De beste spaarrekeningen

Om de beste spaarrekening te vinden, hebben we ons gericht op online banken. Onze topkeuzes hebben allemaal hoge rentetarieven, zijn handig - je hoeft niet in een bepaald deel van het land te wonen om toegang te krijgen - en hebben geweldige functies voor klantenondersteuning voor als je een vraag hebt over je account of wilt meer informatie over bankieren. Of u nu op zoek bent naar een inleidende spaarrekening of probeert de rentetarieven te maximaliseren, online banken bieden geweldige spaarrekeningen die hun concurrentievoordeel overtreffen.

Beste algemeen

Bondgenoot
Geweldige klantenservice, concurrerende 1,90% APY en beperkte kosten.
Pros
Hoge rente
Klantenservice
Solide mobiele app
Cons
vergoedingen
Overboekingsbeperkingen

Waarom we ervoor kozen

Hoge rente

online savings account has a 2.1% APY rate — which is 20 times the national average . De online spaarrekening van Ally Bank heeft een APY-rente van 2,1% - dat is 20 keer het nationale gemiddelde . Hoewel APY vaak kan fluctueren, heeft Ally Bank een sterke staat van dienst om concurrerend te blijven. Het heeft de afgelopen jaren consequent beter gepresteerd dan onze andere topkeuzes: vier jaar geleden was het APY-tarief van Ally Bank 1% , vergeleken met 0,95% van Discover Bank, 0,85% van American Express en het tarief van 0,61% van Bank of Internet USA.

Klantenservice opties

Ally Bank behaalde de eerste plaats in onze klantenservice-test en bood de meeste middelen en vriendelijkste vertegenwoordigers. Als u contact wilt opnemen, staan ​​hun lijnen 24/7 open (met een live-vertegenwoordiger) en hebben ze een telefoonlijnoptie om te selecteren of u slechthorend bent. Als je de telefoon wilt overslaan, kun je ook contact opnemen met Ally Bank via de livechat, e-mailondersteuning of via een van de sociale mediapagina's (zoals Facebook en Twitter).

Solide mobiele app

De mobiele app van Ally Bank heeft een 4,8-sterrenbeoordeling in de Apple Store en een 3,7-beoordeling op Google Play, waarbij klanten verwijzen naar het bruikbare en schone ontwerp. Als u veel onderweg bankiert, kunt u met Ally overboekingen beheren - of dit nu eenmalige of terugkerende transacties zijn - en stortingscheques. Als u via Ally Bank een betaalrekening heeft, kunt u ook rekeningen betalen via de app.

Opmerking: u moet nog steeds de website van Ally gebruiken om geldautomaten te vinden (alleen een vergoeding als u een betaalrekening heeft, omdat u geen bankpas direct op uw spaarrekening kunt hebben).

Punten om te overwegen

vergoedingen

Zoals al onze topkeuzes, brengt Ally Bank geen onderhoudskosten in rekening of vereist een minimum saldo en brengt het geen inactiviteit of slapende kosten in rekening. Dat gezegd hebbende, moet je binnen 30 dagen na het openen wat geld op je spaarrekening zetten, anders sluiten ze de rekening. Ally Bank rekent ook een vergoeding van $ 10 voor buitensporige transacties en waarschuwt dat als u uw spaarrekening consistent meer als een betaalrekening behandelt, deze uw spaarrekening zal sluiten of omzetten in een betaalrekening.

Overboekingsbeperkingen

U kunt geen internationale overboekingen uitvoeren met Ally Bank. Bondgenoot brengt $ 20 in rekening voor elke binnenlandse uitgaande overschrijving, maar inkomende overschrijvingen en cheques zijn gratis.

