Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Danika Miller

Internet- en entertainmentschrijver

4 min. lezen

Toen Disney + voor het eerst werd aangekondigd , dacht je misschien dat het gewoon een nieuwe plek zou zijn om alle geanimeerde klassiekers en kindershows van Disney te organiseren. Maanden later is het duidelijk dat de aankomende streaming-service van Disney een nieuwe plek is voor alle uitgestrekte eigenschappen van Disney. De Force is sterk met deze service, en het heeft alles samengesteld, van "The Avengers" tot National Geographic tot Fox franchises zoals "The Simpsons". We hebben nu alle details die je nodig hebt om te beslissen of er een plaats is in je streaming suite voor Disney +.

Be>Disney heeft aangekondigd over de service:

 • Lanceert 12 november in de VS, Canada en Nederland. Een week later beschikbaar in Australië en Nieuw-Zeeland.
 • Kost $ 7 per maand (of $ 70 per jaar)
 • Bevat 4K / HDR-inhoud, offline weergave en is reclamevrij

Je hebt ook de mogelijkheid om Disney + in een bijna perfecte bundel met Hulu en ESPN + te krijgen. De bundel kost $ 13 per maand, is beschikbaar in november en zal de lager-ad advertentie ondersteunde Hulu bevatten (hoewel we verwachten dat het pakket een optie heeft om te upgraden). Met Hulu kun je de nieuwste netwerk-tv-shows en enkele bekroonde originele series bekijken, terwijl ESPN + toegang biedt tot live sportprogramma's. En als je jezelf tot de Disney-fandoms rekent, is de collectie de droom van een kniptang : je krijgt in wezen drie streamingdiensten voor de prijs van één. Ter vergelijking: HBO Now kost $ 15 per maand en het standaard HD-abonnement van Netflix kost $ 13.

Compatibiliteit met Disney +: werkt met de meeste apparaten

Disney wil zoveel mogelijk de inhoud bekijken, dus de service zal beschikbaar zijn op een breed scala aan platforms, waaronder Apple-apparaten, Android-apparaten, Roku-streamingspelers en sommige gameconsoles.

Als je echter streamt met Amazon Fire TV, is je toekomst met Disney + onduidelijk. Vanaf nu is Amazon Fire TV weggelaten uit de lijst met compatibele apparaten. Wanneer de service in november wordt gelanceerd, moet je een ander streamingapparaat gebruiken of wachten om te zien of Fire TV uiteindelijk een optie is. Disney en Amazon hebben in het verleden moeite gedaan om goed samen te spelen toen Amazon pre-orders van Disney-films blokkeerde. Aangezien meer dan 34 miljoen mensen Amazon Fire TV gebruiken, zijn we hoopvol dat Disney uiteindelijk compatibiliteit zal aankondigen.

Compatibele apparaten met Disney + bij lancering

 • Apple TV (tvOS)
 • Mobiele Android-apparaten
 • Android TV
 • Chromecast
 • Webbrowsers op het bureaublad
 • iPad (iPadOS)
 • iPhone (iOS)
 • PlayStation 4
 • Roku streaming spelers
 • Roku TV
 • Xbox One

Voor degenen op het hek, raden we een gratis proef in plaats van het abonnement met een vriend te splitsen. Na een distributieovereenkomst met Disney en Charter Communications , kondigde het paar aan dat ze 'zijn overeengekomen om samen te werken aan de bestrijding van piraterij. De twee bedrijven zullen samenwerken om bedrijfsregels en technieken te implementeren om problemen als ongeautoriseerde toegang en het delen van wachtwoorden aan te pakken. ”Dit lijkt nu alleen te gelden voor klanten die een Disney-service (Disney +, Hulu of ESPN +) kopen via Charter, maar het is duidelijk dat Disney van plan is om het delen van wachtwoorden te verminderen.

Disney + Inhoud: Fandoms krijgen hun oplossing

Disney heeft veel headline-waardige originele inhoud aangekondigd, zoals een nieuwe Star Wars-tv-show genaamd "The Mandalorian", een andere Star Wars-show na Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi, komende Marvel-series zoals "Loki" of "WandaVision" en een live-film 'Lady and the Tramp'. De streamingservice zal de volledige animatiefatalogus van Disney en Pixar bevatten, plus de Star Wars-filmserie, Marvel-films uitgebracht na 2019 en National Geographic-content.

Er is ook inhoud onder de radar die net zo opwindend is. Een geanimeerde Marvel-serie genaamd "What If ...?" Is gebaseerd op een stripreeks die hypothetische alternatieve eindes en scenario's binnen het Marvel-universum onderzoekt. Wat als Spider-Man lid werd van de Fantastic Four? Of wat als Peggy Carter Captain American werd in plaats van Steve Rogers? En tijdens zijn recente D23-expo onthulde Disney nog meer Marvel-content die naar Disney + kwam , inclusief series voor de superhelden She-Hulk, mevrouw Marvel en Moon Knight.

In een natuurshow genaamd "De wereld volgens Jeff Goldblum" zal Jeff Goldblum het leven op aarde uitleggen met zijn typische eigenaardigheid. Klassiekers uit Disney Channel zoals "DuckTales", "Boy Meets World" en "Kim Mogelijk" krijgen ook een plek op Disney +. En op D23 dit weekend kondigde Disney een "Lizzie McGuire" vervolgserie aan met Hilary Duff - dit is waar dromen van gemaakt zijn.

Fans van reality-tv of musicals zullen geïntrigeerd zijn door “Encore!”, Dat volgt op Kristen Bell die klasgenoten van de middelbare school herenigt om de musicals te creëren die ze op hun jongere leeftijd hebben opgezet. Het belooft een hartverwarmende reis te worden van volkomen normale mensen die proberen opnieuw contact te maken met hun talent op de middelbare school.

Disney's recente aankoop van 20th Century Fox betekent dat je ook veel Fox-inhoud op Disney + ziet, hoewel alles met een R-rating, zoals 'Deadpool', op Hulu te vinden is. Disney heeft ook aangekondigd dat het populaire Fox-franchises zoals 'Home Alone' en 'Night at the Museum' opnieuw zal opstarten.

Op basis van alles wat we weten over Disney + is het duidelijk dat er voor elk wat wils is, maar families en fans van franchises zijn de grootste winnaars. Disney verzamelt enkele van de grootste popcultuurfandoms op één plek, en dat alles voor een redelijke prijs.

gerelateerde artikelen

Apple TV + haalt een boost uit de poort, maar zijn de shows goed?

Waarom u zou moeten stoppen met het delen van uw streamingwachtwoorden

Abonnementsmoeheid verandert de filmstreamingindustrie

Hoe Netflix u kan helpen een andere taal te leren