De beste GRE Prep cursus

De beste GRE-voorbereidingscursus biedt een breed scala aan hulpmiddelen en helpt je je studietijd te maximaliseren door interactieve hulpmiddelen en studietools aan te bieden die zich aanpassen aan je sterke en zwakke punten. We vergeleken gerespecteerde aanbieders van voorbereidende cursussen om te zien welke de beste leerervaringen boden. Na uren gratis onderzoeken te hebben uitgeprobeerd, voorbeeldvideo's te hebben bekeken, quizzen te hebben gemaakt en klantbeoordelingen te hebben vergeleken, vonden we drie opties die beter presteerden dan de rest.

Als je van plan bent om naar de graduate school te gaan, is de kans groot dat je het Graduate Record Examination (GRE) moet doen. Een hoge score behalen op de GRE is eenvoudiger gezegd dan gedaan. U moet niet alleen een breed scala aan onderwerpmateriaal begrijpen, van begrijpend lezen tot algebra, u moet ook leren hoe u de test snel en effectief kunt afleggen. Ga naar de GRE prep cursus. Deze cursussen zijn ontworpen om een ​​basisherhaling te geven over be>

is our pick. Voor degenen die de voorkeur geven aan leren in een fysiek klaslokaal, is Kaplan Test Prep onze keuze. Het is de enige aanbieder die beschikbaar is in meer dan 40 staten (het totaal is 46 staten) - de naaste concurrent, TestMasters is beschikbaar in 31. Studenten krijgen toegang tot een deskundige instructeur en een van de grootste bibliotheken van bronnen met oefentests en meer dan 180 uur van online bronnen. Studenten hebben zelfs de mogelijkheid om een ​​oefentest af te leggen in een echt testcentrum - de meest meeslepende oefenervaring die door elke aanbieder wordt geboden. De cursus heeft een premie van $ 1.300, maar Kaplan is ook een van de weinige die collegegeldhulp biedt aan degenen die in aanmerking komen.

took our top spot for live online. Met adaptieve studietools en gemakkelijk te volgen lessen nam The Princeton Review onze eerste plaats in voor live online. Het heeft alles in zich voor een sterke leerervaring, inclusief directe feedback van instructeurs tijdens lessen, acht oefentests en interactieve studietools die u helpen uw zwakke punten te identificeren. Voor deze middelen betaal je een relatief lage $ 800 - de naaste concurrent, Kaplan, kost $ 1.300. Dat betekent dat je ook nog wat geld over hebt voor je GRE-toegangsprijs en extra middelen die je misschien wilt, zoals officiële oefentoetsen of een feestelijk diner na het examen. Simpel gezegd, een geweldige combinatie van middelen maakt de Princeton Review een solide live online cursus en de beste waar voor uw geld.

. Als je geen tijd hebt om de geplande lessen van persoonlijke of live online cursussen bij te wonen, raden we Manhattan Prep aan . Als een eigen tempo cursus biedt volledige flexibiliteit, en een breed scala aan middelen, om te studeren altijd en overal je kiest. Het sterkste kenmerk zijn de interactieve video's die de basis van het onderwerp bekijken en je strategieën leren om vragen effectief te beantwoorden. In tegenstelling tot andere video's waarin je eenvoudig een opname presenteert van een instructeur die snel problemen doorwerkt, pauzeren de video's van Manhattan Prep automatisch om problemen op te lossen voordat ze op uitleg ingaan. Voor $ 550 heb je toegang tot het cursusmateriaal gedurende drie jaar, in plaats van de industriestandaard van drie tot zes maanden, zodat je je eigen studietijdlijn kunt instellen of de middelen opnieuw kunt gebruiken om het examen opnieuw te doen.

Wie moet een GRE-voorbereidingscursus volgen?

Hoewel dit examen de meest algemeen geaccepteerde standaard is om te meten of een student klaar is voor werk op graduate niveau, is de be>
Het is be>
GRE voorbereidingscursussen zijn ontworpen om u de strategieën te leren om de test effectief af te leggen in plaats van de ins en outs van het onderwerp. Als je al een paar jaar niet naar geometrie hebt gekeken, is het misschien beter om over het onderwerp te borstelen voordat je je aanmeldt voor een cursus. Een GRE Prep-cursus is een zware financiële investering en vereist elke dag ten minste 1-3 uur om te studeren. Onze experts raden aan om die tijd te gebruiken om de strategieën voor het maken van de test te leren, in plaats van te proberen onderwerpen opnieuw te leren van je eerste jaar.

