Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

Keuze Home Garantie Review

Choice Home Warranty, opgericht in 2008, is niet alleen het snelst groeiende bedrijf voor thuisgarantie in de VS - het is een van de snelst groeiende bedrijven , punt uit. In de afgelopen zeven jaar heeft Inc.com de jaarlijkse lijst van de snelst groeiende particuliere bedrijven in Amerika gemaakt. Die explosieve groei is gedeeltelijk te wijten aan de investering van Choice in technologie, waardoor het claims sneller kan verwerken dan veel van zijn concurrenten. Wanneer een systeem of apparaat uitvalt, wil niemand >beste thuisgarantiebedrijven van 2019.

Choice biedt twee be>

De claim

"Wij zijn de technologische leiders in de thuisgarantie-industrie," vertelde Victor Mandalawi, President of Choice Home Warranty, grmajo.net in een e-mail. “We zijn een technologiebedrijf dat toevallig thuisgaranties heeft. Met onze technologie kunnen we claims sneller verwerken en onze klanten beter van dienst zijn. ”Choice belooft op haar website“ onze klanten altijd snelle en eenvoudige oplossingen te bieden, samen met uitstekende servicetechnici. ”

Is het waar?

Ja. Als het gaat om snelheid, claimen Choice-processen sneller dan wie dan ook die we in de thuisgarantie-industrie zijn tegengekomen. American Home Shield belooft bijvoorbeeld binnen 48 uur te reageren in haar voorbeeldcontract , maar Choice verwerkt 80% van haar claims binnen slechts vier uur. (Voor alle duidelijkheid, dat betekent niet dat 80% van de claims zijn goedgekeurd voor vervanging of reparatie, alleen dat ze snel een servicebezoek plannen om te helpen een beslissing te nemen.) Keuze biedt ook een redelijke servicekosten van $ 85 (andere providers kunnen bereik tot $ 125), en het geniet een uitstekende klantenservice van sites zoals Consumer Affairs.

Productoverzicht

Best voor

Uitgebreide dekking en razendsnelle reacties

Niet voor

Aangepaste plannen

Kenmerken

Prijs Verschilt
Staten dienden 50
Klantenservice uren 24/7
Plannen aangeboden Basisplan
Totaalplan (aanbevolen)
Zelfstandige add-ons
Vakmanschap garantie 90 dagen delen, 30 dagen arbeid
Opvallende kenmerken Reageert op 90% van de claims in slechts 4 uur
Geweldige klantenservice beoordelingen
Uitgebreide dekking
Gratis eerste maand

Snelle, 24/7 claimverwerking

Huiseigenaren dienen een garantieclaim voor een huis in wanneer een systeem of apparaat (dat onder hun contract valt) defect raakt. Het garantiebedrijf voor thuisgebruik stuurt vervolgens een servicetechnicus naar uw huis om te bepalen of uw contract een vervanging of reparatie dekt, op basis van hoe en waarom uw systeem of apparaat defect is of niet meer werkt. Keuze Home Garantie biedt enkele van de snelste claimverwerking in de industrie - meestal binnen vier uur. Dat betekent niet dat een onderhoudstechnicus binnen vier uur arriveert, alleen dat uw claim wordt verwerkt en uw bezoek aan de technicus wordt gepland. Toch is het sneller dan de meeste concurrenten van Choice op het gebied van thuisgarantie.

Voorafgaande prijsstelling en aansprakelijkheidsplafonds

Zoals we in onze methodiek hebben opgemerkt bij het kiezen van de beste thuisgarantiebedrijven , raden we alleen providers aan die voorbeeldcontracten online beschikbaar stellen. We houden ervan hoe Choice een voorbeeldcontract in de hoofdnavigatiebalk van zijn website plaatst (onder " gebruikersovereenkomst ") in plaats van het op een andere pagina te begraven. Eerlijk zijn over aansprakelijkheidskap en servicekosten is een goed voorteken voor de transparantie en verantwoording van het bedrijf.

Gratis eerste maand

Choice ziet af van de contractkosten van de eerste maand bij de aankoop van een enkel betalingsplan. Hoewel dat gebruikelijk is bij tv-providers en andere services, is het vrij zeldzaam voor een thuisgarantiebedrijf en zal het een leuke kleine deuk in uw jaarlijkse kosten maken.

