Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Staat Farm huiseigenaren verzekering Review

State Farm verzekert bijna een vijfde van de huiseigenaren van het land, dus het is duidelijk dat het bedrijf op zijn minst een paar dingen goed doet. Onder deze overwinningen bevinden zich de uitstekende financiële kracht van State Farm, de intuïtieve en behulpzame online bronnen en het uitgebreide netwerk van lokale agenten die gepersonaliseerde hulp toegankelijk maken voor klanten.

Aan de andere kant zijn de mogelijkheden van State Farm om het basisbeleid voor huiseigenaren aan te passen schaars, dus het is misschien niet de beste keuze voor huiseigenaren met een specifieke dekking. Het beperkt ook kortingen voor klanten in Alaska, New York, North Dakota, Pennsylvania en South Dakota, dus mensen in die staten kunnen hogere tarieven zien.

Vergeet niet dat het kiezen van de beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappij altijd een kwestie van vergelijking is. Elke woning en huiseigenaar is uniek en elke verzekeraar heeft verschillende aanbiedingen om aan zijn behoeften te voldoen. We hebben diep ingegaan op de service en dekking van State Farm om u te helpen bepalen of dit bedrijf voor u in de race moet zijn.

De claim

De claim van State Farm is echt een hard en snel feit: dit bedrijf is de grootste verzekeraar van huiseigenaren in de VS en verzekert meer dan 18% van alle huiseigenaren van het land samen, volgens de National Association of Insurance Commissioners .

Is het waar?

De echte vraag is: is de woonverzekering van State Farm het populairst omdat het echt de beste is?

En natuurlijk is het typische antwoord van de verzekeringswinkel: dat hangt af van uw unieke omstandigheden.

We kunnen u vertellen dat het werken met State Farm duidelijk voordelen biedt. Om te beginnen heeft het bedrijf enkele van de hoogst mogelijke financiële ratings in de verzekeringssector, wat betekent dat het absoluut kan worden gerekend op zijn vermogen om claims te betalen.

State Farm doet het ook redelijk goed als het gaat om klanttevredenheid. Het zit comfortabel boven het gemiddelde in de enquête van JD Power uit 2018 , die klanten ondervroeg over hun ervaring met de service van verzekeraars, het polisaanbod, de prijs en claims. Lezers van Consumer Reports gaven het bedrijf ook hoge cijfers voor de afhandeling van claims, waarbij het proces van begin tot eind als zeer goed werd beoordeeld. Dit alles spreekt tot de betrouwbaar sterke klantervaring van State Farm.

Een deel van die betrouwbaarheid komt van het feit dat State Farm een ​​van de meest toegankelijke verzekeringsmaatschappijen op de markt is. Met meer dan 19.000 agenten die actief zijn in de VS - dat is gemiddeld ongeveer 380 per staat - kunnen klanten gemakkelijk een agent vinden en ermee werken die voor hen geschikt is.

Het is echter vermeldenswaard dat State Farm beperkte opties voor goedkeuring heeft. Dat betekent dat het niet de beste is als u gespecialiseerde bescherming nodig hebt (zoals voor groene gebouwen of eigenaren van thuisbedrijven).

De beleidsopties van State Farm verschillen ook per staat. De soorten dekking en kortingen die voor u beschikbaar zijn, zijn afhankelijk van waar u woont. Dat betekent dat u State Farm moet vergelijken met een paar andere bedrijven in uw regio - niet alleen om erachter te komen welke de beste tarieven heeft, maar ook om te zien welke aanbieding de dekkingsopties die u nodig hebt en kortingen hebt waar u daadwerkelijk voor in aanmerking komt.


Staatsboerderij

Productoverzicht

Best voor

Handig online winkelen en basisverzekering

Niet voor

Huizen met gespecialiseerde dekkingsbehoeften

Kenmerken

Prijs Verschilt
Sindsdien in bedrijf 1922
Opvallende kenmerken Informatieve online offertetool en bronnen
Toonaangevende financiële kracht
AM Beste financiële sterkte rating A ++
Moody's financiële sterkte rating Aa1
S Wereldwijde financiële sterkte rating AA

Grondige, nauwkeurige offertes voor onlineverzekeringen

We hebben in de loop der jaren vele uren besteed aan het onderzoeken van offertes voor woningverzekeringen , en de online tool van State Farm houdt het vast als een van onze favorieten. De be>

Het bedrijf zal bijvoorbeeld alles vragen, van bouwmaterialen tot het percentage vloerbedekking in uw huis tot het aantal hoeken in de omlijsting. Deze statistieken helpen het exacte bedrag te beperken dat het zou kosten om uw huis te repareren of te vervangen na een ramp.

Bovendien heeft State Farm een hele pagina gewijd aan het bepalen van de waarde van uw huis, die u kunt raadplegen voorafgaand aan en tijdens het offerteproces. Samen helpen deze tools ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid dekking krijgt - en een nauwkeurige offerte voor die dekking.

