Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Comcast Xfinity Review

Comcast Xfinity biedt een breed scala aan tv-serviceopties en een nog grotere selectie voor bundeling. Je kunt je kanaalopstelling koppelen aan internetservice, een telefoonlijn en thuisbeveiliging. Hoe meer services u koppelt, hoe goedkoper elke service wordt. Uw prijs kan ook afhangen van de contractduur die u kiest. In tegenstelling tot de meeste providers biedt Comcast een optie van maand tot maand. Hoewel die optie geweldig is voor meer tijdelijke servicesituaties, is het goedkoper om een ​​>

De meeste functies van Xfinity zijn behoorlijk indrukwekkend, maar het ontbreekt een beetje aan klantenservice: externe klanttevredenheid bedrijven zoals de American Customer Satisfaction Index (ACSI) en JD Power beoordelen Comcast consequent als een van de slechtste internetproviders. Natuurlijk zullen de unieke omstandigheden van iedereen anders zijn, maar wees voorbereid op enkele frustrerende telefoontjes en houd uw rekening nauwlettend in de gaten. Wanneer je rondkijkt voor tv-service, controleer dan Comcast voor beschikbaarheid op je adres en vergelijk de pakketten die je wordt aangeboden met andere bedrijven in de omgeving.

De claim

Comcast beweert vol vertrouwen dat je "het beste uit entertainment haalt met Xfinity." En dat door je aan te melden voor een tv-service bij het bedrijf "de manier waarop je tv ervaart" zal veranderen. Dat zijn behoorlijk gewaagde (indien vaag) feiten die je kunt claimen , wat suggereert dat Comcast een aantal vrij unieke functies en een indrukwekkende reeks kanaalpakketten heeft.

Is het waar?

Xfinity heeft een paar coole DVR-functies die uw tv-kijkervaring een beetje anders maken. En de reeks kanalen zal de meeste kijkers tevreden stellen. Maar eerlijk gezegd is het voor ons niet voldoende om het 'de beste' te noemen.

De X1 DVR raakt de top met zijn 300 uur opslagcapaciteit (SD) en de mogelijkheid om zes shows tegelijkertijd op te nemen. Waar het uw ervaring echt zal veranderen, is met de integratie van apps zoals Netflix en Amazon Prime. U kunt door alle drie catalogi op één plek bladeren, zonder tussen de app te springen om iets te vinden om te bekijken. En alles wat u opneemt, kan worden gedownload naar de Xfinity-app en offline worden bekeken. Dat gezegd hebbende, de Hopper 3 DVR van DISH Network biedt vergelijkbare functies, met geïntegreerde toegang tot Hulu en Netflix, enz. De Hopper 3 wordt ook geleverd met een buitensporige 2000 uur aan HD-opslag en de mogelijkheid om 16 shows tegelijkertijd op te nemen - veel meer dan wat de DVR van Xfinity is biedt.

Waar Comcast echt uitblinkt, is de line-up van het kanaal. Het heeft elk groot netwerk tegen een redelijke prijs en premium kanalen voor de standaardprijs. Sportfanaten kunnen echter meer exclusieve zenders vinden, zoals het NFL Sunday Ticket, met DirecTV.

Met zijn brede beschikbaarheid is Xfinity zeker een waardige mededinger wanneer je rond winkelt, maar zichzelf de beste noemen in entertainment is een beetje overdreven.

Productoverzicht

Best voor

Tijdelijke service, bundeling van meerdere services

Niet voor

Klantenservice, geavanceerde kanaalpakketten

Kenmerken

Prijs Vanaf $ 40 op de meeste locaties
Opvallende kenmerken Flexibele bundeling, veelzijdige DVR, meerdere contractopties
Aantal bediende staten 40
Contractduur Maandelijks, 12 maanden, 24 maanden
JD-vermogen 2/5
ACSI-classificatie 57/100
Aantal kanaalpakketten 6
vergoedingen $ 10 HD-vergoeding
$ 10 / maand DVR
$ 10 / maand uitzendkosten
$ 15 Kosten voor zelfinstallatie
$ 60 + professionele installatie

Geweldige bundelingswaarde

Als u tv-diensten koopt, is de kans groot dat u ook internettoegang nodig hebt. Door beide services met hetzelfde bedrijf te bundelen, consolideert u rekeningen en bespaart u geld. Comcast biedt met name concurrerende deals bij het bundelen van meerdere services. Het pakket opties omvat tv, internet, telefoon en beveiliging voor thuis. Binnen elke koppeling heb je een paar kanalenpakket en internetsnelheidopties. De 'Double-Play'-tv en internetbundels beginnen meestal voor dezelfde prijs als een solo-tv-pakket: $ 40. (Als u een krachtige gebruiker bent, kost het verhogen van internetsnelheden of het aantal kanalen meestal een extra $ 10- $ 30 voor elke stap hoger.)

