Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste Nerf-pistolen

We hebben 20 van de beste Nerf-wapens getest. Ons doel: erachter komen welke het meest nauwkeurig en het gemakkelijkst te beheersen zijn. Na uren oefenen met het doelwit vonden we zeven blasters die gemakkelijk te schieten en te herladen waren. De keuze komt neer op je prioriteiten in de strijd: stealth, vuurkracht en wapenstijl.

De 7 beste Nerf-pistolen

The Best Nerf Guns: Summed Up

Best voor
Prijs
Leeftijdsbeperking
automatisch
Zombie Strike Sidestrike Blaster
Nauwkeurigheid en stealth
$ 20,26
8+
N-Strike Elite HyperFire Blaster
Firepower
$ 64.38
8+
N-Strike Elite DualStrike Blaster
Veelzijdigheid
$ 19.18
8+
Rebelle Combow
Bow hybride optie
$ 30.69
8+
N-Strike Elite Jolt Blaster
backup
$ 8.95
8+
Rivaliserende Nemesis MXVII-10K
Hardcore concurrenten (automatisch)
$ 90.00
14+
Rivaliserende Artemis XVII-3000
Hardcore concurrenten (handmatig)
$ 49.35
14+

Zombie Strike Sidestrike Blaster

Best voor
Nauwkeurigheid en stealth

Zombie Strike
Geweldig voor one-shot overheersing en afstandsgeweer slingeren, en perfect voor spelers die met stealth en nauwkeurigheid strategiseren.
Pros
accuraat
Handige extra functies
Discreet
Cons
Capaciteit met één pijl

Waarom we ervoor kozen

accuraat

was the most accurate gun we tested. De Zombie Strike Sidestrike Blaster was het meest nauwkeurige pistool dat we hebben getest. Meestal werken de bezienswaardigheden op Nerf-blasters meestal als decoratie, maar op de Sidestrike verbetert het eigenlijk het doel. Een kanteling van het hoofd en de voering van het oranje plastic zorgen ervoor dat je je doel raakt.

Testers waren het er ook over eens dat deze blaster het gemakkelijkst te beheersen was - we hebben onze doelen consequent na slechts één of twee schoten genageld. Bovendien is de blaster gemaakt met een directe plunjer, een interne buis die de pijl lanceert met een kracht van lucht die is opgebouwd in priming. Dit is het krachtigste type intern schietsysteem, waardoor de darts elke keer hun doel konden raken.

Sidestrike-for-Nerf-Gun

Handige extra functies

Eenvoudig richten en een eenhandige trekking zijn niet de enige dingen die deze blaster het gemakkelijkst voor testers maakten om te beheersen; het is ook de enige die met een holster komt. Je kunt de plastic houder aan elke riem of tailleband haken en het pistool glijdt snel in en uit - alsof je een pen in de dop schuift.

Discreet

De Sidestrike is zo compact dat je hem in een rugzak kunt gooien of met je houder aan je riem kunt laten klemmen. Het onopvallende laadsysteem maakt het ook extra stiekem in de strijd: omdat de pijl in het pistool verdwijnt wanneer je het erin steekt, kunnen je vijanden niet zien of de blaster is geladen. Bovendien zullen jongere kinderen ook geen moeite hebben om deze blaster vast te houden of te primen, dankzij de kleine, ergonomische vorm.

Punten om te overwegen

Capaciteit met één pijl

De Sidestrike is een springblaster met één lading, wat betekent dat je tussen elke kill-shot moet herladen en de blaster vervolgens moet primen door de bovenkant naar achteren te trekken. De Sidestrike biedt opslag voor zes extra pijlen op zowel de blaster als de holster, maar het kostte ons gemiddeld vijf seconden tussen elke opname om opnieuw te laden, te vullen en te vuren. Ter vergelijking, de Hyperfire zal in die tijd bijna alle 25 van zijn pijlen hebben geschoten. Dit maakt de Sidestrike een hulpmiddel voor een berekend schot, maar behoorlijk nutteloos in een snelle hinderlaag.