Handige bronnen voor huiseigenaren

Een van de hoogtepunten van de website van State Farm is het blog Simple Insights . Op de pagina vindt u nuttige artikelen over alle verschillende verzekeringslijnen, evenals algemeen advies over slim financieel beheer.

Voor huiseigenaren in het bijzonder hebben we antwoorden gevonden op enkele vragen waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden - zoals wat u verzekeringstechnisch moet overwegen als u een groot huisfeest geeft , of hoe schade door vulkanen kan worden gedekt onder uw huiseigenarenverzekering .

State Farm heeft ook een handige checklist voor thuisinventarissen die we aanraden om eens te bekijken. U moet een inventaris van alle items in uw huis hebben om verliezen goed te kunnen verhalen als uw huis is beschadigd, dus het is een goed idee om zo snel mogelijk te beginnen met het bouwen van een ASAP na het kopen van de verzekering van uw huiseigenaar.

Gesteund door een uitstekende financiële kracht

De financiële kracht van State Farm hangt niet direct samen met de kwaliteit van de dekking van zijn woningverzekering, maar het is nog steeds het vermelden waard. Om u enige achtergrondinformatie te geven, meet "financiële kracht" de kredietwaardigheid van een verzekeraar - met andere woorden, de waarschijnlijkheid dat een claim op een bepaald punt kan worden uitbetaald.

State Farm is in dit opzicht marktleider. De eersteklas beoordelingen van onafhankelijke bureaus AM Best, S Global en Moody's geven aan dat op het bedrijf kan worden gerekend om op elk gewenst moment claims van elke omvang goed te maken - zelfs als een catastrofe betekent dat veel huiseigenaren in hetzelfde gebied eindigen meteen claims indienen.

Mogelijke nadelen

Ontbreekt aan gespecialiseerde dekking

De huiseigenarenverzekeringen van State Farm zijn behoorlijk standaard. Ze omvatten alle standaarddekkingen voor uw huis, andere structuren, aansprakelijkheid, enzovoort - maar opties om verder aan te passen zijn minimaal. We zagen een opmerking over het verhogen van de dekkingslimieten om elk jaar aan de inflatie te voldoen, maar verder weinig.

Als u dekking nodig hebt die is afgestemd op een unieke situatie - zoals een groen huis, sportvoertuigen die u op het terrein bewaart, of bijvoorbeeld dekking voor thuisbedrijven, dan is State Farm niet uw beste keuze. In die situaties raden we een bedrijf aan met meer robuuste goedkeuringsopties, zoals Allstate, Nationwide of Liberty Mutual .

Kortingen niet beschikbaar in sommige staten

State Farm zegt direct op haar site (nou ja, in de kleine lettertjes, althans) dat "Kortingsaanbiedingen [zijn] niet beschikbaar in Alaska, New York, North Dakota, Pennsylvania of South Dakota." Terwijl huiseigenaren in deze staten nog steeds moeten voel je vrij om een ​​offerte te krijgen, ze zien misschien betere tarieven van een andere verzekeraar met bredere kortingen.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Staatsboerderij
Progressief
Allstate
Geico
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A +
A +
A ++
JD Power 2018 US Home Insurance Study score
3/5
N / A *
3/5
N / A *
Consumer Reports lezer score
82/100
N / A *
80/100
N / A *
24/7 claimondersteuning

* Progressive en Geico gebruiken meerdere verzekeraars om hun huiseigenaarsverzekering te verzekeren. Als gevolg hiervan verschillen claims en serviceclassificaties per staat en worden ze niet opgenomen in JD Power of Consumer Reports.

State Farm versus Progressive

De website van Progressive vertelt je snel dat het “Nee. 1 in offertes voor online opstalverzekeringen. ”State Farm daarentegen is een beetje subtieler om erop te wijzen dat het nummer 1 is in het daadwerkelijk verkopen van een verzekering voor huiseigenaren. Maar betekent dat dat het in het algemeen een betere keuze is?

Niet noodzakelijk. In feite hebben State Farm en Progressive vrij vergelijkbare opties voor de verzekering van huiseigenaren. Beide bieden standaard HO-3-dekking (het meest voorkomende type) en een behoorlijk aantal kortingen.

Uiteindelijk komt de keuze tussen de twee bedrijven neer op de prijsstelling en de kwaliteit van de lokale service. We raden u aan een offerte van beide te krijgen om te zien welke u een betere koers kan bezorgen.

We raden ook aan om uw lokale State Farm-kantoor en Progressive underwriters te bekijken om te zien of er een betere klantenservice is. Aangezien de verzekering van een huiseigenaar ingewikkeld is en vereist dat u nauw samenwerkt met uw agent, kan dit een make-or-break zijn.

