Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is de Finance Insurance Writer voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

Ally Bank Review

Ally Bank was een van de eerste online banken die het veld betraden, en het blijft onze keuze voor de " Beste online bank " die er is voor zijn klantenservice, hoogrenderende deposito-accounts en mobiel bankieren. Oorspronkelijk een autoverzekeringskredietaanbieder genaamd GMAC, ging het van start in 2009 en, 10 jaar later, heeft het $ 1,9 miljard aan retaildeposito's van zijn 1,9 miljoen klanten bereikt. De holding van Ally, Ally Financial, biedt ook woningkredieten, autoleningen, beheerde portefeuilles, forex trading en zelfgestuurde, low-cost beleggingen , maar voor de doeleinden van dit onderzoek richten we ons op de bank- en depositokant.

De FDIC-verzekerde bank staat vooral bekend om zijn hoogrenderende spaarrekening, maar biedt ook rentedragende cheques, geldmarktrekeningen, cd's en IRA's. Als je een probleem of vraag hebt, kun je eenvoudig contact opnemen met Ally. Het biedt een hele reeks opties (telefoon, e-mail, livechat) en het heeft een uitstekende staat om op te starten - JD Power gaf het een 5/5 voor algehele klanttevredenheid in 2019. De klantenservice en ATM-terugbetalingen (tot $ 10 per verklaring cyclus) goedmaken van het gebrek aan fysieke winkels.

Er zijn echter enkele dingen waarmee u rekening moet houden bij Ally. Als u de voorkeur geeft aan persoonlijke interactie met bankvertegenwoordigers of loon in contanten ontvangt, is een hybride bank zoals Capital One of Discover wellicht een betere keuze voor uw behoeften. Ally brengt ook <1% buitenlandse transactiekosten in rekening - en is daar niet zo transparant over - dus frequente reizigers willen misschien naar een bank die hen niet bestraft voor aankopen buiten de VS

De claim

Ally belooft "geweldige tarieven, 24/7 klantenservice, beveiliging die u kunt vertrouwen en een slimme, eenvoudige online bankervaring op al uw apparaten."

Is het waar?

Ja, op enkele uitzonderingen na. Ally biedt consequent een aantal van de hoogste tarieven, zo niet de hoogste, op zijn spaarrekeningen en cd's - allemaal zonder maandelijkse onderhoudskosten in rekening te brengen of een minimaal rekeningsaldo te vereisen. Omdat Ally alleen online is, heeft het niet de overhead die banken met fysieke locaties hebben, wat betekent dat de besparingen worden doorgegeven aan u, de klant.

De klantenservice van Ally is ook exemplarisch. In de JD Power 2019 Direct Banking Satisfaction Study scoorde het een 5/5 in algemene klanttevredenheid, terwijl Consumer Reports het 93/100 beoordeelden op basis van een jaarlijkse enquête onder 10.000 bankklanten. Hoewel je niet naar een banklocatie van Ally kunt gaan en hulp kunt krijgen van een medewerker van de klantenservice (er zijn geen locaties), maakt Ally het goed met 24/7 klantenservice via telefoon, e-mail en livechat. Onze ervaring is dat de bank responsief is geweest en zelfs een lijst geeft van geschatte wachttijden voordat u contact opneemt.

Als een FDIC-verzekerde bank is Ally ook veilig. Klanten zijn verzekerd tot maximaal $ 250.000 aan deposito's in het onwaarschijnlijke geval dat de bank failliet zou gaan. We zouden geen bank aanbevelen die niet FDIC-verzekerd voor u was, dus daarom was het een vereiste voor onze verzameling van de beste online banken .

De ervaring met online bankieren komt ook de belofte waar. De website en app van Ally zijn beide goed ontworpen. Vooral dat laatste wordt hoog gewaardeerd in de App Store en Google Play Stores. U kunt naadloos cheques storten, overschrijvingen doen en contact opnemen met de klantenservice. De website is ook een geweldige bron voor vragen over financiële educatie. De Ally-blog wordt ook voortdurend bijgewerkt met advies, casestudy's en nieuws over persoonlijke financiën.

Er zijn echter een paar nadelen aan het klant zijn bij Ally. Ally brengt internationale kosten (tot 1%) in rekening voor transacties buiten de VS, dus frequente internationale reizigers kunnen dat lastig vinden. Degenen die werken in banen waar de lonen contant worden uitbetaald, kunnen ook gebonden zijn, omdat contante stortingen niet door de bank worden geaccepteerd. U zou het contante geld bij een andere bank moeten storten en naar Ally overmaken.