Mogelijke nadelen

Weinig aanpassingsopties

We zouden willen dat de thuisgarantieplannen van Choice iets flexibeler of a la carte waren , dus je kon alleen betalen voor de systemen en apparaten die je nodig hebt. De twee plannen die Choice momenteel aanbiedt, zijn uitgebreid, maar enkele van de meest kritieke dingen die elke huiseigenaar waarschijnlijk zou willen dekken (airconditioning, koelkast, kleding wasmachine en droger) zijn alleen beschikbaar met het duurdere plan.

Lage sanitaire dop

De aansprakelijkheidslimiet van Choice op sanitairreparaties is $ 500 per contracttermijn. Dat is niet ongebruikelijk, maar het is aanzienlijk lager dan de loodgieterskap van $ 1.000 van American Home Shield. Volgens HomeAdvisor.org bedragen de gemiddelde loodgieterswerkreparatiekosten in 2019 tussen $ 172 en $ 451, dus de pet van Choice zou nog steeds veel huiseigenaren moeten dekken. Maar als u in een ouder huis woont met een verouderd sanitair, kan de onderkap u hoog en (misschien niet) droog achterlaten.

De competitie

Keuze Home Garantie Amerikaans thuisschild AFC Home Club De Home Service Club
BBB rating B- B B N / A
Servicekosten $ 85 $ 75, $ 100 of $ 125 $ 60 $ 65 of $ 95
Vakmanschap garantie 90 dagen delen, 30 dagen arbeid 60 dagen Levensduur van contract 90 dagen delen, 30 dagen arbeid
24/7 ondersteuning
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Keuze Home Garantie versus Amerikaans Home Shield

(AHS). Vanaf 2019 is Choice een van de grootste thuisgarantiebedrijven in de Verenigde Staten, hoewel niet zo groot als American Home Shield (AHS). Over het algemeen biedt AHS ruimere aansprakelijkheidslimieten en meer aanpasbare plannen, maar Choice biedt goedkopere servicekosten, een >

Keuze Home Garantie versus AFC Home Club

is the workmanship guarantee — also known as the recall period — specified in their sample contracts. Het grootste onderscheid tussen Choice Home Warranty en AFC Home Club is de fabrieksgarantie - ook wel de terugroepperiode genoemd - die in hun voorbeeldcontracten is vastgelegd. De reparaties en vervangingen van Choice zijn gegarandeerd voor 90 dagen voor onderdelen en 30 dagen voor arbeid, wat vrij standaard is. Maar AFC Home Club garandeert eigenlijk hun werk voor de duur van uw contract, wat ongelooflijk is. Ook is de servicekosten van $ 60 van AFC Home Club een van de laagste in de branche. Keuze is echter beschikbaar in alle 50 staten, terwijl AFC Home Club geen garanties biedt in Californië, South Carolina of Hawaii.

Keuze Home Garantie versus Home Service Club

look pretty similar. Op het eerste gezicht lijken Choice en The Home Service Club redelijk op elkaar. Beide bieden dezelfde fabrieksgarantie (90 dagen op onderdelen, 30 dagen op arbeid). Een ding dat we leuk vinden aan Home Service Club is dat hun goedkopere abonnement airconditioning, koelkasten, wasmachines en drogers omvat - met Choice moet je het duurdere "Totaalplan" aanschaffen om die te dekken.

Keuze Home Garantie FAQ

Vereist de Keuze Home-garantie een huisinspectie?

Nee, Choice vereist geen huisinspectie. Ze raden er echter wel een aan "om ervoor te zorgen dat alle artikelen in goede staat zijn", omdat hun contracten geen betrekking hebben op "bekende of onbekende reeds bestaande voorwaarden".

Heeft de Keuze Home Garantie een terugroepperiode voor reparaties?

Ja, Choice biedt een "fabrieksgarantie" voor reparaties en vervangingen - 90 dagen voor onderdelen, 30 dagen voor arbeid.

Het komt neer op

Keuze Home Garantie biedt enkele van de meest uitgebreide plannen in de industrie, samen met een betaalbare servicekosten en een respectabele fabrieksgarantie. Maar het kenmerk dat Choice onderscheidt van de massa, is de razendsnelle claimverwerking, dankzij de investeringen van Choice in technologie en klantenservice. Als u wilt dat alles in uw huis onder een garantieplan voor thuis valt - en u wilt snel een reactie in geval van een claim - is de keuze uitstekend. . . goed . . . keuze.

Misschien vind je dit ook leuk