Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

De beste geldmarktaccounts

Ooit gewenst dat uw spaarrekening meer rente heeft verdiend? Een geldmarktrekening is een alternatief voor cheques en sparen, die bijna altijd een hogere rente heeft dan een betaalrekening en is verkrijgbaar bij ongeveer de helft van de 30 grootste banken van het land. "Een geldmarktaccount is wat je zou kunnen krijgen als je betaal- en spaarrekeningen bij elkaar zouden komen en een kind zouden krijgen", zegt Amanda Dixon , een senior verslaggever bij Bankrate. "Je krijgt misschien de bankpas en de beperkte cheque die meestal ontbreekt op spaarrekeningen en bij sommige banken verdient u een hoger rendement met een geldmarktrekening. "

Maar er is een afweging. Volgens de federale wetgeving kunt u nog steeds slechts zes overboekingen of opnames per maand uitvoeren met een geldmarktaccount. "Geldmarktrekeningen zijn niet bedoeld om dagelijks te worden gebruikt voor transacties", zegt Matthew Goldberg , expert op het gebied van consumentenbankieren bij Bankrate. "Overschrijding van zes overboekingen of opnames per maand kan leiden tot een vergoeding, de rekening kan worden omgezet in een transactierekening of de rekening kan worden gesloten."

Natuurlijk heeft uw gewone oude spaarrekening exact dezelfde beperkingen dankzij de verordening D van de Federal Reserve Board. Het goede nieuws is dat "geldopnames en opnames in een filiaal met een teller niet meetellen voor de maandelijkse maandelijkse limiet van zes transfers of opnames", zegt Goldberg. "Dus het is goed om te weten dat deze opnamemogelijkheden kunnen bestaan, als uw geldmarktaccount een ATM-kaart of een bankpas biedt voor geldopnames."

We hebben de beste geldmarktrekeningen van 2019 gevonden op basis van verschillende factoren: goede APY-tarieven (na een introductieperiode), weinig kosten en weinig beperkingen, allemaal bij een bank met een uitstekende reputatie. De beste geldmarktrekening voor u hangt af van uw bankstijl en prioriteiten, maar onze keuzes hieronder zijn een geweldige plek om te beginnen.

De 7 beste geldmarktrekeningen van 2019

Waarom deze recensie vertrouwen?

In de afgelopen zes jaar heeft grmajo.net meer dan 10 miljoen mensen geholpen de beste banken, rekeningen, creditcards en andere financiële diensten te vinden. Voor deze beoordeling kamde ons eigen onderzoeksteam door accountgegevens bij 15 wijd beschikbare banken om APY-tarieven, kosten en klantonderzoeken van derden te vergelijken. De auteur van deze review heeft geen aandelen in banken die op deze pagina worden genoemd of in andere financiële dienstverleners.

De beste geldmarktrekeningen van 2019: samengevat

Bondgenoot Ontdekken Capital One TIAA Bank BMO Harris Synchrony State Farm Bank
Het beste
Klantenservice Zonder kosten Mobiele app en hulpmiddelen Introductiesnelheid Voor het hoogste potentiële tarief Laag-balans APY Terugbetalingen via ATM
APY-tarieven (september 2019)
0,90% -1,00% 1,75% -1,80% 0,85% -2,00% 1,00% -2,15% 0,25% -2,35% 1,20% 0,50% -2,00%
Minimale aanbetaling
$ 0 $ 2.500 $ 0 $ 5.000 $ 5.000 $ 0 $ 1.000
Maandelijkse onderhoudskosten
$ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ 0 $ 10 / $ 3 / $ 0 met directe aanbetaling
Vereist minimum saldo
N / A N / A N / A N / A N / A N / A $ 500 / $ 100 / $ 0 met directe aanbetaling
Leer meer Leer meer Leer meer Leer meer Leer meer Leer meer Leer meer


Beste klantenservice

Bondgenoot
Pros
Hoge klanttevredenheid
Betaalpas en cheque schrijven
Geen minimale storting
Cons
Matig APY-tarief

Waarom we ervoor kozen

Hoge klanttevredenheid

boasts a perfect five out of five Power Circles for overall satisfaction, as well as perfect ratings for opening a new account, products and fees, and transactions. In het jaarlijkse onderzoek van JD Power naar online bankklanten biedt Ally een perfecte vijf van de vijf Power Circles voor algehele tevredenheid, evenals perfecte beoordelingen voor het openen van een nieuwe account, producten en vergoedingen en transacties. De enige vier-op-vijf-score van Ally is voor communicatie, hoewel dat nog steeds als "beter dan de meeste" scoort. Verder is Ally de bank met de hoogste rating die geldmarktrekeningen aanbiedt in het jaarlijkse onderzoek van Consumer Reports naar meer dan 10.000 online bankklanten. Als een vlotte klantenservice-ervaring essentieel is voor uw dagelijkse bankzaken, kan Ally niet worden geëvenaard.

