Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

CPI Security Review

CPI Security biedt veel voordelen van het werken met een grote provider, met het extra voordeel dat het een regionaal bedrijf is en dus meer klantgericht is. Dit Zuidoost-thuisbeveiligingsbedrijf is actief in North Carolina, South Carolina, Tennessee, Georgia, Virginia, Maryland, Alabama en Florida. Als u in de buurt woont (en van plan bent dit voor de nabije toekomst te doen), zal een huisveiligheidscontract met CPI Security uw huis voorzien van up-to-date beveiligings- en automatiseringsapparatuur (hallo deurnokken en temperatuurregeling), allemaal gemakkelijk bestuurbaar via app.

CPI is uniek omdat het zijn eigen beveiligingssysteem ontwerpt, installeert, bewaakt en onderhoudt. Video en sensoren worden professioneel bewaakt vanuit het hoofdkantoor van CPI in North Carolina. Het plan, de app en de apparaten hebben dezelfde naam: inTouch. Met dit holistische systeem kan CPI garanties bieden dat andere bedrijven, die apparaten van derden verkopen en de optie voor DIY-monitoring bieden, dat niet kunnen. CPI biedt bijvoorbeeld een No False Alarm-garantie. Als een systeemstoring tot een vals alarm leidt en u krijgt een boete, dan zal CPI uw account crediteren voor de kosten.

De claim

CPI Security belooft "innovatieve, zorgeloze oplossingen". Het bedrijf heeft zijn reputatie te danken aan het concurrentievermogen van zijn eigen apparatuur, professionele monitoring en lokale banden met het zuidoosten.

Is het waar?

Ja. CPI Security is uniek onder de opties voor thuisbeveiliging omdat het toptechnologie combineert met een lokaal gevoel - de 24/7 monitoring is gebaseerd op het hoofdkantoor van CPI in North Carolina.

CPI's line-up inTouch-apparatuur omvat alle sensoren en externe mogelijkheden die u bij andere, grotere namen vindt. De kavel kan worden bediend via een app of 7-inch touchscreen hub. Professionele installatie betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken of alles goed functioneert. En omdat een foutieve installatie de oorzaak is van veel valse alarmen, zal CPI het totaal op uw account bijschrijven als u een vals alarm hebt en kosten van de stad ontvangt.

Productoverzicht

Best voor

Mensen die op zoek zijn naar een regionaal bedrijf dat servicegaranties en smart home- beveiliging biedt op gelijke voet met de grote, nationale spelers

Niet voor

Degenen die niet geïnteresseerd zijn om op >verhuizen

Kenmerken

Prijs inTouch Essentials - $ 29,99 / maand.
inTouch Essentials Plus - $ 39,99 / maand.
inTouch Edge - $ 49,99 / maand.
Opvallende kenmerken Smart Home-apparaten
Gratis professionele installatie
Geen valse alarmgarantie
Staten dienden North Carolina, South Carolina, Tennessee, Georgia, Virginia, Maryland, Alabama en Florida
vergoedingen Kosten voor vroegtijdige beëindiging
Herinstallatiekosten
Voorwaarden Monitoringovereenkomst van 30 of 60 maanden, of van maand tot maand als u alle apparatuur vooraf aanschaft

Flexibele betalingsplannen

De kosten voor het uitrusten van uw huis met de nieuwste smart home-beveiligingsapparatuur kunnen enorm zijn. Met CPI kunt u de apparaten geleidelijk aanschaffen zonder rente te betalen. CPI SmartPay biedt 0% rente voor de duur van het contract dat u kiest - ongeveer drie tot zes jaar. Het betalen van uw pakket met thuisbeveiligingsapparatuur kan elke maand slechts $ 10 kosten. Aan de andere kant, als u ze vooraf koopt, hoeft u geen contract te ondertekenen. U kunt kiezen voor de overeenkomst van maand tot maand.