Ally Bank-functies

In bedrijf sinds: 2009

JD Power 2019 Direct Banking Tevredenheid Studiescore: 5/5

Beoordeling consumentenrapporten: 93/100

FDIC verzekerd: Ja

Gediende staten: 50

Aantal locaties: 0 (alleen online)

Voordelen: Superieure klantenservice, concurrerende APY's op depositorekeningen

Nadelen: Geen fysieke filialen, contante stortingen worden niet geaccepteerd

Controle Besparingen
Online spaarrekening
Rente-betaalrekening
Geldmarktrekening
CDs
Hoogwaardige CD's
Verhoog uw CD's
CD's zonder straf
IRAS
IRA high-yield CD's
IRA verhogen uw tarief-CD's
IRA online spaarrekening

Superieure klantenservice

Ally staat bekend om zijn eersteklas klantenservice. In JD Power's 2019-enquête onder online bankklanten ontving Ally een perfecte 5/5 score voor algemene tevredenheid. Het behaalde ook een 93/100 score uit het jaarlijkse onderzoek van Consumer Reports bij 10.000 bankklanten. Vanwege deze prestaties hebben we Ally "Beste online bank" toegekend in onze verzameling online banken en "Beste klantenservice" in onze beoordeling van de beste geldmarktrekeningen . Als u een vraag of probleem heeft met uw account, kunt u profiteren van de 24/7 klantenservice van Ally. De website geeft een nuttige lijst van geschatte wachttijden voor zowel de klantenservice als de livechatdienst.

Concurrerende APY's op depositorekeningen

Als een online bank zonder fysieke locaties en weinig overheadkosten, kan Ally de besparingen doorberekenen aan haar klanten. De bank is misschien het best bekend om zijn spaarrekening , die vanaf oktober 2019 een APY van 1,90% heeft. Vergeleken met de oprichting van banken zoals Wells Fargo en Chase, wier spaarrekening APY's zelden hoger is dan 0,01%, is dat een geweldig rendement. Natuurlijk fluctueren rentetarieven wekelijks of zelfs dagelijks als gevolg van veranderingen op het niveau van de Federal Reserve, maar als het gaat om spaarrekeningen, betaalrekeningen , cd's en geldmarktrekeningen , staat Ally consequent bovenaan verpakking.

Geen onderhoudskosten of minimale rekeningsaldi

Het gebrek aan fysieke locaties van Ally leent zich ook voor minder kosten. In tegenstelling tot andere toonaangevende banken brengt Ally geen maandelijkse onderhoudskosten in rekening voor het gebruik van de rekening of vereist een minimaal rekeningsaldo. Als het gaat om de kosten die het wel in rekening brengt - zoals buitensporige overschrijvingen en uitgaande binnenlandse overschrijvingen - biedt Ally meestal transparantie.

Geweldige mobiele ervaring

Mobiel bankieren is een noodzaak geworden voor banken om relevantie te behouden in het digitale tijdperk, maar ze hebben niet allemaal de beste gebruikerservaringen. Op dit vlak is Ally zeer gedecoreerd en verdiende een indrukwekkende 4.8 / 5 van 18.000+ beoordelingen in de Apple Store en een 4.3 / 5 van bijna 12.000 beoordelingen in de Google Play Store . Via de Ally-app, die vingerafdruk-login biedt, kunt u cheques storten, rekeningen betalen, overschrijvingen doen tussen Ally en andere banken, geldautomaten in de buurt vinden en contact opnemen met de klantenservice.

Vergoeding voor ATM-kosten

Via Ally hebt u toegang tot 43.000 Allpoint-geldautomaten in de Verenigde Staten. Het nadeel van het gebruik van een geldautomaat zijn de kosten - een Bankrate-studie heeft on>

Mogelijke nadelen

Geen fysieke takken

Ally Bank is alleen online, wat betekent dat er geen fysieke filialen zijn waarin u kunt praten met vertegenwoordigers van de klantenservice, stortingscheques of geld kunt opnemen. Het nadeel is dat je niet door Ally heen en weer kunt slingeren om deze boodschappen te doen zoals je kunt met alomtegenwoordige ketens zoals Bank of America en Chase. Als u echter niet geneigd bent om deze acties toch face-to-face te regelen, kunt u Ally's live klantenservice-chat bijvoorbeeld als een voordeel en geen nadeel beschouwen.

