Door Nicole Dieker

De beste creditcards

Met meer dan 1500 creditcards beschikbaar voor consumenten, die alles bieden van airline miles tot dubbel geld terug bij NASCAR-aankopen, kan het kiezen van een creditcard overweldigend zijn. Dan Crimmins, financieel coach bij Crimmins Wealth Management en auteur van het bekroonde financiële blog Roots of Wealth , stelt voor "uw bestedingspatroon te herzien en vervolgens de beste kaart voor uw levensstijl te krijgen." We hebben gekeken naar meer dan 100 kaarten, consumentenonderzoeken geraadpleegd, experts, en vergeleken beloningen en vergoedingen om u zeven solide creditcardopties te bieden voor verschillende bestedingsgewoonten en voorkeuren.

De 7 beste creditcards voor 2018

Het beste voor geld terug

American Express
Met 6% terug op Amerikaanse supermarkten, 3% op Amerikaanse benzinestations en 1% op al het andere, is deze kaart de jaarlijkse vergoeding van $ 95 waard.
Pros
Cashback-beloningen
Voordelen en services toegevoegd
Cons
Aanvaardingspercentage
Toegevoegde kosten, minder manieren om in te wisselen

Waarom we ervoor kozen

Cashback-beloningen

Wanneer de meeste mensen 'beste creditcard' denken, denken ze aan beloningen. is hard to beat. Als het gaat om het krijgen van de meeste beloningen mogelijk, vooral als je een groot gezin hebt om te voeden of praktisch onderweg leeft, is de Blue Cash Preferred®-kaart van American Express moeilijk te verslaan. Je krijgt 6% contant geld terug bij Amerikaanse supermarkten voor maximaal $ 6.000 per jaar en daarna 1%, 3% geld terug bij Amerikaanse benzinestations en bepaalde Amerikaanse warenhuizen, en 1% geld terug voor al het andere. Bovendien krijgt u ook een tegoed van $ 200 nadat u binnen de eerste drie maanden na het openen van uw account $ 1.000 heeft uitgegeven.

Voordelen voor reizen en winkelen

Afgezien van gas en boodschappen, met American Express kunt u zich veilig voelen wanneer u de kaart gebruikt voor reizen en online aankopen (het bedrijf zal u niet aansprakelijk stellen voor frauduleuze kosten). Hulp bij medische, juridische of financiële diensten wanneer u mijlen ver van huis bent, is zelfs slechts een telefoontje verwijderd met de Global Assist® Hotline van American Express. De reisvoordelen houden daar echter niet op, want Amex biedt een verzekering voor reisongevallen en autohuur en -schade om ervoor te zorgen dat je gedekt bent.

Punten om te overwegen

Aanvaardingspercentage

U kunt overwegen om back-upbetaalmethoden bij u te hebben als deze Amex-creditcard aantrekkelijk klinkt. Hoewel 1,5 miljoen meer handelaren American Express in 2017 begonnen te accepteren, is het nog steeds niet in alle winkels geaccepteerd. American Express heeft eigenlijk een van de laagste acceptatiepercentages voor verkopers in de VS.

Toegevoegde kosten, minder manieren om in te wisselen

Hoe sterker de beloningen, hoe hoger de jaarlijkse kosten - dat is meestal de manier waarop het gaat. American Express brengt u een indrukwekkende 6% cashback in rekening met een jaarlijkse vergoeding van $ 95. Denk er op deze manier over na: je moet $ 1.584 aan supermarktaankopen doen voordat je 6% cashback gelijk is aan de jaarlijkse kosten van $ 95. U kunt ook de kosten van die jaarlijkse vergoeding tenietdoen met de $ 200 bonus van de kaart nadat u $ 1.000 op uw Blue Cash Preferred®-kaart hebt geplaatst binnen de eerste drie maanden na het openen van uw account. Het komt erop aan dat u ervoor zorgt dat u het maximale bedrag in de supermarkt kunt uitgeven en uw Amex-kaart kunt gebruiken bij het vullen van uw benzinetank - anders haalt u misschien niet het meeste uit uw beloningsprogramma.