Betaalpas en cheque schrijven

Niet elke geldmarktrekening wordt geleverd met betaalpassen of cheques, maar Ally doet dat, waardoor het veel gemakkelijker is om naast het opslaan van uw geld ook voor dingen te betalen (zonder deze moet u uw geld op een betaalrekening overboeken voordat u het uitgeeft ). Bovendien kunt u met de debetkaart de zes maandelijkse overdrachtslimiet omzeilen, omdat geldopnames bij de geldautomaat niet meetellen. Allpoint-geldautomaten zijn gratis voor Ally-rekeninghouders en het bedrijf vergoedt ook tot $ 10 per afschriftcyclus (per maand) aan vergoedingen van andere geldautomaten. Vergeet niet, "cheques geschreven vanaf een geldmarktrekening tellen mee voor uw limiet van zes overschrijvingen of opnames per maand", zegt Goldberg, dus u moet bijhouden hoe vaak u Ally's cheque- en debetkaartrechten buiten geldautomaten gebruikt .

Geen minimale storting

Zelfs bij de beste geldmarktrekeningen hebben sommige banken nog steeds een minimale storting nodig om een ​​nieuwe rekening te openen. Discover vereist $ 2500, terwijl TIAA en BMO Harris beide om $ 5000 vragen. Met Ally kunt u een geldmarktaccount openen met $ 0 en in de loop van de tijd zo weinig of zo veel overboeken als u wilt.

Punten om te overwegen

Matig APY-tarief

In vergelijking met de meeste fysieke banken is het huidige jaarlijkse rendement van Ally voor geldmarktrekeningen zeer hoog: 0,90% voor dagelijkse saldi minder dan $ 25.000 en 1,00% voor dagelijkse saldi boven $ 25.000 (vanaf 6 september 2019). Maar in vergelijking met sommige van zijn online bankconcurrenten, is het gewoon goed. Discover, bijvoorbeeld, biedt momenteel 1,75% tot 1,80%, en een volledig procentpunt telt echt op in de tijd.

Beste zonder kosten - Ontdek


Beste zonder kosten

Pros
Hoog APY-percentage
Geen kosten
Geweldige klantonderzoeken
Cons
Minimale storting van $ 2500

Waarom we ervoor kozen

Hoog APY-percentage

consistently offers one of the highest APY rates in the industry — an astounding 1.75% to 1.80% as of September 2019. That's better by an order of magnitude compared to most traditional banks, like PNC Financial's 0.03% to 0.17% money market rate. Discover biedt consequent een van de hoogste APY-tarieven in de industrie - een verbazingwekkende 1,75% tot 1,80% vanaf september 2019. Dat is beter dan een orde van grootte in vergelijking met de meeste traditionele banken, zoals de geldmarktrente van 0,03% tot 0,17% van PNC Financial. Maar het is ook bijna twee keer zo hoog als sommige online banken zoals Ally en Synchrony.

Geen kosten

In juni 2019 heeft Discover alle vergoedingen geëlimineerd van zijn rekeningen voor controle, sparen en geldmarkt. Voor geldmarktrekeningen betekent dit in het bijzonder geen kosten voor minimaal saldo, overmatige opname, stop-betalingsopdrachten of onvoldoende saldo. Houd er echter rekening mee dat, hoewel Discover geen kosten in rekening brengt voor opnames die het federale maandelijkse maximum van zes overschrijden, "als u deze beperkingen meer dan incidenteel overschrijdt, uw account mogelijk wordt gesloten" - een standaardprocedure voor banken, maar een die je misschien over het hoofd ziet als je Discover's slogan van 'Nee. Kosten. Periode' gebruikt. tegen de nominale waarde.

