Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste prenatale vitamines

Als u zwanger bent of zwanger probeert te worden, moet u eerst met uw arts praten over uw voedingsbehoeften. Maar als uw arts prenatale vitamines aanbeveelt, hebben we enkele suggesties. We onderzochten de ingrediëntenlabels van 67 vrij verkrijgbare merken en spraken vervolgens met een panel van artsen om uit te vinden wat te zoeken in de beste prenatale vitamine. Het antwoord: een veilige en effectieve hoeveelheid foliumzuur, een paar be>

De 3 beste prenatale vitamines

De beste prenatale vitamines: samengevat

The Honest Company Prenatal Once Daily Multivitamin
Deva Vegan Prenatale Multivitamine
Garden of Life myKind Organics Prenatale Multi
Beste uitgebreide prenataal
Beste prenataal voor low-folate diëten
Beste prenataal op basis van voedsel
Folaat of Daily Folate Equivalent (DFE)
650 mcg
935 mcg
800 mcg
choline
30 mg
50 mg
0 mg
Prijs per portie
$ 0,67
$ 0.11
$ 1.33
Synthetische of op levensmiddelen gebaseerde ingrediënten
Beide
synthetisch
Food-gebaseerde

The Honest Company Prenatal Multivitamin

Het beste
Uitgebreide prenatale

The Honest Company
The Honest Company biedt de beste allround mix van voedingsstoffen, maar voor een hogere prijs dan onze andere keuzes
Pros
Elk essentieel ingrediënt
+1 extra kredietvoedingsstof
Vanille-nasmaak
Cons
Grotere capsules
Hogere prijs

Waarom we ervoor kozen

Elk essentieel ingrediënt

Deze capsule bevat 650 mcg folaat, wat een hoge dosis is zonder in de buurt van het dagelijks aanbevolen maximum te komen. En als u wat meer ijzer, calcium of jodium in uw systeem nodig heeft, heeft The Honest Co. 27 mg ijzer, 200 mg calcium en 200 mcg jodium - meer dan onze andere topkeuzes.

Als vitamine D een probleem voor u is, heeft The Honest Company Prenatal Multivitamin genoeg: 1.400 IE, geverifieerd door externe testen van Labdoor. Ons lichaam produceert op natuurlijke wijze vitamine D wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht, maar een studie uit 2009 gepubliceerd in Scientific American toont aan dat ten minste driekwart van de Amerikaanse tieners en volwassenen nog steeds vitamine D-tekort heeft. Een studie suggereert dat vrouwen maar liefst 1.000-2.000 IE vitamine D per dag nemen, maar de meeste prenatalen hebben die hoge niveaus niet.

+1 extra kredietvoedingsstof

Net als Deva bevat deze prenatale vitamine ook een beetje choline (30 mg tot Deva's 50). Nogmaals, dat is niet genoeg om echt effectief te zijn, maar het is meer dan de nul van Garden of Life. Over het algemeen zit het prenatale van de Honest Company echt op alle essentiële punten.

Vanille-nasmaak

Honest Co. voegt natuurlijke vanille toe aan zijn prenatale vitamines voor smaak. De onmiddellijke nasmaak is hierdoor verrassend aangenaam. Amazone recensenten waren verdeeld over de vraag of dit een professional is, hoewel: sommigen vonden de vanillesmaak niet erg zachtaardig voor mensen die last hebben van ochtendmisselijkheid. Voor anderen was de vanillehint de enige manier om het te begrijpen. Hoe dan ook, laat het niet op uw tong zitten; de coating komt los en onthult een zout-water vissmaak.

Punten om te overwegen

Grotere capsules

Deze pil is de grootste van onze keuzes op een beetje breder dan een kwart. Als je weet dat het slikken van pillen moeilijk voor je is, overweeg dan Deva's kleine tabletten.

Hogere prijs

Een flesje met 30 supplementen kost $ 20 - dat is $ 0,66 per tablet, of zes keer de prijs van elke Deva-vitamine.

Deva Vegan Prenatale Multivitamine

Het beste
Prenataal voor low-folate diëten

Deva
Een hoog-folaatvitamine die het beste is voor vrouwen die heel weinig foliumzuur in hun voeding krijgen
Pros
Elk essentieel ingrediënt
+1 extra kredietvoedingsstof
betaalbare
Handig
Cons
Hogere foliumzuurniveaus
Onvoldoende vitamine D
Smaakt naar medicijnen

Waarom we ervoor kozen

Elke noodzakelijke voedingsstof

Deva's Vegan Prenatale Multivitamine bevatte alle voedingsstoffen die we zochten, plus het was getest door derden, had geen kunstmatige zoetstoffen en bevatte veilige en effectieve niveaus van foliumzuur. Dat laatste deel is zeldzamer dan het misschien klinkt: het onderzoek naar de opname van foliumzuur in hogere concentraties dan folaat duwt veel supplementen boven het bovenste tolerantieniveau van 1.000 mcg DFE. Deva's conversie slaagde er echter in om dat veilige maar effectieve evenwicht te handhaven op 935 mcg. Onder de producten die aan onze eisen voldeden, was dit gemakkelijk het meest folaatequivalent zonder de aanbevolen maximale hoeveelheid te overschrijden, waardoor het geweldig is voor vrouwen die heel weinig foliumzuur in hun voeding krijgen.

