Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

border=0

2 minuten. lezen

Alle producten en diensten die op grmajo.net worden genoemd, worden gekozen door onze redactie. Als u op een link klikt, kunnen we een commissie verdienen. Leer meer .

U hoeft geen telefoonlijn te gebruiken om internet te krijgen. In feite worden andere soorten internet steeds populairder, omdat de meeste huizen toegang hebben tot goedkope internetdiensten zonder een telefoonlijn. Afhankelijk van waar u woont, uw budget en de internetsnelheid die u nodig hebt, zijn er veel opties voor u.

Opties voor goedkope internetdienst zonder een telefoonlijnverbinding:

Satelliet: Zoals vermeld in de naam, maakt satellietinternet gebruik van een satelliet die in de ruimte ronddraait om via een schotelantenne internettoegang tot uw huis te leveren. Dit betekent dat zelfs de meest landelijke gebieden meestal nog steeds toegang hebben tot goedkope internetdiensten, zonder telefoonlijnservice.

DSL: Normale DSL vereist eigenlijk een telefoonlijn voor internet, maar sluit dit nog niet uit. U kunt kiezen voor "Naked DSL" (of, standalone DSL), die internet biedt via een standaard telefoonaansluiting, maar u betaalt niet voor of gebruikt geen telefoonservice. Dit is een geweldige optie om goedkope internetdiensten te krijgen zonder een telefoonlijn.

Kabel: vergelijkbaar met kabeltelevisie, maakt kabelinternet gebruik van een coaxiaal kabelnetwerk in plaats van een telefoonlijn om online te gaan. De kabel levert internet naar uw modem, waarop u bepaalde apparaten via een ethernetkabel kunt aansluiten. Of zwerven door het huis en gebruik draadloos internet door uw modem aan te sluiten op een draadloze router.

Draadloos (4G): met de vierde generatie draadloos toegang tot internet op uw mobiele apparaat - een geweldige optie om internet te krijgen zonder kabels, snoeren of telefoonlijnen. Het is misschien niet het beste alternatief voor bekabelde verbindingen in huizen voor intensief gebruik, maar met klokketorens over de hele wereld kun je met 4G op je telefoon of tablet op internet surfen.

Hoe internet te krijgen zonder kabel

Het zal je misschien verbazen dat je goedkope internetdiensten kunt krijgen zonder telefoonlijnen of kabelverbindingen. Dat klopt - u hoeft niet te betalen voor telefoon of tv-service om internet te krijgen. Vraagt ​​u zich af hoe u internet kunt krijgen zonder kabel? Satelliet, DSL en draadloos (4G) zijn allemaal haalbare opties. Veel internetproviders hebben deze technologieën om uit te kiezen, met een prijs die past bij uw budget en snelheden die overeenkomen met uw internetgebruik.

Glasvezel internet

Een van de nieuwste technologieën die internet zonder kabel aanbieden, is glasvezel. Glasvezel internet maakt gebruik van glasvezelkabels die gegevens via licht overbrengen. Hoewel het niet precies zo snel is als de snelheid van het licht, biedt glasvezelinternet ongelooflijk hoge snelheden en is daarom duurder dan de andere opties voor internet zonder kabel of telefoonlijn.

Al uw internetopties - zonder dat u een telefoonlijn nodig hebt

Met satelliet, DSL, kabel en draadloos (4G) is het mogelijk om goedkope internetdiensten te krijgen zonder telefoonlijnen. Dit zijn allemaal geweldige opties om het internet te krijgen dat u nodig hebt, zonder uw telefoonlijn te verbreken of extra te betalen voor een telefoonrekening.

gerelateerde artikelen

Van glasvezel tot 5G: hoe typen internetverbindingen te vergelijken

Amazon's Holiday Lineup brengt nieuwe echo's, een slimmere Alexa en een mooie oven

Met Apple Arcade is het beste consolesysteem al in uw zak

Tips voor veilige connectiviteit voor slachtoffers van huiselijk geweld