Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Het beste slijm

Onze zoektocht naar het beste slijm begon met een explosie naar het verleden. We onderzochten het begin van het goopy groene spektakel, de Nickelodeon-boom uit de jaren negentig en de evolutie ervan door de "vreemd genoeg bevredigende" beweging van vandaag. Vervolgens hebben we een aantal slijmerige wetenschappers geraadpleegd en een panel van deskundige testers voor kinderen ingeschakeld. Onze zes favoriete slimes zullen voldoen aan een breed scala aan ambitieuze slimers.

De 6 beste slimes

Slijmemmer van Nickelodeon

messiest
Slijm

Nickelodeon
Het oudere merk stelt niet teleur met zijn emmer van 3 pond rommel.
Pros
DIT IS SLIME
Veel slijm
Cons
Een grote puinhoop
Serieus, een GROTE puinhoop

Waarom we ervoor kozen

Dit is slijm

Geen ander product belichaamde de ware geest van slijm zoals de Nickelodeon Slime Bucket. Het was de unaniem favoriet onder onze jonge testers vanwege de perfecte mate van stretch, smoosh, bubble en drip. "Ik hou hiervan ... omdat het een goed slijm is," zei Sophie. Wat moet je nog meer weten?

Onze Kiddo-testers vonden het geweldig hoe slordig het slijm was. Het is zacht om te porren en te porren, en liet geen residu achter. Met het slijm op de tafel, kun je grote bubbels maken en laten knappen, overblijfsel van bubblegum. En het ruikt naar zeepachtige bellen. Hoewel de dichtheid echt reageerde op elke indruk en poging om te kneden, deed het niet alsof het Play-Doh was. Het slijm van Nickelodeon zakt snel terug naar zijn ware vorm.

Veel slijm

Het is een emmer van 3 pond.

Punten om te overwegen

Een grote puinhoop

Onze testers waren net zo geschokt door de rotzooi als de kinderen erdoor waren opgetogen. Dit slijm plakte aan alles - handen, gezicht, haar, kleding, de tafel. Het veranderde de kinderen in wezen in slijmmonsters. Om eerlijk te zijn, waren ze vrolijke en glimlachende slijmmonsters. Een van onze testers had na een tijdje genoeg en kon het niet schelen hoe het aan zijn kleding vasthield. Koper, let op, dit slijm kan het beste worden genoten in een hazmat-omgeving.

Katzco Glow in the Dark

slimiest
Slijm

Katzco
Een verrassende favoriet, maar verwacht geen geweldige gloed.
Pros
Slijm bevredigend
Geweldige geluiden
Cons
Zwakke gloed (het meest blauw?)
Slechte geur

Waarom we ervoor kozen

Slijm bevredigend

De Glow in the Dark Slime is een nattere variant van slijm, in vergelijking met de Nickelodeon-emmer. Het is een beetje glad en onze testers vonden het geweldig om te knijpen. Het was een drippier-ervaring en Connor vertelde ons dat het voelde "alsof er water op je gezicht spat". Zijn wankelfactor deed ons denken aan 1997 Robin Williams box office hit "Flubber". Met deze slijmerige voordelen, offer je wreedheid en elke kans op manipuleren op de vorm van het slijm. Het is eigenlijk hetzelfde als spelen met Jell-O.

Geweldig geluid

De grotere container maakte het mogelijk om leuke flatulente geluiden te creëren. Je kunt frambozen ook in zijn slijmerige vorm blazen. Zelfs het in en uit de container laten vallen zorgde voor een aantal leuke en mysterieuze vloeibare geluiden. Sommige van onze testers gebruikten die container zelfs om cirkels in het slijm te persen, waardoor slijm "pannenkoeken" werden.

Punten om te overwegen

Zwakke gloed

Voor een glow in the dark-product waren we behoorlijk teleurgesteld dat het niet echt gloeide. Zelfs na bewuste blootstelling aan licht, vonden we zijn gloed overdag dichter bij een vuurvlieg dan het soort giftig afval dat een hulk creëert.

Slechte geur

Ondanks de vloeibare zachtheid van het slijm op je gezicht, stonk het. Misschien zijn het de stoffen die het in het donker laten gloeien - maar we vonden dat dit slijm naar chemicaliën rook.

