Door Collin Brennan

De beste mobiele telefoonplannen

Het vinden van de beste plannen voor mobiele telefoons omvat meer dan alleen kijken naar de snelheden, dekking en betrouwbaarheid. Het omvat ook persoonlijke gegevens zoals waar u woont, hoeveel lijnen u wilt en hoeveel u bereid bent te besteden. Daarom hebben we de tijd genomen om de plannen te analyseren, met experts te praten en de gegevens te kraken om u te helpen de beste aanbieder voor uw behoeften te vinden.

De beste mobiele telefoonplannen: samengevat

Verizon T-Mobile AT T Sprint
Onze review Onze review Onze review Onze review
Het beste
Landelijke dekking Onbeperkt abonnement TV en draadloze bundels Goedkope plannen
Basis plan prijs *
$ 30 (500 MB) $ 20 alleen praten / sms'en $ 50 (3 GB) $ 40 (2 GB)
Vanaf Onbeperkte prijs
$ 70 $ 60 $ 70 $ 60
Aantal plannen
8 9 11 6
Breng uw eigen apparaat
Aantal RootScore awards (2019)
119 20 51 0
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

* Planprijzen kunnen variëren afhankelijk van het aantal regels in het plan

De 4 beste mobiele telefoonplannen


Beste landelijke dekking

Verizon
De beste dekking van het land gecombineerd met concurrerende prijzen en het nieuwe LTE Advanced-netwerk
Pros
Betrouwbaar en wijdverbreid netwerk
Indrukwekkende datasnelheden
Cons
Duur

Waarom we ervoor kozen

Betrouwbaar en wijdverbreid netwerk

RootMetrics reikt regionale prijzen uit aan providers die topprestaties leveren in categorieën zoals netwerksnelheid en betrouwbaarheid, gesprekskwaliteit en gegevensprestaties. swept the table in 2019, earning 119 of 125 possible awards. Verizon veegde de tafel in 2019 en verdiende 119 van 125 mogelijke prijzen. De volgende die het dichtst in de buurt kwam, was AT met 51 (providers kunnen gelijkspel geven, daarom kloppen de cijfers niet precies). Het verschil tussen die cijfers toont aan dat Verizon echt het beste track record heeft om haar klanten een betrouwbaar netwerk en bevredigende prestaties in de VS te bieden.

Indrukwekkende datasnelheden

Misschien wel het meest indrukwekkend zijn de gegevenssnelheden van Verizon. Verizon loopt voorop met nieuwe technologie; het is een van de eerste providers die een nieuwe 5G-technologie heeft aangenomen, die snelheden belooft van 200 Mbps tot 300 Mbps. Hoewel dit cijfer nog moet worden bevestigd door >

Punten om te overwegen

Duur

De plannen van Verizon zijn consistent duurder dan die van haar concurrenten. Het onbeperkte abonnement van T-Mobile Essentials begint bijvoorbeeld bij $ 60 voor één regel, met gegevenssnelheid beperkt op 50 GB. Verizons basis ongelimiteerde plan, ter vergelijking, begint bij $ 70, met gegevenssnelheden vertraagd op onvoorspelbare tijden op basis van congestie. De volgende laag garandeert hoge snelheden totdat je 25 GB raakt, met een prijsstijging tot $ 80; het meest geavanceerde plan, met een beperking van 75 GB, kost $ 90 voor een enkele lijn.

Bovendien neemt Verizon geen belastingen en toeslagen in de geadverteerde prijs op zoals T-Mobile dat doet. De hogere prijs van Verizon kan zijn betrouwbaarheid in uw regio waard zijn, maar houd er rekening mee dat er meer dan een kleine sticker-schok kan zijn als het tijd is om uw factuur te betalen.