Gratis professionele installatie

We leven in een tijdperk van DIY, maar soms zijn de frustratie en het tijdrovende karakter van elektrische installaties de opscheppende rechten niet waard. CPI biedt gratis professionele installatie. De vloot van getrainde technici doet het werk, waardoor CPI de No False Alarm-garantie kan bieden. Omdat het bedrijf het systeem heeft geïnstalleerd en getest, zal CPI u het terugbetalen als het niet goed werkt en u een vals alarm achterlaat. Het bedrijf biedt ook het Service Plus-programma : gratis vervangende onderdelen en installatie voor normale slijtage of defecten aan apparatuur.

In staat om een ​​bestaand systeem over te nemen

Hoewel CPI zijn eigen assortiment beveiligingsproducten voor thuis ontwerpt en ondersteunt, kan het ook uw huis bewaken via bestaande apparaten. Heb je je huis uitgerust met een mengelmoes van camera's en sensoren of ging je all-in met één bedrijf waarvan de monitoringdiensten uiteindelijk teleurgesteld waren? CPI kan tot 20 voorbedrade contacten aan, mits deze in werkende staat zijn.

Een overzicht van CPI-beveiligingsplannen

inTouch-app Deur / raam sensoren Bewegingsdetector Deurbel camera Vuurcommunicator Smart Hub Sleutelloos deurslot
inTouch Essentials
inTouch Essentials Plus
Raak Edge aan

Mogelijke nadelen

Geen proefperiode

Terwijl andere thuisbeveiligingsbedrijven u enige tijd toestaan ​​om van gedachten te veranderen na installatie (variërend van een paar dagen tot een maand of meer), doet CPI Security geen proefperiode. Nadat u zich hebt aangemeld voor monitoring en de apparatuur hebt geïnstalleerd, is deze voor de duur van uw contract van u. Je hebt wel de flexibele optie om van maand tot maand te betalen, waardoor annuleren veel minder rommelig is, maar je moet een grote verplichting aangaan om die kleinere verplichting te maken: je moet alle apparatuur vooraf aanschaffen, wat kan $ 500 of meer.

Beperkt geografisch bereik

De positieve kant van CPI's Zuidoost-focus is persoonlijke klantenservice. De nationale bedrijven hebben een sterbeoordeling bij het Better Business Bureau - ontevredenheid van de consument door het moeten klimmen door telefoonbomen en complexe, onopgeloste klachten indienen bij een bedrijf dat gewoon te groot is, te zakelijk om voor zijn klanten te zorgen. Ondertussen is CPI klein genoeg om problemen op te lossen en ondersteuning te bieden. Maar als u buiten het bereik van CPI komt, moet u betalen om uw contract te verlaten. En als u geen contract hebt, hebt u alle apparatuur ronduit gekocht en moet u nu op zoek gaan naar een nieuwe provider die met apparaten van een ander merk kan werken.

De competitie

CPI-beveiliging ADT Vivint
Onze review Onze review
Installeren
professioneel professioneel professioneel
Toezicht houden
professioneel professioneel professioneel
Beginprijs
$ 30 $ 37 $ 40
Pakket opties
3 5 2
App store beoordeling
4,6 / 5 4,7 / 5 4,4 / 5
Contractduur
Maandelijks
30 maanden
60 maanden
36 maanden Maandelijks
60 maanden
Sindsdien in bedrijf
1976 1890 1999
Garantie
1 jaar 90 dagen 120 dagen of levens>
Proefperiode
N / A 30 dagen 3 dagen
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

CPI-beveiliging versus ADT

ADT is synoniem met thuisbeveiliging. De naam en het logo zijn voldoende om eventuele inbrekers in hun sporen te stoppen, maar er zijn echt effectieve beveiligingsmaatregelen die dit erfgoedmerk ondersteunen. Net als CPI Security houdt ADT zijn apparatuur op het snijvlak van huisbeveiliging en huisautomatisering. Beide bieden ook tal van integratiemogelijkheden met derde-vriendelijke Z-Wave-technologie. De apps zijn ook op één lijn, hoewel de ADT Pulse-app iets hoger scoort onder gebruikers. Aan de andere kant schiet ADT tekort aan klantenservice. Een kleiner bedrijf, CPI houdt consumenten gelukkiger volgens de twee bedrijvenprofielen met het Better Business Bureau.

