Joe Supan Staff Writer Door Joe Supan Staff Writer

Hulu + Live tv-recensie

Tv-streamingdiensten hebben in 2019 veel slechte pers gekregen. YouTube TV heeft de prijzen verhoogd en kanalen toegevoegd, DIRECTV heeft de prijzen verhoogd en kanalen verlaagd , terwijl fubo gewoon de prijzen heeft verhoogd. Geen enkele dienst heeft meer geprofiteerd van simpelweg blijven zitten dan Hulu. Terwijl zijn livestream-concurrenten op weg zijn naar duurdere pakketten, is Hulu de duidelijke winnaar geworden en biedt het de beste kanaalkeuze van elke dienst voor een van de laagste prijzen.

Hulu versus andere live tv-streamingdiensten

Hulu + live tv
YouTube TV
PlayStation Vue
DIRECTV NU
Sling Oranje Blauw
Onze review
Onze review
Vanaf
$ 45 / mo.
$ 50 / mo.
$ 45 / mo.
$ 50 / mo.
$ 40 / mo.
Totaal aantal kanalen *
67
77
51
54
56
DVR-opslag
50 uur
Onbeperkt
Onbeperkt (28 dagen bewaren)
20 uur (30 dagen opgeslagen)
50 uur (voor $ 5 / mnd)
Gelijktijdige streams
2
3
5
2
1 voor oranje, 3 voor blauw

* Verschilt per locatie

Supported-Devices-for-Streaming

Hoe we Hulu + Live TV hebben geëvalueerd

Er is niet veel dat live streaming tv-diensten scheidt in 2019. Onhoudbare prijzen bedoeld om zoveel mogelijk abonnees aan elkaar te binden hebben plaatsgemaakt voor grotere, duurdere pakketten die verdacht lijken op de kabel-tv die ze zijn ontworpen om te vervangen. Op enkele uitzonderingen na hebben de meeste van deze services omroepovereenkomsten met dezelfde mediabedrijven, dus de kanalen en prijzen lijken allemaal op elkaar.

Het vinden van de beste streamingdienst voor jou komt neer op de marges. Moet je elke game van je favoriete sport of alleen die van je lokale team vangen? Geeft u helemaal om sport? Hoeveel DVR-ruimte heeft u nodig?

Service-Value-for-Streaming
Onze eerste indrukken:

  • Beste kanaalselectie
  • Ontbreekt enkele be>
  • Slechts één pakket
  • Inclusief Hulu on-demand

Om te zien hoe Hulu het deed ten opzichte van de livestreamingwedstrijd, gebruikten we dezelfde methodologie als onze beoordeling van de beste livestreamingdiensten . We vertrouwden sterk op gegevens uit TiVo's Q4 2017 Video Trends Report , waarin meer dan 3.000 respondenten werden ondervraagd over hun tv-voorkeuren. Eén vraag stelde hen in het bijzonder: "Welke kanalen zou u willen opnemen in uw tv-pakket?" Hoe meer mensen een specifiek kanaal wilden, hoe hoger de score die we gaven. We hebben vervolgens alle 92 topkanaalscores voor elke streamingservice opgeteld om te zien hoe ze vergeleken.

Maar we wilden Hulu niet alleen op papier beoordelen. Om te zien hoe het voelde om te vertrouwen op Hulu + Live TV als onze primaire tv-bron, hebben we ons aangemeld op een Amazon Fire TV en Roku Streaming Stick en tijdens de cursus ongeveer vijf uur aan NBA-playoffs, nieuwsverslaggeving en ochtendcartoons bekeken. van drie dagen. Dit gaf ons een gevoel van de geneugten en frustrerende eigenaardigheden van de service die na verloop van tijd zou oplopen.

Beste kanaalselectie

Vanaf april 2019 biedt Hulu de beste kanaalselectie van elke livestreamingdienst. Het wint zowel in kwantiteit als kwaliteit. Het heeft 74 kanalen in totaal, de tweede na de 75 tv-kanalen van YouTube TV, en een hoger aantal kanalen waarvan consumenten zeiden dat ze het meest waardeerden. Hulu is de enige service die elk van de top 10 kanalen aanbiedt waarvan de respondenten in het TiVo-onderzoek zeiden dat ze het meest wilden - twee meer dan welke andere service dan ook.

