Opmerking van de uitgever
  • 21 januari 2019 - Sinds we deze recensie oorspronkelijk hebben gepubliceerd, is Nuzzle failliet gegaan. Het was niet een van onze aanbevolen keuzes, maar we hebben het tijdens de oorspronkelijke beoordeling meerdere keren genoemd.
  • 22 maart 2019 - Een van onze topkeuzes, Trax, stopte het Trax Play-model dat we hebben getest en introduceert zijn nieuwe Trax G + -apparaten met bijgewerkte technologie en toegang tot 2G-, 3G- en 4G LTE-M-netwerken. Hierdoor kan de technologie sneller, veiliger en vanaf meer locaties in de wereld werken, terwijl u tegelijkertijd minder batterij gebruikt. Hoewel veel van onze Trax-beoordelingen onze praktische tests van de Trax Play weerspiegelen, hebben we deze bijgewerkt met de huidige prijzen, waterdichte beoordelingen en dekkingsdetails voor de nieuwe G + -apparaten. We hopen deze nieuwe apparaten te testen en onze beoordeling te vernieuwen wanneer ze beschikbaar komen.

De beste GPS-trackers voor huisdieren

De beste GPS-tracker voor huisdieren geeft je een beter beeld van ruziënde harige ontsnappingsartiesten voordat ze te ver van huis zijn geraakt. We hebben 32 huisdiervolgers onderzocht, 13 getest op functie en gemak en hebben er twee gevonden die u zullen helpen uw huisdier veilig te houden.

De 2 beste GPS-trackers voor huisdieren

De beste GPS-trackers voor huisdieren: samengevat

Fluiten 3
Trax
Het beste
Voor smartphonegebruikers
Voor gebruikers zonder smartphones
Prijs
$ 99,95
$ 119- $ 149
Abonnementsgeld
$ 9,95 per maand
$ 95,40 voor een jaar
$ 166,80 voor twee jaar
$ 54 voor 6 maanden
$ 72 voor 12 maanden
$ 96 voor 24 maanden
Applicatie voor de mobiele telefoon
Web tracking
Waterdichte beoordeling
IPX7
IP68

Whistle 3 Pet Tracker Activity Monitor

Best voor
Smartphone-gebruikers

Fluiten 3
De perfecte balans tussen >
Pros
Batterijduur
Nauwkeurige meldingen en tracking
Aanpasbare veilige zones
Bonusinzichten
Gemakkelijke bevestiging
Cons
Abonnementsgeld
Een maat

Waarom we ervoor kozen

Batterijduur

apart from competitors. Batterijlevensduur onderscheidt de Whistle 3 van concurrenten. Toen we de apparaten gedurende vijf uur uit hun veilige zones haalden om live tracking te testen, keerde de Whistle 3 terug naar huis met een comfortabele lading van 93%. Als uw huisdier wegloopt, zorgt dit ervoor dat u meer dan een paar uur hebt om het te vinden. En toen we onze meer gecontroleerde, stationaire levensduur van de batterij testten, kwam Whistle 3 weer bovenaan, met een opmerkelijke 86% batterij na 24 uur.

Nauwkeurige meldingen en tracking

De Whistle 3 maakt ook geen afweging voor de levensduur van de batterij. Toen we veilige zones verlieten of opnieuw binnengingen, verstuurde het altijd meldingen binnen twee minuten, en meestal eerder. Meldingen van anderen (zoals Pod 3) bleven aanzienlijk achter, en kwamen soms helemaal niet opdagen. Bovendien zijn de meldingen van Whistle 3 niet alleen snel; ze zijn ook specifiek en informatief.

Alert-comparison-for-Pet-GPS-Tracker

"Heads up, Tony is 100 meter van huis" met een geschat adres was nuttiger dan de generieke berichten die we van bijna elke andere tracker kregen.

Het volgen van het apparaat wanneer uw huisdier op de vlucht is, is net zo praktisch: Raak de knop "Volgen" aan en het laadt de huidige locatie van de tracker snel en wordt continu bijgewerkt totdat u zegt dat het moet stoppen.

Whistle-collage-for-Pet-GPS-Tracker

Aanpasbare veilige zones

We hielden ervan hoe de veilige zones van de Whistle 3 volledig onder jouw controle zijn. Typ gewoon een adres in en pas de vier hoekpunten aan in de indeling die het beste werkt; vreemd gevormde werven of specifieke verboden gebieden worden gemakkelijk ondergebracht. Je kunt ook zoveel zones toevoegen als je wilt, perfect voor huisdieren die ergens anders verblijven, terwijl hun eigenaren buiten de stad zijn.

Bonusinzichten

Naast het moeiteloos volgen van activiteiten, bevat Whistle een paar extra's, die inzicht bieden in de activiteit van uw huisdier en waarmee u dagelijkse doelen kunt instellen op basis van metingen voor een gezond huisdier van hetzelfde ras - handig als u het gewicht van uw huisdier in de gaten houdt. We waardeerden deze extra's bovenop de al fantastische prestaties van de Whistle 3.