N-Strike Elite Hyperfire Blaster

Best voor
Firepower

N-Strike Elite HyperFire
Hinderlaag doelen in een 25-dart vuurstorm met deze volautomatische blaster.
Pros
Snel
Vol automatisch
Makkelijk te gebruiken
Cons
Lage nauwkeurigheid
Relatief zwaar

Waarom we ervoor kozen

Snel

is one of the fastest dart blasters out there. De HyperFire is een van de snelste dartblasters die er zijn. Een batterij-aangedreven transportband voedt pijltjes tussen twee vliegwielen die snel achter elkaar schieten - ongeveer vijf pijltjes per seconde, om precies te zijn - dus het regent 25 pijlen op je vijanden in een mum van tijd.

Hyperfire-for-Nerf-Gun

Vol automatisch

Omdat dit machinegeweer op batterijen werkt, hoeft u niet voor elke pijl te primen of de trekker over te halen. De schutter heeft controle over de vuursnelheid, maar de blaster doet al het harde werk. Dat maakt deze blaster geweldig voor iedereen die nieuw is bij Nerfing en met serieuze vuurkracht uit de poort wil komen.

Makkelijk te gebruiken

Omdat het automatisch is, is de HyperFire over het algemeen eenvoudig te bedienen. Maar met hoe snel dit pistool is, heb je snel 25 darts. Gelukkig is herladen ook eenvoudig: om de pijltrommel los te laten, druk je op een kleine knop tegenover de trekker. Deze plaatsing betekent dat u uw triggerhand kunt gebruiken om los te laten en opnieuw te laden. De trommel valt meteen los en heeft een draaiende hendel die je trekt om te laden zonder dat krachtige veren je pijltjes terug duwen.

Punten om te overwegen

Lage nauwkeurigheid

De HyperFire schiet tekort in onze nauwkeurigheidstests; we worstelden om onze kleinere doelen te raken toen we onze schietsnelheid vertraagden. Dit is misschien niet zo be>

Relatief zwaar

De vier D-batterijen brengen dit machinegeweer tot acht pond. Dus hoewel het gebruiksgemak dit een verleidelijk geschenk voor jonge Nerfers maakt, merken Amazon-recensenten op dat kinderen rond de vijf of jonger moeite kunnen hebben om het op te tillen.

N-Strike Elite Dualstrike Blaster

Best voor
Veelzijdigheid

N-Strike Elite DualStrike
Een gelukkig medium tussen de Sidestrike en HyperFire
Pros
Veelzijdig
Discreet
krachtig
Cons
Niet zo nauwkeurig

Waarom we ervoor kozen

Veelzijdig

allows you to shoot larger “mega darts” in addition to traditional ones. Doorgaans houden kleinere blasters het simpel met één type munitie, maar met de DualStrike kun je naast de traditionele grotere mega-darts schieten. Je draait eenvoudig een inkeping aan de zijkant van het pistool om aan te geven welk type munitie je wilt inschakelen. Die selector inkeping verplaatst de luchtkracht naar de juiste kamer.

Deze veelzijdigheid geeft je ook een voordeel in de strijd: als je Nerfing bent met anderen die Mega-darts gebruiken, kun je het slagveld gemakkelijk opzoeken voor munitie.

Dualstrike-for-Nerf-Gun

Discreet

Hoewel het een beetje groter is dan de Zombie Sidestrike, kun je nog steeds met één hand op de DualStrike schieten en dankzij het grotere formaat kan hij maximaal zes darts tegelijk houden. Dat is niet helemaal de vuurstorm die de HyperFire biedt, maar maakt het nuttiger in een hinderlaag dan de Sidestrike.

krachtig

Tijdens het testen was de DualStrike zo krachtig dat een megapijl een van onze plastic doelbekers deukte. Niet genoeg om een ​​blauwe plek achter te laten, maar genoeg om het andere team te laten weten dat u zaken bedoelt.

Punten om te overwegen

Niet zo nauwkeurig

De gewone darts zijn meestal nauwkeuriger dan de mega-darts omdat ze kleiner zijn en slechts één gat in de pijl hebben. De zwaardere megapijltjes hebben twee gaten, die lucht door de bovenkant leiden en ze een slingerig traject geven. We hielden nog steeds van de optie om beide soorten darts te schieten, maar weet dat je enige nauwkeurigheid kunt opofferen wanneer je de grotere kiest.

