Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Samantha Kostaras

Verzekeringsschrijver

10 minuten. lezen

De grootste autoverzekeringsmaatschappijen zijn enkele van de meest herkenbare namen in de autoverzekeringssector. Alleen al de top 15 heeft bijna 80% van het marktaandeel en de top vier heeft iets meer dan 50%.

Grotere verzekeraars hebben vaak financiële kracht waarop u kunt vertrouwen en het budget om betere online tools, klantenservice en ondersteuning voor claims te bieden. Maar alleen omdat u van een verzekeraar heeft gehoord, betekent dit niet dat ze geschikt zijn voor uw verzekeringsbehoeften. Enkele van de grootste verzekeraars hebben de lijst voor onze beste autoverzekeringsmaatschappijen niet gehaald .

De grootste autoverzekeringsmaatschappijen in de VS.

Rang Bedrijf Directe premies geschreven (2018) Marktaandeel
(2018)
2018 JD Power Claims Tevredenheid AM beste beoordeling
1 Staatsboerderij $ 42,0 miljard 17.10% 3/5 A ++
2 Geico $ 33,1 miljard 13.40% 3/5 A ++
3 Progressief $ 27,1 miljard 11,00% 3/5 A +
4 Allstate $ 22,7 miljard 9,20% 3/5 A +
5 USAA $ 14,5 miljard 5,90% 5/5 A ++
6 Liberty Mutual $ 11,8 miljard 4,80% 2/5 EEN
7 boeren $ 10,5 miljard 4,30% 4/5 EEN
8 landelijk $ 6,7 miljard 2,70% 3/5 A +
9 Reizigers $ 4,7 miljard 1,90% 3/5 A ++
10 Amerikaanse familie $ 4,7 miljard 1,90% 3/5 EEN
11 De Auto Club (AAA) $ 3,4 miljard 1,40% 3/5 A +
12 Erie $ 3,2 miljard 1,30% 5/5 A +
13 Kemper $ 3,1 miljard 1,30% n / a BBB-
14 Nationaal generaal $ 3,0 miljard 1,20% n / a EEN-
15 CSAA (AAA) $ 3,0 miljard 1,20% 2/5 EEN

Gegevens van NAIC , 2018. JD Power Claims Tevredenheidsonderzoek en AM Best .

Om u te helpen een aanbieder te kiezen die bij u past, moet u het volgende weten over de grootste autoverzekeringsmaatschappijen.

1. Staatsboerderij

 • Voordelen: Rideshare-dekking en goede klantenservice
 • Nadelen: gemiddelde beoordelingen tevredenheid beoordelingen
 • Goed voor: Uber- en Lyft-stuurprogramma's

Naast duizenden agenten die beschikbaar zijn om te helpen, biedt State Farm online tools om uw dekking te beginnen en te beheren. Hoewel de scores van de klantenservice overwegend positief zijn , zijn de beoordelingen van claims met name gemiddeld. Hoewel het vaak niet de goedkoopste optie is, is het de moeite waard om een ​​offerte te krijgen van State Farm als je op zoek bent naar meer beleidsopties, zoals dekking voor ritten.

State Farm is de grootste autoverzekeraar met bijna $ 10 miljard en domineert de autoverzekeringssector. De enorme omvang van het bedrijf van State Farm betekent dat het waarschijnlijk beschikbaar is in uw regio. Het heeft bijna 18.000 agenten en is actief in alle 50 staten (hoewel State Farm vanaf september 2019 geen nieuw beleid accepteert in Massachusetts en Rhode Island).

2. Geico

 • Voordelen: betaalbare offertes, handige online en mobiele tools en een reeks kortingen
 • Nadelen: gemiddelde claims tevredenheid en klantenservice beoordelingen
 • Goed voor: iedereen die op zoek is naar "DIY-beleidsbeheer"

Je kent Geico misschien voor zijn gekko-mascotte en grappige commercials, maar het staat ook bekend om zijn betaalbaarheid. Als een van de grootste verzekeraars kan Geico verschillende kortingen aanbieden, zelfs sommige die niet zo gebruikelijk zijn, zoals kortingen voor federale werknemers, senioren en zelfs studentenchauffeurs .

De online en mobiele tools van Geico helpen het ook te onderscheiden van andere autoverzekeringsmaatschappijen. JD Power is Geico nummer één in zijn 2019 digitale ervaringsenquête . Met een sterke mobiele app en veel informatie om gebruikers door het proces te helpen, heeft Geico voordelen voor nieuwe kopers van verzekeringen.