Bundelen met concurrenten zoals DirecTV is veel lastiger, omdat de internetservice niet zo breed beschikbaar is en je slechts één snelheidsoptie hebt om uit te kiezen. Comcast maakt het gemakkelijk om services te consolideren en een bundel aan te passen die overeenkomt met uw budget.

Veel contractopties

Comcast biedt op unieke wijze een reeks contractopties. De meeste providers zullen je een jaar of twee in dienst nemen, maar Xfinity biedt ook een optie van maand tot maand. Het kost ongeveer $ 10 meer per maand, maar je hebt de vrijheid om je service te annuleren zonder kosten voor vroegtijdige beëindiging (soms tot $ 200). Die kosten kunnen zelfs opwegen tegen de extra $ 10 per maand als u niet van plan bent de service voor een volledige contractduur te behouden. Dit maakt Comcast een geweldige optie voor studenten, huurders of iedereen die slechts tijdelijk service nodig heeft. De optie van maand tot maand is echter niet voor elk kanaalpakket of bundel beschikbaar en u kunt beperkter zijn voor serviceopties.

Solide DVR-service

Het DVR-systeem is vrij centraal in hoe u met uw tv-programmering omgaat. Het bestaat uit de interface (handleidingen en menu's) en de functies (opslag, gelijktijdig opnemen, enz.) De DVR van Comcast heet X1 en we waren aangenaam verrast door wat het klanten biedt. Het X1 DVR-systeem kan 300 uur SD-inhoud en 60 uur HD opslaan, met de mogelijkheid om zes shows tegelijkertijd op te nemen. Het is ook een van de weinige DVR's die apps zoals Netflix en Amazon Prime integreert. Als u abonnementen hebt op deze aanvullende streamingdiensten, kunt u door die bibliotheken op één plek bladeren. Met X1 kunt u ook opgenomen programma's downloaden en deze meenemen met een Xfinity Stream TV-app.

Xfinity Instant TV

Comcast probeert een nieuwe manier om inhoud aan te bieden aan diegenen die geneigd zijn het snoer door te snijden. Xfinity Instant TV biedt alle voordelen van een DVR maar zonder de TV-box. U kunt Xfinity Instant TV streamen op mobiele apps, computers via een browser of via compatibele smart-tv's. De service begint bij $ 20 per maand voor basisnetwerken zoals ABC, NBC, PBS, enz. Je moet dan betalen voor extra kanaalpakketten zoals 'Kids Family' of 'Sports News', die elk een extra $ 10- $ 40 kosten per maand. De service is ontworpen voor de minimalisten, en degenen die alleen een select aantal live tv-kanalen bekijken, profiteren hier het meest van. Voor mensen die toegang willen tot meer kanalen, kan het gewoon goedkoper zijn om een ​​traditioneel tv-pakket te kopen. We raden u aan de kanalen te controleren die u het vaakst bezoekt en deze te vergelijken met de traditionele tv-pakketten die op uw adres beschikbaar zijn.

Mogelijke nadelen

Afwijking in prijzen en plannen

Toen we de grootste tv-providers van het land vergeleken, had Comcast de meeste verschillen in zijn plannen en prijsstructuur. Deze beoordeling richt zich op enkele van de meest populaire opties die we hebben gevonden, maar de kans is groot dat u verschillende pakketten zult vinden wanneer u uw eigen adres invoert. Andere providers, met name satelliet-tv-bedrijven zoals Dish en DirecTV, bieden overal dezelfde deals aan klanten. Dat maakt het eenvoudiger om te vergelijken en de opties van de provider te begrijpen. Voordat u zich vestigt op Xfinity, voert u uw postcode in om de specifieke aanbiedingen voor uw adres te vinden.

Klantenservice reputatie

We breken geen nieuws door erop te wijzen dat Comcast een minder dan ideale reputatie heeft voor klantenservice. Zelfs als andere bedrijven slechter hebben beoordeeld, hebben Comcasts bereik en goed gepubliceerde fouten het als een clou bestempeld. De ASCI heeft het beoordeeld als 57/100 in 2019, drie posities boven Frontier (57/100), Mediacom (56/100) en Suddenlink (55/100) en acht onder U-verse TV (69/100). En de score van Comcast is zelfs gedaald sinds de gemiddelde score van 62/100 in 2016, wat wijst op een onwil (of onvermogen) om te verbeteren. Deze cijfers zijn een maat voor de klantervaring met betrekking tot factoren zoals beeldkwaliteit, signaalbetrouwbaarheid, callcenterservice, website-navigatie, factuurcommunicatie, kanaalkeuze en algemene hoffelijkheid van het personeel.