Geweldige klantonderzoeken

Net als Ally geniet Discover van spectaculaire klanttevredenheidsscores met JD Power en Consumer Reports. Bekroonde klanten ontdekten een perfecte vijf van de vijf Power Circles in JD Power's jaarlijkse enquête van online banken en lezers van Consumer Reports waren eveneens onder de indruk van hun jaarlijkse enquête , die Discover de op een na hoogste rating van alle online banken met geldmarktrekeningen (een enkele punt achter bondgenoot).

Punten om te overwegen

Minimale storting van $ 2500

U hebt $ 2.500 nodig om een ​​geldmarktaccount te openen bij Discover. Dat is niet waanzinnig hoog (BMO Harris vraagt ​​om $ 5.000), maar het is genoeg om de $ 0 van Ally erg aantrekkelijk te maken als je niet al besparingen hebt opgebouwd. Dat gezegd hebbende, omdat de geldmarktrekening van Discover geen minimumsaldo afdwingt, zou je na het openen niet alle $ 2.500 op de rekening hoeven te houden .

Beste mobiele app en tools - Capital One


Beste mobiele app en tools

Capital One
Pros
Krachtige mobiele app
Gratis financiële hulpmiddelen
Goede APY-tarieven voor hoge saldi
Cons
Geen pinpassen of cheques

Waarom we ervoor kozen

Krachtige mobiele app

has the best banking app we've tested at grmajo.net — it's easy to use, intuitive, and accessible. Capital One heeft de beste bank-app die we hebben getest op grmajo.net - het is gemakkelijk te gebruiken, intuïtief en toegankelijk. Sommige bank-apps bieden slechts een klein percentage van de functionaliteit die u op de website van de bank zou krijgen, maar met Capital One kunt u uw account beheren, afschriften downloaden en een paar gratis tools gebruiken. JD Power heeft Capital One een perfecte vijf van de vijf Power Circles toegekend in haar nieuwste tevredenheidsenquête voor de mobiele bankapp . Aangezien u uw account waarschijnlijk veel vaker op uw telefoon controleert dan op uw bureaublad, is de mobiele app van uw bank nu be>

Gratis financiële hulpmiddelen

Veel banken bieden creditcardhouders gratis financiële hulpmiddelen, maar Capital One gaat nog een stap verder en bundelt enkele hulpmiddelen met stortingsrekeningen - zelfs als u alleen een stand-alone 360 ​​Money Market-account hebt. De hulpprogramma's Mijn besparingsdoelen en Automatisch spaarplan zijn vergelijkbaar met wat u in een budgetterende app zoals Mint vindt, maar hier zijn ze rechtstreeks gekoppeld aan uw account en toegankelijk via dezelfde app. Met Mijn spaardoelen kunt u een aangepast spaardoel instellen en uw voortgang elke maand volgen, terwijl u met het automatische spaarplan elke maand automatisch een vooraf bepaald saldo op uw geldmarktrekening kunt overboeken.

Goede APY-tarieven voor hoge saldi

Zoals veel banken zijn de APY-tarieven van Capital One afhankelijk van de hoeveelheid contant geld die u op uw rekening opslaat. Saldi onder $ 10.000 genereren rente tegen een lager tarief (0,85% in september 2019), wat niet geweldig is in vergelijking met Synchrony's 1,20%. Maar voor saldi boven $ 10.000, is APY van Capital One een van de hoogste in de industrie (2,00% in september 2019).

Punten om te overwegen

Geen pinpassen of cheques

Omdat de geldmarktrekening van Capital One niet de extra voordelen van een bankpas of cheque biedt, is het eigenlijk alleen maar logisch om er een te openen als u meer dan $ 10.000 hebt om op te slaan. Als u minder heeft, krijgt u een hogere APY met de 360 ​​Savings-account van Capital One en loopt u geen voordelen mis - of kunt u geldmarktrekeningen bekijken met hogere rentetarieven voor lage saldi, zoals Synchrony.

Beste introductietarief - TIAA Bank


Beste introductietarief

Pros
Zeer hoge intro APY
Non-profit moederbedrijf
Cons
Hoge minimale storting

Waarom we ervoor kozen

Zeer hoge intro APY

's introductory rate on money market accounts (2.15% for the first year, as of September 2019) is one of the highest rates you'll find. Het introductietarief van TIAA Bank op geldmarktrekeningen (2,15% voor het eerste jaar, vanaf september 2019) is een van de hoogste tarieven die u zult vinden. Sterker nog, de “Yield Pledge” -belofte van TIAA garandeert dat uw rendement bij de hoogste in de branche blijft, ongeacht marktschommelingen. "Wekelijks beoordelen we de rendementen van concurrenten en zullen die van ons aanpassen als dat nodig is om ervoor te zorgen dat ze bij de top 5% van concurrerende rekeningen horen", beweert TIAA Bank op haar geldmarktpagina. Na de introductieperiode behoren de geldmarkttarieven van TIAA Bank nog steeds tot de beste in de branche, met name wanneer u meer dan $ 25.000 opslaat.

