Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is de Finance Insurance Writer voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

Mercury Auto Insurance Review

Mercury levert de meest noodzakelijke onderdelen van autoverzekeringen en beschermt u als uw auto wordt gestolen of u een botsing heeft waarbij een onverzekerde of onderverzekerde bestuurder betrokken is. Het is ook geweldig voor chauffeurs met gedeelde ritten en degenen die graag pechhulp onderweg klaarstaan. Aanvullende dekkingsopties zijn echter beperkt en u kunt uw polis niet zodanig aanpassen dat u dat bij andere verzekeringsmaatschappijen kunt doen.

Voor degenen die in het 11-staten dekkingsgebied van Mercury wonen, raden we aan te winkelen om te zien of andere verzekeraars u een goede dekkingsprijs bieden, aangezien Mercury ook een behoorlijk slecht track record heeft met klanttevredenheid - het kwam op de laatste plaats van de 22 providers in JD Power's 2018 Auto Auto Claims Satisfaction Study . Het heeft relatief weinig gemiddelde klachten van klanten voor de categorie volgens de National Association of Insurance Commissioners (NAIC), maar haar track record bij JD Power is een duidelijke rode vlag.

Mercury autoverzekering is beschikbaar in:

Arizona, Californië, Florida, Georgia, Illinois, Nevada, New Jersey, New York, Oklahoma, Texas, Virginia

De claim

De website van Mercury beweert: “Winkelen voor autoverzekeringen is eenvoudig omdat we het gemakkelijk te begrijpen maken. We bieden dekkingen om aan ieders behoeften te voldoen tegen betaalbare tarieven die gepaard gaan met geweldige service. En onze klanten zijn het daarmee eens en beoordelen ons als een van de beste autoverzekeraars in de VS voor klantenservice, schadeafhandeling en prijsstelling. "

Is het waar?

Soort van. Met zijn verklarende website, die details biedt over hoe elk deel van het beleid u beschermt tegen de meest voorkomende claims, vinden we het leuk dat Mercury u door de meer gecompliceerde concepten in de verzekering helpt. Mercury biedt botsingen, uitgebreide, aansprakelijkheids- en onverzekerde en onderverzekerde bestuurdersbeschermingen - standaarddekkingsopties die veel of de meeste staten vereisen als u een voertuig bezit.

De aanvullende dekking en kortingen ontbreken echter in vergelijking met concurrenten. Mercury biedt medische betalingsbescherming, huurauto-vergoeding, pechhulp en dekking voor het delen van ritten, maar niet veel anders. U kunt geld besparen op uw polis om een ​​goede student te zijn, om meerdere auto's op uw polis te hebben, of om thuis- en autoverzekeringen te bundelen, maar die zijn vrij standaard. Andere providers zijn creatiever met hun kortingen, waardoor u een deal kunt sluiten omdat u pas getrouwd bent, huiseigenaar bent, een hybride auto bestuurt en meer.

Bovendien, ondanks de bewering van de verzekeraar dat het een van de beste providers is voor de afhandeling van claims, staat het op de laatste plaats in claimtevredenheid van JD Power , hoewel er relatief weinig klachten zijn geregistreerd bij het NAIC - minder gemiddelde klachten dan topproviders zoals Allstate en Liberty Mutual . Als u offertes van meerdere bedrijven verzamelt, raden we aan uw prioriteiten af ​​te wegen; de goedkoopste prijsopgave van een onbetrouwbare provider is het misschien niet waard als u klantenservice waardeert.

Productoverzicht

  • In bedrijf sinds: 1962
  • AM Beste rating financiële sterkte: A
  • Moody's financiële sterkte rating: A2
  • S Globale financiële sterkte: N / A
  • JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studiescore: 2/5
  • Gediende staten: 11 (Arizona, Californië, Florida, Georgia, Illinois, Nevada, New Jersey, New York, Oklahoma, Texas, Virginia)
  • Voordelen: basisdekkingsopties, inclusief dekking voor het delen van ritten
  • Nadelen: alleen beschikbaar in 11 staten, geen unieke opties voor aanvullende dekking

Kenmerken

Soorten dekking
Botsingsbescherming
Uitgebreide dekking
Aansprakelijkheidsbescherming
Dekking medische betalingen
Letselschadebescherming
Rit-Share-dekking
Huurauto dekking
Pechverhelping
Niet-verzekerde en onderverzekerde automobilistenbescherming
Geadverteerde kortingen
Diefstalbeveiliging
AutoPay
E-Signature
Goede chauffeur
Goede student
Multi-Car
Multi-beleid
Beroeps
Betaal alles