+1 extra kredietvoedingsstof

Deva Vegan Prenatale Multivitamine had de meeste choline van de supplementen die aan onze criteria voldeden. Choline heeft pas on>

betaalbare

Deva biedt die voedingsstoffen voor een lagere prijs dan een van onze andere keuzes. Een fles Deva's supplement kost slechts $ 10 voor 90 porties ($ 0,11 per portie), wat betekent dat $ 50 u ongeveer 15 maanden Deva Vegan-vitamines oplevert (perfect voor voortdurende supplementen tijdens borstvoeding.)

Handig

De tabletten zijn de kleinste van onze beste keuzes - kleiner dan een kwart - en u hoeft slechts één pil per dag te nemen.

Punten om te overwegen

Hoge foliumzuurniveaus

De hoeveelheid dagelijkse folaatequivalent in Deva (935 mg) ligt in de buurt van de toelaatbare bovengrens aanbevolen door de CDC (1.000 mg). Dus als je veel folaatrijk voedsel eet (bladgroenten, bonen, fruit en granen), kan Deva je over die drempel zetten. Als u een folaatzwaar dieet volgt, raden we de prenatale vitamine van The Honest Company aan, die minder foliumzuur (650 mg) bevat en u minder snel de aanbevolen limiet zal doen overschrijden.

Onvoldoende vitamine D

Derde partij testbedrijf Labdoor vond Deva's prenatale 85% minder vitamine D dragen dan het label beweert - slechts 60 IE, in plaats van 400. Maar we zijn van mening dat Deva's algemene voedingsvoordelen - vooral als het gaat om foliumzuur en choline - nog steeds de moeite waard waren bevelen. Als u in een zonniger gebied woont of al een vitamine D-supplement neemt, is Deva de beste prenatale multivitamine. Voor degenen die vitamine D willen prioriteren, heeft The Honest Company Prenatal Multivitamin Labdoor's vitamine D-label claimtest met 1.000 IE doorstaan.

Smaakt naar medicijnen

Je zult deze tabletten snel willen doorslikken: Terwijl hun coating afslijt, sijpelt er een galzware nasmaak in. Toch nemen we elke dag een kleine, slecht smakende tablet over een grote paardenpil. En vergeet niet dat u er slechts één per dag nodig heeft.

Garden of Life myKind Organics Prenatale Multi

Het beste
Prenataal op basis van voedsel

Garden of Life
Volledige prenatale voeding uit biologische, voedselgebaseerde bronnen
Pros
Elk essentieel ingrediënt
Volledig gebaseerd op voeding
Cons
Minder handig
Prijzig

Waarom we ervoor kozen

Elk essentieel ingrediënt

Als onze enige volledig op voedsel gebaseerde aanbeveling, is Garden of Life geweldig voor mensen die prioriteit geven aan organische voedingsstoffen en voedingsstoffen. Je krijgt alle aanbevolen voedingsstoffen met behoud van je toewijding aan alle dingen natuurlijk. Houd er echter rekening mee dat natuurlijke voedingsstoffen niet meer voedingsstoffen betekenen: in vergelijking met onze andere topkeuzes heeft Garden of Life minder foliumzuur (800 mcg), calcium (15 mg) en ijzer (18 mg).

Volledig gebaseerd op voeding

Garden of Life gebruikt alleen ingrediënten op basis van voedsel, waarvan de bron op het etiket staat: het folaat is afgeleid van biologische broccoli en de vitamine C is afkomstig van biologische citroen. De vitamine is ook biologisch, veganistisch en glutenvrij. Op voedsel gebaseerde vitamines worden vaak beweerd gemakkelijker op je maag te zijn en gezonder omdat ze zijn afgeleid van natuurlijke bronnen; er is echter geen sluitend bewijs dat ze superieur zijn aan vitamines met voedingsstoffen die in een laboratorium zijn gemaakt. Als dit soort supplementen je echter gemoedsrust geven, is Garden of Life je beste keuze voor prenatale vitamines op basis van voedsel.

Punten om te overwegen

Minder handig

Garden of Life is onze enige keuze waarvoor u dagelijks drie tabletten moet innemen. Vooral omdat ze kwartgroot zijn, konden we de routine zien om een ​​van deze grasachtig smakende tabletten bij elke maaltijd neer te zetten
vrij snel oud worden.

