleid aanpassen met aanbevelingen zoals reparatie van de voorruit, vervanging van sleutels, dekking van openingen en dekking van reisongevallen. Maar Geico neemt het voortouw in zijn kortingsaanbiedingen. U zult geen kortingen vinden voor militaire leden, federale werknemers en senioren bij Ameriprise. Het bedrijf bedient ook 44 staten, minder dan Geico. Als een van zijn unieke dekkingsopties u aanspreekt, is het de moeite waard om een ​​kijkje te nemen - echter, Geico kan u op de >

Veelgestelde vragen over Geico

Heeft Geico ongevalvergeving?

Geico is een van de weinige verzekeraars die vergeving van ongevallen aanbiedt, waardoor uw verzekeringstarief niet stijgt na uw eerste ongeval met een storing. Hoewel het niet in elke staat beschikbaar is (chauffeurs in Californië, Connecticut en Massachusetts zullen niet profiteren van deze optie), kan vergeving van ongevallen aan uw polis worden toegevoegd als een aanvullende dekking of verdiend voor een ongevalvrije Geico-klant gedurende vijf jaar . U kunt ook 10% korting op uw polis krijgen als u vijf jaar ongevalvrij blijft.

Gebruikt Geico uw credit score?

Sommige verzekeringsmaatschappijen gebruiken uw credit score als een factor bij het citeren van uw premie, maar het hangt af van individuele staatswetten. De kredietaanvraag telt niet mee voor uw score en zal niet de enige beslisser zijn voor premium prijzen.

In welke staten is Geico beschikbaar?

De autoverzekering van Geico is beschikbaar in alle 50 staten. En hoewel het bedrijf agenten in het hele land heeft, kunnen kortingen en dekkingsopties per staat verschillen.

Het komt neer op

Geico is een van onze favoriete autoverzekeraars, ondersteund door sterke ratings in financiële solvabiliteit en claimtevredenheid die de toewijding van het bedrijf aan zijn klanten aantonen. Een mobiele app van de beste rang biedt polishouders flexibiliteit bij het openen van hun beleidsinformatie en een eenvoudig te volgen proces voor het indienen van claims. Hoewel Geico een aantal niche-aftrekkingen en dekkingskeuzes mist, blijft de aanvullende dekking een van de beste in de branche. En met voldoende kortingen om in bepaalde hoedanigheid in aanmerking te komen - vooral als uw auto is uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen - zal Geico meer dan waarschijnlijk de dekking bieden die u nodig hebt tegen een lagere prijs dan de meeste van zijn concurrenten.


Geico

Misschien vind je dit ook leuk