Rebelle Combow


Beste Bow Hybrid

Rebelle
Een accurate, fantasierijke blaster-bow combo.
Pros
accuraat
Veelzijdig
Een mooie afwisseling van tempo
Cons
Niet zo krachtig

Waarom we ervoor kozen

accuraat

was easily our favorite for its easy aim and functional bow. Van de drie blaster-bow hybrides die we hebben getest, was de Rebelle gemakkelijk onze favoriet vanwege zijn eenvoudige richt- en functionele boog. Of je nu alleen de boog, de blaster of beide tegelijk gebruikt, testers raken het doelwit consequent.

Veelzijdig

Als de Rebelle is aangesloten, heeft deze een tweetraps-trigger: als je de trigger volledig indrukt, laat hij een pijltje los van de onderste blaster en bovenste boeg. Maar als u de trekker half indrukt, komt er slechts één pijl uit het booggedeelte. Je kunt de blaster ook schuiven en buigen voor twee afzonderlijke, volledig functionele blasters. De boog kan worden gebruikt als een letterlijke boog; trek gewoon de draad terug en laat los om te schieten. Testers waren dol op zoveel eenvoudige manieren om van strategie te veranderen.

Rebelle-for-Nerf-Gun

Een mooie afwisseling van tempo

We raden de Rebelle aan aan elke fantasierijke speler die op zoek is naar een onderbreking van de op gevechten gerichte wereld van Nerf. Of je nu een fan bent van Hunger Games of er altijd van hebt gedroomd om Legolas te zijn, de boog maakt het slagveld tot een leeg canvas voor je verbeelding.

Punten om te overwegen

Niet zo krachtig

Hoe leuk het ook is om te gebruiken, de Rebelle heeft niet hetzelfde soort vuurkracht als onze meer intense keuzes. Een acht-dart munitie biedt echter een beetje een voorsprong die je niet zult vinden in one-dart pistolen.

N-Strike Elite Jolt Blaster


Beste back-upwapen

N-Strike Elite Jolt
Te klein om een ​​oorlog te winnen, maar effectief genoeg om een ​​verrassingsaanval op te slaan.
Pros
Super discreet
Makkelijk te richten
Simpel ontwerp
Cons
Capaciteit met één pijl

Waarom we ervoor kozen

Super discreet

is your best bet. Als u op zoek bent naar een wapen dat u in noodgevallen in uw zak kunt houden, is de Jolt uw beste keuze. Het is niet groter dan je handpalm - de ideale maat als je je Plan B wilt verbergen tot je in een moeilijke situatie verkeert.

Makkelijk te richten

Deze blaster werkt als een verlengstuk van je arm en geeft de schutter directe controle over zijn traject. Het is gemakkelijk om te richten en verrassend krachtig ook. Gebouwd met dezelfde directe plunjer als de Sidestrike, krijgt het een snelle en krachtige duw uit zijn 1-inch vat.

Jolt-for-Nerf-Gun

Simpel ontwerp

Dit probleemloze pistool houdt het eenvoudig: geen complexe mechanismen, zware componenten of overbodige decoratie. Laad gewoon de pijl, vul de plunjer en haal de trekker over. Het is het soort eenvoudige bediening dat u nodig hebt in een mum van tijd.

Punten om te overwegen

Capaciteit met één pijl

Een deel van de reden dat de Jolt zo discreet is, is zijn one-dart laadvermogen. Natuurlijk kan onze topkeuze voor stealth en nauwkeurigheid - Zombie Sidestrike - ook slechts één pijltje per keer bevatten. Maar terwijl de Zombie Strike extra dart-opslag biedt, heeft de Jolt er geen. Daarom bevelen testers dit aan als een back-uppistool, niet als je enige wapen.

Rivaliserende Nemesis MXVII-10K


Beste automatisch voor hardcore concurrenten

Rivaliserende Nemesis
Een meedogenloze automatische blaster met 100 schuimballen.
Pros
krachtig
Makkelijk te herladen
Relatief stil
Cons
Leeftijdsbeperking
omvangrijk

Waarom we ervoor kozen

krachtig

Elk pistool in de nieuwere Rival-serie met hoge snelheid wordt krachtig, dankzij een strakke spoel die een torsieveer wordt genoemd. De kleine schuimballen die ze gebruiken schieten op een geadverteerde 70 mph, waardoor een merkbare steek achterblijft. has the most firepower because it has the highest capacity, holding a whopping 100 rounds. Van de hele Rival-serie heeft Nemesis de meeste vuurkracht omdat het de hoogste capaciteit heeft, maar liefst 100 ronden kan houden.