Beste onbeperkt abonnement

T-Mobile
De "Uncarrier" overtreft alle andere vervoerders in de metrogebieden en biedt nu onbeperkte dataplannen over de hele linie
Pros
Ongeëvenaard onbeperkt abonnement
Extra voordelen
Cons
Zwakker netwerk

Waarom we ervoor kozen

Ongeëvenaard onbeperkt abonnement

played its trump card; Nadat Verizon in 2015 een einde had gemaakt aan de overdreven kosten met een handig stukje skywriting , speelde de "Uncarrier" T-Mobile zijn troefkaart; vanaf september 2018 ontvangen alle nieuwe abonnees onbeperkte gespreks-, tekst- en 4G LTE-gegevens. En hoewel "onbeperkt" nooit echt onbeperkt is, begint T-Mobile niet met het verlagen van de snelheid totdat u 50 GB aan datagebruik heeft bereikt. Het is een royale limiet voor een geweldige prijs - vooral omdat video- en muziekstreaming niet meetellen voor die datacap. T-Mobile Essentials kost $ 60 voor één lijn en elke extra lijn is ongeveer $ 10 goedkoper. T-Mobile prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen, terwijl het vergelijkbare 75 GB-abonnement van Verizon $ 90 kost vóór belastingen en toeslagen.

En als een onbeperkt data-abonnement u te veel lijkt, heeft T-Mobile u ook gedekt. Het biedt het goedkoopste gesprek / sms-abonnement voor degenen die geen gegevens nodig hebben - slechts $ 20 per maand per lijn.

Extra voordelen

T-Mobile biedt zijn klanten extra voordelen en functies om de waarde te verhogen. Het internationale plan is ongeëvenaard, met tekst en gegevens in meer dan 210 landen. De plannen worden ook geleverd met gratis sms'en tijdens de vlucht, een uur gegevensgebruik tijdens de vlucht en een gratis abonnement voor twee schermen op Netflix wanneer je je aanmeldt voor twee of meer regels.

Buiten de op plan gebaseerde voordelen biedt de T-Mobile dinsdag-app ook wekelijkse prijzen zoals gratis filmverhuur, filmtickets met korting, geld voor Dunkin 'Donuts of Baskin-Robbins en kansen om sweepstakes te winnen.

Punten om te overwegen

Zwakker netwerk

Hoewel het bedrijf indrukwekkende stappen heeft gezet om de netwerkdekking te vergroten, is het nog steeds niet vergelijkbaar met AT en Verizon, met name in afgelegen gebieden. Controleer het netwerk in de buurt van uw adres en plaatsen waar u vaak bent voordat u all-in gaat met T-Mobile.


Beste tv- en draadloze bundels

Het is geen Verizon, maar de fusie van AT met DIRECTV biedt een unieke manier voor tv-liefhebbers om op te slaan
Pros
TV en draadloze bundels
Betrouwbaar netwerk
Cons
Lage datakap

Waarom we ervoor kozen

TV en draadloze bundels

holds a competitive advantage is in its bundles. De enige plaats waar AT> een concurrentievoordeel heeft, zit in de bundels. Medio 2015 fuseerde AT met satelliet-tv-aanbieder DIRECTV , waardoor voor het eerst bundelkortingen beschikbaar kwamen. In 2018 was de DIRECTV live streaming-service gekoppeld aan zijn onbeperkte telefoonplannen, die meer dan 30 live tv-kanalen bieden die je op elk platform kunt streamen.

Je zult je rekening niet drastisch verlagen door te bundelen, maar deze deals maken AT het overwegen waard als je een gebruiker van zware data bent (in het bereik van 22 GB) en je hebt ook een betaalde tv-service nodig.

Betrouwbaar netwerk

AT loopt achter op Verizon voor netwerkdekking, maar de prestaties zijn betrouwbaar in meer markten dan Sprint. Als uw eerste prioriteit oproepprestaties op veel gebieden is, is AT een goede gok. In het rapport van RootMetrics werd het tweede met 51 van de 125 mogelijke prijzen.