Onze beste keuzes voor de beste GRE Prep cursus

Het beste voor persoonlijk

Kaplan
Beschikbaarheid in 46 staten en een indrukwekkende bibliotheek met bronnen

Kaplan is sinds 1938 een pionier in de testvoorbereidingsindustrie. Met zijn brede beschikbaarheid en bereik van traditionele en adaptieve middelen biedt Kaplan's klaservaring een solide persoonlijke weg om uw GRE-score te verbeteren.

Kaplan biedt zijn persoonlijke cursussen aan 46 staten aan - 15 meer dan zijn naaste concurrent, TestMasters. Studenten kunnen naast zeven weken lestijd zeven oefenexamens, vier voorbereidingsboeken en meer dan 180 uur online bronnen verwachten. Met zo'n breed scala aan middelen kun je mixen en matchen totdat je de perfecte combinatie vindt die je helpt om thuis te studeren. Koppel die combinatie met de instructeur in de klas en je hebt een voorbereidingscursus die is afgestemd op jouw behoeften zonder de voordelen van een traditioneel klaslokaal te verliezen.

De GRE prep cursus van Kaplan wordt ook geleverd met wat zij de "Official Test Day Experience" noemen (in feite doen al haar prep cursussen dat). Je mag een praktijkexamen doen in een echt testcentrum met studenten die de echte GRE afleggen. Het oefenexamen zal niet de officiële GRE zijn, maar u zult de officiële GRE computerinterface kunnen gebruiken en uit de eerste hand kennis krijgen van hoe uw testervaring zal zijn. Voeg daar de Qbank-tool van Kaplan aan toe - een service waarmee u gepersonaliseerde quizzen kunt maken om eventuele zwakke punten op te lossen, en u hebt toegang tot middelen die vooroplopen in adaptief en meeslepend leren.

Hoewel elke instructeur zijn eigen manier van lesgeven heeft, behaalden alle instructeurs van Kaplan scores binnen het tiende percentiel op hun eigen GRE-examen. Met andere woorden, de instructeurs die Kaplan in dienst heeft, zijn deskundige GRE-takers, en je kunt er zeker van zijn dat je leert van iemand die precies weet wat je op het examen kunt verwachten en hoe je goed kunt scoren. Je kunt ook buiten de klas contact opnemen met je instructeur voor het geval je hulp nodig hebt tijdens het studeren thuis - niet meer angstig wachten op de volgende klas om een ​​antwoord te ontvangen. Als je om welke reden dan ook geen fan bent van je instructeur, kun je met Kaplan ook gratis overstappen naar een andere klas (zo>

De persoonlijke cursus van Kaplan kost $ 1.300 en wordt geleverd met een beperkte restitutieperiode van slechts drie dagen als u van gedachten verandert. Maar het biedt wel een hogere scoregarantie waarmee je het opnieuw kunt nemen of je geld terugkrijgt als je niet verbetert. Het is ook een van de weinige opties die financiële ondersteuning biedt voor de voorbereidingscursussen. Kaplan's collegegeldprogramma biedt kortingen tot 60 procent; een doordachte opname in een branche die bekend staat om zijn uitsluitingsprijzen.

Het beste voor Live Online

The Princeton Review
Adaptieve studietools en realtime feedback om je score te verbeteren

Studenten van de Princeton Review-cursus kunnen meer dan 180 uur aan online bronnen verwachten, inclusief interactieve scorerapporten die uw sterke en zwakke punten aangeven. Een van de meest indrukwekkende bronnen is een adaptieve tool die ze Drill Smart noemen. De oefentool bevat oefeningen die u naar vragen leiden die overeenkomen met uw vaardigheidsniveau en verbeterpunten. Naarmate je vaardigheden zich ontwikkelen, worden de oefeningen moeilijker, waardoor je >

De daadwerkelijke lessen zijn redelijk standaard. Een instructeur is via video toegankelijk om u door het onderwerpmateriaal en eventuele teststrategieën te leiden. Met een livechatfunctie kunt u in realtime reageren op de instructeur en feedback of aanvullende uitleg aanvragen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u achterblijft als u problemen hebt met het begrijpen van materiaal. Met zowel de Drill Smart-tool als de begeleiding van de instructeurs maakt de Princeton Review het gemakkelijk om jezelf door die moeilijke plekken te coachen.