Gak

Meest
Nostalgisch slijm

Gak


Gak
Een nietje uit de jaren 90 van de slijmboom, dit rekbare slijm heeft het overleefd.
Pros
Al in de jaren 90
Zacht en elastisch
Cons
Moeilijk te kopen
Slechte geur
Geen goede opslag (geen lawaai in vergelijking met de oudere containers)

Waarom we ervoor kozen

Al in de jaren 90

Gak is ontstaan ​​als een van de grootste slijmmerken van de jaren negentig. Blijkt dat het nog steeds schopt. We waardeerden de nostalgie die voor oudere fans van slijm zou oproepen, en de traditie die het zou kunnen creëren voor jongere generaties. Helaas rook de Gak alsof het uit de jaren 90 was; zoals, gekocht en vergeten in oma's kast sinds de jaren 1990. Onze testers bedachten een aantal kleurrijke manieren om de geur te beschrijven: oude aardappelen, een vies oud meer, oude banden en een 20-jarige tapijtreiniger. Kortom - het rook oud.

Zacht en elastisch

Dit was veruit ons meest rekbare en zachtste slijm. De op Crayola geïnspireerde kleuren voelen aangenaam aan om je handen in te drukken, zoals lotion. Als je Mrs. Incredible wilt kanaliseren, kan Gak zich waarschijnlijk ook rond gebouwen uitstrekken. Een expert kid-panellid, Abby, gaf Gak ook hoge cijfers voor zijn slijmbaardcapaciteiten.

Punten om te overwegen

Moeilijk te kopen

Blijkt dat Gak niet meer in productie is. Hoewel je Gak nog steeds online kunt kopen, is het niet de eenvoudigste of kostenvriendelijke aankoop.

Lame opslag

Gak's idee van opslag is een deksel op de plastic verpakking slaan. Je kunt met dit soort containers geen goed geluid maken. We hadden ook niet veel vertrouwen in het vermogen om vers te blijven, vooral als je die verpakking hebt beschadigd bij het openen.

Fluffy Slime - Meland 6 OZ

Ouders'
Favoriete slijm

Meland
Een pluizig slijm zonder knoeien voor praktischer spelen.
Pros
Pluizig slijm
Lekker zeepachtige geur
Geen rommel
Cons
Te praktisch
Slechte kleurmenging

Waarom we ervoor kozen

Pluizig slijm

Het slijm van Meland had een textuur zoals geen ander slijm dat we hebben getest. Het is veel luchtiger en heeft een dichtheid die echt bestand is tegen manipulatie. Het leek op een schuimstressbal of pizzadeeg. Vanwege deze unieke textuur heeft het sponsachtige slijm zijn vorm beter behouden dan andere. Je kunt het zelfs vormgeven en uitrekken als rubber taffy. Het slijm van Meland was het slijm dat we het dichtst bij het soort slijm in de video's "vreemd genoeg" bevonden.

Zeepachtige geur

Slijm ruikt meestal niet goed. En we waren meestal blij toen een slijm geur ontbrak. Maar de Meland heeft eigenlijk een aangename geur. Het deed ons denken aan tropische lotion of een spray tan. Als je je gezicht in een slijm wilt persen, raden we aan deze te kiezen.

Geen rommel

Geen enkele druppel slijm of filmachtige resten bleef achter. Dit slijm is echt rommelvrij. Het kan zelfs een snelle lekkage op het tapijt overleven (maar probeer dit niet thuis.)

Punten om te overwegen

Te praktisch

Hoewel het gebrek aan rommel voor velen als een goede zaak zal worden beschouwd, waren onze testers niet zo onder de indruk. In vergelijking met onze favorieten was het gewoon niet leuk genoeg. Dit donzige slijm voelt bijna te volwassen aan hoe praktisch het was.

Slechte kleurmenging

Het slijm van Meland wordt geleverd met vier afgesplitste kleuren - groen, roze, paars en blauw. In de online productfoto's lijkt het je aan te moedigen om alle kleuren samen te voegen tot een eenhoorn-poep-stapel. Door ze samen te mengen ontstaat er echter een middelmatig zeeschuimgroen.