Punten om te overwegen

Lage datakap

Bij elke vervoerder zijn onbeperkte gegevens niet echt onbeperkt - maar AT stelt de limiet ongewoon laag, met zijn goedkoopste onbeperkte smoorsnelheid na 22 GB aan datagebruik. Dat is de helft van de gegevenslimiet van T-Mobile. Als je veel tijd besteedt aan het streamen of browsen van sociale media op plaatsen zonder wifi, is er een kans dat je je limiet overschrijdt.


Goedkoopste plannen

Sprint
Het netwerk van Sprint blijft achter bij de anderen, maar de prijs is goed - vooral als u een gebruiker van lichte gegevens bent
Pros
Prijs
Voordelen
Cons
Het zwakste netwerk
T-Mobile en Sprint fusie

Waarom we ervoor kozen

Prijs

has a range of plans that hit their target. Als u op zoek bent naar een budgetoptie maar de betrouwbaarheid van de Big Four-service niet wilt opgeven, heeft Sprint een reeks plannen die hun doel bereiken. Het verbindt met T-Mobile voor het aanbieden van het goedkoopste onbeperkt data-abonnement, beginnend bij $ 60 per maand. Sprint heeft ook de neiging om talloze half-off promoties uit te voeren die voor een extra duwtje in de rug kunnen zorgen.

Voordelen

Het is gebruikelijk dat vervoerders abonnementen op entertainmentdiensten aanbieden als promoties. Sprint gaat verder dan de concurrentie door samen te werken met vier services: afhankelijk van het abonnement dat u kiest, kunt u gratis abonnementen krijgen op Hulu, TIDAL-muziek, Amazon Prime en Lookout mobiele beveiliging. Dit draagt ​​bij aan de waarde van Sprint's plannen, vooral voor klanten die al betalen voor sommige van deze diensten.

Punten om te overwegen

Het zwakste netwerk

Sprint heeft geprobeerd zichzelf te positioneren als het budgetmerk, met een betrouwbaarheid die T-Mobile overtreft en die binnen 1% presteert van Verizon en AT> . Dat is een beetje misleidend, omdat betrouwbaarheid alleen de "toegankelijkheid en houdbaarheid van spraakoproepen en gegevenssessies" meet en geen rekening houdt met netwerksnelheid of algemene dekking. De scores en de kaart van RootMetrics bevestigen dat het netwerk van Sprint opvallend minder uitgebreid is dan dat van Verizon, en het staat op de laatste plaats qua totale datasnelheid.

T-Mobile en Sprint fusie

De samenvoeging van T-Mobile en Sprint is jaren in de maak en in juli 2019 werd het goedgekeurd door de FCC en het Amerikaanse ministerie van Justitie. De fusie is nog niet definitief, omdat de deal nog moet worden goedgekeurd door een federale rechtbank. Als de deal stand houdt, koopt T-Mobile Sprint voor $ 26,5 miljard en wordt het de op twee na grootste Amerikaanse draadloze netwerkaanbieder, met ongeveer 90 miljoen klanten. Een dramatische verschuiving in de industrie zal waarschijnlijk volgen, aangezien de twee bedrijven, die nu als één werken, van plan zijn om 70% van het land tegen 2023 met 5G te bedekken. fusie zal resulteren in hogere maandelijkse facturen over de hele linie.

Hoe u het juiste mobiele abonnement voor u kunt vinden

Controleer uw lokale netwerk

U wilt beginnen met winkelen door te controleren op de sterkste netwerken in uw regio. Met RootMetrics kunt u de netwerkdekking in uw buurt controleren en kunt u de kaart van de site zoeken op netnummer, stad of buurt en zo veel inzoomen als u wilt - de site analyseert de dekking bijna tot op het niveau van de achtertuin. U kunt filters in het vervolgkeuzemenu toepassen om naar specifieke providers of naar specifieke soorten dekking te kijken, zoals spraak versus gegevens. We raden u aan twee providers te vergelijken met de sterkste dekking in gebieden die u vaak bezoekt, zoals thuis, op het werk of op school.