Het JD-vermogen van Comcast 2018 was 2/5 krachtcirkels, maar presteerde nauwelijks beter dan Spectrum. Klantenservices die zo laag zijn, betekenen dat het minder waarschijnlijk is dat u een prettige ervaring zult hebben tijdens de aanschaf van een dienst bij Comcast. Maar persoonlijke ervaringen variëren afhankelijk van het regionale aanbod en individuele servicevertegenwoordigers, dus het is heel goed mogelijk om bevredigende service van Comcast te vinden. We raden nog steeds aan om uw lokale Comcast-beschikbaarheid en pakketopties te onderzoeken, vooral als de klantenservice niet hoog op uw prioriteitenlijst staat naast prijs en programmering.

De competitie

Comcast Xfinity DIRECTV SCHOTEL
Best voor Bundel deals Sportpakket Hi-tech DVR
Staten onderhouden 40 50 50
ACSI-classificatie 57/100 66/100 67/100
Contractduur 12 of 24 maanden 24 maanden 24 maanden
Geen contractoptie
Gratis ontvanger / DVR
Gratis installatie

Comcast Xfinity versus DirecTV

Een van de grootste verschillen tussen Comcast en DIRECTV is de manier waarop tv wordt uitgezonden. Comcast is een kabel-tv-aanbieder, terwijl DIRECTV een satellietschotel gebruikt. Dit betekent ook dat DIRECTV beschikbaar is in alle 50 staten en meer afgelegen locaties, terwijl de service van Comcast beschikbaar is in 40 staten en beperkt is tot locaties waar ze kabeltoegang hebben opgebouwd. Beide providers bieden al je favoriete kanalen, maar DIRECTV blinkt uit in sportprogrammering. DIRECTV is de exclusieve aanbieder van NFL Sunday Ticket, terwijl Comcast alleen je standaard ESPN-selectie host. Als u op zoek bent naar flexibele bundeling en veel pakketopties, dan is Comcast iets voor u. Als u op zoek bent naar uitstekende klantenservice en een geweldig sportpakket, raden we DIRECTV aan.

Comcast Xfinity vs. Dish TV

Net als DirecTV is DISH Network een aanbieder van satelliet-tv en beschikbaar in alle 50 staten. De kanalenpakketten van DISH beginnen bij $ 60 voor 190 kanalen, ongeveer $ 20 meer dan de startende 100 kanalen van Comcast. De Hopper 3 DVR van DISH is alleen al de extra kosten waard. Het is het krachtigste DVR-systeem op de markt, met 2000 uur HD-opslag en de mogelijkheid om 16 shows tegelijkertijd op te nemen. Net als X1 van Comcast integreert het Netflix en kun je content downloaden om offline te bekijken. DISH-contracten zijn 24 maanden, en u zult meer flexibiliteit vinden met de contractopties van Comcast van maand tot maand of een jaar. Hoewel u misschien een betere bundel deal met Comcast vindt, blinkt DISH Network uit in klantenservice en biedt een geavanceerde DVR-service.

Veelgestelde vragen over Comcast Xfinity

Wat is het verschil tussen Comcast en Xfinity?

In wezen is er geen verschil. Comcast vormde de term Xfinity om te verwijzen naar zijn consumentendiensten zoals internet, tv en telefoon. Maar de termen worden behoorlijk door elkaar gebruikt, zelfs door Comcast zelf.

Is Comcast Xfinity glasvezel?

Soms. Net als veel andere providers ontwikkelt Comcast >glasvezel naar grote steden. Glasvezelkabels moeten fysiek worden gebouwd in elke buurt die het bedient, dus het kan een traag en duur proces zijn. Voer uw adres in op de site van Xfinity om te zien of fibertech beschikbaar is op uw adres.

Heeft Comcast Hulu?

Niet >het Comcast's minderheidsbe> in Hulu verwerft . Zodra dat gebeurt (het proces kan vijf jaar duren), zal de Walt Disney Company Hulu volledig bezitten.

Het komt neer op

Voordat u zich verbindt tot een kabel-tv-provider, controleert u de kanalen die u bekijkt en bedenkt u wat u het meest waardeert van een serviceprovider - of dat nu klantenservice, prijs of geavanceerde technologie is. Xfinity TV-services bieden u flexibiliteit in contract, bundelopties en zenderopstellingen. En met een solide DVR-systeem is Comcast uw aandacht waard.

Misschien vind je dit ook leuk