Nemesis-for-Nerf-Gun

Makkelijk te herladen

Munitie wordt opgeslagen in een door zwaartekracht gevoed trechter (zoals een aquarium) en valt op een transportband die het uit de blaster stuwt. Die stijl maakte het het gemakkelijkste Nerf-pistool om te herladen: je schuift gewoon een luik aan de bovenkant open en dumpt de munitie erin. Terwijl je schiet, lijkt de trechter op popcorn in een popcornmachine; af en toe moesten we het pistool verdringen om alle munitie in de riem te laten vallen. Het gebeurde niet genoeg om een ​​ongemak te worden genoemd, en het gemakkelijk herladen maakte verloren tijd goed.

Relatief stil

Omdat de Nemesis op batterijen werkt, moet je een afzonderlijke trigger ingedrukt houden om hem te "rev". Andere geweren in de Rivaliserende rij schoten zo luid dat we ineenkrompen. De Nemesis klonk in vergelijking meer als een föhn, waardoor het gemakkelijker werd om tegenstanders te besluipen.

Punten om te overwegen

Leeftijdsbeperking

De rauwe kracht van Rival blasters levert hen een leeftijdsbeperking op van 14 jaar oud - deze wapens zijn alleen voor meer competitieve, hardcore Nerfers.

omvangrijk

Dit pistool heeft 6 D-batterijen nodig en weegt acht pond. Gezien zijn leeftijdsbeperking, zal dat niet omslachtig genoeg zijn om serieuze Nerfers weg te houden van deze krachtpatser, maar het is moeilijk om het gewicht ervan niet op te merken.

Rivaliserende Artemis XVII-3000


Beste handleiding voor hardcore concurrenten

Rivaliserende Artemis
Een lichtere, goedkopere krachtpatser met pomp-actie priming.
Pros
krachtig
Relatief lichtgewicht
accuraat
Cons
Onhandig laden
Leeftijdsbeperking

Waarom we ervoor kozen

krachtig

shoots those foam balls out fast because of its torsion spring. Net als de anderen in de Rival-lijn, schiet de Artemis die schuimballen snel naar buiten vanwege de torsieveer. Hoewel het niet automatisch is, kan het nog steeds die 70 mph snelheid bereiken.

Relatief lichtgewicht

De Artemis heeft 30 ronden en vereist geen batterijen (in tegenstelling tot de anderen in de Rival-lijn), waardoor het vijf pond lichter en veel goedkoper is dan onze automatische pick, Nemesis.

accuraat

Testers vergeleken explosieven met Artemis met het nauwkeurig lanceren van een bazooka of een krachtig t-shirtgeweer. Die schuimballen zijn minder windbestendig, dus ze geven rechtstreeks richting je doelwit - testers spraken letterlijk "Whoa" uit toen ze koppen neerhaalden.

Artemis-for-Nerf-Gun

Punten om te overwegen

Onhandig laden

De tijdschriften van de Artemis zijn horizontaal in de bovenkant van de blaster geïntegreerd en u laadt door een luik aan de bovenkant open te schuiven en ballen afzonderlijk in die tijdschriften te ploffen. Hoewel niet zo lastig als de Rivaliserende Khaos, die een volledig apart tijdschrift hadden om te laden, waren testers het erover eens dat dit tijdrovend was. En omdat het handmatig is, moet je de stroom zelf oppompen met een schuifgreep onder de blaster.

Leeftijdsbeperking

Zoals alle Rivals, stelt de fabrikant een leeftijdsbeperking op deze krachtige blaster: als je een Nerfer bent jonger dan 14, moet je wachten. Beschouw het minder als een klassiek Nerf-pistool en meer als een veiliger alternatief voor een airsoft- of BB-pistool.

Hoe u het juiste Nerf-pistool voor u kunt vinden

Kies je gevechtsstrategie

Voordat je je wapen kiest, moet je jezelf in de strijd voorstellen en je behoeften beoordelen.