Kalibreer op uw gegevensbehoeften

De gemiddelde smartphone-abonnee in Noord-Amerika gebruikt ongeveer 7 GB aan gegevens per maand, volgens een rapport van juni 2019 van de informatie- en communicatietechnologiegroep Ericsson ( tegen 3,7 GB in 2016 ). Dit aantal dient als een goede leidraad bij het kiezen van een plan: het is grofweg de hoeveelheid gegevens die u nodig hebt als u routebeschrijvingen bekijkt en dagelijks op internet surft. Maar als u meerdere familieleden wilt dekken, of als u vele uren per dag op uw telefoon doorbrengt, hebt u een onbeperkt hoger plan nodig. (En als u uw telefoon niet gebruikt, zelfs niet voor routebeschrijvingen of internetten? U bent een uitstekende kandidaat voor een veel goedkoper plan via een MVNO .)

Een vergelijking van geschat gegevensgebruik voor veel voorkomende scenario's.

Aantal lijnen
WiFi-eerste of onregelmatige gegevensgebruikers
Typische gegevensgebruikers
Gebruikers van zware gegevens
1
1-3 GB
4-7 GB
7 GB
2
2-6 GB
8-14 GB
14 GB
3
3-6 GB
12-21 GB
21 GB
4
4-12 GB
16-28 GB
28 GB

Vergelijk kosten

Zodra u weet wat u nodig hebt en bij welke providers, is het tijd om de kosten te vergelijken en de beste telefoonaanbiedingen voor u te vinden. U wilt rekening houden met eventuele belastingen en toeslagen, evenals extra functies die de algehele waarde van uw pakket verhogen. Als u meerdere regels wilt toevoegen, zoekt u naar promoties die de prijs voor gezinsplannen verlagen. En sla autopay niet over; het bespaart u $ 5 tot $ 10 bij elke koerier.

Veelgestelde vragen over mobiele telefonie

Moet ik een prepaid abonnement voor mobiele telefoons krijgen?

or Republic Wireless . Als u alleen oog hebt voor uw budget, raden we u aan de Big Four volledig te vermijden en in plaats daarvan een goedkopere MVNO-provider zoals Cricket of Republic Wireless te kiezen . MVNO's exploiteren niet hun eigen netwerken en bieden in plaats daarvan toegang tot een of meerdere netwerken van de grote providers tegen lagere kosten. Het kiezen van de juiste MVNO vereist dat u weet welk netwerk het gebruikt en of dat netwerk goed werkt waar u woont.

Hoewel prepaid- en MVNO-abonnementen goedkoper zijn, zijn gegevens doorgaans beperkt tot ongeveer 3 GB; de hoogste cap die we konden vinden was 10 GB. Met andere woorden, deze plannen zullen alleen werken als u zeer weinig gegevens gebruikt. Je hebt ook geen toegang tot razendsnelle laadtijden of recent uitgebrachte smartphones. Je moet voor een van deze voordelen bij een grote koerier blijven.

Doen telefoonmaatschappijen kredietcontroles?

Ja. Kredietcontroles helpen vervoerders om te bepalen of u geld moet neerleggen voor gefinancierde apparaten. Meestal is het een zachte kredietcontrole en heeft dit geen invloed op uw credit score. Als u liever niet deelneemt, zijn voor prepaid-telefoonplannen geen kredietcontroles vereist.

Hebben mobiele telefoonaanbieders militaire kortingen?

Ja. Al onze topkeuzes bieden verschillende kortingen op de telefoondienst voor serviceleden, veteranen en hun families. Dit kan een abonnement met korting, een kortingspercentage of accessoires met korting betekenen.

Onze andere draadloze beoordelingen

We hebben jaren>

Misschien vind je dit ook leuk