Most-Desired-Channels-for-Streaming

Het heeft alle vier de lokale kanalen - ABC, CBS, Fox en NBC - evenals populaire kabelnetwerken zoals A Discovery Channel en History. Samen met Sling Orange + Blue ($ 40) en fubo ($ 55) is Hulu een van de weinige services die een deal heeft gesloten met A Networks. Dat betekent dat dit je enige opties zijn voor kanalen zoals A Geschiedenis en Lifetime, die allemaal in de top 20 van meest gewenste kanalen in TiVo's enquête staan.

Top-10-Channels-for-Streaming

Dit komt natuurlijk allemaal neer op de kanalen waar je echt om geeft. Maar voor de meeste mensen denken we dat Hulu + Live TV de beste waarde biedt. Dit is hoe het in de top 10 van kanalen in het onderzoek van TiVo is gestapeld.

De grootste hiaten van Hulu zijn in premium-netwerken - DIRECTV NU is de enige service met HBO- en Viacom-kanalen. Viacom heeft on>

Ontbrekende sportkanalen van de competitie

Als je een casual sportfan bent, doet Hulu het prima. Je zult misschien niet elke nationaal uitgezonden game van elke sport kunnen zien, maar je krijgt wel de grootste. Als je echter geobsedeerd bent door een bepaalde competitie (of meerdere) en niets wilt missen, is het de moeite waard om te upgraden naar het kernplan van PlayStation Vue ($ 50) . Dat komt omdat Hulu geen professionele competitiekanalen biedt. Zonder het NFL Network, MLB Network, NBA TV en NHL Network mis je een behoorlijk aantal games van die competities.

Dat gezegd hebbende, heeft Hulu een verrassend sterke verzameling college league-netwerken, waaronder het Big Ten Network, SEC Network en ESPN U. Als je meer een fan bent van een college dan pro, kun je waarschijnlijk wel rondkomen met de line-up van Hulu.

Live-Games-for-Streaming

In 2018 werden zeven games exclusief uitgezonden door The NFL Network. (Je kunt sommige NFL Network-games streamen op Amazon Prime Video , maar deze games zijn ook simulcast op Fox.) De meeste daarvan waren op donderdagavondvoetbal, dat vaak opvallende matchups bevat. Die zijn brutaal om te missen als je fantasiefootbal speelt, en nog erger als je thuisploeg toevallig in een van hen speelt.

Draagt ​​de meeste regionale sportnetwerken

Welke sporten je ook beoefent, het is waarschijnlijk best be>

Het heeft alle lokale RSN's voor Fox Sports en NBC Sports, die ongeveer 75% van de MLB-, NBA- en NHL-teams in de VS bestrijkt. We raden u nog steeds aan om uw postcode in te voeren voordat u zich aanmeldt, maar uw lokaal team zal waarschijnlijk worden gedekt.

Maar de markten die het mist zijn grote: New York, Los Angeles en Boston. Hulu heeft geen lokale spellen van de Boston Red Sox, Boston Bruins, New York Knicks, New York Rangers, New York Islanders, New Jersey Devils of Los Angeles Lakers.

Matige kanaal-surfervaring

Het grootste nadeel van Hulu is de live tv-interface en navigatie, wat ronduit slecht is. We brachten een week tv kijken op een MacBook Pro, Amazon Fire TV en Roku Streaming Stick, en het was voor iedereen teleurstellend.

Het eerste gedeelte dat je ziet is 'Hulu Picks', waarin de originele Hulu-inhoud wordt gepromoot. Van daaruit is het moeilijk te zeggen wat er op live-tv staat en wat er in de on-demand bibliotheek van Hulu staat, en de enige hulp die je hebt is een kleine 'live'-tag in de beschrijving. De sport- en nieuwssecties hadden allemaal live-inhoud, wat logisch was. Maar waarom was 'TV' allemaal on-demand?

Hulu maakt het niet eenvoudig om de live tv-gids te vinden, en als je er eenmaal bent, kun je geen tv kijken en tegelijkertijd door kanalen bladeren. Je bent ook beperkt tot het zien van alleen het huidige tijdvak in de gids.