U kunt uw geld alleen terugbetalen via overzichtskredieten met de Blue Cash Preferred®-kaart. Dit betekent dat u deze inkomsten alleen kunt gebruiken om aankopen die u al op uw kaart heeft gedaan, af te lossen. Dus als u de mogelijkheid wilt hebben om van dit geld een cadeaubon of storting te maken, is dit niet de creditcard voor u.

Het beste voor reizen

Capital One
Een lage jaarlijkse vergoeding en een beloningspercentage van 2x miles voor elke aankoop maken deze kaart een uitzonderlijke waarde.
Pros
Mijl verdienend potentieel
Aanmeldbonus
Opmerkelijke reisvoordelen
Cons
Tekortkomingen reisverzekeringen

Waarom we ervoor kozen

Mijl verdienpotentieel

is our pick for the best travel credit card, mainly because of its high earning potential in terms of rewards. De Capital One® Venture® Rewards-creditcard is onze keuze voor de beste reiscreditcard , vooral vanwege het hoge verdienpotentieel in termen van beloningen. U krijgt bij elke aankoop een ongelimiteerde 2x het aantal mijlen (één mijl is ongeveer gelijk aan één cent), dus deze kaart geeft u meer mogelijkheden om inwisselbare mijlen te verdienen voor reiskosten zoals vliegtickets en hotelboekingen. U kunt zelfs 10x miles verdienen als u voor een van de duizenden deelnemende hotels betaalt via Hotels.com/venture.

Aanmeldbonus

Capital One maakt het eenvoudiger dan de concurrentie om de aanmeldbonus op deze kaart te ontvangen. U hoeft slechts $ 3.000 uit te geven binnen de eerste drie maanden na het openen van uw account om een ​​flinke 50.000 bonusmiles te verdienen (een waarde van $ 500). Ter vergelijking: voor een van onze andere deelnemers aan de reiskaart moet u binnen dezelfde tijd $ 4.000 besteden om hetzelfde aantal punten te ontvangen.

Reisvoordelen

Hoewel dit geen co-branded kaart is die specifieke voordelen biedt voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij, biedt het wel universele voordelen die kunnen worden toegepast op verschillende vormen van reizen. Met de Venture Rewards-kaart krijgt u Visa Signature®-voordelen, waaronder kortingen voor winkelen, uitgebreide garantiedekking, dekking voor autohuurbotsingen, een 24/7 conciërgeservice en gratis upgrades en besparingen bij hotel-, resort- en spa-boekingen . Of u nu uw mijlen zo snel mogelijk wilt gebruiken of wilt opslaan voor een droomvakantie, Capital One heeft u gedekt. Sterker nog, alle mijlen die u verdient, vervallen niet gedurende de levensduur van uw account en er is geen limiet aan hoeveel u kunt verdienen.

In juni 2018 omvatte Capital One nog een extra voordeel om het luchthaveninvoerproces voor frequente flyers te vergemakkelijken - als u uw Venture-kaart gebruikt om te betalen voor de Global Entry- of TSA PreCheck-toepassingskosten, geeft Capital One u een korting.

Punten om te overwegen

Tekortkomingen reisverzekeringen

Hoewel de voordelen van Visa Signature® zijn ontworpen om reizen gemakkelijker te maken, schiet de verzekering tekort. Capital One biedt standaard bescherming voor reisongevallen, maar helaas heb je pech als het gaat om terugbetaling van reisannuleringen. Als u uw bagage verliest, vergoedt Capital One u maximaal $ 3.000 per reis, maar er is een waslijst met items die niet zijn gedekt (lees: contactlenzen, brillen, dieren, sportuitrusting, camera's, 'zakelijke items', mobiele telefoons , kunstobjecten en meer). We willen graag weten dat onze zuurverdiende mijlen - en persoonlijke bezittingen - volledig worden beschermd.

