Van Terri Williams

ADT versus Brinks Home Security Review

Er waren 1,4 miljoen inbraken en 319.356 overvallen in de VS volgens het meest recente misdaadonderzoek van de FBI. Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis is een manier om uw huis te beschermen en te voorkomen dat u deel uitmaakt van deze statistiek, en zowel ADT als Brinks bieden beide de producten en services voor thuisbeveiliging die u nodig hebt om aan de slag te gaan, en we breken uit welke de het beste voor uw huis.

Overzicht ADT versus Brinks

ADT
Brinks
Onze review
Onze review
BBB rating A + A +
BBB klantbeoordelingen 1,25 / 5 sterren gebaseerd op 480+ beoordelingen 1.5 / 5 sterren gebaseerd op 230+ beoordelingen
JDPower rating 3 stroomcirkels 5 stroomcirkels
Professionele installatie
DIY installatie optie Nee Ja
Contractduur 36 maanden 36 maanden
Geen contract
Beginprijs $ 37 $ 29
Applicatie voor de mobiele telefoon

Moderne systeemcontroles

Volgens een onderzoek van JD Power uit 2018, wanneer consumenten kiezen tussen merken voor thuisbeveiliging, zoeken ze naar functies zoals slanke bedieningspanelen met touchscreen en de optie om hun systeem via een mobiel apparaat te bedienen.

Met de ADT mobiele app , beschikbaar met hun Control-pakket monitoringoptie, kunnen consumenten het systeem op afstand in- of uitschakelen, de voordeur vergrendelen en ontgrendelen, de thermostaat bedienen, de lichten inschakelen en camerabeelden bekijken. Het kan ook waarschuwingen verzenden wanneer consumenten vergeten de deur of het raam te sluiten of nalaten het systeem in te schakelen voordat ze vertrekken.

Brinks biedt verschillende manieren om toegang te krijgen tot hun beveiligingssystemen. Met Google Nest Secure (voor wie Brinks professionele monitoring biedt) kunnen eigenaren een Nest-tag, een toegangscode of de Google Nest-app gebruiken. Met de Brinks Home Complete-systemen zijn de toegangsopties een toegangscode, de Brinks Home Security-app, Bluetooth handsfree uitschakelen of een optionele sleutelhanger op afstand.

Smart Home-compatibiliteit

Naast hun mobiele app biedt ADT ook andere apparaten voor uw smart home : garagedeuropeners, videodeurbellen , beveiligingscamera's, slimme stekkers, slimme deursloten en overstromingssensoren .

Net als ADT biedt Brinks gesproken meldingen en maakt het smartphone-bediening mogelijk, evenals Bluetooth- en touchscreen-opties voor hun Home Complete-systemen.

Gezien de Google Assistant-connectiviteit die inherent is aan de door Google ondersteunde Google Nest Secure, kan Brinks ook worden verbonden met smart home-apparaten. De Home Complete-systemen zijn compatibel met Alexa, Siri en Google Assistant, evenals de volledige suite met Google Nest-camera's en thermostaten. De Alexa-compatibiliteit betekent dat Brinks-gebruikers ook de videodeur van Amazon Ring kunnen integreren in hun smart home-ecosysteem.

Brinks omvat geen raamsensoren. De sensoren die bedoeld zijn voor de deuren kunnen echter worden gebruikt als doe-het-zelf-raamsensoren. Het bedrijf verkoopt ook binnen- en buitenbewakingscamera's en videodeurbellen.

Pakketten aangeboden

ADT is al 145 jaar actief in de beveiligingsbranche en het bedrijf heeft meer dan 7 miljoen klanten in de VS en Canada die een van de drie bewaakte beveiligingssysteemopties gebruiken:

  • Traditioneel pakket: digitaal paneel, mobiele verbinding, high-decibel alarm, toegangssensoren, raam- en tuinborden
  • Controle: alles in het traditionele pakket plus ADT mobiele app
  • Video: bevat alles in het Control-pakket plus beveiligde video op afstand

Naast deze pakketten biedt ADT Health medische waarschuwingssystemen voor senioren en mensen met medische aandoeningen. Klanten kunnen op een knop drukken om hulp te ontvangen via bidirectionele spraakradio's, en de hanglampen voor valdetectie sturen een waarschuwing wanneer een val wordt gedetecteerd.