Prijzig

Een fles van 180 tabletten voor $ 80 betekent dat elke tablet $ 0,44 kost (minder dan de supplementen van The Honest Co.), maar u neemt er drie per dag. Dus uw uiteindelijke dagelijkse kosten zullen veel hoger zijn dan onze andere aanbevelingen (ongeveer $ 1,33 / dag).

Beste Prenatale Gummy Vitaminen

Tijdens de zwangerschap werkt soms de pil-route gewoon niet - vooral als je worstelt met intense ochtendmisselijkheid. In dat geval raden we aan een gemakkelijkere manier te proberen om uw groeiende baby de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben terwijl u overleeft op een dieet van zoutcrackers en een seltzer. Een van de meest gunstige opties om de klus te klaren? Kleverige vitamines.

Het grootste nadeel van gummy prenatale vitamines is dat ze niet hetzelfde uitgebreide voedingsprofiel bevatten als onze pilopties. Geen van hen voldeed aan onze onderzoekcriteria voor vitamineprofielen: ze bevatten kunstmatige ingrediënten of zoetstoffen, missen voldoende ijzer en calcium en hebben weinig tot geen Omega-3 DHA - allemaal be>

We hebben een aantal redelijke gummy-opties gevonden die de meeste, maar niet alle, de be>alle vitamines krijgt die je baby nodig heeft , moet je ook proberen extra vitamines, met name ijzer en calcium, in je dieet op te nemen.

Persoonlijk getest door een van onze schrijvers wiens ochtendmisselijkheid haar had laten zoeken naar de beste prenatale gummies, kunnen we instaan ​​dat alle drie deze opties ook behoorlijk lekker zijn. Zoals altijd, praat met uw arts over de beste keuze voor u en uw baby, maar hier zijn onze alternatieve topkeuzes voor als u gewoon geen maag kunt doorslikken:

Hoe u de juiste prenatale vitamines voor u vindt

Raadpleeg altijd uw arts

We kunnen dit niet genoeg benadrukken. Elke vrouw heeft unieke voedingsbehoeften. Sommigen hebben meer ijzer nodig dan anderen, terwijl anderen meer calcium nodig hebben. Als u in een bewolkte omgeving woont of echt op de zonnebrandcrème slikt, heeft u mogelijk een hogere dosis vitamine D nodig. De beste manier om te weten wat het beste voor u is, is om met uw arts te praten.

Vertrouw niet op een vitamine alleen voor voeding tijdens de zwangerschap

Ons expertpanel benadrukte het feit dat prenatale vitamines een slecht dieet tijdens de zwangerschap niet volledig kunnen compenseren. Goede supplementen vullen gezonde eetgewoonten en gewetensvolle voeding aan.

Dr. Scott Sullivan, universitair hoofddocent aan de Medical University in South Carolina, vertelde ons: “Sommige mensen hebben nog meer supplementen nodig; andere mensen moeten ook op hun dieet letten. ”

Veelgestelde vragen over prenatale vitamines

Moet ik echt een prenatale vitamine nemen?

Elke arts met wie we het eens waren, was het er unaniem over eens: regelmatig een prenatale vitamine nemen vóór en tijdens de zwangerschap is een slim idee. Het kan alleen helpen het risico op aangeboren afwijkingen te verminderen en uw eigen gezondheid tijdens de zwangerschap te verbeteren.

Maar hoe zit het met de studie die zei dat ze onnodig zijn?

Een onderzoek uit 2016, gepubliceerd in het tijdschrift Drug and Therapeutics Bulletin, concludeerde dat alleen foliumzuur en vitamine D in supplementvorm nodig zijn voor het kweken van foetussen; onze experts hebben het onderzoek in twijfel getrokken.

"Hoewel ik denk dat het een leuke recensie was, was het niet echt een studie," vertelde Dr. Sullivan ons. "Er waren geen nieuwe gegevens ... het was een opiniestuk."

Waarom is folaat zo be>

Onvoldoende foliumzuur in het begin van de zwangerschap kan leiden tot neurale buisdefecten, wat soms resulteert in baby's met verlamde benen of onjuist gevormde schedels, onder andere problemen. Artsen en onderzoekers zijn het erover eens dat zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden, foliumzuur (of het synthetische alter ego, foliumzuur) in supplementvorm moeten nemen.

Hoe kan ik meer folaat in mijn dieet verwerken?

Folaat bestaat van nature in groene bladgroenten (spruitjes hebben enkele van de hoogste folaatniveaus van voedsel) evenals fruit, granen, bonen en sommige zuivelproducten. Foliumzuur wordt ook toegevoegd aan de meeste broden, granen, pasta en granen die in de VS worden vervaardigd, na een overheidsmandaat van 1998 gericht op het verbeteren van de algemene volksgezondheid.

Wanneer moet ik beginnen met het innemen van prenatale vitamines?

Neurale buisdefecten treden op tijdens de eerste maand van de zwangerschap, wanneer een foetus zich in de vroegste ontwikkelingsstadia bevindt. Omdat het van cruciaal be>

Misschien vind je dit ook leuk