Beste eerste creditcard

Ontdekken
5% cashback op roterende categorieën tot $ 1.500 per kwartaal dat u activeert, plus Discover komt overeen met uw cashback aan het einde van het eerste jaar.
Pros
Goed voor starters
Verscheidenheid aan bestedingscategorieën, voordelen
Cons
Driemaandelijks maximum
Rente

Waarom we ervoor kozen

Goed voor starters

card is a solid choice if you've never had a credit card or are still learning how things work — it actually holds your hand on a few things. De Discover it® Cash Back- kaart is een solide keuze als u nog nooit een creditcard heeft gehad of nog steeds aan het leren bent hoe dingen werken - het houdt u eigenlijk een paar dingen vast. Er zijn geen jaarlijkse kosten, en u zult niet worden bestraft voor uw eerste late vergoeding - Discover zal uw APR niet verhogen en het zal u geen kosten in rekening brengen. U kunt ook uw FICO-score volgen en leren welke factoren van invloed zijn op uw credit score, wat handig is bij het bepalen van het stadium voor gezonde bestedingsgewoonten, vooral voor nieuwe kaarthouders.

Deze kaart vereist wel een goede credit score, dus de beste manier om te beginnen met het opbouwen van krediet is om een ​​geautoriseerde gebruiker te worden op het account van iemand anders en op tijd te betalen.

Verscheidenheid aan bestedingscategorieën, voordelen

Discover biedt elk kwartaal 5% cashback op deelnemende bedrijven en de categorieën omvatten tankstations, groothandelsclubs, supermarkten, restaurants en zelfs Amazon.com. Discover geeft u ook 1% geld terug op alle andere aankopen. De opvallende functie is echter de dollar-voor-dollar-match op alle cashback-inkomsten die u ontvangt in uw eerste jaar na het openen van de account. Voor degenen die van plan zijn het driemaandelijkse maximum elke keer te halen, kan dit voordeel aanzienlijke besparingen opleveren.

Punten om te overwegen

Driemaandelijks maximum

Met sommige roterende cashback-creditcards weet u wat u kunt verwachten in termen van een driemaandelijks maximum, of hoeveel u kunt uitgeven voordat het bedrijf stopt met het geven van de beloning. De Chase Freedom®-creditcard heeft bijvoorbeeld elk kwartaal een limiet van $ 1500. Discover zal zijn limiet ook volledig onthullen, maar het kan van kwartaal tot kwartaal veranderen. Dit is nog iets dat we liever niet bij willen houden.

Rente

Hoewel het variabele bereik van 13,99% -24,99% van de kaart concurrerend is voor het type kaart, is er een mogelijkheid dat u een hoge rente kunt betalen - vooral voor nieuwe kaarthouders of mensen met lagere creditscores. Als u nieuw bent en vergeet een paar betalingen op tijd te doen, doet een potentieel hoge rente alleen maar uw portefeuille (en uw credit score) meer pijn.

Het beste voor saldotransfers

Jacht
Een van de weinige kaarten die zowel een 0% intro-jaarlijks percentage (APR) biedt gedurende 15 maanden plus gratis overschrijvingen binnen de eerste 60 dagen.
Pros
Betaal schuldenvrij (voor een beperkte tijd)
Lage kosten
Cons
Geen bestedingsbeloningen
Goede credit score

Waarom we ervoor kozen

Betaal schuldenvrij (voor een beperkte tijd)

Als u creditcardschuld bij u heeft, is het tijd om dat saldo over te dragen naar een kaart waarmee u het kunt betalen zonder rente te betalen. Met Chase Slate® krijgt u de eerste 60 dagen na het openen van uw account gratis overschrijvingen. Dit is be>Chase Slate® een overdrachtskosten van 5% in rekening brengt.

