Door Collin Brennan

De beste pre-workout supplementen

Het beste pre-workout supplement bevat een mix van klinisch bewezen ingrediënten: creatine en beta-alanine om de anaërobe kracht te vergroten, plus cafeïne en citrulline om het uithoudingsvermogen te verbeteren. Het slaat ook ongewenste ingrediënten zoals kunstmatige kleuren en zoetstoffen over. Hoewel geen enkele pil of poeder een gezond voedingspatroon en een goede nachtrust zal verslaan, geeft het beste pre-workout supplement je veilig en gemakkelijk die extra boost.

De 3 beste pre-workout supplementen

De beste pre-workout supplementen: samengevat

Gnarly Nutrition Pump
Vega Sport Energizer
SAN Nutrition CM2 Supreme
Het beste voor krachttrainingen
Het beste voor duurtrainingen
Bet cafeïnevrij supplement
$ 36
$ 24
$ 30
Cafeïne?
60 mg
100 mg
0 mg
Prijs per portie
$ 1.20
$ 0.80
$ 0.75
Caloriën per portie
10
60
NA
Portiegrootte
1 schep in water
1 schep in water
6 tabletten

Gnarly voedingssupplement pre-workoutsupplement

Best voor
Krachttrainingen

Een uitgebalanceerde formule om spieren op te bouwen van een bedrijf dat waarde hecht aan transparantie en opleiding
Pros
Hoogwaardige ingrediënten
Transparantie
Natuurlijk gezoet
Cons
Lage cafeïne
Smaak

Waarom we ervoor kozen

Hoogwaardige ingrediënten

Ja, we houden van de naam, maar er is nog veel meer om van te houden over een schoon, volledig natuurlijk supplement dat zich richt op de ingrediënten die werken en al het andere afval naar de stoep schopt. Gnarly Pump bevat geen kunstmatige kleuren, smaken of zoetstoffen en geen me>

Be>

Transparantie

Gnarly's hele filosofie draait om transparantie in haar producten en het informeren van consumenten over wat ze in hun lichaam moeten stoppen - geen valse belofte van instant sixpacks. Al hun producten zijn vrij van GGO's, hormonen en kunstmatige zoetstoffen, een verplichting die we alleen zagen geëvenaard door Vega. Het bedrijf heeft zelfs een blog die regelmatig wordt bijgewerkt met nuttige artikelen over hoe je overtraining kunt voorkomen, wat je moet eten voor een marathon en hoe je je dieet kunt vullen met meer groenten. We zullen eerlijk zijn, we zijn behoorlijk immuun geworden voor de marketinghype voor sportvoeding tijdens onze zoektocht. Maar Gnarly slaagde erin die vermoeidheid te doorbreken met echt inspirerende artikelen over het leiden van een leven van welzijn. We raden het ten zeerste aan om het te bekijken.

Natuurlijk gearomatiseerd

Kies tussen twee smaken poeder, Crankin 'Cranberry en Orange Mango, die beide van nature zijn gezoet met van planten afgeleid stevia-extract.

Punten om te overwegen

Lage cafeïne

Een portie Gnarly Pump geeft je 60 mg cafeïne, wat minder is dan je zou krijgen met een kopje koffie, en is vrij laag volgens de normen van de meeste pre-workout supplementen. Een aantal reviews online vinden het geweldig dat het product volledig natuurlijk is, maar zeiden dat het hen niet veel energie gaf. U krijgt dus misschien niet de kriebels van dit product, maar u zult ook geen dramatische, "wow" -inducerende resultaten zien - verwacht een subtielere, natuurlijke lift naar uw training.

Smaak

Smaak is subjectief en wat de ene persoon aanspreekt, kan ervoor zorgen dat de ander ineenkrimpt. Dat gezegd hebbende, vonden we talloze internetrecensies die niet dol waren op de smaken van cranberry en sinaasappel / mango. Een recensent merkte op dat de Crankin 'Cranberry smaakte' zoals hoestmiddel en gesmolten jello gemengd. 'In onze eigen testen vonden we de smaak niet zo irritant; en we raden je aan het zelf uit te proberen om te zien of het je smaakpapillen prikkelt of niet.