Iets om rekening mee te houden bij het maken van uw beslissing over autoverzekeringen zijn de middelmatige scores van de klantenservice van Geico. Als een hoge mate van ondersteuning be>

3. Progressief

 • Voordelen: eenvoudige online offertes, aanpasbare dekking en handige kortingsopties
 • Nadelen: gemiddelde klantenservice en claims tevredenheidsbeoordelingen
 • Goed voor: Eenvoudige citaatvergelijking

Progressive is een goede plek om te beginnen met winkelen voor uw autoverzekering. Met zijn online offertetools, zoals een glijdende prijsschaal, kunt u uw dekkingsniveau aanpassen en concurrerende tarieven op hun site vergelijken.

Maar alleen omdat een progressieve verzekering eenvoudig te krijgen is, betekent dit niet noodzakelijk dat het gemakkelijk te gebruiken is. De scores van Progressive voor schadeafhandeling en klantenservice zijn slechts gemiddeld. De meeste van de grootste verzekeraars vielen in dit bereik, dus het zou geen dealbreaker moeten zijn, maar het kan uw ervaring beïnvloeden. U kunt deze gemiddelde prestaties ook afwegen in klanttevredenheid met de toegankelijke kortingen van Progressive, zoals papierloos werken. Progressieve claims "99% van onze autoklanten verdient minstens één korting."

4. Allstate

 • Voordelen: bronnen en kortingen voor nieuwe stuurprogramma's en handige online en mobiele tools
 • Nadelen: variabele beoordelingen van klantenservice
 • Goed voor: gezinnen met tiener- en studentchauffeurs

In alle marketingberichten is Allstate trots op bescherming en biedt het zelfs een claimtevredenheidsgarantie in meer dan 40 staten. Hoewel de scores voor claimtevredenheid gemiddeld zijn in vergelijking met andere marktleiders, variëren de beoordelingen van de klantenservice sterk per regio.

Als u op zoek bent naar een gerenommeerd bedrijf dat middelen en kortingen biedt, zelfs voor nieuwe stuurprogramma's, is het de moeite waard om een ​​offerte van Allstate te krijgen. Misschien vindt u elders dezelfde dekking voor een beter tarief, maar de hoog gewaardeerde online en mobiele tools die Allstate biedt, maken het controleren een eenvoudig proces.

Opgenomen in het marktaandeel van Allstate zijn activiteiten van haar dochteronderneming, Esurance , die dankzij onze handige online bronnen op onze lijst van beste autoverzekeringsbedrijven is gekomen .

5. USAA

 • Voordelen: betaalbare offertes, uitstekende klantenservice en claims tevredenheid beoordelingen, en handige online en mobiele tools
 • Nadelen: alleen beschikbaar voor actieve of gepensioneerde militairen
 • Goed voor: Militaire families

USAA is niet alleen een van de grootste, maar ook een van de beste algehele autoverzekeringsmaatschappijen die beschikbaar zijn - als u in aanmerking komt . Toegewijd aan het dienen van voormalige en huidige leden van het Amerikaanse leger en hun families, hebben consumentenstudies voortdurend het ongeëvenaarde niveau van klantenservice en claimsbehandeling van USAA bevestigd.

En deze ondersteuning komt meestal niet met een behoorlijk prijskaartje. De tarieven variëren van persoon tot persoon, maar USAA meldt dat het in feite in staat was om leden gemiddeld $ 707 te besparen op hun jaarlijkse premie bij het overstappen van een andere provider. Als u in aanmerking komt, raden we u aan de offertes van USAA te bekijken met behulp van de gebruiksvriendelijke online of mobiele tools.

6. Liberty Mutual

 • Voordelen: eenvoudig offerteproces en grondig beleidsaanbod
 • Nadelen: ondergemiddelde claims tevredenheid beoordelingen
 • Goed voor: gezinnen met studentchauffeurs

Liberty Mutual biedt momenteel dekking in alle 50 staten en is een van de meest beschikbare autoverzekeraars in de VS. Liberty Mutual maakt het gemakkelijk om overal dekking te krijgen met een eenvoudig online offerteproces, en u kunt eindigen met een concurrerende offerte, afhankelijk van op welke kortingen u in aanmerking komt.