Lage kosten

Een andere be>Chase Slate® is de 15% APR op 15 maanden op zowel aankopen als saldo-overdrachten - hiermee kunt u een aanzienlijk deel van uw schuld elimineren zonder rente te betalen of u zorgen te maken over een jaarlijkse vergoeding. Bovendien krijgt u maandelijks toegang tot uw FICO-score en hulpmiddelen om u te helpen begrijpen, zoals Chase het omschrijft, "de vijf be>Chase Slate® . Lees meer in onze review van de beste saldo-overdrachtskaarten .

Punten om te overwegen

Geen bestedingsbeloningen

Als u op zoek bent naar een kaart waarmee u punten, mijlen of geld kunt verdienen door geld uit te geven aan frequente aankopen, is dit niet de kaart voor u. Hoewel de lage kosten en geen boete APR-functie geweldig zijn voor diegenen die geneigd zijn te late betalingen te doen, moeten degenen die willen uitgeven om te verdienen ergens anders kijken.

Goede credit score

Een ander voorbehoud is dat je een goede (of gemiddelde tot uitstekende) kredietscore moet hebben om deze kaart te krijgen. Als deze kaart je aanspreekt vanwege de lage kosten en geen boete APR, is het misschien de moeite waard om te overwegen of je iemand bent die zo nu en dan een betaling vergeet - en als dat zo is, bouw je je credit score op door betalingen op tijd en voordat u deze kaart overweegt.

Het beste voor slecht krediet

Ontdekken
Een van de weinige beveiligde kaarten die nog steeds geld-terug-beloningen biedt.
Pros
Beloningen en inleidende bonus
Cash back-verzilveringsopties
Stimulansen om krediet op te bouwen
Cons
Bestedingsbeperkingen

Waarom we ervoor kozen

Beloningen en inleidende bonus

card offers 2% cash back at gas stations and restaurants for up to $1,000 each quarter and 1% cash back on all other purchases. De Discover it®-beveiligde kaart biedt 2% contant geld terug bij tankstations en restaurants voor maximaal $ 1.000 per kwartaal en 1% contant geld terug bij alle andere aankopen. Bovendien komt Discover aan het einde van uw eerste jaar overeen met uw inkomsten dollar-voor-dollar.

Cash back-verzilveringsopties

Om uw geld terug in te wisselen, laat Discover u dit doen in de vorm van een tegoed op uw account, een elektronische storting op uw bankrekening, via CashBack Bonus bij Amazon of een donatie aan een goed doel. Met de sterke beloningen en eenvoudige inwisselingsprocessen van de kaart kunt u zich meer concentreren op wat be>

Stimulansen om krediet op te bouwen

Voorwaarschuwing: deze kaart heeft een hoge rente, maar we vonden dit geen slechte zaak, vooral voor diegenen die hun credit score probeerden te verbeteren. Het betalen van rente is vermijdbaar, en de beste manier om het variabele tarief van 24,99% te ontwijken, is om op tijd en volledig te betalen. Hoewel het gebruik van dit als een pro tegenstrijdig lijkt voor iemand die krediet probeert op te bouwen, spoort het in feite spenders aan om hun rekeningen te betalen.

Bovendien oefent Discover ook vergeving uit door af te zien van de eerste late vergoeding - uw rentetarief zal ook niet stijgen na een late betaling.

Punten om te overwegen

Bestedingsbeperkingen

Om uw betrouwbaarheid in de ogen van Discover te versterken, moet u minimaal $ 200 borg storten om uw account te openen - uw borg is gelijk aan uw kredietlimiet. Hierdoor wordt uw kredietlimiet bepaald op basis van uw inkomen en vermogen om te betalen en maxes op een lage $ 2.500. Hoewel dit uw bestedingspotentieel kan beperken, is het niet volledig negatief. In feite zal deze limiet u ervan weerhouden een groot saldo aan te houden dat uw kredietscore uiteindelijk zou kunnen schaden.

