Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste slowcookers

Slowcookers creëren veel huisgemaakte goedheid met heel weinig inspanning. Of u het elke dag of slechts één keer per maand "instelt en vergeet", uw slowcooker moet gemakkelijk te gebruiken zijn en uw voedsel goed koken zonder het te verbranden. We deden het onderzoek, spraken met experts en testten een verzameling slowcookers om degene te vinden die het beste passen bij uw levensstijl - en uw keuken.

De beste slowcookers

Het beste voor frequent gebruik

Keukenhulp
De beste slowcookercomponenten die geld te koop is, gehuisvest in een strak, gebruiksvriendelijk ontwerp.
Pros
Superieure bruikbaarheid
Twee professionele functies
Ingenius-dekselontwerp
Cons
Duur

Waarom we ervoor kozen

Superieure bruikbaarheid

Als je slowcooker een doordeweekse krijger is die permanent op het aanrecht leeft, moet je een beetje extra investeren in een die zeker perfect zal koken elke keer. , is a thoughtfully designed machine that will cook anything you throw in it to perfection. Onze topkeuze, de KitchenAid 6 Quart Slowcooker met Easy Serve glazen deksel , is een doordacht ontworpen machine die alles wat je erin gooit perfect bereidt. In onze tests viel de KitchenAid op door kristalheldere bedieningselementen waarvan we in één oogopslag wisten te programmeren.

Twee professionele functies

Slechts twee merken, KitchenAid en All-Clad, beschikken over de twee essentiële kenmerken van een krachtige, digitale slowcooker. Eén: isolatie. America's Test Kitchen nam slowcookers uit elkaar om te bestuderen wat hen drijft, en ontdekte dat een extra isolatielaag rondom het verwarmingselement hete plekken voorkomt en daarom te gaar voedsel aan de smalle uiteinden van het ovaal. Slowcookers kunnen voor alles worden gebruikt, van chili tot het bakken van vochtige, donzige cakes - maar alleen als ze gelijkmatig kunnen koken. Twee: interne thermostaten. In tests uitgevoerd door America's Test Kitchen and Food Wine Magazine , hebben fornuizen met interne thermostaten constant de hitte aangepast om het onder koken te houden. Deze slowcookers behielden de laagste temperaturen, waardoor voedsel >

Ingenius-dekselontwerp

We hielden van het scharnierende, halfopenende deksel dat voedsel warm houdt en ruimte op het aanrecht bespaart terwijl je serveert. De crock biedt ook grote, comfortabele handgrepen die het gemakkelijk maken om uit de basis te halen voor presentatie als je dat wilt. Om het helemaal af te maken, is het ontwerp van de KitchenAid eenvoudig en strak, zodat u het niet erg vindt om het op uw aanrecht achter te laten voor gemakkelijke toegang.

Het "Easy Serve-deksel" van KitchenAid.

Punten om te overwegen

Duur

Met een prijs van meer dan $ 150 is deze slowcooker duurder dan uw gemiddelde model. Maar de bovengemiddelde componenten en prestaties zijn het prijskaartje zeker waard. Het is ook ongeveer $ 20 goedkoper dan de All-Clad, de enige slowcooker die een kaars kan houden aan het ontwerp en de functionaliteit.

Het beste voor draagbaarheid

Hamilton Beach
Een betrouwbare slowcooker, gebouwd om zonder gedoe te koken en te gaan. En voor minder dan de helft van de prijs van KitchenAid, is het een gemakkelijkere investering.
Pros
Betrouwbaar in de keuken en onderweg
Morsbestendig vergrendeldeksel
Probleemloze snoeropslag
Cons
Betere draagbaarheid functies bestaan

Waarom we ervoor kozen

Betrouwbaar in de keuken en onderweg

Als je veel potlucks, chili-offs of sportevenementen bijwoont, wil je waarschijnlijk een slowcooker die de nadruk legt op draagbaarheid. cooks well and travels well. Hamilton Beach Set and Forget 6 Qt Programmeerbaar > kookt goed en reist goed. De Set Forget behoudt een lage en constante hitte, wat betekent dat hij uw voedsel niet zal verbranden: Na acht uur op laag bereikte de Set Forget slechts 195 ° F, wat betekent dat u dit fornuis de hele dag met vertrouwen kunt laten staan. En hoewel er geen draagbare opties een interne thermostaat zoals de KitchenAid bieden, wordt Hamilton Beach geleverd met een sondethermometer - een mooie bescherming tegen over- en niet gaar vlees.

Morsbestendig vergrendeldeksel

We zochten naar draagbare slowcookers met geweldige dekselvergrendelingssystemen die zowel effectief als gebruiksvriendelijk waren. Sommige merken gebruiken stevige sloten aan de voorkant die moeilijk te openen en te sluiten waren. Sommigen slaagden er gewoon niet in om vloeistof binnen te houden. Van alle draagbare modellen die we hebben getest, waren de stevige dekselvergrendelingen op Hamilton Beach de beste in het afdichten van vloeistof binnenin. Ze houden alles vast zonder een druppel te morsen, zo>

Lid-Comparison-for-Slow-Cooker

Probleemloze snoeropslag

We hielden van slowcookers met een slimme manier om het snoer in te pakken of op te bergen. Het is lastig (en mogelijk gevaarlijk) om tegelijkertijd met een bungelende kabel en een stomend heet fornuis te jongleren. Het koordwikkelsysteem van Hamilton Beach was de slimste van het stel.