Er is één ding dat ons frustreerde met de Princeton Review. We konden de referenties van de instructeurs niet controleren en toen we een verzoek om informatie stuurden, reageerde het bedrijf nooit. We willen precies weten waarvoor (en voor wie) we ons aanmelden en beter verwachten van onze topkeuze, maar de meeste online klantrecensies meldden een geweldige ervaring met zorgzame en behulpzame instructeurs.

Prijs was de bepalende factor tussen de Princeton Review en zijn naaste concurrent Kaplan. Met $ 800 kost het aanzienlijk minder dan $ 1.300 van Kaplan (dezelfde prijs die ze in rekening brengen voor hun persoonlijke cursus). De prijsdaling komt met een paar opofferingen: je krijgt acht oefenexamens vergeleken met de tien van Kaplan, één oefenboek in plaats van vier, en mis een oefenexamen in een echt testcentrum. from the ETS and pay to take an actual GRE — and still have $315 to spare. Maar je kunt het geld dat je hebt gespaard altijd gebruiken om officiële oefenexamens van de ETS te kopen en te betalen om een ​​echte GRE te doen - en je hebt nog steeds $ 315 over. Je kunt het geld zelfs gebruiken om die ontbrekende Kaplan-voorbereidingsmaterialen te kopen en het beste van twee werelden te krijgen. Met dat in gedachten, kunnen we ons gewoon niet voorstellen om iemand anders dan Princeton Review te kiezen voor onze live online behoeften.

Het beste voor self-paced

Manhattan Prep
Makkelijk te volgen uitleg voor boeiend leren

Manhattan Prep werd in 2009 overgenomen door Kaplan. Maar als het gaat om GRE Prep in eigen tempo, overtreft het bedrijf de moedermaatschappij - die ook onze naaste concurrent was tijdens onze tests. De middelen van Manhattan Prep waren gemakkelijker te volgen - van vitaal be>

De middelen die Manhattan Prep biedt, behoren tot de betere keuzes die we hebben gezien. Hoewel de interface een beetje saai is (denk aan: de saaiste PowerPoint-sjabloon die je professoren gebruikten), zijn de lessen interessant en informatief. De video's pauzeren zodat u vragen kunt beantwoorden of problemen kunt oplossen. Wanneer u klaar bent om verder te gaan, zullen de video's gedetailleerde uitleg bieden om u te helpen zowel het onderwerpmateriaal als de beste strategieën voor het beantwoorden van dat specifieke type vraag te leren. Het beste gedeelte? De uitleg was een van de gemakkelijkst te volgen en te begrijpen - geen kwestie als je alleen aan het leren bent.

Manhattan Prep heeft je ook gedekt voor oefenexamens. De cursus bevat de officiële GRE-studiegids van de ETS, die wordt geleverd met vier officiële oefenexamens, waarmee het totale oefenexamen van het bedrijf op tien komt. Dit versloeg Kaplan's zeven examens, die geen officiële examens zijn. Manhattan Prep heeft ook Kaplan in prijs verlaagd, met een prijskaartje van $ 550 in vergelijking met Kaplan's $ 700.