Contante stortingen niet geaccepteerd

Als u regelmatig loon in contanten verdient, kan het gebruik van Ally als uw primaire bank uitdagingen opleveren. Ally accepteert geen contante stortingen, dus uw beste manier van handelen is om contant geld te storten bij een andere bank en vervolgens over te dragen naar Ally. Op dit moment accepteert het alleen stortingen via cheques die online of via de mobiele app zijn geïnd, cheques per post, online overschrijvingen en directe storting en overschrijvingen.

Geen bonussen voor het openen van een account

Sommige banken, zoals Chase en Citi, bieden inleidende bonussen voor mensen die spaargeld openen en rekeningen bij hen controleren. Deze contante bonussen zijn vaak afhankelijk van de eerste storting die u doet, maandelijkse directe stortingsbedragen of minimale saldi. Ally biedt geen voordelen voor het openen van een account, behalve ingebouwde voordelen zoals geen maandelijkse kosten en hoge APY's.

Internationale tarieven

Bondgenoot is trots op transparantie als het gaat om vergoedingen, maar een verborgen vergoeding is de buitenlandse transactiekosten of internationale kosten. Op de betaalrekeningpagina van de website vermeldt Ally de kosten die al dan niet in rekening zijn gebracht, maar laat de buitenlandse transactiekosten weg. Toen we via chat met een medewerker van de klantenservice van Ally spraken, vroegen we naar deze vergoeding en kregen we te horen dat transacties buiten de VS met een creditcard minder dan 1% kosten. Hoewel dit aan de onderkant is - het hogere uiteinde van het bereik is 3% - we zouden willen dat dit werd vermeld op de Veelgestelde vragen van Ally of op de accountpagina.

Beperkingen op overschrijvingen van spaarrekeningen

Als u teveel overschrijvingen doet vanaf uw spaarrekening, brengt Ally u $ 10 in rekening. De federale overheid beperkt alle gebruikers van spaarrekeningen tot zes transacties (elektronisch of per telefoon) per afschriftcyclus en Ally handhaaft deze regel strikt. Overmatige transacties op regelmatige basis zullen ertoe leiden dat Ally de account sluit of converteert naar controle. Hoewel deze wet van toepassing is op alle banken en alle klanten, denken we dat het de moeite waard is om in gedachten te houden, zodat uw spaarrekening bijvoorbeeld niet dezelfde hoeveelheid gebruik krijgt als uw cheque.

De competitie

Ally Bank
Capital One
Ontdekken
Marcus van Goldman Sachs
Minimale controle-eis
N / A
N / A
N / A
Nvt - Geen controle aangeboden
Minimale besparingsbehoefte
N / A
N / A
N / A
N / A
Max spaarrekening APY
1,90%
1,90%
1,90%
2,00%
1 jaar CD APY
2,25%
2,30%
2,30%
2,25%
Maandelijkse onderhoudskosten
N / A
N / A
N / A
N / A
24/7 klantenservice
X
X
Staten dienden
50
50
50
50

* Alle informatie nauwkeurig vanaf 2 oktober 2019.

Bondgenootschap versus Capital One

Op het eerste gezicht zien Ally Bank en Capital One, onze keuze voor ' Beste hybride online bank ' er hetzelfde uit. Ze hebben allebei sterke mobiele mogelijkheden en bieden hoge APY-stortingsrekeningen zonder minimale rekeningsaldi of maandelijkse onderhoudskosten. Er zijn echter een paar opmerkelijke verschillen. Ally is een alleen-online bank zonder fysieke klanten, terwijl Capital One filiaallocaties en merkcafés biedt die Peet's Coffee serveren. Dit wetende, zou je denken dat Capital One het allerbeste biedt van een online bank en vestigingsbank, maar een groot nadeel is de klantenservice, die zeven dagen per week wordt aangeboden, maar niet 24/7. In de JD Power 2019 Direct Banking Satisfaction Study scoorde Capital One 2/5 in algemene klanttevredenheid, terwijl Ally een 5/5 verdiende. Als u de voorkeur geeft aan persoonlijke interactie met bankvertegenwoordigers, raden we Capital One aan, maar als klantenservice uw prioriteit is - ongeacht het medium - is Bondgenoot uw beste keuze.