Gemakkelijke bevestiging

De Whistle 3 bevestigt het apparaat rechtstreeks op de halsband van uw huisdier door een meegeleverd bevestigingsstuk. Het apparaat kan eenvoudig worden verwijderd uit de meegeleverde bijlage wanneer het moet worden opgeladen.

Punten om te overwegen

Abonnementsgeld

Afgezien van de Nuzzle heeft elke geteste huisdiertracker een abonnement nodig. De app is gratis, maar u moet $ 100 betalen voor het apparaat zelf en vervolgens een serviceplan kiezen. Whistle biedt u drie opties: $ 10 per maand voor een maandelijks abonnement, $ 95 vooraf voor een abonnement van één jaar en $ 167 vooraf voor een abonnement van twee jaar. Dat is iets hoger dan gemiddeld, met verschillende apparaten zo laag als $ 80 voor het apparaat en een jaar dienst.

Een maat

De Whistle 3 wordt slechts in één maat geleverd en is ontworpen voor huisdieren die meer dan 8 pond wegen, dus het is misschien niet de beste optie als je een bijzonder klein huisdier hebt.

Trax G +

Best voor
Gebruikers zonder smartphones

Trax
Pros
web applicatie
Aanpasbare veilige zones
Slaapstand
Vergelijkbare prijzen
Cons
T-Mobile dekking

Waarom we ervoor kozen

web applicatie

Veel trackers, waaronder de Whistle 3, hebben een smartphone nodig om te werken. Misschien zal dat ons niet verbazen, aangezien uit een recent onderzoek van Pew Research Center bleek dat 77% van de Amerikanen smartphones bezitten. is one of the only pet trackers we saw that can be accessed through a web application in addition to a smartphone app. Maar als je tot de resterende 23% behoort, is Trax een van de enige huisdiervolgers die we hebben gezien die toegankelijk zijn via een webapplicatie naast een smartphone-app.

Aanpasbare veilige zones

Trax biedt niet veel extra's zoals activiteiten volgen, maar de functies die het biedt (geofencing en outdoor tracking) zijn zorgvuldig aan te passen. De geofences van Trax zijn zelfs nog meer aanpasbaar dan de "plaatsen" van Whistle 3 - je kunt ze elke gewenste polygoon maken of ze uit de vrije hand tekenen en instellen dat ze alleen op bepaalde dagen actief zijn. Stel dat uw werkplek huisdieren op kantoor op vrijdag toestaat of dat u uw huisdier elke dag voor het werk naar de kinderopvang brengt - u kunt voor elk scenario vooraf ingestelde veilige zones activeren.

Trax-Play-collage-for-Pet-GPS-Tracker

De Trax-app is eenvoudig: de startpagina is een kaart die laat zien waar u en de tracker zich bevinden, een geofencing-tabblad maakt aanpassing van veilige zones mogelijk en een andere tik laat u naar uw hond zoeken met behulp van Augmented Reality.

Slaapstand

Trax heeft ook een "slaapmodus" om de levensduur van de batterij te verlengen: de apparaten gaan na vijf minuten inactiviteit in slaap en worden opnieuw geactiveerd zodra ze beweging detecteren. Dit betekende dat, zelfs toen we om locatie-updates van 15 seconden vroegen, de batterij een dag duurde (hoewel de Whistle 3 nog steeds niet in de buurt kwam). Als u dergelijke frequente locatie-updates niet nodig hebt, kunt u ook kiezen uit een bereik tussen 10 en 60 seconden.

Vergelijkbare prijzen

Als je met Trax kiest, heb je een vergelijkbaar prijsplan als Whistle 3. Het apparaat kost meer, beginnend bij $ 119, maar een abonnement kost $ 54 voor zes maanden service, $ 72 voor een jaar of $ 96 voor twee jaar. Dat is $ 23 minder dan de Whistle 3 voor een verbintenis van één jaar.

Punten om te overwegen

T-Mobile dekking

Een be>plannen voor mobiele telefoons bekeken ).

Dat gezegd hebbende, hebt u nog steeds toegang tot AT T-dekking als u een upgrade uitvoert naar de 3G- of 4G Noord-Amerikaanse modellen - maar dit komt met een steile prijsstijging. Deze modellen kosten respectievelijk $ 149 of $ 139.

Hoe u de juiste huisdiertracker voor u kunt vinden

Zorg dat u bekend bent met de lokale signaalsterkte voordat u een huisdiervolger koopt

Hoge gebouwen kunnen het GPS-signaal verstoren (hoewel we in het centrum van Seattle geen problemen hadden met testen); zwakke celservice kan ook de betrouwbaarheid beïnvloeden. We raden u aan elke tracker die u bestelt in uw eigen omgeving te testen voordat u erop vertrouwt om uw huisdier veilig te houden en ervoor te zorgen dat uw tracker een mobiele drager gebruikt met een goede dekking in uw omgeving. Onze topkeuzes gebruiken AT> (Whistle 3) en T-Mobile (Trax).