Solide kortingen

De geadverteerde kortingen van Mercury zijn niet zo uniek of uitgebreid als die van andere verzekeraars, zoals Travelers en Allstate , maar ze bevatten enkele van de meest voorkomende. U kunt bijvoorbeeld een pauze krijgen in uw maandelijkse premies voor een goede student of een goede duiker, voor het verzekeren van meerdere auto's op een polis of bundeling met andere soorten verzekeringen, en voor het volledig betalen. Mercury biedt ook een "beroepskorting" - hoewel het op de website niet aangeeft welke beroepen in aanmerking komen voor de korting, verduidelijkte een vertegenwoordiger dat opleiders, ingenieurs en wetenschappers in aanmerking kunnen komen. Geschiktheid verschilt per beroep en staat, dus het is het beste om met een agent te praten voor meer informatie als u geïnteresseerd bent.

Pechverhelping

Als u vastloopt op de weg vanwege een lekke band of opgesloten in uw auto, heeft Mercury uw rug. De aanbieder biedt 24/7 pechhulp als optionele dekking in uw autoverzekering. De service omvat ook slepen (tot bepaalde limieten), levering van brandstof of andere noodzakelijke voertuigvloeistoffen en start van de batterij - maximaal vijf keer per beleidsperiode. Als u betaalt voor hulp bij pech onderweg en diensten ontvangt van een provider die geen Mercury is, vergoedt het bedrijf uw contante uitgaven.

Ride-share dekking

De meeste persoonlijke autoverzekeringen dekken u niet wanneer u voor services als Uber en Lyft rijdt. Mercury biedt echter dekking voor het delen van ritten die de meeste van dezelfde beschermingen van uw persoonlijke beleid uitbreidt tot de tijden waarop uw app is ingeschakeld en passagiers vervoert. Deze add-on is momenteel alleen beschikbaar voor chauffeurs in zeven staten (Arizona, Californië, Georgia, Illinois, Nevada, Oklahoma en Texas).

Mogelijke nadelen

Alleen beschikbaar in 11 staten

Vanaf september 2019 is Mercury alleen actief in Arizona, Californië, Florida, Georgia, Illinois, Nevada, New Jersey, New York, Oklahoma, Texas en Virginia. Een vertegenwoordiger vertelde grmajo.net dat ze momenteel geen plannen hebben om uit te breiden naar andere staten.

Geen unieke aanvullende dekking opties

Afgezien van wat in de meeste staten nodig is (bijv. Botsing, uitgebreid, aansprakelijkheid), zullen autoverzekeringsmaatschappijen de deal meestal verzoeten door een menu met add-on-opties te bieden, zoals bescherming voor huisdieren en hiaatverzekering, die het verschil betaalt tussen uw lening of lease en de waarde van de auto in het geval dat deze is opgeteld of gestolen. Met deze aanvullende dekkingsopties kunt u uw beleid aanpassen aan uw levensstijl en behoeften.

Het aanbod voor aanvullende dekking van Mercury is echter beperkt. We stellen het op prijs dat u hulp bij pech onderweg, huurauto en dekking via ritaandelen kunt krijgen via Mercury, maar via het online offertesysteem kunt u tenminste niet meer toevoegen. Op de offertepagina staat dat u contact kunt opnemen met een Mercury-agent om erachter te komen of er meer dekkingsopties voor uw gebied zijn, maar we hebben liever meer transparantie in dit proces.

Slecht beoordeelde mobiele app

Met de Mercury Portal-app kunt u informatie over uw verzekerings-ID bekijken, uw rekeningen betalen, claims bekijken en contact opnemen met uw agent. Helaas zijn de beoordelingen van de app niet veelbelovend. In de Google Play Store heeft het een score van 1,8 op vijf uit bijna 200 beoordelingen , vanaf september 2019. Gebruikers noemen problemen met het inlogproces en >

Gemengde scores voor claimtevredenheid

Mercury heeft een ongeëvenaarde staat van dienst als het gaat om klant- en claimtevredenheid. Het scoorde als laatste in JD Power's US Auto Claims Satisfaction Study 2018, waarin 22 autoverzekeringsaanbieders werden vergeleken. JD Power is een van de beste indicatoren van hoe een verzekeraar u zal behandelen als u ooit een claim moet indienen - dus de sombere score van Mercury is een enorme rode vlag.

Mercury heeft minder gemiddelde klachten geregistreerd bij het NAIC, waardoor Mercury boven nationaal bekende providers zoals Allstate en Liberty Mutual staat, maar onder klantenservice all-stars zoals Amica. Met zijn lage JD Power-score en ongebruikelijke dekkingsopties, kan het echter de moeite waard zijn om uw zoekopdracht bij andere providers te starten.

