LifeLock Review

Hoewel geen enkele dienst voor bescherming tegen identiteitsdiefstal diefstal daadwerkelijk kan voorkomen, is LifeLock een van de weinige bedrijven die het volgende beste bieden: bewakings- en restauratiediensten. LifeLock's Ultimate Plus-plan houdt uw kredietscores bij, uw bankgegevens en of uw persoonlijke gegevens online verschijnen, op zoek naar tekenen van frauduleuze activiteit. Als LifeLock een mogelijk verdacht gebruik van uw persoonlijke informatie detecteert, waarschuwt dit u via app, e-mail, sms of telefoon (tijdens normale kantooruren). Het be>

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder bescherming tegen identiteitsdiefstal. We hebben de plannen van LifeLock onderzocht, vergeleken met twee andere monitoringdiensten, functies geëvalueerd en geraadpleegd met experts op het gebied van privacy en online beveiliging. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere diensten ter bescherming tegen identiteitsdiefstal.

De claim

Op de LifeLock-website wordt uitgelegd hoe de service uw identiteit helpt beschermen en herstellen. “LifeLock zoekt naar het gebruik van uw persoonlijke gegevens en waarschuwt u met een breed scala aan mogelijke bedreigingen voor uw identiteit ... Als u het slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal, zal een in de VS gevestigde specialist voor identiteitsherstel zich bezighouden met uw zaak van begin tot eind. En vanaf het moment dat u Norton Security downloadt, is een Norton-expert beschikbaar om uw apparaten virusvrij te houden. "

Is het waar?

Ja.

LifeLock bewaakt uw persoonlijke en financiële informatie, waarschuwt u voor mogelijk verdachte activiteiten en komt - in het ongelukkige geval dat uw identiteit wordt gestolen - in actie om de schade te beperken. Het bedrijf onderscheidt zich om vier redenen:

 • LifeLock Identity Alert System: LifeLock houdt bij of uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om betaaldagleningen, kredietaanvragen en nutsvoorzieningen te openen - die anders misschien niet op uw kredietrapport verschijnen totdat ze naar collecties gaan.
 • Meerdere communicatiemiddelen: LifeLock maakt het gemakkelijk voor u om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen, met 24/7 e-mail- en sms-meldingen naast telefonische beschikbaarheid tijdens reguliere kantooruren.
 • Het herstel wordt het hoofd geboden: als u het slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal, helpt een LifeLock-specialist het probleem oplossen. U kunt ook een beperkte volmacht ondertekenen om LifeLock gedurende het gehele herstelproces namens u te laten samenwerken met handelaars, kredietbureaus en financiële instellingen.
 • ) to monitor your credit scores for fraudulent applications. Tri-bureau kredietbewaking: LifeLock's Ultimate Plus-plan bewaakt alle drie de be>TransUnion ) om uw kredietscores te controleren op frauduleuze aanvragen.

“Het hebben van LifeLock die voortdurend verklaringen, kredietrapporten en andere financiële rekeningen bewaakt, is de snelste manier om verdachte activiteiten op te sporen, wat betekent dat als het ergste gebeurt, u de hulp krijgt die u nodig hebt om ermee om te gaan en zo snel en effectief mogelijk te herstellen. ”

De mobiele app van LifeLock is ook uiterst eenvoudig te gebruiken, met een even gebruiksvriendelijk websiteportaal. In het kort? Het bedrijf komt zijn belofte na om de bescherming tegen identiteitsdiefstal zo volledig mogelijk te maken.

Productoverzicht

 • In bedrijf sinds: 2005
 • Diensten: bescherming en herstel van identiteitsdiefstal, kredietbewaking, apparaatbeveiliging
 • Prijs: $ 11,99 - $ 34,99 / mnd.
 • Extra bescherming voor kinderen: $ 5,99 / maand. per kind
 • Terugbetalingsbedragen: $ 25.000 - $ 1.000.000
 • Waarschuwingen: tekst, e-mail, mobiele app

Kenmerken

LifeLock-standaard
LifeLock Select
LifeLock-voordeel
LifeLock Ultimate Plus
Terugbetalingsbedrag
$ 25.000
$ 25.000
$ 100.000
$ 1.000.000
Prijs (na het eerste jaar)
$ 11.99 / mo.
$ 14.99 / mo.
$ 24.99 / mo.
$ 34.99 / mo.
Tot $ 1 miljoen voor advocaten en experts
Activiteitswaarschuwingen (krediet-, betaal- en spaarrekeningen)
Kredietmonitoring door drie bureaus
Darknet-bewaking
Beveiliging en VPN voor apparaten