ChefSlime Fluffy Stretchy Egg Slime Putty

Het beste
Slime reizen

ChefSlime
Deze kleine slijmeitjes zijn geweldig voor entertainment onderweg.
Pros
Vormbare gemarmerde kleuren
Gemakkelijk mee te nemen onderweg
Cons
Beperkt spel

Waarom we ervoor kozen

Vormbare gemarmerde kleuren

De ChefSlime had een mooie marmering van blauwe, paarse en gele kleuren. Het was niet zo extravagant als de Galaxy Slime, maar nog steeds een stap boven de eenvoud van primaire kleuren. Het heeft een hele tijd geduurd voordat de kleuren uiteindelijk in één glimmend blauw opliepen. Maar de lekkere zeepachtige lavendelgeur maakte dat meer dan goed.

We hebben ook genoten van hoe gemakkelijk het was om de ChefSlime te vormen en te manipuleren. Hoewel het terug is in zijn vorm, vonden we het soepeler dan de Galaxy Slime en de Glow in the Dark Slime. Onze testers ontdekten ook een veerkracht die best leuk was.

Gemakkelijk mee te nemen onderweg

Met zijn podcontainer en rommelvrije karakter is dit slijm super gemakkelijk om mee te reizen. Het product is ook vrij klein, kleiner dan je traditionele paasei. Het is een goed slijm om gewoon mee te friemelen, zoals Silly Putty. Je zou dit slijm kunnen meenemen als entertainment voor de auto, het vliegtuig of de trein.

Punten om te overwegen

Beperkt spel

Omdat de ChefSlime zo klein is, kun je er niet zoveel mee doen. Het is geen erg rekbaar slijm. En er is weinig gelegenheid om lawaai te maken. Zelfs de reactie op vormen is te beperkt om leuke vormen te maken.

Galaxy Slime

sappigste
Slijm

heelal
Een slijm dat lijkt op de Andromeda en klinkt als regendruppels.
Pros
Nat, slijmerig en mooi
Sloshy klinkt
Cons
Slechte functie

Waarom we ervoor kozen

Nat, slijmerig en mooi

Onze jonge testers krompen meteen ineen toen ze ervoeren hoe nat en slijmerig de Galaxy Slime is. Ze zeiden dat het voelde als water of lekkende ingewanden. Maar als je je hand wegtrekt, is er geen bewijs van zijn vochtige aard. Het raadsel van zo'n slijmsoort was verleidelijk.

"Als je erin knijpt, is het gewoon nieuw."

Sophie

Het koppelen van die textuur met zijn sprankelende spectrum van melkwegkleuren was alsof je iets anders-wereldss had vastgelegd. De middernachtachtergrond wordt begeleid door frambozenaura's die strepen en wervelen, zonder te breken wanneer je het slijm manipuleert.

Sloshy klinkt

Vanwege de waterige textuur kan de Galaxy Slime een aantal interessante geluiden maken. Het slingeren van het slijm in de container kan een symfonie van waterdruppels en slordige geluiden produceren. Het klinkt alsof water zijn vingers zou kunnen breken.

Punten om te overwegen

Slechte functie

Spelen met de Galaxy Slime bleek een beetje moeilijk. Toen we het uit elkaar haalden, hadden we een heel moeilijke tijd om het weer bij elkaar te krijgen. En zelfs toen het weer één vorm was, konden we de lijn waar het brak nog steeds opmerken. Het leek veel op het uit elkaar trekken van een worm in twee afzonderlijke wormen. Vanwege deze textuur was het echt slap en moeilijk te controleren.

Handleiding voor het maken van slijm

Hoe een plakkerig en bevredigend slijm te maken

U wilt een specifiek recept onderzoeken voor hoeveelheden, ingrediënten en de slijmstijl van uw voorkeur. Een van de experts, Trevor Zuroff, biedt een gids van Home Science Tools met vier manieren om heel ander slijm te maken. In de tussentijd zullen we u door de basiscomponenten leiden om uw eigen componenten te maken.

Baseren

De basis van een geweldig zelfgemaakt slijm bevat je eenvoudige ambachtelijke lijm en water. Enkele andere veel voorkomende toevoegingen zijn scheerschuim, bakpoeder, vloeibaar zetmeel, contactlensoplossing en Borax. Het exacte brouwsel hangt af van de textuur waar je voor gaat. Een donziger slijm gebruikt bijvoorbeeld scheerschuim, terwijl een soepeler slijm waarschijnlijk Borax bevat. Een eetbare bevat geen van beide en vervangt waarschijnlijk door gummyberen.