Liberty Mutual biedt solide polisaanbiedingen, waaronder zowel traditionele dekkingen als enkele minder gebruikelijke opties, zoals pechhulp en hiaatverzekering . Houd bij het overwegen van citaten van Liberty Mutual echter rekening met de lager dan gemiddelde scores voor claimtevredenheid. Het land belandde in het onderste niveau van autoverzekeraars, gerangschikt door JD Power's consumentenonderzoek van 2018.

7. Boeren

 • Voordelen: hoog gewaardeerd claimproces, bereik van beschikbare add-ons en geweldige online en mobiele tools
 • Nadelen: Klantbeoordelingen variëren
 • Goed voor: wie op zoek is naar een unieke dekking en kortingen

Boeren , zoals Liberty Mutual, zijn ook beschikbaar in alle 50 staten, maar ontvingen, in tegenstelling tot zijn concurrent, een van de topposities in hetzelfde JD Power-onderzoek naar de tevredenheid over claims. Boeren staan ​​ook op de derde plaats voor digitale ervaring , dus als gebruiksvriendelijke mobiele en online tools be>

Naast handige beleidsbeheertools biedt Boeren volop gelegenheid om dekking toe te voegen en uw beleid aan te passen. Het biedt zelfs enkele unieke extra dekkingen die mogelijk interessant zijn voor uw situatie. Klantbeoordelingen van boeren variëren, maar schommelen rond het gemiddelde in de branche.

8. Landelijk

 • Voordelen: veel dekkingsopties en handige tools voor beleidsbeheer
 • Nadelen: slechte mobiele tools
 • Goed voor: iemand die op zoek is naar veel beleidsaanbiedingen met add-ons

Hoewel Nationwide op grote schaal beschikbaar is in de VS en 48 staten en Washington DC bedient, schiet het tekort aan letterlijk 'landelijk' te zijn. Nationwide biedt de mogelijkheid om uw dekking aan te passen en heeft een aantrekkelijk gezinsplan, maar het mist opties voor het delen van ritten en heeft over het algemeen een tekort aan kortingen.

Net als Allstate is Nationwide misschien niet de goedkoopste aanbieder en vindt u elders misschien een lagere offerte voor dezelfde dekking. Houd er bij het vergelijken van offertes echter rekening mee dat Nationwide relatief goed scoort op het gebied van claimtevredenheid, dus het claimproces kan gemakkelijker zijn met Nationwide als u ooit een claim moet indienen.

9. reizigers

 • Voordelen: grondige dekkingsopties
 • Nadelen: slechte beoordelingen van tevredenheidsbeoordelingen
 • Goed voor: nieuwe stuurprogramma's en mensen die op zoek zijn naar gevarieerde dekkingsopties

Reizigers staat bekend om zijn uitgebreide dekkingsopties en ruime kortingen. Met add-ons zoals vergeving van ongevallen en kortingen voor studentenbestuurders is dit een goed bedrijf voor gezinnen met nieuwe bestuurders om te overwegen. Met name biedt Travellers echter geen korting voor veiligheidsvoorzieningen, in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, dus het is be>

Houd er bij het wegen van de kosten rekening mee dat Travellers lagere dan gemiddelde claims-tevredenheidsscores van JD Power hebben. Zelfs als uw offerte terugkomt met voldoende kortingen om de ontbrekende veiligheidskorting te compenseren, overweeg dan het be>

10. Amerikaans gezin

 • Voordelen: verscheidenheid aan kortingen en gemiddelde klantenservice en claims tevredenheidsbeoordelingen
 • Nadelen: beperkte beschikbaarheid
 • Goed voor: Unieke kortingen

Terwijl we de lijst van reuzen met marktaandelen doorlopen, is het niet verwonderlijk dat de tiende grootste op minder gebieden beschikbaar is. American Family is aanzienlijk meer gefocust en biedt dekking in slechts 19 staten , meestal in het Midwesten en Noordwesten, maar als het in uw regio beschikbaar is, kan het de moeite waard zijn om een ​​offerte aan te vragen.

American Family biedt een breed scala aan kortingen, waaronder kortingen die moeilijker te vinden zijn, zoals kortingen voor federale werknemers en jonge vrijwilligers. Het wordt ook midden in het pakket uitgevoerd in klantenservice en claimt tevredenheidsbeoordelingen.

