De beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

De beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking moet geweldig klinken, comfortabel zijn om te dragen en handige functies bieden om u te helpen productief te blijven of een moment van gelukzaligheid te vinden tijdens de commotie van uw dag. Om onze topkeuzes te vinden, hebben we audio-ingenieurs en audiologen geraadpleegd en vervolgens zelf 13 zeer gerespecteerde koptelefoons getest. Uiteindelijk vonden we twee topkeuzes die de concurrentie overtroffen.

De 13 koptelefoons die we hebben getest

Over-ear:

 • Audio-Technica ATH-ANC7b
 • B Beoplay H9
 • Bose QuietComfort 35
 • JBL Everest Elite 700
 • Plantronics Backbeat Pro2
 • PSB M4U2
 • Sennheiser HD-1 M2 AEBT
 • Sony MDR-1000X

In-ear:

 • Audio-Technica ATH-ANC33iS
 • B E4 Beoplay
 • Bose QuietComfort 20
 • Bose QuietControl 30
 • Phiaton BT 100 NC

De 4 beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons

Het beste
Oortelefoons

Sony MDR 1000x
Eersteklas ruisonderdrukking en functies die de rest overtroffen.
Pros
Eersteklas ruisonderdrukking
Handige functies
Goed geluid
Cons
Niet de meest comfortabele

Waarom we ervoor kozen

Eersteklas ruisonderdrukking

We waren verrast om te ontdekken dat de Sony MDR 1000X de beste was in het blokkeren van de lawaaierige wereld om ons heen. We zullen toegeven dat we verwachtten dat de Bose QuietComfort 35 de toppositie zou innemen zoals ze deden in onze review van de beste Bluetooth-hoofdtelefoons . Bose is immers de pionier in ruisonderdrukkingstechnologie sinds het de eerste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon heeft uitgebracht.

Het was een hechte race, maar de Sony biedt de beste ervaring voor diegenen die specifiek ruisonderdrukking willen. Beide hebben indrukwekkende actieve ruisonderdrukking, maar onze testers waren verbaasd over de geluidsisolatie van de Sony.

De strakkere pasvorm van de Sonys verzegelde hoogfrequente stemmen van luidruchtige kinderen en gesprekken direct naast hen. Toen een tester overstapte naar de Bose, werden de stemmen een stuk stiller, maar de Sony waren gewoon effectiever.

Handige functies

De bedieningselementen voor ruisonderdrukking op de Sony zijn zonder meer het gemakkelijkst te gebruiken. U kunt de ruisonderdrukking regelen met twee knoppen op de linkeroorschelp. Als u eenmaal op de knop voor omgevingsgeluid drukt, wordt ruisonderdrukking uitgeschakeld en een tweede druk annuleert geluiden behalve stemmen. Als je rust en stilte wilt, maar geen aankondigingen wilt missen over donuts in de breakroom of gate-verbindingen in het vliegtuig, heb je de Sony in huis. Tik op de knop voor ruisonderdrukking om ruisonderdrukking weer in te schakelen.

De Bose heeft daarentegen een app nodig om ruisonderdrukking aan te passen. Bovendien moet u mogelijk uw Bose-hoofdtelefoon bijwerken door deze aan te sluiten op uw computer om bedieningselementen voor ruisonderdrukking op een afzonderlijke smartphone-app te verkrijgen.

Goed geluid

Met alle aandacht voor het annuleren van ruis, wilden we weten of de Sony er goed in was om geluid te produceren. We zijn blij te kunnen melden dat ze dat zijn. De zang en piano van Queen's "Killer Queen" waren helder en duidelijk en de bas op "Hey Kids Bumaye" van Run the Jewels was energiek. Bovendien zijn ze veelzijdig, met functies zoals audiobediening, duidelijke telefoongesprekken, een batterijlevensduur van 20 uur en zowel Bluetooth als bekabeld luisteren.