Ally Bank versus Discover

Ally en Discover hebben vergelijkbare aanbiedingen voor stortingsrekeningen en gaan van teen tot teen als het gaat om hoogrenderende spaarrekeningen en cd's. De klantenservice van Discover, hoewel hoog gewaardeerd door JD Power, is echter beperkter dan Ally. Discover lijkt geen vragen van klanten per e-mail te beantwoorden en de live chat-service is beperkt tot huidige leden. Aan de andere kant is Discover geweldig voor internationale reizen. Hoewel veel banken 1-3% buitenlandse transactiekosten in rekening brengen voor aankopen buiten de VS (Ally brengt een vergoeding in rekening die volgens een medewerker van de klantenservice "minder dan 1% is"), Discover zal u niet benadelen. Als je in het buitenland studeert of een frequente internationale reiziger bent, raden we aan om met Discover te gaan.

Ally Bank vs. Marcus van Goldman Sachs

Vanaf oktober 2019 biedt Marcus van Goldman Sachs het hoogste rendement van elke spaarrekening. U kunt 2,00% APY verdienen terwijl u geen maandelijkse onderhoudskosten betaalt - een deal die beter is dan Ally, Discover, Capital One en andere banken. Maar als je erover denkt om nu naar Marcus over te stappen, moet je twee keer nadenken. De bank die alleen online is, in 2016 gelanceerd door de gigant voor vermogensbeheer, is nog steeds in de ban. Hoewel het rendement voor zijn spaarrekening en cd's geweldig is, biedt het geen betaal- en geldmarktaccounts. Het heeft ook geen mobiele cheque-aanbetalingsservice (u moet de cheque mailen of een overschrijving doen van een andere bank) of 24/7 klantenservice. Het bedrijf heeft naar verluidt ook 1,3 miljard dollar aan leningen verloren door zogezegd op de verkeerde paarden te wedden. We bevelen Ally in de tussentijd aan, omdat is aangetoond dat het een leider is op het gebied van klantenservice, mobile first-mogelijkheden en productaanbod.

Veelgestelde vragen over Ally Bank

Hoeveel locaties heeft Ally Bank?

Ally Bank is alleen online en heeft dus geen fysieke locaties. Alle transacties moeten plaatsvinden via de Ally-website, Ally-app, bankoverschrijving of per e-mail.

Hoe veilig zijn online banken?

Heel veilig. Als een online bank federaal verzekerd is door de FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation), die tot $ 250.000 aan deposito's beschermt als een instelling faalt, heeft deze dezelfde bescherming als gevestigde banken zoals Bank of America, Chase, Citi en Wells Fargo. FDIC-verzekering betekent dat de federale overheid vertrouwen heeft in de financiële kracht van de bank. Bij onze evaluatie van de beste online banken werden al onze keuzes, inclusief Ally, ondersteund door de FDIC.

Heeft Ally toegang tot geldautomaten?

Ja. Ally heeft toegang tot meer dan 43.000 geldautomaten via het Allpoint ATM-netwerk. Het biedt tot $ 10 terugbetaling aan het einde van elke afschriftcyclus voor kosten die in rekening worden gebracht bij andere geldautomaten in de VS, wat gelijk is aan ongeveer drie of vier ATM-transacties per maand. De vergoedingen zijn niet van toepassing op ATM-transacties in landen buiten de VS.

Accepteert Ally contante stortingen?

Nee. Ally accepteert alleen stortingen in de vorm van cheques die online of via de mobiele app worden geïncasseerd, cheques per post, online overschrijvingen en directe storting en overschrijvingen.

Welke kosten brengt Ally Bank in rekening?

Ally brengt geen kosten in rekening voor maandelijks onderhoud, standaard of verwachte ACH-overschrijvingen, kopieën van online overzichten, inkomende overschrijvingen, porto-enveloppen en officiële cheques. Het brengt echter wel kosten in rekening voor geretourneerde stortingsitems, betaald of geretourneerde rekening, overdreven overschrijvingen en opnames , versnelde levering, uitgaande binnenlandse overschrijvingen , accountonderzoek en buitenlandse transacties (<1%).

Het komt neer op

Ally Bank is een geweldige keuze voor diegenen die een hoog rendement op hun stortingsrekeningen willen en het gebrek aan fysieke filialen niet erg vinden. Om dit goed te maken, biedt Ally 24/7 klantenservice via telefoon, e-mail en livechat - en ze hebben een uitstekende klanttevredenheid. Er zijn echter beperkingen aan bankieren met Ally, zoals buitenlandse transactiekosten en geen contante stortingen. Als u een frequente internationale reiziger bent of loon in contanten ontvangt, is een hybride bank zoals Discover of Capital One wellicht handiger voor uw levensstijl.

Misschien vind je dit ook leuk