11. Auto Club-verzekering

 • Voordelen: kortingen voor AAA-leden en over het algemeen positieve beoordelingen van klantenservice
 • Nadelen: dekking varieert per staat
 • Goed voor: AAA-leden

Auto Club Insurance (AAA) is een groep lokale clubs die per staat worden beheerd, dus individuele clubs bieden verschillende dekkingen en tarieven. (Het is vrijwel onmogelijk om op hun site te komen zonder uw postcode op te geven.) Over het algemeen zijn de beoordelingen van Auto Club Insurance en de lokale clubs echter overwegend positief en zijn er kortingen beschikbaar als u al lid bent van AAA.

12. Erie

 • Voordelen: uitstekende klantenservice en claims tevredenheidsbeoordelingen
 • Nadelen: Beperkte beschikbaarheid en slechte online en mobiele ervaring
 • Goed voor: iemand die op zoek is naar kwaliteit van de service boven de prijs

Een ander bedrijf waar je eerst de beschikbaarheid wilt controleren, Erie biedt beleid in 12 staten in het noordoosten en Washington, DC. Als u zich echter in een in aanmerking komend gebied bevindt, is het een goede provider om een ​​offerte aan te vragen als ondersteuning voor claims be>

De sterke reputatie van Erie voor eersteklas klanttevredenheid wordt weerspiegeld in het klanttevredenheidsonderzoek van JD Power 2019, waar het de eerste plaats claimde voor de Mid-Atlantische regio. Een gebied waar Erie echter tekortschiet, is hun digitale ervaring, die eindigde voor de laatste plaats in de 2019 JD Power Digital Experience-studie.

13. Kemper

 • Voordelen: ongeval vergeving en een verdwijnende aftrekbare optie
 • Nadelen: slechte klantbeoordelingen en verouderde online offertetool
 • Goed voor: op basis van onze normen zouden we deze verzekeraar niet aanbevelen

Kemper, voorheen Unitirin , is mogelijk een van de reuzen in de auto-industrie die minder bekend is bij consumenten. Het biedt aantrekkelijke add-ons, zoals vergeving voor ongevallen en verdwijnend aftrekbaar, maar biedt geen zeer gebruiksvriendelijke online offerte-tool om u te helpen meer te weten te komen over uw dekkingsopties.

Tarieven variëren op basis van uw unieke omstandigheden, maar houd er rekening mee dat een betaalbare offerte niet uw enige overweging mag zijn. De NAIC-klachtenratio van Kemper is de laatste jaren gestegen , met een piek in 2018 als gevolg van claimafhandeling en servicekwesties van polishouders.

14. Nationaal generaal

 • Voordelen: Brede beschikbaarheid
 • Nadelen: verouderde en omslachtige online tools
 • Goed voor: op basis van onze normen zouden we deze verzekeraar niet aanbevelen

National General is een andere naam die voor veel consumenten nieuw kan zijn. Ondanks hun vergelijkbare namen, is het niet geassocieerd met de generaal. National General onderging een naamswijziging in 2013, rebranding van GMAC Insurance . Dekking is overal in de VS beschikbaar, met uitzondering van Hawaii en Massachusetts, maar het online offerteproces is relatief omslachtig. Als hun systeem u niet kan vinden, moet u uw SSN toevoegen om toegang te krijgen tot een offerte. Dat gezegd hebbende, ze hebben wel telefonische agenten beschikbaar om je te helpen.

Samen met Kemper is National General ook een andere verzekeraar waar de klachtenratio van de klant rode vlaggen oproept. In 2016 ontving het 10,6 keer meer klachten dan het sectorgemiddelde. Het goede nieuws is dat de recente cijfers de goede kant opgaan, maar dit is iets om op te letten als u citaten vergelijkt.

15. CSAA

 • Voordelen: Beschikbare AAA-lidmaatschapskortingen en extra dekking
 • Nadelen: lage klanttevredenheid
 • Goed voor: op basis van onze normen zouden we deze verzekeraar niet aanbevelen

Net als Auto Club Insurance is CSAA aangesloten bij AAA, dus beschikbaarheid en kortingen zijn sterk afhankelijk van uw locatie. Het is een financieel sterke verzekeraar met goede lidmaatschapskortingen als u tot AAA behoort, maar in tegenstelling tot Auto Club zijn de algemene klanttevredenheidsscores overwegend negatief.

Wat is het volgende?

gerelateerde artikelen

SR-22-verzekering: wat is het en waar kunt u het krijgen?

Autoverzekeringsmaatschappijen met vergeving van ongevallen

Hoe snel autoverzekeringscitaten online te krijgen

Tesla gelooft dat de toekomst van autoverzekeringen draait om bestuurdersgegevens