State Farm versus Allstate

We hebben hierboven vermeld dat State Farm enkele be>Allstate te bekijken. Het heeft een van de beste dekkingslijsten die we hebben gezien, inclusief de hierboven vermelde items, evenals dekking voor bedrijven aan huis, restauratie van identiteitsdiefstal, sportartikelen en meer .

Als uw dekking echter vrij standaard is, zorg er dan voor dat u een offerte van beide bedrijven ontvangt. Degene die u een betere prijs voor een basisverzekering voor huiseigenaren kan bieden, hangt af van waar u woont, de constructie en de waarde van uw huis, de kortingen waarvoor u in aanmerking komt, enzovoort.

State Farm vs. Geico

State Farm en Geico bieden vrij vergelijkbare thuisverzekeringen. Ze bieden beide standaard HO-3-dekking en een behoorlijk aantal kortingen. Beide zijn een goede optie als u op zoek bent naar een basisverzekering voor huiseigenaren.

Een opmerkelijk verschil is echter het niveau van hands-on service die u ontvangt met zowel State Farm of Geico. We hebben eerder vermeld dat State Farm een ​​enorm netwerk van lokale agentschappen in het hele land onderhoudt - wat geweldig is voor klanten die naar binnen willen gaan, persoonlijk contact willen hebben met een agent en hun dekking persoonlijk willen uitleggen. Geico daarentegen beheert het grootste deel van zijn activiteiten online of via de telefoon. De meeste van haar agenten werken in slechts 17 hoofdkantoren in de VS. Dat betekent dat het waarschijnlijk niet de beste keuze is voor mensen die IRL-interactie verkiezen, maar het kan toch een goede pasvorm zijn voor degenen die liever online winkelen.

Veelgestelde vragen over State Farm Homeowners Insurance

Wat dekt de verzekering van huiseigenaren van State Farm?

De standaardverzekering voor huiseigenaren van State Farm dekt de zes hoofdgebieden die in elke woningverzekering moeten worden opgenomen: uw woning (wat de hoofdwoning betekent), andere structuren (zoals vrijstaande garages en hekken), aansprakelijkheid en medische betalingen (in het geval dat iemand gewond raakt op uw eigendom), "verlies van gebruik" (dat alternatieve levenskosten dekt als uw huis te beschadigd is om te bewonen), en de persoonlijke bezittingen in uw huis.

De lastige vraag is wanneer die dekkingen daadwerkelijk in werking treden. Met een HO-3 polis (het soort dat de meeste huiseigenaren hebben), bent u technisch onder alle omstandigheden behalve voor die welke specifiek zijn uitgesloten. U kunt dus gebruikmaken van uw verzekering na een tornado, sneeuwstorm, blikseminslag, diefstal en meer - maar niet als schade te wijten is aan overstromingen, aardbevingen, zinkgaten of andere aardbewegingen. Meer informatie over de dekking van huiseigenaren vindt u hier .

Hoe verloopt het schadevergoedingsproces van State Farm?

State Farm behaalt een lezerscore van 82 op 100 van Consumer Reports , waarin klanten worden gevraagd hun thuisverzekeraars te beoordelen op de kwaliteit van het claimproces. Een score van 82 betekent dat State Farm over de hele linie als 'zeer goed' werd gerangschikt, van de snelheid en beleefdheid van de reacties van agenten tot de tijdigheid en omvang van de betalingsbedragen.

Om eerlijk te zijn, laat een "zeer goede" score State Farm midden in het peloton achter in vergelijking met andere verzekeraars. Grote bedrijven als Amica, USAA, Nationwide en Liberty Mutual staan allemaal hoger, en ze zijn een goede plek om te beginnen als u op zoek bent naar vergelijkende offertes. Maar de score van State Farm, hoewel gemiddeld vergeleken, is nog steeds erg sterk en geen reden om het bedrijf af te schrijven.

Waar kan ik een offerte voor een State Farm woningverzekering krijgen?

U kunt direct op de website van State Farm een offerte voor de State Farm-woningverzekering krijgen, of u kunt onze vergelijkingstool voor de verzekering van huiseigenaren raadplegen om prijzen van populaire bedrijven in uw regio te vergelijken.

Het komt neer op

State Farm is de populairste verzekeringsmaatschappij voor huiseigenaren en een van onze topkeuzes. We waarderen de behulpzame website, het grondige online offerteproces, de sterke financiële ratings en het brede netwerk van klantenservice.

We weten echter dat State Farm niet in elk huis even goed past. De goedkeuringsopties zijn beperkt - net als de kortingen, in sommige staten - dus of u dit bedrijf moet kiezen, hangt grotendeels af van waar u woont en uw unieke verzekeringsbehoeften.

Voordat u een verzekering voor huiseigenaren kiest, is het be>

U kunt meer informatie vinden in onze kopersgids voor huiseigenaren of onze review van de beste landelijke verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren .


Staatsboerderij

Misschien vind je dit ook leuk