Tweede plaats

Ontdekken
Een indrukwekkende 1,90% APY en de mogelijkheid om internationale overschrijvingen te verzenden.
Pros
Internationale overschrijvingen
Betrouwbare mobiele app
Cons
Klantenservice opties

Waarom we ervoor kozen

Betrouwbare mobiele app

We vonden de mobiele app van Discover Bank leuk, waarmee je je rekeningsaldi kunt controleren of een storting kunt doen terwijl je onderweg bent. Je kunt ook de dichtstbijzijnde geldautomaat vinden en de app laat je van tevoren weten of deze in het netwerk is en gratis is of niet. Net als Ally krijgt u geen pinautomaat als u zich alleen aanmeldt voor de spaarrekening van Discover Bank, dus deze laatste functie is alleen een overweging als u ook een betaalrekening hebt via Discover.

Bovendien is het veilig om te zeggen dat de mobiele app van Discover door de meeste gebruikers goed wordt ontvangen met een beoordeling van 4,8 uit 5 in de Apple Store en een 4,6 uit 5 op Google Play . Gebruikers houden van de combinatie van hoge functionaliteit van de app met een schoon, gemakkelijk te gebruiken ontwerp dat verteerbare updates geeft voor uw account.

Internationale overschrijvingen

main leg up is the option to make an international wire transfer from your savings account — Ally only allows you to make domestic transfers. De be>Discover Bank is de optie om een ​​internationale bankoverschrijving te doen vanaf uw spaarrekening. Met Ally kunt u alleen binnenlandse overschrijvingen uitvoeren. Dit is vooral gunstig voor mensen die vaak met internationale banken werken.

Punten om te overwegen

Klantenservice opties

Discover Bank deed het goed in onze evaluatie van klantenondersteuning, hoewel het niet zo indruk op ons maakte als Ally. Net als Ally Bank heeft Discover Bank 24/7 klantenondersteuning, en u kunt via telefoon of sociale media contact met hen opnemen. Discover biedt echter geen livechat of e-mailoptie - voor een onmiddellijke reactie moet je aan de telefoon springen.

Hoe een spaarrekening te kiezen

Beslis hoeveel u wilt besparen

Als u uw inkomsten en potentiële rijkdom wilt maximaliseren, is het zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar een spaarrekening met de hoogst mogelijke rente. U moet er echter voor zorgen dat deze interesse niet wordt tenietgedaan door stiekeme kosten. U kunt zelf de samengestelde rente berekenen met de handige APY-calculator van Bankrate, waarmee u precies kunt zien hoeveel geld verschillende rentetarieven u gedurende een bepaalde periode kunnen opleveren.

Controleer op klantenservice-opties en reputatie

Als u van plan bent om met een online spaarrekening te gaan, wilt u er zeker van zijn dat de bank ook voldoende middelen biedt voor online klantenondersteuning, ongeacht het uur of de omstandigheid. Het zou niet moeilijk moeten zijn om contact op te nemen met een medewerker van de klantenservice, en als u een dringende vraag hebt en de telefoon niet kunt opnemen, moet u in staat zijn om digitaal contact met iemand op te nemen en een snelle reactie te ontvangen. We stellen voor om de track records van uw eigen kanshebbers te onderzoeken als het gaat om klantenondersteuning - we hebben het hier immers over uw spaargeld.

also scored highly in our evaluation — you can contact them 24/7 by phone and via social media. Als goede klantenservice voor u een must is, is Ally onze topkeuze, maar American Express scoort ook hoog in onze evaluatie - u kunt 24/7 telefonisch en via sociale media contact met hen opnemen.

Overweeg andere soorten spaarrekeningen

Nee, we hebben het niet over geld onder je matras stoppen. Standaard spaarrekeningen zijn de meest voorkomende manier om geld te besparen en uw vermogen te laten groeien, maar ze zijn niet de enige optie. Afhankelijk van uw doelen en omstandigheden kan het ook zinvol zijn om te kijken naar geldmarkten, depositocertificaten (CD's) en individuele pensioenrekeningen (IRA's). U kunt onze beoordeling van de beste IRA-accounts bekijken , of onze beoordeling van de beste banken lezen , waar ook een bespreking van CD-tarieven wordt besproken. Voor meer informatie over geldmarkten raden we u aan het overzicht van de US Securities and Exchange Commission over het onderwerp te lezen.

