Door Mary Van Keuren

De beste ACT / SAT-testvoorbereidingscursussen

De SAT en ACT meten eigenlijk alleen hoe goed je het op de test kunt doen. Natuurlijk moet je je vakkennis opfrissen, maar je moet jezelf ook wennen aan de test zelf. Gelukkig heeft de wetenschap aangetoond dat het afnemen van oefentests de beste manier is om beide te doen. Onze topkeuzes hebben tal van authentieke oefentests en aangepaste opfrismodules om u te helpen uw score nog hoger te maken.

De 4 beste ACT / SAT-testvoorbereidingscursussen

Meeste oefentests

Kaplan
Deze bekende prep-krachtpatser heeft de meeste oefentests van elke cursus die we hebben geëvalueerd
Pros
Middelen
Live en gearchiveerde hulp
Deskundige leraren
Aanvullende materialen
Cons
Prijzig

Waarom we ervoor kozen

Middelen

$299 course features video tutorials, more than 1,000 practice questions, and progress reports to help students track their performance. Kaplan's cursus $ 299 bevat video-tutorials, meer dan 1.000 oefenvragen en voortgangsrapporten om studenten te helpen hun prestaties bij te houden. Het bevat ook negen volledige oefentoetsen voor SAT of ACT — meer dan de Khan Academy die er acht aanbiedt en ACT Online Prep biedt er vier aan.

Live en gearchiveerde hulp

Kaplan is een beetje anders dan Khan Academy en ACT Online Prep. Deskundige leraren

De leraren zijn goed geïnformeerd; alle Kaplan-leraren moeten zelf scoren op 90 procent of hoger op de toets die ze geven. Ze bespreken de strategie voor individuele onderwerpen, en er zijn aanvullende duiken in het maken van een test met video's zoals "Het creëren van uw perfecte studieplan" en "SAT Mindset Training". Deze video's worden gearchiveerd op de site, dus als een student dat niet is beschikbaar wanneer het wordt uitgezonden, kunnen ze het op hun gemak bekijken.

Aanvullende materialen

Wanneer u een Kaplan-programma aanschaft, stuurt het bedrijf twee boeken: Kaplan SAT Course Book (of ACT, als dat de test is die u aflegt) en The Kaplan Big Book of SAT Practice Tests. Studenten versterken hun online werk met het substantiële cursusboek van + 700 pagina's en lezen vervolgens de oefentoetsen in het boek terwijl ze de antwoorden online invullen. De online cursussen integreren materiaal uit de boeken en zijn ontworpen om samen te werken. Er zijn extra opdrachten in het boek die online kunnen worden ingevoerd voor onmiddellijke feedback.

Een voorbeeld van Kaplan's instructie.

Punten om te overwegen

Prijzig

De opties zijn aan de duurdere kant: een eenvoudig, online programma met eigen tempo kost $ 299; onbeperkte online en persoonlijke klassikale instructie tot en met december van je laatste jaar is $ 1.599. is over $10,000, airport shuttle not included.) (Het is zeker mogelijk om veel meer te betalen voor SAT-voorbereiding - de residentiële zomerintensieve van vier weken op Kent Prep is meer dan $ 10.000, exclusief pendeldienst naar de luchthaven.)

Beste één-op-één

Princeton Review
Vijf uur assistentie van instructeurs op aanvraag, met de optie om meer te kopen
Pros
De meeste oefentests
Potentiële terugbetaling
Toegang van experts
Cons
Dun dashboard

Waarom we ervoor kozen

De meeste oefentests

basic program—dubbed the SAT ACT FREEPASS—offers more practice tests than all the other contenders we reviewed. Het basisprogramma van de Princeton Review - de SAT ACT FREEPASS genoemd - biedt meer oefentests dan alle andere deelnemers die we hebben beoordeeld. In totaal zijn er 28 oefentests om uit te kiezen die worden opgedeeld op basis van de vraag of ze van toepassing zijn op de SAT, ACT of zelfs PSAT.