Brinks Home Security, gevestigd in Dallas, heeft meer dan 1 miljoen abonnees. Het bedrijf biedt drie bewaakte beveiligingssystemen:

  • Google Nest Secure : bevat een toetsenbord, bewegingsmelder, alarm en paniekknop
  • Home Complete: inclusief touchscreenbediening plus video
  • Home Complete met video: bevat alles in Home Complete, plus videobewaking

Er is geen contract vereist met Google Nest Secure, maar zowel Home Complete als Home Complete With Video vereisen een overeenkomst van 36 maanden.

Dus wat is geschikt voor mij?

Als jij... Ga dan met: Omdat:
Wilt u een DIY-installatie Brinks Brinks biedt een gemakkelijke en handige doe-het-zelfoptie met Google Nest Secure-pakketten
Wil je merkherkenning ADT ADT heeft 7 miljoen klanten en is actief sinds 1874
Ik wil geen contract Brinks Hun Google Nest Secure-optie biedt u de vrijheid van bindend papierwerk
Gezondheidswaarschuwingen ADT ADT Health omvat optionele medische waarschuwingssystemen

Transparantie en klanttevredenheid vergelijken

In de JD Power-klanttevredenheidsclassificaties van 2018 kwam Brinks Home Security op de eerste plaats met 852 punten en vijf Power Circles - het enige bedrijf dat die hoge positie in de enquête kreeg. ADT kwam een ​​punt onder het sectorgemiddelde van 834 punten.

Een mogelijke factor: in maart 2016 werd een ADF- rechtszaak aangespannen tegen consumentenfraude tegen ADT die beweerde dat het bedrijf de veiligheid van zijn systemen overdrijft. Volgens de rechtszaak stelt ADT dat het de meest geavanceerde technologie gebruikt, maar de eisers beweren dat draadloze systemen van ADT niet gecodeerd en niet geauthenticeerd zijn, waardoor onderschepping en interferentie van geautoriseerde partijen mogelijk is. In maart 2019 werd de schikking echter in de wacht gezet .

Brinks is niet zonder zijn eigen problemen. Op 30 juni 2019 rapporteerde de BBB dat Brinks Home Security reorganisatie heeft aangevraagd onder hoofdstuk 11 van de federale faillissementswet.

Wat transparantie op consumentenniveau betreft, vermeldt ADT geen prijzen voor haar producten of diensten op haar website. U kunt het formulier op de website invullen en een specialist belt u terug. In ruil voor het ontvangen van een gratis offerte, moet u er ook mee instemmen dat iemand u "van tijd tot tijd" belt over de aanbiedingen van ADT en LifeShield. Op de website van Brinks staat daarentegen alle informatie voor hun producten en diensten, inclusief contractduur en maandelijkse controlebedragen.

Veel Gestelde Vragen

Werkt mijn huisalarmsysteem nog steeds als de stroom uitvalt?

Brinks heeft een stroomstoring gepland en maakt gebruik van een 4G LTE mobiele back-up en batterijback-up voor ononderbroken monitoring. ADT heeft ook een batterijback-up , maar als u deze batterij niet regelmatig oplaadt, kunt u kwetsbaar zijn in het geval van een stroomstoring.

Verstoort mijn beveiligingssysteem mijn wifi-thuisnetwerk?

Het zou niet moeten. ADT maakt geen gebruik van WiFi; het gebruikt een ander draadloos protocol dat uw netwerk niet stoort. Brinks maakt gebruik van Z-wave protocollen, die ook geen invloed hebben op uw wifi thuis.

Zijn draadloze beveiligingssystemen veilig?

Volgens Brinks is het eenvoudiger om een ​​vaste lijn te doorsnijden dan het draadloze signaal van uw systeem naar het Alarm Response Center te verstoren. Als iemand met het beveiligingspaneel of de basis saboteert, wordt het alarm geactiveerd. Als u zich zorgen maakt, kunnen uw draadloze sensoren uit het zicht worden verborgen, zodat indringers ze niet kunnen zien. Maar alle draadloze netwerken zijn tot op zekere hoogte kwetsbaar en u wilt misschien lezen hoe u uw smart home veilig kunt houden.

Waar moet ik op letten bij het vergelijken van beveiligingssystemen voor thuis?

Te overwegen factoren zijn een systeem dat werkt met de gewenste mate van huisautomatisering , een flexibel plan en DIY-installatieopties. Een analyse van de beste beveiligingssystemen voor thuis kan u helpen beslissen wat het beste is voor uw behoeften.

Misschien vind je dit ook leuk