Veelgestelde vragen spaarrekening

Waarom online kiezen boven brick-and-mortar?

Hoewel je waarschijnlijk een hogere rente krijgt bij een online bank, betekent digitaal kiezen dat je sommige gemakken van een echte winkel moet opgeven - zoals binnenlopen en om hulp vragen of een fysieke storting doen. Het nadeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken of er een filiaal in de buurt is of de strikte openingstijden van de bank coördineert met je schema. Online banken staan ​​open voor klanten in het hele land. De beste online banken vertalen ook een deel van de overheadkosten die normaal worden besteed aan huur en elektriciteit in verhoogde voordelen voor u.

Kunnen banken inactiviteitskosten in rekening brengen?

Het korte antwoord: het hangt ervan af. Sommige banken hebben een strenger inactiviteitsbeleid dan onze finalisten: als uw account een jaar voorbij is gegaan zonder overschrijvingen, opnames of stortingen, brengen ze u $ 10 in rekening voor een slapende of inactieve account. Als je een laag saldo op een vergeten account hebt, kunnen ze met dit beleid het bedrag >

Wat is het verschil tussen APR en APY?

Jaarlijks rendement (APY) en Jaarlijks percentage (APR) zijn twee manieren om de rente te berekenen. APR meet doorgaans de rente die een bank u in rekening brengt voor het lenen van geld, en APY is de hoeveelheid rente die u uiteindelijk zult verdienen op uw deposito's of beleggingen. APY is nuttiger omdat het samengestelde rente omvat (in wezen de rente die uw rente verdient), waardoor u een realistischere verwachting krijgt van hoeveel geld u zult verdienen.

Zal de spaarrente veranderen?

Ja, soms meerdere keren per jaar. APY is gebaseerd op de federale rentevoet en de beslissingen van elke individuele bank. Hoewel al onze finalisten momenteel extreem concurrerende APY's aanbieden, is het altijd een goed idee om de tarieven te controleren voordat u een spaarrekening kiest die uitsluitend is gebaseerd op de jaarlijkse procentuele opbrengst.

Hoe vaak kan ik mijn spaargeld opnemen?

De FDIC vereist dat banken het aantal transacties per spaarrekening beperken tot zes per maand . Er zijn enkele uitzonderingen: transacties die persoonlijk worden uitgevoerd en opnames bij een geldautomaat tellen niet, en vooraf goedgekeurde transacties, automatische overschrijvingen en telefoon-, fax- of online bankoverschrijvingen staan ​​allemaal op de lijst met beperkte transacties van de FDIC. Dus, zo>

Wat is het verschil tussen een betaal- en spaarrekening?

Het controleren van accounts biedt gemakkelijker toegang tot uw geld, maar verdient minder rente. Ze kunnen worden gebruikt voor dagelijkse transacties omdat u geld kunt opnemen wanneer u maar wilt. Spaarrekeningen zijn beter voor het verdienen van rente en dus voor >

Kunnen uw fondsen in beslag worden genomen?

De enige schuldeiser die uw geld van een bank kan in beslag nemen zonder rechterlijk bevel is de IRS. Het kan fondsen in beslag nemen of "heffen" als u nalaat uw belastingen te betalen of bestaande schulden te betalen en u niet hebt gereageerd om actie te ondernemen naar aanleiding van zijn kennisgevingen. De schuldeiser, niet de bank, heeft de taak u op de hoogte te brengen van de heffing als het vonnis is goedgekeurd door een rechtbank.

De beste spaarrekeningen: samengevat

Ally Bank
Ontdek Bank
Beste algemeen
Tweede plaats
Minimale aanbetaling
$ 0
$ 0
APY
1,90%
1,90%
Kosten voor uitgaande overschrijvingen
$ 20
$ 30
Overschrijvingskosten
$ 25
$ 0
Internationale overschrijvingen

Misschien vind je dit ook leuk