Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

Momenteel aan het lezen

9 dingen die u zich niet realiseerde over een AAA-lidmaatschap

Volgende

Wildvuurseizoen: wat huiseigenaren moeten weten

Wat te doen als uw autoverzekering is geannuleerd

Wat te doen als uw auto defect raakt

grmajo.net

Samantha Kostaras

Verzekeringsschrijver

5 minuten. lezen

AAA staat bekend om zijn op lidmaatschap gebaseerde hulp bij pech onderweg. Voor een vast, jaarlijks bedrag en afhankelijk van het lidmaatschapsniveau, krijgt u toegang tot een vast aantal gratis AAA-servicegesprekken per jaar en met typische basislidmaatschappen variërend van ongeveer $ 50 tot $ 80 per jaar, kan deze service zichzelf snel terugbetalen als u bijstand. Maar wat als je deze functie niet gebruikt? Of hulp bij pech onderweg via uw autoverzekering of creditcard ?

Samen met de gemoedsrust die ontstaat door te weten dat je niet gestrand zult blijven, kan een AAA-lidmaatschap toch de moeite waard zijn om te overwegen voor zijn andere voordelen. Of u nu over beleggen in een AAA-lidmaatschap debatteert of het beste uit een bestaand lidmaatschap wilt halen, er zijn veel voordelen waarover u misschien nog nooit heeft gehoord. AAA wordt uitgevoerd als regionale clubs en de beschikbaarheid voor bepaalde voordelen is afhankelijk van uw locatie, maar hier zijn negen algemeen beschikbare voordelen waarvan u zich misschien niet had gerealiseerd dat ze een AAA-lidmaatschap hadden:

1. Retailkortingen

Met AAA heb je dekking terwijl je naar het winkelcentrum rijdt, maar je krijgt ook voordelen zodra je begint met winkelen. Populaire kledingwinkels, outletwinkels en zelfs elektronicawinkels hebben bepaalde kortingen beschikbaar. Als u stopt voor de lunch, kunt u kortingen vinden in restaurants met uw lidmaatschapskaart en als uw winkelcentrum een ​​bioscoop heeft, kunt u de dag misschien afsluiten met een aantal kortingsbonnen. Om te weten te komen welke kortingen beschikbaar zijn bij een lidmaatschap van uw plaatselijke club, bezoekt u AAA.com en voert u uw postcode in als daarom wordt gevraagd.

2. Reiskortingen

AAA heeft ook relaties met reisorganisaties om u te helpen besparen. Hertz biedt kortingen zoals 20% korting op basistarieven en ziet af van extra bestuurderskosten voor leden. Hotelkortingen zijn een ander veel voorkomend voordeel, dus zelfs als u niet via uw AAA-account boekt, is het de moeite waard om het hotel te vragen of het een korting biedt. Er zijn ook kortingen beschikbaar voor activiteiten, waaronder themaparken, zoals Disney of dierentuinen, die kunnen helpen om uw vakantie (of verblijfplaats) betaalbaarder te maken. Zorg ervoor dat je controleert of je online tickets moet kopen om je korting te ontvangen.

3. Reisbijstand

U kunt zelf zoeken naar al deze kortingen, maar AAA heeft ook reisbureaus beschikbaar als u hulp zoekt. Ze kunnen misschien gepersonaliseerde aanbevelingen voor uw reis doen en zelfs als een advocaat voor u optreden als er iets misgaat terwijl u weg bent, zoals het verliezen van uw bagage of het missen van een vlucht. Als u niet op zoek bent naar een reisbureau, maar toch wat begeleiding kunt gebruiken, staan de kantoren van AAA vol met kaarten en gidsen op tal van verschillende bestemmingen. Als lid kunt u ook toegang hebben tot reisverzekeringen en valutawisseldiensten via AAA-partners.