Non-profit moederbedrijf

TIAA Bank is zelf geen non-profit, maar een dochtervennootschap van de Teachers Insurance and Annuity Association of America-College Retirement Equities Fund (TIAA, voorheen bekend als TIAA-CREF), een non-profit opgericht door Andrew Carnegie in 1918 om zorgen voor lerarenpensioenen. In 2017 kocht TIAA de Everbank in Jacksonville, Florida en veranderde het al snel in TIAA Bank. Sindsdien heeft TIAA Bank de filantropische missie van haar moederbedrijf overgenomen en bijna 9 miljoen dollar gedoneerd aan goede doelen zoals Habitat for Humanity en United Way. Hoewel dit geen directe invloed heeft op uw bankervaring, is het leuk om te bankieren bij een bedrijf dat zich inzet voor community-giving.

Punten om te overwegen

Hoge minimale storting

Helaas vereist TIAA Bank een van de hoogste minimumstortingen om een ​​account te openen - $ 5.000 vanaf september 2019. Dat is twee keer zoveel als Discover, en sommige banken zoals Ally, Capital One en Synchrony vereisen helemaal geen minimumstorting . Aan de andere kant, vanaf september 2019 is de geldmarktrente van TIAA Bank op saldi onder $ 10.000 slechts 1,00%; als je met minder geld werkt, zijn er toch betere opties, zoals Discover.

Hoogste potentieel tarief - BMO Harris


Hoogste potentieel tarief

BMO Harris
Pros
Geweldig APY-tarief in 42 staten
Fysieke banklocaties in 8 staten
Cons
Minimale storting van $ 5.000
Lage tevredenheid bij online bankieren

Waarom we ervoor kozen

Geweldig APY-tarief in 42 staten

money market rate is an eye-popping 2.35%. Vanaf september 2019 is de geldmarktrente van BMO Harris Bank een opvallende 2,35%. Dat is zelfs hoger dan het indrukwekkende introductietarief van TIAA, maar hier is het voor onbepaalde tijd (totdat het tarief schommelt, althans, hoewel de tarieven zelden meer dan een paar tienden van een procent tegelijkertijd dalen, en meestal niet vaker dan een paar keer per jaar ). Maar er is een voorbehoud: het tarief van 2,35% is niet beschikbaar in Arizona, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Minnesota, Missouri of Wisconsin. In feite zouden de tarieven in die staten dramatisch lager kunnen zijn. Een ingezetene in Chicago (waar de bank hoofdkantoor heeft, ironisch genoeg) komt bijvoorbeeld alleen in aanmerking voor een tarief van 0,25% tot 1,25%, afhankelijk van de grootte van hun saldo.

Fysieke banklocaties in 8 staten

Bij grmajo.net draait alles om online banken dankzij onderzoeken (zoals die van Bankrate ) die aantonen dat zeven van de tien Amerikanen meer geld zouden besparen door over te schakelen naar een online bank. Maar als u tot de 34% behoort die toegang tot een fysiek filiaal verkiest, heeft BMO Harris Bank meer dan 600 filialen in het Midwesten, Arizona en Florida - in dezelfde acht staten waar het lagere geldmarkttarieven biedt.

Punten om te overwegen

Minimale storting van $ 5.000

Net als TIAA Bank vereist BMO Harris een forse minimumstorting van $ 5.000 om een ​​nieuwe geldmarktrekening te openen. Maar omdat het daarna geen minimumsaldo afdwingt, hoeft u na het openen niet noodzakelijk $ 5.000 in het account te houden.