Wees niet bang - je zult hier niet vast komen te zitten met een lage limiet en beperkingen voor het in de hand houden. Na acht maanden controleert Discover uw account om te zien of u in aanmerking komt voor een upgrade.

Het beste voor eerlijk krediet

Capital One
Onbeperkt 1,5% geld terug op alle aankopen met een redelijke jaarlijkse vergoeding van $ 39.
Pros
Cashback-beloningen en andere voordelen
Goed voor het opbouwen van krediet
Cons
Rente

Waarom we ervoor kozen

Cashback-beloningen en andere voordelen

gives you unlimited 1.5% cash back on all purchases, and it carries a pretty reasonable $39 annual fee along with 0% intro APR for fifteen months on purchases and balance transfers and 26.96% variable afterwards. De Capital One® QuicksilverOne® Cash Rewards-creditcard geeft u onbeperkt 1,5% cashback op alle aankopen, en het brengt een redelijk redelijke jaarlijkse vergoeding van $ 39 samen met 0% intro APR voor vijftien maanden op aankopen en saldooverdrachten en daarna 26,96% variabel. U krijgt ook Platinum Mastercard®-voordelen, waaronder uitgebreide garantiedekking, autohuur en reisongevallenverzekering, 24/7 assistentieprogramma's en prijsbescherming. Dus als u iemand bent met een gemiddeld kredietniveau op zoek naar een combinatie van solide beloningen, voordelen en beheersbare kosten, dan is dit de kaart voor u.

Goed voor het opbouwen van krediet

Het echte doel van de QuicksilverOne® is om u te helpen uw krediet te verbeteren, zodat u in aanmerking komt voor een van die hoge beloningskaarten. Gebruik de gratis CreditWise®-app van Capital One, die u onbeperkte toegang geeft tot uw TransUnion VantageScore 3.0 credit score en u helpt strategieën te plannen om uw rating te verbeteren. Kijk hoe snel je het van redelijk naar goed kunt brengen.

Punten om te overwegen

Rente

Deze kaart heeft een hoge rente van 26,96% variabel - dat is hoger dan die van onze andere kanshebbers. Hoewel dit ertoe kan leiden dat u uw creditcard op tijd en volledig betaalt, biedt deze kaart weinig vergeving in termen van rente als u vergeet een of twee betalingen te doen.

Het beste voor studenten

Ontdekken
Onbeperkt 1,5% geld terug op alle aankopen, met een redelijke jaarlijkse vergoeding van $ 39.
Pros
Biedt dezelfde voordelen als Discover it® Cash Back
Good Grades Rewards
Cons
Beloningen categorieën
vergoedingen

Waarom we ervoor kozen

Biedt dezelfde voordelen als Discover it® Cash Back

Als je student bent en je houdt van wat onze andere Discover Cash Back Card biedt, zul je je nog meer aangetrokken voelen tot deze. Beide kaarten bieden dezelfde kernvoordelen en geldterugpercentages, behalve dat deze op studenten is afgestemd.

Good Grades Rewards

Je ouders en verre familieleden zijn niet >

Punten om te overwegen

Beloningen categorieën

Het is be>

vergoedingen

Hoewel de kosten voor deze kaart vergelijkbaar zijn met onze andere keuzes voor nieuwere kaarthouders of degenen die krediet proberen op te bouwen, is het be>

Hoe u de beste creditcards voor u kunt vinden

Voer uw eigen creditcardsvergelijking uit

Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort shopper je bent en of je een kaart nodig hebt die je zal belonen voor frequent reizen, je credit score helpt opbouwen, of je shopaholic neigingen weerspiegelt, is het het beste om te zien hoeveel je uitgeeft en waar je uitgeeft het binnen een bepaalde tijd. Van daaruit kunt u zien hoe de kaarten die u leuk vindt zich aan uw verwachte bestedingspatroon aanpassen. Wat voor soort kredietlijn heeft u nodig? Hoe zien de vergoedingen eruit en negeren ze potentiële beloningen? We raden u aan de algemene voorwaarden van elke kaart te lezen voordat u iets ondertekent.