U kunt naar een knop 'Live TV' boven aan het scherm navigeren om toegang te krijgen tot een traditionele gids in kabel-tv-stijl, maar zelfs dat is teleurstellend, vooral als u een streamingapparaat gebruikt. Als je naar een kanaal kijkt en wilt zien wat er nog meer aan de hand is, moet je het huidige programma dat je bekijkt daadwerkelijk verlaten om door de gids te bladeren. Met elke andere streaming-service die we hebben getest - en elke kabel-tv-opstelling die we het afgelopen decennium hebben gebruikt - kun je het kanaal waarop je aan het kijken bent blijven bekijken terwijl je op zoek bent naar iets anders.

De gids zelf laat ook veel te wensen over. Er worden slechts vier kanalen tegelijk weergegeven, en alleen wat er op dat moment wordt afgespeeld. Als je wilt zien wat er na je huidige tijdslot komt, moet je het kanaal en de pijl selecteren en je ziet maar één programma als volgende. Als je wilt zien wat er eerder was, heb je pech.

Op een laptop neemt de gids van Hulu de helft van het scherm in beslag, maar op een streamingapparaat is het volledig geblokkeerd.

Er waren een paar dingen die leuk zijn aan de interface van Hulu. Hiermee kunt u elk programma terugspoelen en opnieuw beginnen, zelfs als u het niet hebt opgenomen. Helaas moet je nog steeds door reclamespots zitten, hoewel het Hulu's zijn in plaats van de kabelkanalen, dus ze duren slechts 30 tot 90 seconden. We hielden ook van hoe Hulu je de mogelijkheid biedt om door categorieën te bladeren zoals "Nieuws" en "Sport" - als je gewoon wilt zien welke spellen er zijn, kun je wat tijd besparen door er naartoe te gaan. Deze categorieën zijn ook toegankelijk vanaf het startscherm, wat het gedoe van het vinden van Hulu's live-inhoud vermindert.

Extra voordelen

Hulu heeft één voordeel dat geen enkele andere live streaming-service kan evenaren: het omvat Hulu gratis op aanvraag. In onze beoordeling van de beste on-demand streamingdiensten hebben we Hulu de beste keuze voor netwerkshows genoemd. Omdat het eigendom is van Disney en Comcast, heeft het toegang tot alle shows van CBS, Fox en NBC, iets wat je niet zult vinden op Netflix of Amazon Prime Video. De $ 45-versie van Hulu + Live TV bevat zijn on-demandbibliotheek met advertenties, een waarde van $ 6 per maand, maar u kunt ook upgraden naar het $ 51-abonnement voor on-demand zonder advertenties.

Hulu biedt ook 50 uur cloud DVR-opslag die nooit verloopt. Dit was een van de betere DVR-pakketten die we zagen. Hoewel PlayStation Vue onbeperkte opslag heeft, verloopt deze na 28 dagen. YouTube TV is de enige service die Hulu echt het beste hier biedt, met onbeperkte opslag die nooit verloopt.

De extra voordelen van Hulu vielen precies in het midden van het pakket, met 50 uur cloud DVR-opslag (zonder vervaldatum) en twee gelijktijdige streams.

Hoewel Hulu veel leuke voordelen biedt, schiet het er toch één tekort: het is de gierste livestreamingdienst als het gaat om hoeveel gelijktijdige streams het toestaat. Je kunt slechts op twee apparaten tegelijk kijken, dus gezinnen met verschillende kijkgewoonten willen misschien kiezen voor PlayStation Vue, die een royale vijf streams tegelijk mogelijk maakt.

Met Hulu kunt u upgraden naar 200 uur DVR en onbeperkte gelijktijdige schermen thuis (en drie buitenshuis) voor elk $ 10 extra. Op dat moment kan het echter de moeite waard zijn om over te stappen naar YouTube TV of PlayStation Vue.

Het komt neer op

Hulu + Live TV laat veel te wensen over als het gaat om zijn kanaal-surfervaring en gelijktijdige streams, maar het scoorde het beste waar het er echt toe doet. Geen enkele live tv-streamingdienst heeft een betere kanaalkeuze voor een betere prijs dan Hulu. Bovendien is de on-demand bibliotheek van Hulu gratis inbegrepen, een waarde van $ 6 per maand.

Misschien vind je dit ook leuk