Overweeg alternatieven voor slechte ontvangstruimtes

Als u in een GPS of cellulaire dode zone woont, is GPS mogelijk niet de technologie waarnaar u op zoek bent. Andere opties, zoals radiofrequentie of Bluetooth-trackers, kunnen de noodzaak voor uw telefoon om verbinding te maken met een zendmast of satelliet omzeilen.

Trackers die radiofrequentie (RF) gebruiken, worden vaak geadverteerd als lichter dan GPS-trackers - maar ze hebben ook een korter bereik. Scott Amyx, Managing Partner van Amyx Ventures en wearable tech pionier, vertelde ons dat RF-trackers een signaal kunnen ontvangen binnen een straal van 25-50 mijl, afhankelijk van de verkoper.

was one model we ran into quite a bit. Als je geïnteresseerd bent om deze route te volgen, was de MARCOPOLO een model dat we nogal wat tegenkwamen . , advertises 300 feet as its limit). Bluetooth-trackers zijn een andere optie, maar hebben het kortste bereik (één, Pawscout , adverteert 300 voet als limiet). Afhankelijk van uw locatie kan een van deze opties praktischer zijn dan GPS, maar voor iedereen is het moeilijk om het theoretisch onbeperkte bereik van een GPS-tracker te verslaan.

Decodeer waterdichtingsclassificaties

Als uw hond een frequente zwemmer is, kan een waterdichte beoordeling (letterlijk) een huisdierentracker maken of breken. De rating van Trax is IP68 (beschermd tegen onderdompeling onder water vanaf 1 meter diepte); Whistle 3's is IPX7 (beschermd tegen onderdompeling in water tot 1 meter diep).

Stel uw huisdiertracker in

Het instellen van uw GPS-tracker voor huisdieren omvat doorgaans vijf stappen:

  • Download de bijbehorende app van uw apparaat
  • Stel uw profiel en mobiel serviceplan in (indien nodig)
  • Activeer het apparaat, meestal door een serienummer in te voeren of via een Bluetooth-verbinding
  • Breng een GPS-verbinding tot stand, meestal door 15 minuten buiten in een open ruimte te staan
  • Pas uw instellingen aan, zoals veilige zones en vernieuwingsfrequenties

Veelgestelde vragen over GPS-trackers voor huisdieren

Zijn er huisdierentrackers voor katten en kleine honden?

Niet precies. Alle apparaten die we in ons onderzoek zagen, worden op de markt gebracht als 'huisdiervolgers', maar de term is een beetje misleidend. Als je een kleine hond of een kat hebt, zijn zelfs de kleinste apparaten omvangrijker dan kleine dieren waarschijnlijk verdragen. Dat komt omdat de functionaliteit van een tracker kan verslechteren als deze te klein wordt, meestal met betrekking tot de levensduur van de batterij. Als je een kleiner huisdier hebt, waren Paby of Trackimo de kleinste apparaten in onze tests, maar ze hadden ook een van de slechtste batterijduur.

Hoe >

We raden aan om je huisdier-tracker elke nacht op te laden, net als een smartphone. Sommige apparaten, zoals de Whistle 3 en Pod 3, gebruiken WiFi-netwerkverbindingen of Bluetooth-verbindingen indien beschikbaar om batterij-zuigende mobiele communicatie te beperken. De Pod 3 en The Nuzzle bieden een extra batterij om uit te schakelen wanneer een sterft. (Doordacht, maar niet altijd praktisch.)

Ondanks deze inspanningen (en ondanks dat sommige trackers dagen>

Wat is het verschil tussen een GPS-tracker voor huisdieren en een microchip?

Een GPS-tracker voor huisdieren is een proactief apparaat - als uw huisdier verloren is, kunt u het volgen of onderscheppen zo>

Moet ik mijn huisdier microchipen?

Ja. Een GPS-tracker kan u waarschuwen voordat uw huisdier te ver weg is om te vinden, maar een microchip heeft een essentieel doel als iemand anders uw huisdier eerst vindt, of als uw GPS-tracker sterft voordat u hem kunt lokaliseren.

Met een microchip kan een asiel of dierenarts de chip in geval van nood scannen en identificatie- en contactgegevens vinden. "Wanneer u een huisdier microchipt, kunt u andere vitale informatie over zijn huisdier vastleggen, zoals medische aandoeningen of gesteriliseerd of gecastreerd," vertelde Dr. Robert Trimble, hoofd van de veterinaire dienst van Fuzzy Pet Health. “U registreert de contactgegevens van de eigenaren, evenals die van de dierenarts. Die informatie is altijd beschikbaar en er is geen batterij nodig! ”

Onze andere huisdiergerelateerde beoordelingen

Er is veel meer om uw huisdier gelukkig en gezond te houden dan om zijn verblijfplaats te volgen. Bekijk enkele van onze andere beoordelingen voor eigenaren van huisdieren:

Misschien vind je dit ook leuk