  • 15 (SAT)
  • 8 (ACT)
  • 5 (PSAT)

Potentiële terugbetaling

De Princeton Review SAT ACT FREEPASS heeft nog een ander voordeel voor toppresteerders: het bedrijf biedt een terugbetaling als je testscores je helpen om naar een van de beste scholen van het land te gaan. Er zijn echter een aantal stappen om de terugbetaling te beveiligen: Eerst moet u het testvoorbereidingsprogramma voltooien, de test doen en worden toegelaten tot een van de "top 100 meest selectieve hogescholen" zoals gedefinieerd door de Princeton Review. Dan moet u uw testscores en acceptatiebrief binnen twee jaar indienen bij Princeton Review, samen met een getuigenis over "uw ervaring met het SAT ACT FREEPASS-programma of hoe The Princeton Review u heeft geholpen om geaccepteerd te worden in de school."

Toegang van experts

We vonden de toegang tot experts leuk - zelfs de basiscursus van $ 199 bevat vijf uur chattijd. Klik op de altijd aanwezige blauwe chat met een leraarknop in de rechterbovenhoek en hulp is van jou. Als je je vijf uur gebruikt, kun je er eenvoudig nog vijf toevoegen ($ 200). Voor de student die de meeste concepten goed begrijpt, maar af en toe een beetje live assistentie wil, is dit een gemakkelijke manier om één-op-één hulp te krijgen.

Punten om te overwegen

Dun dashboard

We hadden graag een meer diepgaande dashboard-UX gehad. Zoals het er nu uitziet, is er geen plek waar je in één oogopslag kunt zien hoe je het algemeen deed over de oefenvragen in elke module. In vergelijking met andere dashboards met Khan en Kaplan, wilden we wat meer informatie zien om ons te helpen onze vooruitgang op een breder en kleiner bereik te meten.

Beste gratis SAT Prep

Khan Academie
Dezelfde diepgaande testvoorbereiding, zonder de prijs. Alleen beschikbaar voor SAT.
Pros
Het is gratis
Boeiende studieplannen
Bekijk video's
Verbeterde testen
Strategieën voor het maken van de test
Cons
Beperkte dashboard
Geen live chat met leraren

Waarom we ervoor kozen

Het is gratis

Ja, je hebt ons goed gehoord. review and practice materials are free; Het review- en oefenmateriaal van Khan Academy is gratis; de interactieve quizzen zijn gratis; en dat geldt ook voor de videolessen, referentieartikelen en alle zeven volledige oefentoetsen, geschreven door het College van Bestuur.

Boeiende studieplannen

Na een paar korte diagnostische quizzen, bouwt Khan een aangepast programma met voorgestelde gebieden om te beoordelen. (Je kunt zelfs je eerdere PSAT- en SAT-scores koppelen aan je Khan Academy-account en deze gebruiken die om een ​​studieplan te maken.) Een ding dat we leuk vonden aan de diagnostische quizzen is dat ze beginnen met het geven van SAT-testafname-tips van het begin:

“Bij deze diagnose moet je 'Ik zou raden' selecteren als je het antwoord niet weet. Maar op de echte SAT is er geen straf voor raden en moet je altijd een antwoord kiezen. ”We voelden ons meer voorbereid op de testdag, slechts twee minuten na onze eerste oefensessie.

Khan's oefentests helpen je te begrijpen waarom je antwoorden goed of fout waren.

Bekijk video's

Het programma biedt video's van Sal Khan, de oprichter en CEO van Khan Academy, die problemen doorwerkt en zijn werk toont (maar nooit zijn gezicht). Hij lijkt veel op een vriendelijke, joviale leraar. Deze video's zijn educatieve geluid - en super handig - maar ze zijn niet erg luxe.

Verbeterde testen

Studenten kunnen zichzelf testen met getimede mini-tests en, als ze zich klaar voelen, een volledige SAT-oefentest - of zeven. Die oefentests voelen ook super echt aan. Khan Academy raadde aan om vier uur op een zaterdag te blokkeren (idealiter vanaf 8.30 uur); print een officiële SAT-bellenvel voor onze antwoorden; en ga zitten met ons kladpapier, nee. 2 potlood en een goedgekeurde rekenmachine.