Vega Sport Pre-Workout Energizer

Best voor
Uithoudingsoefeningen

All-natuurlijke energieboosters en extra koolhydraten in plaats van spieropbouwers, waardoor het perfect is voor duurtraining
Pros
Overvloedige koolhydraten
Natuurlijke boosters
Ingrediëntveiligheid
Cons
Lost niet goed op
vlekken

Waarom we ervoor kozen

Overvloedige koolhydraten

Vega Sport Sugar-Free Energizer heeft geen spieropbouwers zoals creatine en beta-alanine, want daar is het niet voor ontworpen. In plaats daarvan heeft het 16 gram koolhydraten per portie - vergeleken met vier gram voor Gnarly Pump en nul voor SAN - waardoor het een uitstekende keuze is voor trainingen die meer >koolhydraten vermoeidheid vertragen en de spierfunctie optimaliseren .

Natuurlijke boosters

Als je de neiging hebt om in een >een Penn State-studie suggereert dat het de effecten van lichaamsbeweging kan verbeteren, en yerba mate, waarvan is aangetoond dat het vetmetabolisme tijdens lichte en matige lichaamsbeweging verbetert zonder de prestaties negatief te beïnvloeden. Hoewel niet is bewezen dat ze de trainingsprestaties rechtstreeks beïnvloeden, gaan hun voordelen veel verder dan de sportschool.

Ingrediëntveiligheid

We waren ook erg onder de indruk van de algehele kwaliteit van de ingrediënten van Vega. Labdoor, een onafhankelijk bedrijf dat gezondheidssupplementen op veiligheid en werkzaamheid test, gaf Vega een 75 van de 100 voor ingrediëntveiligheid (Labdoor heeft Gnarly Pump nog niet gescoord). Afgezien van zijn geweldige veiligheidsscore, is Vega ook een van de weinige supplementen die we zagen die zowel veganistisch als glutenvrij is gecertificeerd.

Punten om te overwegen

Lost niet goed op

Je begint je training vroeg met dit supplement, omdat het werk kost om het goed in water op te lossen. Online beoordelingen vermelden dat je een blender moet gebruiken of krachtig moet schudden om alle dikke stukjes te breken, en het laat meestal een beetje residu achter in je glas.

vlekken

Dit is een heel kleine klacht, maar het is vermeldenswaard dat, vooral met de citroen-limoensmaak, het zal vlekken als je het op je kleding morst.

SAN Nutrition CM2 Supreme Creatine-supplement

Het beste
Cafeïne-vrij supplement

Levert een vergelijkbare sterkte-versterkende formule als Gnarly Pump zonder de extra energie
Pros
Alles behalve cafeïne
Productieve ingrediënten
Cons
Tablet vorm

Waarom we ervoor kozen

Alles behalve cafeïne

Iedereen reageert een beetje anders op cafeïne. Als je weet dat je er gevoelig voor bent of als je de aanbevolen hoeveelheid in je normale dieet al overschrijdt, is SAN CM2 Supreme volledig cafeïnevrij. Het heeft nog steeds alle magere spieropbouwende ingrediënten waar we van hielden in Gnarly Pump, alleen zonder de extra energiebooster. Zonder cafeïne verlies je ook een deel van de verscherpte focus die een grote aantrekkingskracht heeft op andere pre-workout supplementen, maar het had alles wat we zochten.

Productieve ingrediënten

Dit supplement wordt geleverd met arginine (2.000 mg), een stikstofmonoxide booster die de bloedtoevoer naar je spieren bevordert, en creatine (1.000 mg), een van de meest bewezen magere spierbouwers die er zijn. Hoewel de doses van deze ingrediënten minder zijn dan wat je krijgt met Gnarly, is dit zowel een pre- als post-workout supplement, dus je krijgt echt het dubbele van die hoeveelheden. SAN CM2 Supreme heeft ook een productief ingrediënt dat we misten in Gnarly Pump: beta-alanine, een niet-essentieel aminozuur waarvan is aangetoond dat het de inspanningscapaciteit verhoogt tijdens korte, intensieve trainingen.