Punten om te overwegen

Niet de meest comfortabele

Toegegeven, de Bose zijn comfortabeler dan de Sonys, omdat ze minder druk uitoefenen op het hoofd, maar dat betekent ook dat ze niet zo goed zijn in het blokkeren van geluid. Toch veroorzaakt de strakke pasvorm van de Sony geen ongemak. De oorschelpen drukken zachtjes tegen de zijkanten van de koppen en de koptelefoon blijft uren>

Tweede plaats
Oortelefoons

Bose QuietComfort 35 ii
Ze oefenen minder druk uit op de oren, maar blokkeren het geluid niet zo goed als de Sony.
Pros
Comfort
Goed geluid
Geweldige ruisonderdrukking
Cons
Hoge prijs

Waarom we ervoor kozen

Comfort

Hoewel de Bose stemmen niet zo goed blokkeert als de Sony, is de afweging beter comfort. De afdichting van de oorschelpen is een beetje losser, wat betekent dat ze meer geluid doorlaten, maar niet zo veel in uw hoofd knijpen als de Sony. Onze testers vonden zelfs dat de pasvorm bijna perfect was. Maar tenzij u weet dat u de voorkeur geeft aan een lossere hoofdtelefoon, is de Sony uw beste keuze.

Goed geluid

Volledige openbaarmaking: de geluidskwaliteit van de Bose is slechts een tikje beter dan onze topkeuze. Geluidskaarten van Rtings en Inner Fidelity laten zien dat de bas op de Bose ook meer gebalanceerd is en loodinstrumenten duidelijker doorkomen. Voor degenen die prioriteit geven aan geluidskwaliteit boven ruisonderdrukking, is de Bose waarschijnlijk de betere optie.

Geweldige ruisonderdrukking

De Bose-hoofdtelefoons zijn niet traag qua ruisonderdrukking. De actieve ruisonderdrukking blokkeerde met succes het lage gezoem van de AC op kantoor en het gerommel van onze dagelijkse woon-werkverkeer - zo erg dat sommigen van ons ze zouden pakken, zelfs als onze tests voorbij waren. Dat gezegd hebbende, ze zijn gewoon niet zo goed als Sony als het ging om het afsluiten van hogere frequentie geluiden zoals stemmen.

Punten om te overwegen

Hoge prijs

Voor $ 350 zijn de Quiet Comfort 35-hoofdtelefoons het duurste model van Bose. Maar als u op zoek bent naar de meest comfortabele, best klinkende ruisonderdrukkers, is er geen vergelijking.

Het beste
Oortelefoons

Bose QuietControl 30
Bluetooth-ruisonderdrukkers met een lichtgewicht en evenwichtige nekband.
Pros
Topklasse ruisonderdrukking
Geluidskwaliteit
Comfort
Cons
Hoge prijs

Waarom we ervoor kozen

Eersteklas ruisonderdrukking

De Bose QuietControl 30 is zonder meer de beste optie voor in-ear ruisonderdrukking. Met de woorden van een tester: "Toen ik deze eruit haalde, was ik oprecht geschokt over hoe goed ze het geluid hadden onderdrukt." Ze legde uit dat na het dragen ze normaal klonk als het kantoor AC oorverdovend voelde.

Bovendien was de ruisonderdrukking van andere hoofdtelefoons niet zo consistent. Een veel voorkomend probleem was dat ruisonderdrukking zou wegvallen door hobbels en trillingen op de bus. Ter vergelijking: de Bose QuietControl 30 verdiende punten door consistent te presteren op kantoor, op onze woon-werkverkeer en overal daartussenin.

Geluidskwaliteit

De QuietControl 30 scoorde ook hoog tijdens onze tests voor hun respectabele geluidskwaliteit. De bas en middentonen zijn consistent, wat duidelijke zang en instrumenten betekent. Als in-ear, bieden de QuietControl 30 geweldige geluidsisolatie, zodat geluiden van buitenaf uw luisterervaring niet storen. Onze testers waren aangenaam verrast door het uitgebalanceerde ontwerp waarmee de ruisonderdrukking de geluidskwaliteit daadwerkelijk kon verbeteren.