We namen de test, maakten een foto met behulp van de app van het College Board (Daily Practice for the New SAT) en onze scores werden geüpload naar ons Khan Academy-dashboard, waarin nieuwe oefengebieden werden aanbevolen.

Strategieën voor het maken van de test

Khan Academy biedt ook strategieën en tips voor het nemen van de SAT - bespreken van formaat, tijdbeheer en hoe de soms lastige vragen moeten worden geïnterpreteerd. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe be>

Tests verbeteren latere retentie meer dan aanvullende studie van het materiaal, zelfs wanneer tests worden gegeven zonder feedback. Dit verrassende fenomeen wordt het testeffect genoemd.

The Power of Testing Memory: Basic Research and Implications for Educational Practice, Perspectives on Psychological Science Henry L. Roediger, III en Jeffrey D. Karpicke De kracht van het testen van geheugen: fundamenteel onderzoek en implicaties voor de pedagogische praktijk, perspectieven op psychologische wetenschap

Punten om te overwegen

Beperkte dashboard

In tegenstelling tot sommige van onze andere topkeuzes, heeft Khan Academy geen dashboard waar een student of ouder een volledig beeld kan krijgen van het tot nu toe verrichte werk. Op de eenvoudigere profielpagina staan ​​recente activiteiten, een gepersonaliseerd studieschema op basis van je testdatum en je huidige vaardigheidsniveau.

Geen live chat met leraren

Een ander ding dat vooral aan de Khan Academy ontbrak, was de mogelijkheid om met onderwijzend personeel of leraren te praten. We vonden deze functie nuttig bij Kaplan en Princeton en het gaf wat geruststelling toen de deadline voor de grote test naderde.

Meest boeiende ACT Prep

ACT Online Prep
Tal van spellen (en scoreborden) die het studeren echt leuk maken
Pros
edutainment
Nuttige beoordeling
Plannen
Cons
Geen privé-begeleiding

edutainment

We raken het discussiegebied om contact te maken met andere studenten; gespeelde spellen in een spelcentrum; en geoefend met de 450 e-flashcards om onszelf te verdiepen in woordenschat, wetenschap en wiskundige concepten. was the only one of our finalists to offer extras like this, and we found them to be welcome — and useful — review tools. ACT Online Prep was de enige van onze finalisten die dit soort extra's aanbood, en we vonden dat dit welkome en nuttige beoordelingsinstrumenten waren.

De spellen waren vrij eenvoudig, elk een variatie van het matchen van een juist antwoord tussen een reeks mogelijke antwoorden, maar ze waren een leuke afwisseling van de op tekst gebaseerde oefeningen. Wetende dat we drie volledige harten van het leven hadden en een leaderboard maakte het echt leuker om de definitie van een parallellogram te vinden.

Nuttige beoordeling

Het robuuste dashboard geeft studenten een aantrekkelijk overzicht van hoe ze het doen, beoordeelt hun sterke en zwakke punten en suggereert wat ze vervolgens moeten aanpakken met voortgangsbalken die vollopen naarmate ze verbeteren. Het was een stuk minder stressvol om te zien dat we 'beginners' waren in wetenschap en wiskunde toen we onszelf zagen evolueren naar 'basis' voor beiden. Reviewlessen zijn op tekst gebaseerd en uitgebreid, met veel voorbeelden.

Plannen

Een ander uniek aspect van ACT Online Prep is de mogelijkheid om je leerplan te kiezen: studenten kiezen ofwel een gestructureerd plan, dat al het materiaal dat in de test wordt behandeld, in volgorde doorneemt, of een adaptief plan, dat lessen suggereert op basis van de prestaties van studenten in de praktijk quizzen en hun vertrouwen in het materiaal. We hebben beide opties uitgeprobeerd (het is gemakkelijk om heen en weer te schakelen) en waren blij om te zien dat het adaptieve plan onze verschrikkelijke wiskunderesultaten ter harte nam en een wiskundig zwaar schema voor ons diende.

Meer dan onze andere finalisten gaf dit programma ons het gevoel dat we in een gestaag tempo vooruitgang boekten.