Het grootste nadeel van Manhattan Prep is de afwezigheid van een hogere scoregarantie voor zijn GRE-cursus. Een hogere scoregarantie beschermt immers de consument en wordt als standaardpraktijk beschouwd. Maar het probeert het op een ongebruikelijke manier goed te maken. Manhattan Prep geeft je toegang tot hun cursus voor drie jaar versus de zes maanden die je ziet van providers zoals Kaplan of Magoosh. Aangezien een cursus op eigen tempo draait om controle over je schema, zorgt de >

Hoe te studeren voor de GRE

Be>

Tijdens je voorbereidingscursus behandel je veel strategieën om de test effectief af te leggen. Het is echter ook be>

Verander de onderwerpen - Volgens de American Psychological Association zal het veranderen van onderwerpen tijdens je studie het vermogen van je hersenen om informatie terug te halen verbeteren. In eenvoudige bewoordingen, hoe vaker je hersenen leren, vergeten en vervolgens het leermateriaal of strategieën opnieuw leren voor het beantwoorden van vragen, hoe beter het wordt in het vasthouden aan de informatie. Nieuwe onderwerpen vereisen ook verschillende strategieën en de oefening helpt de hersenen om de juiste sneller op te roepen.

Schrijf notities - Dit advies is niet nieuw, en niet zonder reden. Onderzoek toont aan dat het handmatig schrijven van notities tijdens het studeren helpt om het leerproces te stimuleren. Hoewel veel van de voorbereidingscursussen digitaal zijn, raden we aan pen en papier bij de hand te hebben om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de lessen haalt die je bekijkt.

Neem pauzes - Het lijkt misschien vreemd dat een van de beste studietechnieken is om tijd vrij te maken om te studeren. Maar onderzoek suggereert dat het uit elkaar plaatsen van studiesessies de effectiviteit en efficiëntie van leren verbetert. Het blijkt dat herhaalde ontmoetingen met leerstof met tussentussen beter is in het bevorderen van het geheugen dan >

Slaap - Net als pauzes verbetert slapen uw vermogen om be>de vorming van dendrieten in de hersenen bevordert , die direct verband houden met geheugenopslag en het vermogen van de hersenen om geleerde taken terug te halen. Hoewel het verleidelijk kan zijn om de hele nacht door te studeren of je studietijd voor 's avonds laat in te plannen, kan dit meer kwaad dan goed doen.

Gratis GRE-middelen om je te helpen studeren

Voor studenten die niet willen investeren in een traditionele voorbereidingscursus, is het vinden van gratis middelen een uitstekende optie. We hebben een aantal bronnen samengesteld die je cursussen aanvullen of je helpen je eigen cursus te bouwen.

Hoewel bronnen je materiaal geven om mee te studeren, is het ook be>het 3 maanden durende studieplan van Kaplan te volgen . Waarom drie? Drie maanden voorbereiding is de meest gebruikelijke en aanbevolen studieperiode voor de GRE.

Veel studenten proberen te proppen en realiseren zich snel dat dat niet werkt. Je hebt geen onbeperkte tijd om aan deze tests te besteden, dus >

Als de officiële beheerders van de GRE, is het logisch dat de ETS gratis oefenbronnen biedt. Een van de beste bronnen zijn de online POWERPREP oefentests die het echte examen simuleren. U moet zich aanmelden bij uw gratis ETS-account om toegang te krijgen, maar u krijgt toegang tot twee oefentests en scores voor elke sectie, inclusief feedback voor het geschreven essay.

Hoewel ze geen licentie hebben van de ETS, bieden veel testvoorbereidingsbedrijven minstens één gratis GRE-oefentest aan. Testgids biedt een grondige lijst van GRE-oefentests over de volledige lengte , evenals andere GRE-studiemiddelen, waaronder de ETS 100-pagina wiskundebeoordeling. Dat gezegd hebbende, vonden we een paar andere gratis oefentests van bekende prep cursusaanbieders om hun lijst af te ronden: Manhattan Prep Practice Test , Kaplan Practice Test , Princeton Review Practice Test en McGraw-Hill Practice Test

Non-profit Khan Academy is bekend en gevierd voor gratis bronnen die studenten helpen studeren voor veel gestandaardiseerde tests. Hoewel het bedrijf geen sectie heeft die is gewijd aan de GRE, heeft de ETS een lijst samengesteld met Khan Academy-video's die je zullen helpen je voor te bereiden op de GRE.

De beste GRE Prep cursussen: samengevat

GRE Prep cursussen
Het beste...
Kaplan Test Prep
Persoonlijk
The Princeton Review
Live online
Manhattan Prep
Self-paced

Misschien vind je dit ook leuk