Comfort

De draadloze nekband van de Bose QuietControl 30 bevat de ruisonderdrukkingstechnologie zonder gedoe met kabels of een onhandige module. De oorstukken passen ook nauwsluitend in de oren voor comfortabel luisteren. Een tester vertelde ons zelfs: “Ik heb de nekband niet eens opgemerkt en ben hem meerdere keren vergeten. Ik heb zwaardere kettingen gedragen. '

Het aanpassen van de ruisonderdrukking is ook intuïtiever met de QuietControl 30. Ter vergelijking, het kostte wat vallen en opstaan ​​om de ruisonderdrukkende bedieningselementen op het QuietComfort 20-model van Bose te achterhalen - de bedieningselementen zijn verdeeld tussen een schakelaar op de module en een knop op het inline microfoonstuk.

Punten om te overwegen

Hoge prijs

De Bose QuietControl 30 zijn een beetje prijzig voor $ 300. Een over-ear-koptelefoon kost bijna hetzelfde en zorgt voor een beter geluidsbeeld - het gevoel dat muziek uit meerdere richtingen komt. Voor muziekliefhebbers zal het grotere geluidsbeeld uw luisterervaring verbeteren. Dat gezegd hebbende, de QuietControl 30 biedt nog steeds een geweldige geluidskwaliteit en ruisonderdrukking die moeilijk te verslaan is.

Tweede plaats
Oortelefoons

Bose QuietComfort 20
Ze blonken uit in het blokkeren van geluid, maar vereisen een onhandig koord.
Pros
Eersteklas ruisonderdrukking
Goed geluid
Bedrade voordelen
Cons
Onhandig koord

Waarom we ervoor kozen

Eersteklas ruisonderdrukking

Een ouder Bose-model, de QuietComfort 20 behaalde hogere scores in onze tests voor ruisonderdrukking dan onze topkeuze. Als in-ear-koptelefoon met een oordopontwerp blonk het paar uit in het afsluiten van hoogfrequente geluiden en de lagere frequentieafleidingen. Maar hoewel ze de meest effectieve in-ear noise-cancellers waren, hebben we de bruikbaarheid getest en van onze toppositie verwijderd (meer hierover later).

Geluidskwaliteit

Net als de andere Bose-hoofdtelefoons produceerde de QuietComfort 20 een geweldige geluidskwaliteit. De zang klonk knapperig en de bas was verrassend indrukwekkend. Dat gezegd hebbende, de QuietControl 30 klonk over het algemeen een beetje beter en kostte slechts $ 50 meer. Toen we ons afvroegen of de extra kosten de betere geluidskwaliteit waard waren, was ons eerlijke antwoord ja.

Draadvoordelen

De Bose QuietComfort 20 is niet draadloos, wat klinkt als een ongemak. De draad heeft echter zijn voordelen. Als de ruisonderdrukkingsmodule leeg raakt, kunt u nog steeds naar muziek luisteren door de audiokabel aangesloten te houden - iets waar de QuietControl 30 niet aan kan tippen. Bovendien gaat de batterij voor ruisonderdrukking 16 uur mee in vergelijking met de batterijduur van 10 uur van de QuietControl 30.

Punten om te overwegen

Onhandig koord

Terwijl de draad zijn voordelen heeft, heeft het ook zijn gebreken. Een klein rechthoekig blok op de draad herbergt de ruisonderdrukkingstechnologie, en met zowel een module als draden is rondlopen met de QuietComfort 20 meer een gedoe. Een tester meldde dat deze controlemodule "een beetje zwaar is, en ik moest voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat hij niet van mijn bureau of schoot zou vallen." Onze zakken voelden vol met de module en onze telefoons, en we misten niet zorgen te maken dat draden vast komen te zitten.