Meerdere servicelagen

Alleen LifeLock's hoogste servicelaag - de $ 35 per maand LifeLock Ultimate Plus ($ 30 per maand voor het eerste jaar) - voldeed aan al onze eisen toen we op zoek gingen naar de beste dienst tegen identiteitsdiefstalbeveiliging . LifeLock biedt echter ook een standaardplan ($ 12 per maand, $ 10 per maand voor het eerste jaar), een Select-plan ($ 15 per maand, $ 10 per maand voor het eerste jaar) en een voordeelplan ($ 25 per maand, $ 20 per maand) maand voor het eerste jaar), met minder gedetailleerd toezicht en een kleiner terugbetalingspakket. U kunt ook uw kinderen helpen beschermen met het LifeLock Junior-abonnement ($ 6 per maand of $ 66 per jaar), een add-onservice waarmee u eventuele bedreigingen voor hun identiteit kunt volgen.

Miljoen dollar beschermingspakket

Als u het slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal, helpt LifeLock u te beschermen met zijn Million Dollar Protection Package. Dit pakket biedt een vergoeding voor gestolen geld en dekking voor persoonlijke uitgaven, elk met een limiet van maximaal $ 25.000, $ 100.000 of $ 1 miljoen, afhankelijk van uw abonnement. Het omvat ook dekking voor advocaten en experts, tot $ 1 miljoen, om uw zaak te helpen oplossen. Zie de website van LifeLock voor meer informatie.

Minder vooraf goedgekeurde kredietaanbiedingen

Vooraf goedgekeurde creditcardaanbiedingen kunnen be>

LifeLock Privacy Monitor

Privacy Monitor helpt de publieke blootstelling van uw persoonlijke informatie te verminderen door algemene openbare websites voor het zoeken van mensen te scannen om uw persoonlijke informatie te vinden en u te helpen af ​​te melden.

Mogelijke nadelen

Minder robuuste goedkopere plannen

Als u niet bereid bent om $ 35 per maand uit te geven voor identiteitsbescherming, zijn de plannen van LifeLock op een lager niveau niet echt de moeite waard. Wat u van maand tot maand bespaart, zou verloren gaan als u behoefte had aan bescherming tegen identiteitsdiefstal met tri-bureau rapportage, online monitoring, waarschuwingen en juridische ondersteuning.

Extra kosten om bestaande diefstal op te lossen

Als u al slachtoffer bent geweest van identiteitsdiefstal op het moment dat u zich aanmeldt voor een LifeLock-plan, komt de juridische bijstand van het bedrijf niet in actie zonder dat u een toeslag betaalt. Als u zeker weet dat uw record momenteel veilig is, beschermt LifeLock u vanaf nu. Niet zeker? LifeLock kan u meer kosten dan de ticketprijs voordat het van kracht wordt.

Onregelmatige kredietrapportupdates

Hoewel LifeLock u onmiddellijk op de hoogte houdt van mogelijk verdachte wijzigingen in uw kredietscore, geeft het bedrijf u slechts toegang tot één set kredietrapporten per jaar. Sommige concurrenten bieden bijgewerkte rapporten op maandelijkse of driemaandelijkse basis. Maar als u deze info nauwlettend in de gaten wilt houden, kunt u altijd een gratis jaarlijks kredietrapport krijgen van elk bureau.

De competitie

LifeLock IdentityForce ID Watchdog
Onze review
Prijs van aanbevolen plan
$ 34.99 / mo. $ 16.99 / mo. $ 19.95 / mo.
Zwarte markt bescherming
Familie plannen
Telefonische meldingen
SMS- en e-mailmeldingen
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

LifeLock versus IdentityForce

offers monitoring and restoration services comparable to LifeLock, with one notable difference. IdentityForce biedt monitoring- en restauratieservices die vergelijkbaar zijn met LifeLock, met één opmerkelijk verschil. De app is niet zo handig als die van LifeLock - je kunt waarschuwingen zien via de app, maar je moet de klantenservice bellen of overschakelen naar een desktop om erop te reageren. We houden er ook niet van hoe je geen contact kunt opnemen met de klantenservice via de app: als je een melding ziet, moet je aan de telefoon springen om IdentityForce hierover te vragen. In ruil daarvoor kost het IdentityForce's UltraSecure + Credit-plan (vergelijkbaar met LifeLock's Ultimate Plus) ongeveer $ 17 minder tegen $ 17 per maand.