Punten om te overwegen

Geen privé-begeleiding

Als je iemand bent die het beter doet om face-to-face met een leraar of tutor te zitten, dan is ACT Online Prep misschien niet de beste keuze. Zoals de naam al doet vermoeden, zal een groot deel van je studie en voorbereiding online zijn en op dit moment bieden ze geen privélessen.

Hoe u de juiste ACT / SAT-testvoorbereidingscursus voor u vindt

Praat met uw begeleidingsadviseur

De begeleidingsadviseur van uw school heeft toegang tot informatie en, mogelijk, bronnen die u kunnen helpen om u voor te bereiden op de ACT of SAT. Als je wat tijd doorbrengt met je counselor en ze vertelt over je ambities voor hoger onderwijs, kunnen ze je beter helpen en je in de goede richting wijzen in de richting van een testvoorbereidingscursus die bij je past.

Maak tijd voor de testvoorbereiding

We hebben alleen programma's met zelfstimulerende opties overwogen om tegemoet te komen aan de vaak chaotische en drukke schema's van middelbare scholieren. Als je gaat winkelen voor ACT / SAT-testvoorbereidingscursussen, raden we je aan een programma te kiezen met voldoende flexibiliteit om met je drukke schema te werken.

Winkel voor een goede prijs

De prijs van de testvoorbereiding voor de ACT en SAT is afhankelijk van waar u kijkt. De topkeuzes die we hebben beschreven, bieden behoorlijk fatsoenlijke prijzen, waarbij Khan gratis SAT-testvoorbereiding aanbiedt. Een ander ding dat je zou kunnen helpen om waar voor je geld te krijgen, is je richten op een voorbereidingscursus met oefentests en leermiddelen op de gebieden waarop je je het meest moet concentreren. Met sommige programma's zoals Kaplan en Princeton kunt u uw leerplan aanpassen aan uw behoeften.

ACT / SAT Test Voorbereiding Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de SAT en de ACT?

Zowel de SAT als de ACT testen wiskunde, lezen en schrijven (de SAT bevat vijf leespassages, terwijl de ACT vier bevat) en hebben een optioneel essay. Wiskundige secties voor elke test rekenkunde, algebra I en II, geometrie en trigonometrie. De SAT heeft een extra gedeelte voor gegevensanalyse en u kunt een rekenmachine gebruiken voor sommige, maar niet alle, vragen. De ACT omvat wetenschap; de SAT doet dat niet.

HANDELEN ZA
Beschikbare testdatums Februari, april, juni, september, oktober en december Januari, maart of april, mei, juni, oktober, november en december
Kosten $ 42,50 of $ 58,50 met essay. Er kunnen extra kosten aan verbonden zijn. $ 45 of $ 57 met essay. Er kunnen extra kosten aan verbonden zijn.
Tijd Twee uur en 55 minuten; voeg 45 minuten toe met essay. Drie uren; voeg 50 minuten toe met essay.
partituur Schaal van 1-36 Schaal van 400-1600

Moet ik de SAT of ACT nemen?

Niet altijd. FairTest, een gestandaardiseerde testwaakhond, heeft een lijst van meer dan 925 hogescholen en universiteiten die test-optioneel zijn.

Zal het volgen van een van deze ACT- of SAT-voorbereidingscursussen een hogere testscore garanderen?

Veel van de programma's die we hebben beoordeeld, en zelfs enkele van de beste keuzes, boden garanties in een of andere vorm dat je hogere testresultaten zou zien. Ze komen echter meestal met voorwaarden zoals het voltooien van het hele testprogramma, inclusief alle beschikbare oefentests.

De beste ACT / SAT-test Voorbereidingscursussen: samengevat

Kaplan SAT / ACT Prep
The Princeton Review
Khan Academie
ACT Online Prep
Meeste oefentests
Beste één-op-één
Beste gratis SAT Prep
Meest boeiende ACT Prep
Beginprijs
$ 299
$ 199
Vrij
$ 39.95
Instructie tijd
40-50 uur
34-80 uur
120 vragen (sessies van 3 uur)
116 uur
Aantal oefentests
9
28
8
4
Privéles geven?

Misschien vind je dit ook leuk