Lage tevredenheid bij online bankieren

De geldmarkttarieven van BMO Harris Bank zijn spectaculair, maar de interface voor online bankieren biedt veel ruimte voor verbetering. In het jaarlijkse onderzoek van JD Power bij klanten van online bankieren deed BMO Harris het niet goed: slechts twee van de vijf Power Circles voor eenvoudige navigatie, weergave, overzichtelijkheid van informatie en diensten. Dat zet BMO Harris op de 20e plaats van de 22 banken. Voor alle duidelijkheid, dat betekent niet dat je een slechte ervaring zult hebben met BMO Harris als geheel, maar je wilt misschien een ander bedrijf overwegen als eenvoudig mobiel bankieren be>

Andere geldmarktaccounts om te overwegen

Geweldige laag-balans APY-synchronisatie

is a relative newcomer to the online bank scene, founded just 15 years ago. Synchrony Financial is een relatieve nieuwkomer in de online bankwereld, slechts 15 jaar geleden opgericht. Over het algemeen zijn de geldmarktrente niet zo hoog als die van de andere banken in deze review, behalve als het gaat om saldi onder $ 5.000. Aangezien Synchrony geen minimale saldovereiste heeft voor geldmarktrekeningen, kunt u er een openen met bijvoorbeeld $ 10 en meteen beginnen met het opbouwen van een indrukwekkende 1,20% APY (vanaf september 2019). Dat is beter dan Ally of Capital One, de andere no-minimum aanbetaling op onze lijst. Synchrony biedt houders van een geldmarktrekening ook de mogelijkheid om cheques te schrijven (Capital One niet). Als u echter van plan bent om de komende jaren meer dan $ 5.000 op uw geldmarktrekening op te slaan, kunnen de tarieven van Synchrony niet concurreren met die van onze topkeuzes.

Beste geldterugbetalingen - State Farm

operates an online bank in addition to its insurance offerings. Ja, geloof het of niet, State Farm beheert naast zijn verzekeringsaanbod een online bank. U kunt een cheque-, spaar-, geldmarkt- of depositocertificaat openen bij State Farm, en omdat het een online bank is, zijn de tarieven zeer concurrerend. De geldmarktrente van State Farm Bank is goed (2,00% inleidend vanaf september 2019), en we vinden het leuk dat het cheque- en debetkaartrechten biedt, maar het echte opvallende voordeel is het ATM-terugbetalingsbeleid. De meeste banken zullen niet-netwerk ATM-kosten tot een bepaalde limiet elke maand terugbetalen (vaak $ 10), maar State Farm Bank zal zoveel niet-netwerk ATM-kosten terugbetalen als u nodig hebt - zo>

Dat gezegd hebbende, we kunnen State Farm niet aanbevelen bij onze topkeuzes; zijn laag-saldo APY-tarieven schieten tekort van de concurrentie, en we houden er niet van dat het bedrijf maandelijkse onderhoudskosten in rekening brengt als u nalaat een minimaal gemiddeld dagelijks saldo van $ 500 te handhaven. U kunt afzien van deze vergoeding als u eenmaal per afschriftcyclus een directe storting op uw account doet, maar het is een onnodig gedoe dat geen van onze andere picks vereist.

Veelgestelde vragen over geldmarktaccounts

Wat is een geldmarktrekening?

Een geldmarktrekening is een stortingsrekening die werkt als een hybride tussen een betaalrekening en een spaarrekening. Gewoonlijk verdient een geldmarktrekening meer rente dan een betaalrekening in ruil voor het beperken van uw maandelijkse opnames en transacties (federale wetgeving staat slechts zes per maand toe). Maar in tegenstelling tot een spaarrekening, bieden sommige geldmarktrekeningen cheques en bankpasrechten.

Wat is een geldmarktrente?

Een geldmarktrente, ook wel de APY (jaarlijkse procentuele opbrengst) genoemd, is de koers waarmee uw account in de loop van een jaar rente verdient. Als u bijvoorbeeld $ 1.000 opslaat op een geldmarktrekening met een APY-tarief van 1,00%, heeft u na één jaar $ 1.010 op uw rekening.

Wat is het verschil tussen een APY-rente en een APR of rentevoet?

Het kan zijn dat beide koersen op de website van een bank staan ​​genoteerd en dat de rentevoet - ook wel de jaarlijkse rentevoet (APR) genoemd - altijd een beetje lager zal zijn dan de APY. Dat komt omdat de APY berekent hoeveel rente u over een periode van een jaar verdient (wat cumulatief is), terwijl de APR is hoeveel rente er opbouwt tijdens elke afzonderlijke opbouwperiode (meestal een maand). Met andere woorden, de APY berekent de rente op uw rente, terwijl de APR dat niet doet.

Misschien vind je dit ook leuk