Punten om te overwegen

Tablet vorm

Het enige waar we niet gek op waren, was de vorm: in plaats van een mengbaar poeder, komt CM2 Supreme in tabletvorm. SAN beveelt zes tabletten per portie aan, zodat je tot 12 pillen per dag kunt doorslikken als je ze voor en na je training inneemt. We vonden de supplementen die in een drankje werden gemengd veel, goed, gemakkelijker te slikken, vooral als u uw supplementen onderweg gebruikt.

Handleiding voor pre-workout supplementen

Hoe u het juiste pre-workout supplement voor u kunt vinden

Beoordeel uw training

Zoals we al bij onze keuzes hebben aangegeven, heeft het type training dat u plant veel te maken met het supplement dat u kiest. Als je bijvoorbeeld een >

Experimenteer nooit op een racedag

Supplementen beïnvloeden verschillende mensen anders, dus het is nooit een goed idee om er een uit te testen op de dag van een race of competitie. Geef jezelf een paar weken om jezelf een nieuw supplement te geven en te meten hoe je lichaam erop reageert. Als het gaat om de grote dag, hoe minder verrassingen, hoe beter.

Denk aan je geslacht

Hoewel de benodigde ingrediënten niet veranderen, raden experts aan dat vrouwen de dosering beter in de gaten houden wanneer ze op zoek zijn naar een pre-workout supplement. Spano zegt: “Vrouwen moeten zorgvuldig naar de hoeveelheden van elk ingrediënt kijken vanwege hun kleinere lichaamsgrootte. Er zijn enkele ingrediënten die ze in kleinere hoeveelheden nodig kunnen hebben, met name stimulerende middelen. ”Al onze topkeuzes bevatten veilige doseringen, maar als je je nog steeds zorgen maakt, kun je overwegen de porties te verkleinen.

Er is ook een stigma rond vrouwen die spieropbouwende stoffen zoals creatine gebruiken, maar al het onderzoek heeft geconcludeerd dat het net zo gunstig is voor vrouwen als voor mannen. Een studie in het Journal of Strength and Conditioning Research meldde: "Mannen en vrouwen ervaren vergelijkbare verbeteringen in de trainingsprestaties na creatinesuppletie, maar vrouwen vertonen een mindere toename van vetvrije massa."

Gids voor betreffende ingrediënten

Niet alles in een pre-workout supplement is goed voor je. Hier is een korte lijst van de betreffende ingrediënten (en hun bijwerkingen) die we hebben gevonden in de pre-workout supplementen die we hebben onderzocht. Onze topkeuzes minimaliseren deze ingrediënten, maar we konden ze moeilijk volledig vermijden.

Kleur

Kunstmatige zoetstof
  • Acesulfaam Kalium (Sunett) - Methyleenchloride (een bekend carcinogeen) is een bijproduct van het creatieproces van acesulfaam kalium (ACK). De FDA verklaart dat het niet verwacht dat methyleenchloride in het eindproduct zal achterblijven vanwege: "(1) Het meerstaps zuiveringsproces dat wordt gebruikt bij de productie van ACK en (2) de vluchtigheid van methyleenchloride," maar de verbinding blijft bestaan.
  • Splenda (Sucralose) - Splenda is de handelsnaam voor sucralose. Onderzoek wijst uit dat sucralose wordt gemaakt door meer chlooratomen aan een suikermolecuul toe te voegen. Kunstmatige zoetstoffen zoals sucralose lijken verband te houden met een toename van prikkelbare darmziekten .

Suiker alcohol
  • Erythritol - Als het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd, kan erythritol krampen, misselijkheid, winderigheid en diarree veroorzaken. Hoewel het wordt beschouwd als een van de veiligere suikervervangers, zullen mensen die te veel genieten van pre-workout supplementen de veilige limieten overschrijden.
  • Glycerine (Glycerol) - Bijwerkingen zijn diarree, misselijkheid, braken en hoofdpijn.
  • Inositol - Mogelijke bijwerkingen zijn diarree, duizeligheid, blozen, jeuk, verlies van eetlust, misselijkheid, maagklachten en braken als het in grote hoeveelheden wordt ingenomen.
  • Polydextrose - Heeft het vermogen om buikkrampen, een opgeblazen gevoel en overmatig gas te veroorzaken.
  • Xylitol - Gas, opgeblazen gevoel en diarree kunnen voorkomen bij hoge doseringen.