CPI-beveiliging versus Vivint

Vivint is een voorloper van domotica. Als domotica - in plaats van eenvoudige en klassieke woningbeveiliging - uw einddoel is, is het wellicht beter om uw apparatuur ermee te beveiligen. Vivint is zowel technisch onderlegd als concurrerend geprijsd. Maar als u niet bijzonder geïnteresseerd bent in het vullen van uw huis met slimme technologie en u niet wilt aanmelden bij het bijzonder >

Veelgestelde vragen over CPI-beveiliging

Hoeveel kost CPI Security?

Er zijn drie servicelagen beschikbaar met CPI Security. Het basisplan, inTouch Essentials, komt op $ 30 per maand en biedt een basislaag voor huisbeveiliging: deur- en raamsensoren en bewegingsmelders, bestuurbaar via app of bedieningspaneel. Niveau tot inTouch Essentials Plus voor $ 40 per maand voor een deurbelcamera, smart home hub en brandcommunicator, die het meldpunt van rook onmiddellijk waarschuwt. Voor $ 50 per maand pakt inTouch Edge een externe camera en een sleutelloos deurslot aan .

U kunt uw apparatuur ($ 500-plus) vanaf het begin kopen of de geleidelijke aankoop ervan in de loop van een contract aanpakken - 30 of 60 maanden.

Hoe annuleert u CPI-beveiliging?

Bel om te annuleren op 800-948-7133.

Als u al uw apparatuur volledig koopt, hebt u een maandelijks contract met CPI Security en kunt u op elk gewenst moment annuleren zonder boete. Maar als u een contract hebt met CPI Security (30 of 60 maanden) en de apparatuur nog steeds betaalt, moet u een vergoeding voor vervroegde beëindiging betalen. In dit scenario zijn de annuleringskosten afhankelijk van het aantal resterende maanden in uw contract.

Kun je CPI-beveiliging meenemen wanneer je verhuist?

Als u zich verplaatst binnen het servicegebied van CPI Security, komt u in aanmerking om uw beveiligingssysteem mee te nemen. U kunt uw apparatuur achterlaten in uw vorige woning (mogelijk de waarde en de gangbare prijs van die woning verhogen) of naar uw nieuwe woning overbrengen. Als u bent ingeschreven bij SmartPay, moet u uw bestaande apparaten afbetalen voordat u een nieuwe set voor uw nieuwe woning aanschaft. Of u uw apparatuur vooraf hebt gekocht of nog steeds betaalt, als u ervoor kiest om uw apparaten mee te nemen, moet u betalen om ze professioneel opnieuw te laten installeren om de functionaliteit te garanderen.

Als u >volledige details .

Het komt neer op

Er zijn veel elementen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een beveiligingsbedrijf voor thuis: de verfijning van de apparaten, de kwaliteit van klantenondersteuning, de kosten. CPI Security zorgt voor veel van de grootste zorgen met een goede staat van dienst en degelijke apparatuur, allemaal professioneel bewaakt en bestuurbaar door een hoog gewaardeerde app. Hoewel de maandelijkse monitoringprijs concurrerend is met andere providers, kunt u vastlopen met een lelijke rekening als u zich buiten het servicegebied van CPI begeeft. Voor degenen die zeker in de zuidoostelijke hoek van North Carolina, South Carolina, Georgia en Tennessee blijven, is CPI een geweldige optie voor thuisbeveiliging.

Misschien vind je dit ook leuk