Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Anne Dennon

Home Technology Writer

4 min. lezen

Alle producten en diensten die op grmajo.net worden genoemd, worden gekozen door onze redactie. Als u op een link klikt, kunnen we een commissie verdienen. Leer meer .

Veel mensen, waaronder senioren en ontvangers van sociale zekerheid, leven van een vast inkomen. De maandelijkse cheque per post moet alle levenskosten dekken tot de volgende maand en de volgende cheque. Wanneer u de nadruk legt op de essentie, lijkt het misschien onmogelijk om binnen uw budget ruimte te maken voor binnenlandse veiligheid. Maar als je het jaren volhoudt en alleen woont, of als je in een buurt woont waar de kosten van huur laag zijn, maar dat geldt ook voor je gevoel van veiligheid, is thuisbeveiliging een be>

Bouw veiligheid in uw budget

Een beperkt inkomen is een ontbering. Maar de regelmatige aankomst van die cheque is ook een punt van betrouwbaarheid. Uw budget is dezelfde maand na maand. Wanneer u alle even betrouwbare rekeningen (huisvesting, vervoer, voedsel - de essentie) aftrekt, moet het resterende totaal u vertellen hoeveel huisveiligheid u zich comfortabel kunt veroorloven.

Eenvoudige systemen met een of twee gadgets kunnen voldoende beveiliging bieden voor een redelijke investering: $ 100 - $ 200. Nog minder als je met een enkele, goed geprijsde beveiligingscamera gaat . En als u ervoor kiest om zelf uw beveiligingsapparatuur te controleren, vermijdt u maandelijkse kosten.

Een enkele bewakingscamera voor thuis is misschien alles wat je echt nodig hebt voor extra gemoedsrust.

Maar stel dat u een volledig, traditioneel beveiligingssysteem wilt - deur- en raammonitors naast een beveiligingscamera, plus professionele bewaking, zodat u altijd hulp hebt in geval van nood. De prijzen voor die systemen dalen in de vers concurrerende thuisbeveiligingsmarkt, waardoor meer consumenten bescherming kunnen betalen.

Een enkel apparaat kan thuisbeveiliging bieden

Als u een enkele aankoop wilt doen, raden we aan om te gaan met een videodeurbel of een veiligheidslicht buiten . De beste modellen combineren meerdere beveiligingsfuncties in één. Onze favorieten in beide categorieën nemen video op wanneer ze beweging detecteren en sturen u de clip. Ze ondersteunen ook live streaming. Tweeweg audio betekent dat u kunt praten met wie er ook aan uw deur staat, of u nu thuis bent of weg. Beveiligingslichten voegen superheldere, door beweging geactiveerde LED's toe aan de mix.

Als uw vast inkomen plaats biedt aan een aankoop van een goede kwaliteit thuisbeveiliging, zijn een slimme videodeur of buitenlicht onze topkeuzes. Budget een paar honderd dollar voor beide.

Videodeurbellen zijn een andere kostenbesparende optie voor thuisbeveiliging.

U hebt een smartphone nodig voor de meest betaalbare opties voor thuisbeveiliging

Professionele monitoring wordt geleverd met een maandelijkse vergoeding. Voor een traditioneel systeem zoals ADT hangt dat rond de $ 40 per maand. Nu zijn er nieuwkomers in de industrie die professionele monitoring aanbieden voor aanzienlijk minder. Velen hebben ook de >

Met een smartphone kunt u camerabeelden streamen, waarschuwingen ontvangen wanneer beweging wordt gedetecteerd (door camera's of bewegingssensoren) en uw apparaten bedienen. De kans is groot dat je een smartphone hebt - onderzoekers voorspellen dat tegen 2020 bijna 93% van de gebruikers van mobiele telefoons in de VS smartphonegebruikers zullen zijn. Maar als u tot nu toe bij een eenvoudige flip-telefoon bent gebleven, weet dan dat het besparen van geld op professionele monitoring betekent dat u geld uitgeeft om uw telefoon te upgraden.

Gebruik smart home security als gezondheidsmonitor

Als u een senior bent of iemand met gezondheidsproblemen, kan een beveiligingssysteem voor thuis dat slimme huisautomatisering combineert met bewaking dubbele taak vervullen. Slimme luidsprekers, hubs en camera's kunnen u helpen om gemakkelijker door uw huis te navigeren, terwijl u handsfree toegang hebt tot het hele huis. Iedereen die alleen woont, iemand die vatbaar is voor vallen of iemand die zich zorgen maakt om hulp te krijgen wanneer ze die nodig hebben, kan een slim apparaat vinden dat zijn algemene gevoel van veiligheid verbetert.

Let op verborgen kosten

Onverwachte uitgaven kunnen betekenen dat iemand met een vast inkomen in de schulden gaat. Zorg dat u bij het overwegen van uw beveiligingsopties voor thuis alle bijbehorende kosten kent voordat u een beslissing neemt. Traditionele binnenlandse beveiligingsbedrijven brengen meestal kosten in rekening voor de installatie. De meeste slimme camera's worden geleverd met een kleine maandelijkse vergoeding als u uw beelden >

Zorg ervoor dat u de beste prijs voor thuisbeveiliging krijgt

De tijd dat u zich aanmeldt voor een thuisbeveiligingsservice, moet niet de enige keer zijn dat u uw beveiligingsbedrijf belt. Zoals bij veel services, zoals kabel, satelliet en internet, zijn de prijzen voor bewaking van de woningveiligheid niet in steen gegrift. Verzeker u van het beste aanbod op een bewaakt beveiligingssysteem door vanaf het begin te bellen en te onderhandelen over de prijs en vervolgens opnieuw te onderhandelen als u betere promotionele prijzen ziet uitkomen of als het bedrijf ooit uw tarieven probeert te verhogen.

Gratis en goedkope tips voor thuisbeveiliging

Verhoog de huisveiligheid zonder uw budget te beïnvloeden

Er zijn tal van manieren om de veiligheid van uw huis te verbeteren zonder geld te verliezen aan technologie en monitoring. Deze beproefde veiligheidspraktijken zijn mogelijk, zelfs met een beperkt budget. De boost voor gemoedsrust? Onbetaalbaar.

  • Vervang oude, zwakke sloten voor iets stevigs. Deadbolts doen het werk.
  • Zorg ervoor dat alle vensters volledig kunnen worden gesloten en vergrendeld en houd ze standaard vergrendeld.
  • Gebruik gordijnen en jaloezieën om te voorkomen dat iemand van buiten een goed zicht krijgt op de inhoud en indeling van uw huis.
  • Zet een huisveiligheidsteken op, zelfs als u geen huisveiligheid hebt. Een vals veiligheidsteken kan criminelen nog steeds afschrikken die op zoek zijn naar gemakkelijke doelen.
  • Vermijd het opbergen van reservesleutels op de typische locaties; vertrouw in plaats daarvan iemand toe aan een buur of familielid.

gerelateerde artikelen

Smart Homes zetten ons niet aan, maar beveiliging blijft een probleem

Amazon's Holiday Lineup brengt nieuwe echo's, een slimmere Alexa en een fancy oven

Alleen thuis na school: een veiligheidsgids voor kinderen

Home Modificaties voor senioren en gehandicapten