Controleer uw credit score

Leer uw credit score kennen en hoe u deze kunt verbeteren. Als een van onze topkeuzes niet onder "beste voor slecht krediet" of "beste voor redelijk krediet" valt, neem dan aan dat de kaart een goede of uitstekende score vereist. Voordat u creditcards aanvraagt, moet u uw eigen credit score opzoeken en uitzoeken waar u valt.

The Fair Isaac Corporation (FICO) gebruikt deze scoremethode:

Uitzonderlijk: 800+
Zeer goed: 740 - 799
Goed: 670 - 739
Redelijk: 580 - 669
Slecht: <580

Kijk naar de rentetarieven

Als u op tijd betaalt en geen saldo bewaart, hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van rente. Wanneer u een creditcard krijgt, wordt uw jaarlijkse percentage (APR) gebaseerd op uw credit score - hoe hoger uw credit score, hoe minder u hoeft te betalen in rente. Zorg ervoor dat u de APR-reeksen van de kaarten controleert en meet waar u zou kunnen vallen voordat u te veel in een bepaalde kaart belegt.

Vergeet niet dat het misschien niet mogelijk is om uw saldo elke keer volledig en op tijd af te betalen. Daarom is het zeker de moeite waard om de wiskunde te doen en ervoor te zorgen dat eventuele rentekosten uw beloningsinkomsten niet teniet zullen doen.

Onderzoek beoordelingen van mobiele bankapps

Meer geldschieters gaan nu meer dan ooit mobiele diensten aanbieden, aangezien bijna 80% van de kaarthouders hun telefoons gebruiken om transacties te beheren . Dit kan een dealbreaker zijn, vooral als de mobiele app van een geldschieter bekend staat om glitches. Als u een verloren of gestolen kaart moet melden of een frauduleuze betaling wilt beheren, is het laatste wat u in de weg moet staan ​​een niet-reagerende app of een buggy-app. We raden u aan de beoordelingen van de app te lezen en te zien wat andere mensen wel en niet leuk vinden aan de interface en services.

Veelgestelde vragen over creditcards

Hoe weet ik welke creditcardaanbiedingen geschikt zijn voor mij?

U zult nooit echt weten welke aanbiedingen voor u geschikt zijn totdat u echt de cijfers weet te berekenen over hoeveel u uitgeeft en waar u het binnen een jaar uitgeeft. Het goede nieuws is dat als u meer dan één kaart leuk vindt, u niet tussen de ene of de andere kaart hoeft te kiezen - u kunt beide aanvragen. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar niet iedereen denkt erover na (en hoe dit je beloningen zou kunnen maximaliseren).

Hoeveel creditcards mag ik hebben?

Het hangt er van af. "Er is echt geen toplimiet wat betreft het" juiste "aantal kaarten," vertelde kredietexpert John Ulzheimer, voorheen van FICO en Equifax. “Als je ze goed en spaarzaam gebruikt, maakt het niet echt uit of je er veel hebt. Plus het hebben van veel creditcards zonder saldo is geweldig voor je creditscores. ”Joe Saul-Sehy, voormalig financieel adviseur en huidige host van de podcast Stacking Benjamins , is het daarmee eens. Kredietbureaus vergelijken de beschikbare hoeveelheid krediet met de hoeveelheid krediet die u daadwerkelijk gebruikt. Het wordt een kredietgebruiksratio genoemd, en een lage ratio is geweldig voor uw credit score.

Heeft het hebben van meerdere creditcards invloed op mijn credit score?