De competitie

Kwik Staatsboerderij Allstate Amica
Onze review Onze review Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
EEN A ++ A + A ++
JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studie score
2/5 3/5 3/5 5/5
Klachten van klanten*
Minder klachten dan gemiddeld Meer klachten dan gemiddeld Meer klachten dan gemiddeld Minder klachten dan gemiddeld
24/7 claimondersteuning
Aantal bediende staten
11 50 50 50
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

* Klachten van klanten worden geregistreerd door het NAIC en gemeten ten opzichte van het marktaandeel van het bedrijf.

Mercurius versus staatsboerderij

State Farm en Mercury bieden een redelijk basisbeleid, hoewel beide beschikken over een dekking voor het delen van ritten die bestuurders beschermt terwijl hun apps zijn ingeschakeld, een vrij unieke dekkingsoptie in de autoverzekeringsruimte. Dat is echter waar hun overeenkomsten eindigen. State Farm heeft een veel hogere claimtevredenheidsscore - die boven het branchegemiddelde scoort - en is beschikbaar in alle 50 staten. Het is misschien de moeite waard om een ​​offerte van Mercury te krijgen als u binnen het dekkingsgebied van 11 staten woont, maar anders raden we aan om te beginnen met offertes van State Farm en een paar van onze andere topkeuzes voor autoverzekeringen .

Mercurius versus Allstate

Mercury en Allstate hebben beide een gemiddelde tot lage klanttevredenheidsscore van de NAIC en JD Power. Allstate heeft echter veel meer aanvullende dekkingsopties dan Mercury. Naast essentiële beleidsopties zoals aansprakelijkheid en dekking voor niet-verzekerde en onderverzekerde automobilisten, biedt Allstate niche-add-ons zoals dekking voor vintage voertuigen en dekking voor Amerikaanse en Canadese bestuurders die naar Mexico reizen. We raden aan om van beide offertes te verzamelen om erachter te komen welke optie het beste is voor uw behoeften.

Mercurius versus Amica

Amica is in onze beoordeling van de beste autoverzekeringsmaatschappijen bekroond als 'Beste voor klantenservice' en is een all-star als het gaat om klanttevredenheid. Amica behaalde een perfecte score van vijf van de vijf van JD Power, terwijl Mercury twee van de vijf kreeg (helemaal onderaan de lijst). De providers zijn vergelijkbaar in termen van kerndekking, met een paar be>

Veelgestelde vragen over Mercury Auto Insurance

Biedt Mercury pechhulp?

Mercury heeft pechhulp als aanvullende dekking. Voor een extra maandelijkse premie kunt u tot vijf keer per jaarlijkse beleidsperiode hulp krijgen voor lekke banden, lege batterijen en lege brandstoftanks. Pechhulp omvat ook slepen naar een reparatiefaciliteit voor maximaal 200 mijl (tegen betaling) en slotenmaker-service.

Hoe werkt de rit-aandelenverzekering van Mercury?

Je persoonlijke automatische beleid dekt je elke keer dat je ride-share-app (bijvoorbeeld Uber of Lyft) is uitgeschakeld. Maar wanneer het is ingeschakeld, ontvangt u niet dezelfde bescherming - en u kunt zelfs door uw provider worden verwijderd als u niet bekendmaakt dat u voor die services rijdt. Rit-aandelenverzekering is bedoeld om de hiaten te dekken die uw persoonlijke autopolis en de rit-aandelenbedrijfsverzekering verlaten, zoals wanneer de app is ingeschakeld maar u wacht op een verzoek om een ​​rit-aandeel. Dat is wanneer het het be>

Het komt neer op

Kwik is solide in termen van basisbehoeften voor autoverzekeringen, zoals botsingen en uitgebreide bescherming, medische betalingen en dekking van onverzekerde en onderverzekerde automobilisten. We raden het aan als je een gedeelde bestuurder bent, omdat het je dekt tijdens de tijd dat je werkt. Echter, behalve alleen actief in 11 staten, is de provider beperkt in zijn aanvullende dekkingsopties en kortingen, en het heeft een gemengde reputatie als het gaat om claims tevredenheid. Hoewel we altijd aanbevelen om offertes van meerdere providers te vergelijken voordat je een abonnement neemt, is het waarschijnlijk dat een aanbieder met een grotere naam grondiger aan je behoeften zal voldoen dan Mercury.

Misschien vind je dit ook leuk