Punten om te overwegen

Betere draagbaarheid functies bestaan

Voor pure draagbaarheid hebben we eigenlijk de voorkeur gegeven aan de functies op een ander model, de Crock Pot Single Hand Cook Carry. De grote, comfortabele handgrepen en het koord aan de achterkant waren moeilijk te verslaan, maar geweldige draagbaarheidseigenschappen zijn niet veel waard als het voedsel in de slowcooker niet kan worden bediend. Crock Pot kon niet worden vergeleken met gecontroleerd, zelfs koken van Hamilton Beach.

Hoe u het meeste uit uw perfecte slowcooker kunt halen

Bepaal uw be>

Als een slowcooker huisgemaakte goedheid betekent die thuis blijft, hoeft u niet te zoeken naar functies voor draagbaarheid. Maar als je van plan bent om varkensvlees naar de barbecue of je prijswinnende chili naar de beurs te brengen, dan moet je slowcooker worden gebouwd voor meer dan tegengebruik. Zodra u weet waarvoor u uw slowcooker gebruikt, weet u welke functies u moet prioriteren.

Vul ze op

Slowcookers werken het beste als ze ongeveer ⅔ tot ¾ vol zijn. In ieder geval zal voedsel waarschijnlijk uitdrogen. U hoeft echter geen fornuis van twee of vier liter te kopen om kleinere gerechten te maken. O'Dea wijst erop dat je een corningware of een andere ovenveilige schotel direct in de crock kunt plaatsen om de kookruimte voor kleinere recepten te verminderen.

Vermijd scheurtjes in de pot

We hebben heel veel gebruikersberichten gelezen tijdens deze beoordeling en hebben gemerkt dat gebroken of gebarsten crocks een veel voorkomend probleem zijn. Er zijn een paar manieren om 'crack-pots' te vermijden (zoals ze werden gelabeld door een teleurgestelde recensent).

  • Stel het aardewerk servies nooit bloot aan abrupte temperatuurschommelingen, zoals een koud servies in een voorverwarmde bodem plaatsen, of een heet servies direct in de koelkast. Consumer Reports merkt op dat een plotselinge temperatuurverandering kan leiden tot scheuren.
  • Als uw slowcooker een dekselvergrendelingsmechanisme heeft, mag u er nooit mee koken in de vergrendelde positie, volgens de website van Crock-Pot . Het deksel moet worden ontgrendeld zodat er een beetje stoom kan ontsnappen, anders kan zich teveel stoom ophopen en kan het apparaat breken.

Slow Cooker FAQ

Hoe zit het met de beste crock pot?

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat het verschil is tussen een Crock-Pot en een slowcooker. In feite zijn ze hetzelfde apparaat. Crock-Pot is een merknaam voor de originele slowcookers van Rival in de jaren '70. Ze waren zo populair dat "Crock-Pot" min of meer synoniem is geworden met "slowcooker". We hebben een paar Crock-Pots getest, maar vanwege hun bovengemiddelde hitte, kwam geen enkele in onze topkeuzes.

Waar moet u de thermometer op instellen?

Slowcookers moeten een zeer lage bereidingstemperatuur hebben; Cooking Light zet het sudderpunt zo laag als 180 - 190 ° F. Als die temperatuur boven het kookpunt van 212 ° F komt, zal voedsel te gaar worden en uitdrogen. USDA beveelt deze temperaturen aan voor voedselveiligheid: Braadstukken: 145 ° F tot 160 ° F; Gevogelte: 165 ° F; Soepen, stoofschotels, sauzen: 165 ° F.

Is het veilig om mijn slowcooker aan te laten terwijl ik het huis uit ben?

Ja. De hele dag koken terwijl u werkt, is waarvoor dit apparaat is ontworpen. Deze machines zijn allemaal veiligheidscertificaat van de National Recognized Testing Laboratories UL en ETL, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze exploderen of een huisbrand veroorzaken. Voor extra gemoedsrust zijn hier enkele veiligheidstips van Business Insider :

  • Plaats het op een harde, vlakke ondergrond op een paar centimeter afstand van de muur en andere objecten
  • Houd de bovenkant aan, maar niet op slot
  • Vul het tussen ⅔ en ¾ vol
  • Houd het laag, vooral als je de hele dag buiten bent

Kan ik bevroren voedsel gebruiken of voedsel in mijn slowcooker opwarmen?

Nee. De USDA raadt aan om voedsel, vooral vlees, altijd te ontdooien voordat u het in de slowcooker plaatst. Anders kan het te >

Kan ik een slowcooker krijgen met een vertraagde startfunctie?

Nogmaals, nee. Volgens de USDA is het onveilig om ongekookt voedsel gedurende >

De beste slowcookers: samengevat

KitchenAid 6 Quart Slowcooker met Easy Serve glazen deksel
Hamilton Beach Set en vergeet 6 Qt programmeerbaar traag
Het beste voor frequent gebruik
Het beste voor draagbaarheid
Interne thermostaat
Inclusief thermometer
Temperatuur instellingen
4
3
Wattage
350
275
Garantie
1 jaar
1 jaar

Meer productrecensies voor thuis

We houden ervan om de markt te verkennen voor best presterende producten die van uw huis een best presterende woning maken. Help de dagelijkse dingen een beetje soepeler te laten verlopen met eenvoudige, effectieve gadgets die je een hoop klussen kosten. We hebben tijd en onderzoek gestoken om u het allerbeste te vinden.

Misschien vind je dit ook leuk