Pre-Workout Supplementen Veelgestelde vragen

Heb ik echt een pre-workout supplement nodig?

Spoiler alert: het beste pre-workout supplement is helemaal geen supplement. Elke sportvoedingsdeskundige met wie we spraken, benadrukte een 'food-first-aanpak', met een focus op fruit, groenten en pre-workout maaltijden rijk aan koolhydraten. Stella Metsovas , een voormalige Amerikaanse wedstrijdzwemmer en auteur van Wild Mediterranean , vertelde ons: "Supplementen mogen nooit de voedingskwaliteit in hele voedingsmiddelen vervangen", eraan toevoegend dat u zich eerst moet concentreren op "een gezond evenwicht van macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vet) ongeveer twee tot drie uur voor je trainingssessie. "

Toch kunnen supplementen het verschil maken in combinatie met goede eetgewoonten. Lindsay >

Hoeveel cafeïne is teveel?

Als een dagelijks kopje koffie of thee al onderdeel is van je routine, neem dan al een pre-workout supplement zoals Legion Pulse (350 mg watervrije cafeïne) of iSatori ISYMFS Pre-Workout Versterker (maar liefst 425 mg cafeïne in verschillende vormen) zet je over die drempel. Voeg af en toe een chocoladereep of energiedrank toe en we beginnen gevaarlijk terrein te betreden . Zorg ervoor dat u uw dieet plant en probeer niet dagelijks die 400 mg te overschrijden - als u vermoedt dat uw lichaam mogelijk een hogere dosis kan verdragen, raadpleeg dan eerst uw arts.

Wat als ik die dosis van 400 mg overschrijd?

Je weet waarschijnlijk al het antwoord hierop als je ooit een nachtmerrie hebt getrokken op de universiteit. Meerdere kopjes java of stimulerende tabletten zorgen ervoor dat u zich zenuwachtig en gespannen voelt; echt hoge niveaus kunnen een onregelmatige hartslag en epileptische aanvallen veroorzaken . Het kan bijna 10 uur duren voordat die cafeïne door uw systeem is gegaan, dus een overdosis omwille van een training heeft invloed op uw vermogen om de rest van de dag te functioneren en kan ervoor zorgen dat u geen goede nachtrust krijgt als u traint de avond. Als je laat op de dag traint, raden we je aan om een ​​cafeïnevrij supplement te gebruiken.

Moet ik een pre-workout supplement nemen op dagen dat ik niet train?

Waarschijnlijk niet. Deze supplementen zijn gericht op zeer specifieke doelen, en er is weinig voordeel voor hen op uw vrije dagen. Het is zelfs goed om ze niet op vrije dagen te nemen, omdat het uw lichaam helpt gevoelig te blijven voor de ingrediënten in het supplement. Het is mogelijk om een ​​tolerantie op te bouwen voor stoffen zoals cafeïne als u ze elke dag gebruikt, zodat ze niet >

Hoe>

De tijd die nodig is om een ​​pre-workout supplement in werking te laten treden, varieert en elk product onthult de best voorgestelde tijden. De meeste duren echter tussen de 20 en 45 minuten. Welk product u ook kiest, zorg ervoor dat u de aanwijzingen op het etiket leest om volledig te begrijpen wanneer u uw pre-workout supplement moet nemen.

Moet ik iets eten samen met mijn pre-workout supplement?

Je kunt eten voordat je je pre-workout supplement neemt, maar weet dat het de effecten kan verminderen. De meeste fabrikanten raden aan ze op een lege maag te nemen, zodat u de volledige effecten kunt ervaren. Als u er echter voor kiest om te eten voordat u uw pre-workout neemt, moet u een uur tot anderhalf uur wachten tot uw voedsel is verteerd voordat u het inneemt.

Meer supplementbeoordelingen

Supplementen kunnen u helpen het beste in verschillende omstandigheden naar voren te brengen. Bekijk enkele van onze andere supplementbeoordelingen om het volledige verhaal te krijgen waarin die het meeste voordeel bieden.

Misschien vind je dit ook leuk