LifeLock versus ID Watchdog

doesn't offer much in the way of mobile support: It has an app, but you'll have to call customer support to actually resolve issues. ID Watchdog biedt niet veel mobiele ondersteuning: het heeft een app, maar je moet de klantenservice bellen om problemen op te lossen. We vonden ook de online portal van ID Watchdog meer verwarrend en moeilijker te navigeren dan die van LifeLock. ID Watchdog heeft echter twee potentiële voordelen. Ten eerste kost het platinaplan minder bij $ 20 per maand. Het biedt ook revalidatie voor bestaande diefstal (tegen een extra vergoeding). LifeLock en IdentityForce vereisen beide dat u diefstal ontdekt tijdens uw lidmaatschap om te profiteren van hun restauratieservices, maar ID Watchdog's "ID Rehab voor eerder bestaande voorwaarden" rekent een lagere vergoeding voor elke reeds bestaande recordfout die moet worden gecorrigeerd. Als u tijdens uw inschrijving extra diefstal ontdekt, valt uw restauratie onder uw normale abonnement (geen extra kosten nodig). Hoewel de kosten oplopen, zijn ze waarschijnlijk minder duur (en minder gedoe) dan vechten om zelf de records te veranderen.

Veelgestelde vragen over LifeLock

Wat dekt identiteitsdiefstalverzekering?

Miljoenen dollars verzekeringspolissen zoals die LifeLock biedt, zijn eigenlijk een industriestandaard, maar het geld is niet bedoeld om verloren fondsen te dekken. Dankzij de Fair Credit Billing Act (FCBA) en de Electronic Fund Transfer Act (EFTA) wordt frauduleuze schulden uit uw record gewist. Wat het dekkingsbedrag kan betalen, zijn juridische kosten, verloren lonen en uitgaven in verband met uw inspanningen voor identiteitsherstel, zoals kinderopvang en reiskosten. Houd er rekening mee dat de tijdspanne voor het in rekening brengen van deze dingen aan uw verzekeringsuitkering afhangt van de uitgavencategorie en dat het bedrag van de uitkering zelf afhankelijk is van de grootte van uw gekozen plan.

Moet ik een dienst voor bescherming tegen identiteitsdiefstal krijgen om mijn identiteit te bewaken?

Bescherming tegen identiteitsdiefstal komt neer op bewaking en restitutie. Je kunt ze allebei gratis doen, maar het zelf doen kost ook tijd. Als u het geduld heeft om uw eigen identiteitsbescherming te hacken, zijn hier de stappen die u moet nemen.

 • Bezoek de restitutiewebsite van de federale overheid, IdentityTheft.gov
 • Vraag uw gratis jaarverslag aan bij elk van de drie kredietbureaus
 • Plaats een 90-dagen fraudemelding op uw kredietdossier. Het is gratis en laat geldschieters weten om uw identiteit te verifiëren voordat ze in uw naam accounts openen

“Als er ooit iets gebeurt waar u hulp nodig hebt bij identiteitsdiefstal, staat [LifeLock] achter u. U kunt dit echter allemaal zelf doen. Het is verbazingwekkend om dat allemaal uit te besteden, maar als u het zich niet kunt veroorloven, hoeft u dat niet te doen. Het enige wat u hoeft te doen, is regelmatig uw kredietrekeningen controleren en al uw afschriften lezen. Bij de meeste financiële instellingen kunt u een sms-bericht ontvangen wanneer er ooit iets wordt gekocht met uw account. "

Als u denkt dat uw identiteit al is aangetast, vergrendelt u uw kredietrapporten met een kredietstop. Die actie levert u $ 5 tot $ 10 op, maar het voorkomt effectief dat iemand uw bestanden kan bekijken (en gebruiken).

Kan ik mijn tegoed gewoon controleren?

Als u meer bezig bent met het versterken van uw kredietgeschiedenis dan het beschermen tegen aanvallen, bekijk dan onze favoriete kredietrapportdiensten of lees onze tips over hoe u die financiële stap kunt maken. Je score scherp in de gaten houden is een beetje als jezelf elke ochtend wegen: misschien niet prettig in het begin, maar een beproefde methode om ervoor te zorgen dat de cijfers in de richting zwaaien die je wilt.

Het komt neer op

LifeLock is een van de meest uitgebreide services voor bescherming tegen identiteitsdiefstal, met verschillende plannen en prijzen om aan uw gewenste beveiligingsniveau te voldoen. Het Ultimate Plus-plan is duurder dan de concurrentie, maar het combineert uitgebreide monitoring met ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en toegankelijke klantenondersteuning.

Misschien vind je dit ook leuk