dennis Door dennis

Inzet

Onze organisatie streeft ernaar de toegankelijkheid van onze website (s) en digitale aanbiedingen te vergemakkelijken door het identificeren, verwijderen en voorkomen van belemmeringen die de mogelijkheid om de aangeboden producten en diensten te verkrijgen kunnen belemmeren. Ons doel is om onze website (s) toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek, ongeacht de technologie of het vermogen. We werken actief aan het verbeteren van de toegankelijkheid en bruikbaarheid van onze website en proberen te voldoen aan niveau AA van de World Wide Web Consortium (W3C) Web Content Accessibility Guidelines 2.0 . Deze richtlijnen stellen een enkele gedeelde standaard voor toegankelijkheid van webcontent vast om te voldoen aan de behoeften van individuen, organisaties en overheden wereldwijd.

Scope Plan

We hebben be>

  1. Toegankelijkheidsteam : onze organisatie heeft een team van professionals samengesteld dat zich toelegt op het ontwikkelen en implementeren van een toegankelijkheidsplan dat de vaardigheden en knowhow van haar leden zal benutten. Het team is verantwoordelijk voor het formuleren en implementeren van de strategie, het volgen van de voortgang en het instellen van nieuwe coderingsstandaarden.
  2. Audit Review : Ons Toegankelijkheidsteam zal onze bestaande websites auditen en beoordelen om verbeteringsgebieden te identificeren en reparaties beginnen in Q1 2017. Ons team zal samenwerken met experts uit de industrie en externe consultants om onze oplossingen te valideren.
  3. Sanering en implementatie : ons team zal een reeks universele coderingsstandaarden en -praktijken opstellen conform WCAG 2.0 en deze toepassen op het ontwerp en de bouw van bestaande en toekomstige websites die we mogelijk lanceren.

Neem contact op

Er worden voortdurend inspanningen geleverd om betrouwbare oplossingen te vinden om de algemene toegankelijkheid van onze websites te verbeteren. Als u in de tussentijd problemen ondervindt bij het openen van onze website (s) of specifieke vragen hebt over het toegankelijkheidsplan van onze organisatie, neem dan contact met ons op. Alle constructieve feedback over de toegankelijkheid of bruikbaarheid van deze website is welkom en zal zorgvuldig worden overwogen.

Toegankelijkheidsteam

Handige Links

Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0)
Richtlijnen voor toegankelijkheid van de Amerikaanse federale overheid, sectie 508
ADA.gov

Misschien vind je dit ook leuk