Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Hoe u de juiste internetprovider voor u kunt vinden

Winkelen voor internet kan een ingewikkeld proces zijn. Na jaren van onderzoek en advies van experts, hebben we een aantal be>beste internetproviders .

Controleer wat er beschikbaar is in uw postcode

De eerste stap bij het vinden van de beste internetprovider voor u is om te controleren welke daadwerkelijk service verlenen aan uw adres. De lijst is waarschijnlijk klein.

De verschillende soorten internettechnologie hebben ook beperkingen die de beschikbaarheid kunnen beïnvloeden. Satellietinternet is de meest beschikbare en vaak de enige optie voor meer afgelegen locaties. Maar zelfs dat heeft technologische beperkingen. De satelliet op je dak moet een duidelijk pad hebben naar de satelliet aan de hemel, dus als je in de bergen ligt of diep in een bos zit, werkt het misschien niet. DSL is ook overal verkrijgbaar en bestrijkt ongeveer 90% van de VS.

Cable daarentegen is behoorlijk wisselvallig. Sommige providers, zoals Comcast, bedienen 40 staten. Anderen, zoals Cox Communications, bedienen slechts 10. Vezeltechnologie is ook beperkt, maar breidt elk jaar meer uit.

U kunt uw adres rechtstreeks op de site van elk bedrijf invoeren om te controleren op beschikbaarheid. Als je meer dan één optie hebt, wil je ze vergelijken op twee be>

Bepaal hoeveel snelheid je nodig hebt

De snelheid waarmee een internetverbinding informatie uploadt en downloadt, wordt gemeten in Mbps (megabits per seconde). Hoe meer apparaten en hoe veeleisender de activiteit, hoe hoger de vereiste Mbps. Verschillende soorten internet hebben verschillende snelheden op basis van hun technologie.

  • DSL: tot 24 Mbps
  • Satelliet: tot 25 Mbps
  • Kabel: 10 Mbps tot 100 Mbps
  • Glasvezel: 50 Mbps tot 2.000 Mbps

Overweeg de dingen waarvoor u internet gebruikt en houd rekening met het aantal apparaten dat wordt verbonden om erachter te komen hoeveel snelheid u nodig hebt. Voor activiteiten zoals het streamen van video en het downloaden van bestanden zijn hogere snelheden vereist dan alleen het verzenden van een e-mail.

De FCC biedt een breedbandgids met enkele basisaanbevelingen. De gids beweert dat 3 tot 8 Mbps voldoende is voor basisservice en licht gebruik, terwijl 12 tot 25 Mbps zal werken voor medium service en 25 Mbps voor geavanceerd. Onze ervaring is dat u moeilijk een internetprovider zult vinden die snelheden lager dan 10 Mbps biedt. De richtlijnen van de FCC zijn over het algemeen een beetje verouderd, gezien het ook meldde dat de mediane internetsnelheid voor huishoudens 72 Mbps is . (Hoewel de FCC zegt dat het de gids in augustus 2019 'heeft bijgewerkt / beoordeeld', is het ongewijzigd gebleven sinds we jaren geleden voor het eerst internet gingen beoordelen.) Die mediane snelheid is een flinke sprong voorwaarts op de 'geavanceerde' aanbeveling van de FCC van 25+ Mbps. De aanbeveling van de FCC houdt ook geen rekening met het feit dat streaming video meer dan 70% van het internetverkeer uitmaakt .

Je zult veel online aanbevelingen tegenkomen wanneer je probeert uit te vinden hoeveel snelheid je nodig hebt, en we adviseren je over het algemeen om naar boven af ​​te ronden.

Tel je apparaten

Houd er ook rekening mee dat apparaten snel kunnen oplopen. Er is meer dan alleen uw computer die verbinding maakt met Wi-Fi: telefoons, tablets, tv's, videogameconsoles en zelfs slimme thermostaten kunnen kostbare bandbreedte opeten.