4. DMV-diensten

Uw lokale DMV is meestal niet waar u van droomt om een ​​middag (of een hele dag) door te brengen. Afhankelijk van uw staat, kan AAA sommige van de DMV-diensten aanbieden op een AAA-locatie waar niet alleen de wachttijden meestal laag zijn, maar klantenservice een prioriteit is. Mogelijk kunt u een overdracht van een titel voltooien, uw voertuig registreren of zelfs uw foto van het rijbewijs laten bijwerken op uw lokale AAA-kantoor.

5. Bescherming tegen identiteitsdiefstal

Veel AAA-clubs bieden leden gratis of afgeprijsde bescherming tegen identiteitsdiefstal . Deze bescherming omvat vaak kredietbewaking, ondersteuning voor fraudeoplossing en, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap dat u koopt, kan een identiteitsdiefstalverzekering zijn . AAA-partners met externe bedrijven zoals Experian om u deze service te bieden, dus als bescherming tegen identiteitsdiefstal een voordeel is waarvan u wilt profiteren, wilt u misschien de specifieke provider raadplegen om er zeker van te zijn dat deze goed past voor uw behoeften.

6. Notarisdiensten

Een lidmaatschap kan ook nuttig zijn als u een notariële handtekening nodig hebt. Sommige AAA-locaties hebben notarisdiensten tegen een verlaagd tarief voor leden, wat de moeite waard kan zijn als u een kantoor in de buurt hebt. Zelfs als u niet erg dicht bij een AAA-locatie bent, kan het notaris-servicepunt nog steeds waardevol zijn als u een DMV-transactie moet voltooien, zoals een titeloverdracht, waarvoor notariële handtekeningen vereist zijn. Mogelijk kunt u het hele proces op uw lokale AAA-kantoor regelen.

7. Pasfoto's

Als u internationaal reist (hopelijk met enkele AAA-kortingen), kunnen AAA-kantoren vaak uw pasfoto's voor u maken. Ze zullen meestal kortingen bieden die verder gaan dan winkels zoals CVS of Walmart, maar het kan nog steeds veel aanvoelen voor een 2 × 2-inch postzegel van een foto. Het is mogelijk om pasfoto's zelf te maken , maar met de strikte regels voor alle details, van belichting tot gezichtsuitdrukking, is het misschien beter om ervoor te betalen.

8. Kortingen voor verzekeringen

Je lidmaatschap kan je ook helpen om kortingen te krijgen op woon-, auto- en levensverzekeringen. Afhankelijk van uw locatie is Auto Club of CSAA Insurance mogelijk beschikbaar in uw regio. Als Auto Club Insurance beschikbaar is, is het wellicht de moeite waard om een ​​offerte aan te vragen, omdat het onze lijst met de beste autoverzekeringsmaatschappijen heeft gemaakt . AAA-verzekering , zoals de lidmaatschapsclubs, wordt regionaal beheerd, wat betekent dat u wilt zoeken naar beoordelingen van de verzekering van uw lokale club voordat u koopt.

9. Financiële diensten

AAA biedt zelfs voordelen die u kunnen helpen beleggen en uw geld beheren. Als lid hebt u mogelijk toegang tot high-yield depositorekeningen die FDIC zijn, net zoals traditionele en online banken . Andere besparingsvoertuigen zoals CD's en IRA's zijn mogelijk ook beschikbaar, maar nogmaals, het is be>beste depositocertificaten en de beste IRA-accounts om u te helpen de juiste aanbieder te vinden.

Neem contact op met uw regionale AAA-club om erachter te komen welke van deze voordelen (en meer!) In uw regio worden aangeboden.

Wat is het volgende?

  • Geïnteresseerd in de beschikbare kortingen voor een AAA-verzekering? Lees onze review van huiseigenaren verzekering aangeboden door AAA.
  • Heb je een oudere auto die je eerder gestrand laat? Leer wat u moet doen als uw auto defect raakt

gerelateerde artikelen

Is een gevarenverzekering inbegrepen in de polis van mijn huiseigenaren?

Welke autoverzekeringskortingen te zoeken

Hoeveel levensverzekering heb ik nodig?

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?