Het korte antwoord: ja. Het aanvragen van te veel creditcards binnen een kort tijdsbestek kan je credit score doen, omdat de kredietbureaus zich zullen afvragen waarom je ineens zoveel credit nodig hebt. (Ga je iets heel duurs kopen en het nooit afbetalen?). Sommige creditcarduitgevers, met name Chase, weigeren zelfs uw aanvraag als het lijkt alsof u on>

Hoe verhoog ik mijn credit score?

De beste manier om die kredietscore te halen, is door op tijd te betalen, uw saldi af te betalen en uw kredietgebruiksratio laag te houden. Als u een creditcard betaalt, annuleer deze dan ook niet (tenzij de kaart veel kosten heeft die u liever niet betaalt). Het openhouden van creditcards, zelfs als u ze niet echt gebruikt, verbetert uw credit score omdat het bewijst dat geldschieters u al >

Hoe laag moet ik mijn tegoed houden?

Zoals we hebben gezegd, is de sleutel tot het gezond houden van uw creditscore elke maand op tijd en volledig betalen. Een goede vuistregel is om uw saldo te allen tijde zo laag mogelijk te houden, of minder dan 30% van uw kredietlimiet.

Wat is een beveiligde creditcard?

Als u een slechte credit score wilt verbeteren, wilt u een beveiligde creditcard (dit kan ook de enige soort creditcard zijn waarvoor u in aanmerking komt). Deze kaarten zijn "beveiligd" omdat u een borg neerlegt en in ruil daarvoor krijgt u een creditcard met een kleine kredietlimiet. Gebruik die kredietlimiet om te bewijzen dat u krediet op een verantwoorde manier kunt gebruiken (voer altijd op tijd betalingen uit; haal niet te veel uit uw kaart; probeer uw saldo elke maand volledig te betalen) en kijk hoe uw credit score stijgt.

De beste creditcards: samengevat

Jaarlijkse bijdrage
april
Welkomstaanbieding
Buitenlandse transactiekosten
Blue Cash Preferred®-kaart van American Express
Het beste voor geld terug
$ 95
Variabele 15,24% tot 26,24%
$ 200 afschrifttegoed na besteding van $ 1.000 of meer in de eerste drie maanden
Capital One® Venture® Rewards-creditcard
Het beste voor reizen
$ 0 voor het eerste jaar, daarna $ 95
17,99% tot 27,24% variabel
50.000 mijlen na het uitgeven van $ 3.000 in de eerste drie maanden
Ontdek it® Cash Back
Beste eerste creditcard
$ 0
0% intro gedurende 14 maanden op aankopen en saldo-overdrachten, vervolgens 13,99% - 24,99% variabel
Dollar-voor-dollar-match op cash-back verdiende het eerste jaar
Chase Slate®
Het beste voor saldotransfers
$ 0
0% voor de eerste 15 maanden, daarna 16,74% -25,49%
N / A
Ontdek it® Secured
Het beste voor slecht krediet
$ 0
24,99% variabel
Dollar-voor-dollar-match op cash-back verdiende het eerste jaar
Capital One® QuicksilverOne® Cash Rewards-creditcard
Het beste voor eerlijk krediet
$ 39
26,96% variabel
N / A
Ontdek it® Student Cash Back
Het beste voor studenten
$ 0
0% intro APR voor eerste 6 maanden op aankopen, daarna 14,99% -23,99% variabel
Dollar-voor-dollar-match op cash-back verdiende het eerste jaar

Onze andere creditcardbeoordelingen

Bent u een ervaren kaarthouder op zoek naar meer diepgaande informatie? Wilt u uw credit score opbouwen of uw allereerste creditcard vinden? Ongeacht waar u zich bevindt op uw creditcardreis, wij zijn er om u te helpen. Bekijk onze andere creditcardbeoordelingen voor meer informatie.

Redactionele openbaarmaking: de opvattingen en meningen op deze pagina behoren uitsluitend toe aan grmajo.net en zijn niet beoordeeld of goedgekeurd door een filiaal of bank. De verstrekte informatie is correct op de datum van de beoordeling.

Misschien vind je dit ook leuk