Als je een Nerfer bent die graag nietsvermoedende vijanden binnensluipt, ga je op zoek naar een blaster die gemakkelijk verborgen, stil en nauwkeurig is: een pistool of een pistool. Als je helemaal om vuurkracht gaat, geef je meer om een ​​hoge capaciteit en snelheid dan om nauwkeurigheid of stealth: denk aan een machinegeweer.

Als je niet kunt beslissen, ga dan voor een geweer of een geweer. Deze pistolen worden echter vaak experimenteel met priming- en laadstijlen, dus er kan een moeilijkere leercurve zijn.

En houd rekening met je ervaringsniveau

De Rival-serie krachtige wapens brengt Nerfing naar een ander niveau. Alleen intense, ervaren Nerfers moeten overwegen een Rival-serie-pistool aan hun line-up toe te voegen, maar al onze andere picks zijn eenvoudig te gebruiken voor zowel beginners als professionals.

Laat u niet misleiden door gimmicky esthetiek

Nerf-expert Frank Cooper vertelde ons dat “het het beste is om de gimmick-functies te vermijden die er alleen cool uitzien op tv-commercials of op de kunst van de blaster, maar uiteindelijk het gebruik van het product onaangenaam of moeilijk te gebruiken maken in werkelijkheid.” We vonden dit waar te zijn voor verschillende blasters die we hebben getest, waaronder de Zombie Strike Brainsaw Blaster - het ontwerp dwingt de pijlen om vanaf de andere kant van de blaster te schieten, waardoor het onmogelijk is om te richten.

Het coole ontwerp van de Zombie Strike Brainsaw Blaster maakt het fotograferen moeilijker.

Sla niet-Nerf-merken over

"Producten van het Nerf-merk hebben een verfijning die niet vaak wordt gevonden in off-brand opties," zei Cooper. "Voor een casual speler kan deze verfijning onopgemerkt blijven, maar de doorgewinterde Nerfer kan absoluut het verschil voelen wanneer hij een blaster van het Nerf-merk gebruikt in vergelijking met elk alternatief." Eenvoudig gezegd, uw geld wordt het best besteed aan Nerf.

Veelgestelde vragen over Nerf Gun

Waarom blijft mijn Nerf-pistool vastlopen?

Cooper vertelde ons dat jamming vaak gebeurt wanneer je oude, in elkaar geslagen darts gebruikt. In onze tests liepen darts alleen vast als we de blaster onjuist hebben geladen.

Wat voor soort darts moet ik gebruiken voor mijn Nerf-pistool?

Elk pistool neemt een ander, specifiek type pijltje. Aan de zijkant van uw blaster moet er een label staan ​​met het type blaster dat u hebt, dus u hoeft alleen maar darts te kopen die overeenkomen met de labels van uw blaster.

Kan ik mijn Nerf-pistool "wijzigen"?

Zoeken op YouTube naar "Nerf mod" onthult een hele gemeenschap die een hobby is geworden van Nerf-producten van Frankensteining. Deze enthousiastelingen veranderen hun blasters aanzienlijk om hun functie te optimaliseren en de leeftijdsbeperkingstechnologie te overtreffen.

Zijn Nerf-pistolen veilig?

Het originele ontwerpconcept voor Nerf-pistolen was bedoeld om een ​​actief speelgoed te maken dat onschadelijk genoeg was voor binnen. Dat gezegd hebbende, er is nog steeds een potentieel gevaar als je in de ogen wordt geschoten. Dat risico is echter groter wanneer de geweren worden aangepast of bij het kopen van off-brand (en goedkopere) darts die de neiging hebben om steviger te zijn. Neem de natuurlijke voorzorgsmaatregelen: houd u aan leeftijdsbeperkingen en zorg ervoor dat kinderen ze op een veilige afstand gebruiken, zonder headshots, en in een ruimte zonder breekbare objecten.

Hoe snel schieten Nerf-kanonnen op darten?

De gemiddelde pijl start vanuit de loop van een Nerf-pistool met snelheden tussen 30 en 35 mph, maar met de release van de Strike Elite- en Rival-serie kunnen Nerf-kanonnen nu darts projecteren met snelheden tussen 50 en 68 mph .

Misschien vind je dit ook leuk