Hoe u de juiste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor u kunt vinden

Overweeg de pasvorm

Zoals Dan Wiggins uitlegde, is het be>

Test de koptelefoon

Het testen van de hoofdtelefoon kan u een goed idee geven of een paar al dan niet ruis opheft. Veel winkels hebben voorbeelden te zien en de meeste hoofdtelefoons hebben retourbeleid (inclusief onze topkeuzes), dus wees niet bang om meerdere paren uit te proberen. Hoofdtelefoons met ruisonderdrukking zijn een levensstijlkeuze en investering, dus het loont om ervoor te zorgen dat ze betrouwbare metgezellen zijn.

Veelgestelde vragen over ruisonderdrukkende hoofdtelefoons

Kan de hoofdtelefoon met ruisonderdrukking mijn oren beschadigen?

Nee, maar misschien voel je je een beetje ongemakkelijk. In ons onderzoek hebben we een handvol klachten gevonden dat ANC-koptelefoon de druk op de oren verhoogt, vergelijkbaar met hoe je oren voelen wanneer ze moeten ploffen. De sensatie gebeurt meestal wanneer ANC actief is, maar er speelt geen audio. We hebben van klinisch audioloog Dr. Nicole Balliet geleerd dat "dit komt omdat drukrelaties een effect op de oren kunnen hebben."

De balanscentra voor het lichaam bevinden zich in de oren, wat betekent dat druk een negatief effect kan hebben. Je kunt dit gevoel niet omzeilen als je gevoelige oren hebt, maar de meeste koptelefoons, inclusief die op onze lijst, hebben een retourbeleid. Een paar van onze testers rapporteerden druk, maar geen enkele voelde misselijkheid, zelfs na uren luisteren. In elk geval is de druk slechts een gevoel en is het niet schadelijk voor uw oren.

Maken de hoofdtelefoons met ruisonderdrukking het geluid beter?

Ja en nee. Hoewel ruisonderdrukkende hoofdtelefoons geluiden die afleiden van je muziek of podcasts kunnen verminderen, kunnen ze niet dezelfde audiokwaliteit produceren als gewone hoofdtelefoons. De luidsprekers in ruisonderdrukkende hoofdtelefoons moeten audio plus geluidsgolven produceren die omgevingsgeluid verminderen. Aangezien de luidsprekers twee taken tegelijkertijd moeten uitvoeren, kan de audiokwaliteit achteruitgaan of vervormd raken. Met gericht luisteren op stille plekken konden onze testers een paar onvolkomenheden ontdekken met elk paar dat we testten.

Vreemd genoeg hebben we geleerd dat voor gemiddelde luisteraars, een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking ook de luisterervaring kan verbeteren. Is dat geen tegenstrijdigheid? Niet noodzakelijk. In luide omgevingen filteren ruisonderdrukkende hoofdtelefoons het geluid dat interfereert met audio. Dat betekent dat koptelefoons zoals de Sony of Bose eigenlijk beter kunnen klinken op lawaaierige plaatsen. Onze testers waren het daarmee eens. Men meldde zelfs dat ze duidelijk naar muziek konden luisteren terwijl iemand anders op de achtergrond een oefening gebruikte. Vaarwel luidruchtige bussen en supermarkten. Hallo duidelijke muziek en podcasts.

De beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking: samengevat

Sony MDR 1000X
Bose QuietComfort 35 ii
Bose QuietControl 30
Bose QuietComfort 20
Het beste
Oortelefoons
Tweede plaats op het oor
Oortelefoons
Tweede plaats in het oor
Prijs
$ 348
$ 350
$ 300
$ 250
Batterijduur
20 uur
20 uur
10 uur
16 uur
Bluetooth
Bedrade luisteroptie
Ingebouwde ruisonderdrukkende bedieningselementen

Misschien vind je dit ook leuk