Kleur

Kleur toevoegen aan je slijm is een goed moment om creatief te worden. Je kunt vrijwel elke vloeibare kleur gebruiken - kleurstof, verf, glow-in-the-dark verf. Pigmentpoeders of oogschaduw kunnen ook worden gebruikt om uw slijm te kleuren; je moet het gewoon toevoegen met de vloeistoffen van je experiment. Je kunt ook lijm kopen die al gekleurd of glitterend is.

Add-ins

Voeg een interessante textuur toe om je ASMR Instagram-verhaal naar een hoger niveau te tillen. Veelgebruikte invoegtoepassingen zijn: glitter, kralen, piepschuimballen, ambachtelijk zand en parelwervelconcentraat. Echt, er is niets dat je niet in je slijm kunt mengen. Ga wild en voeg plastic bugs, stoffen bloemen, geurolie of speelgoedvis toe.

Slime Veelgestelde vragen

Hoe kan ik afvallen?

Waarschijnlijk was de meest toegankelijke manier om af te vallen bij Nickelodeon Studios in Florida. Helaas sloot het in 2005. Een van onze onderzoekers, Brett Benningfield, had het geluk om als kind bij Nickelodeon Studios te worden afgeslankt. Brett vertelde ons: "Slank worden voelde als een droom uit mijn jeugd die uitkwam, totdat ik het uit mijn haar moest wassen."

Je kunt ook officieel worden afgeslankt door een Kids Choice Award te winnen of door auditie te doen in de slijmerige tv-spelshow 'Double Dare'.

Is slijm eetbaar?

Hoewel de meeste slijmrecepten en -producten niet giftig zijn, zijn ze niet bepaald eetbaar. De meeste slijm wordt gemaakt met lijm, Borax, scheerschuim en andere geleermiddelen. Wat de ingrediënten ook zijn, het is geen goed idee om slijm te eten. Je kunt echter specifieke eetbare recepten voor zelfgemaakt slijm vinden als je echt zin hebt in het groene spul.

Mijn moeder is boos op me, hoe verwijder ik Slime van het tapijt?

Geef de hoop niet op! Slijm opruimen is niet helemaal onmogelijk. Begin met zoveel mogelijk slijm van het tapijt te trekken als je kunt. Meng vervolgens 2 delen azijn met 1 deel warm water in een kom en giet wat om een ​​beetje op de slijmvlek te weken. Gebruik een schrobborstel of doek om de oplossing verder in het tapijt te wrijven totdat het slijm eruit is geschrobd. Als er nog wat slijm of vlek achterblijft, kunt u proberen ook tapijtreiniger te gebruiken. Wanneer u tevreden bent, stofzuig het gebied om resterende resten te verwijderen.

The Best Slime: Slimed Up

Prijs
Aantal stuks
kleuren
Geur
structuur
Slijmemmer van Nickelodeon
Slordigste slijm
$ 10
3 pond
Drie kleuren verrassing: blauw, oranje, groen, roze of paars
Subtiele zeep
Kleverig
Glow in the Dark Slime
Slankste slijm
$ 14
12 stuks
Groen, Blauw, Roze en Geel
Banden
Kleverig
Gak
Meest nostalgische slijm
$ 12
2 stuks
Blauw en roze, of groen en oranje, of rood en geel
Old Lake
elastische
Meland Fluffy Slime
Favoriete slijm van ouders
$ 11
6 oz
Blauw, paars, groen en roze
Tropische Lotion
Schuimend
ChefSlime Eierslijm
Beste reisslijm
$ 16
24-pack
Veelkleurig marmer
Bloemenzeep
levendig
Galaxy Slime
Sappigste slijm
$ 10
6 stuks
Veelkleurige melkweg
Neutrale
jiggly

Als je deze recensie over het beste slijm leuk vond, bekijk dan een paar van onze andere leuke (maar nog steeds zeer serieuze) beoordelingen:

De beste Nerf-pistolen
Het beste hoverboard

Misschien vind je dit ook leuk