We hebben netwerkexperts geraadpleegd, online tools van internetproviders vergeleken en HighSpeedInternet.com gebruikt om een ​​gids samen te stellen die u helpt de juiste internetsnelheid voor uw huishouden te vinden. Bepaal waar u zich bevindt in het bereik van licht tot zeer intensief gebruik en stem dat af op het aantal verbonden apparaten in uw huis.

Licht gebruik Matig gebruik Zwaar gebruik Zeer zwaar gebruik
1-3 apparaten 5-10 Mbps 15 Mbps 25 Mbps 50 Mbps
4-8 apparaten 15 Mbps 25 Mbps 50 Mbps 100 Mbps
8-10 apparaten 25 Mbps 50 Mbps 100 Mbps 150 Mbps
10+ apparaten 50 Mbps 100 Mbps 150 Mbps 200+ Mbps

Licht gebruik: e-mails, internetten, sociale media, SD-videostreaming
Matig gebruik: muziekstreaming, incidenteel online gamen, HD-video streamen op een of twee apparaten.
Zwaar gebruik: meerdere apparaten die tegelijkertijd HD-video streamen, realtime gaming, videoconferenties.
Zeer intensief gebruik: meerdere apparaten die tegelijkertijd HD- of 4K-video streamen, downloaden van grote bestanden, realtime gaming, videoconferenties.

Zoek naar hogere datacaps op snelle plannen

Gemeten in gigabytes (GB), spreekt het gegevensgebruik de hoeveelheid informatie aan die u uploadt en downloadt (in plaats van de snelheid waarmee dat gebeurt). Net als uw telefoonabonnement zijn er limieten voor uw thuisgebruik van internetgegevens. Datacaps variëren per provider, van 10 GB via satellietinternet tot onbeperkte data van sommige kabelaanbieders.

Streaming inhoud verbruikt de meeste gegevens. Netflix zegt: "Het bekijken van films of tv-programma's op Netflix gebruikt ongeveer 1 GB aan gegevens per uur voor elke stroom van standaarddefinitievideo, en tot 3 GB per uur voor elke stroom van HD-video." van Stranger Things in high definition zou ongeveer 21 GB aan data nodig hebben. Dus als je elk weekend een seizoen van Netflix-originelen hebt gebruikt, heb je minstens 84 GB aan gegevens nodig, plus alles wat je voor andere taken gebruikt.

Voor eenvoudig internetten en e-mailen hebt u niet meer dan 50 GB nodig. Maar als uw huishouden regelmatig streamt, downloadt of online games speelt, wilt u een abonnement dat dichter bij 500 GB ligt. Als u uw gegevenslimiet overschrijdt, wordt uw internettoegang niet volledig afgesloten. Er worden kosten in rekening gebracht voor het overschrijden van de limiet of uw snelheden worden verlaagd tot de volgende betalingscyclus.

Studieprijzen

Als het gaat om internetdienst, is de prijs vaak veel hoger dan wat providers adverteren. Zorg dat u rekening houdt met zaken als belastingen, huurkosten van apparatuur en installatiekosten voordat u een definitieve beslissing neemt. Bovendien vervallen promotieprijzen vaak aan het einde van uw contract, dus zorg ervoor dat u weet wat uw niet-gereduceerde prijs zal zijn.

Installatiekosten Huurprijs modem / router Kosten voor vervroegde beëindiging
$ 35 zelf installeren
$ 99 professionele installatie
$ 2- $ 10 / mo. $ 180
Verizon $ 99 professionele installatie $ 10 / mo. $ 350, verlaagt $ 15 / mnd.
HughesNet $ 99 professionele installatie $ 15 / mo. $ 400, verlaagt $ 15 / mnd. na 90 dagen dienst
Grens $ 75 professionele installatie $ 10 / mo. $ 120
Charter Spectrum $ 10 zelf installeren
$ 49 professionele installatie
$ 5 / mo. N / A
Centurylink $ 125 professionele installatie
Gratis zelfinstallatie
$ 10 / mo. Verschilt
Comcast Xfinity $ 60 professionele installatie $ 13 / mo. Contract van een jaar: $ 110
Contract van twee jaar: $ 230
Verlaagt met $ 10 / mnd.

Misschien vind je dit ook leuk