Door Maggie Mertens

De beste autoverzekering in Missouri

Een groot aantal onverzekerde bestuurders - 14 procent in het algemeen - evenals een hoog risico op botsingen met herten en wat wild weer spelen allemaal een rol als het gaat om gemiddelde premies in de Show-Me-staat. Zoals met alle staten, zal winkelen rond voor autoverzekering u echter helpen de beste autoverzekering voor u en uw voertuig te vinden.

Hoe we de beste autoverzekering voor Missouri hebben gevonden

Met behulp van onze beoordeling van de nationale autoverzekeringen als richtlijn, hebben we de top vijf van Missouri-aanbieders beoordeeld op marktaandeel: American Family, Farmers, State Farm, Liberty Mutual en Shelter Mutual. Vervolgens hebben we deze providers geëvalueerd op basis van hun dekkingsopties. We hebben de website van elk bedrijf gecontroleerd op hoeveel van de aanvullende dekkingsopties (aantekeningen) en kortingsopties die ze boden uit onze lijsten met de meest voorkomende dekkingsuitbreidingen.

We hebben ook de site van elk bedrijf geëvalueerd op klantenservice, educatie en navigatiehulpmiddelen, waarbij we bijvoorbeeld hebben bekeken of een bedrijf een live-chatoptie of een nuttig gedeelte met veelgestelde vragen biedt dat veelgestelde vragen beantwoordt. Vervolgens hebben we ratingbureaus zoals JD Power en Consumer Reports geraadpleegd - om te zien hoe de klantenservice en claimservices van elk bedrijf gestapeld zijn - en Moody's, AM Best en S Global - voor hun meest recente financiële stabiliteitsratings voor elk bedrijf. Ten slotte hebben we online offertetools voor elke provider getest.

De 5 beste autoverzekeringsmaatschappijen in Missouri

Reviews voor autoverzekeringen in Missouri


Amerikaanse gezinsverzekering

Amerikaanse gezinsverzekering

Overweeg uw zoektocht naar autoverzekeringen bij American Family Insurance. Het bedrijf kwam als beste uit de bus in verschillende categorieën, dankzij de informatieve en gemakkelijk te navigeren website, geweldige klanttevredenheidscijfers en het aantal aangeboden kortingen. Op de website vindt u informatie over de minimale aansprakelijkheid van de staat, duidelijke overzichten van dekkingsopties en kortingen , veelgestelde vragen over autoverzekeringen en een livechat met een medewerker van de klantenservice.

American Family is de enige van onze vijf bedrijven die een 4/5 verdienen van JD Power voor de algemene klanttevredenheid in de centrale regio (inclusief Missouri). Het bedrijf behaalde ook een solide 89/100 lezerscore en een uitstekende score (de hoogst mogelijke) voor tijdige betalingen op claims van consumentenrapporten. Die scores suggereren dat u veel gelukkiger zult zijn met uw service wanneer u uw verzekeringsmaatschappij het meest nodig hebt.

We hebben 15 kortingen gevonden, hetzelfde aantal als Boeren, waardoor deze aanbieders de twee opvallers in deze categorie waren. American Family was ook het enige bedrijf in onze topkeuzes om kortingen aan te bieden als u minder rijdt, kiest voor papierloze facturering of uw contract ondertekent ten minste zeven dagen voordat uw dekking van start gaat.

American Family heeft een aanzienlijk aantal aantekeningen om u te helpen bij het vinden van een autoverzekeringsplan dat perfect op u is afgestemd. We hebben 13 dekkingsopties gevonden, slechts één minder dan Boeren, die de meeste van onze topkeuzes hadden. De opties omvatten parapludekking, dekking voor ritten delen als u rijdt voor Uber of Lyft en GAP-leningen en dekking voor lease-uitbetaling om te betalen wat u nog verschuldigd bent aan uw autolease als het bij een ongeval opgeteld is.

Het bedrijf had ook uitstekende financiële stabiliteitsratings van Moody's, AM Best en Standard Poor's, slechts iets lager dan die van State Farm, die de hoogste in onze topkeuzes had. We vonden ook het online offertetool van American Family gemakkelijk te gebruiken, hoewel het minder aanpasbaar is dan sommige van de andere die we hebben geprobeerd, omdat het drie offertes biedt voor verschillende dekkingsniveaus in plaats van dat u kunt zien hoe het wijzigen van bepaalde dekkingslimieten uw premie kan beïnvloeden.


boeren

boeren

Als het gaat om kortingen en dekkingsopties, is Farmers een hoogtepunt. Net als American Family, boden Boeren 15 kortingen, waaronder kortingen voor het toevoegen van een jonge bestuurder (jonger dan 24) en voor leden van gekwalificeerde zakelijke of professionele groepen. In termen van dekkingsopties biedt Boeren de meeste aantekeningen - 14 van de 20 die we zochten - inclusief unieke opties zoals aangepaste apparatuurdekking, vergeving van ongevallen en incidenten (zodat uw tarieven niet stijgen voor die kleine claim of verkeersvermelding), en nieuwe auto-vervanging, die een gloednieuw model dekt als uw auto op elk gewenst moment wordt getotaliseerd in de eerste twee jaar dat u hem bezit.

Boeren hebben een uitstekende reputatie: ze verdienen een toonaangevende 4/5 klantbeoordeling van JD Power voor claimervaring in de centrale regio. Het verdiende een 89/100 van Consumer Reports, zoals American Family en State Farm, voor de algemene lezerscore. Hoewel Farmers 'financiële stabiliteitsratings van AM Best, Moody's en Standard Poor's lager waren dan die van State Farm en American Family, heeft het nog steeds stabiele ratings, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw claims worden betaald.

De Farmers-website is duidelijk en gemakkelijk te navigeren met veel goede informatie over dekkingsopties en korting, en een sectie met veelgestelde vragen over kwaliteit. Het enige wat het niet had, was een livechatoptie - we merkten dat we de chatfunctie van American Family misten. Maar Farmers heeft een geweldige online offertetool waarmee u snel een snel premiumofferte kunt krijgen en die quote met verschillende dekkingsniveaus kunt aanpassen om te zien hoe veranderingen de premie kunnen beïnvloeden.


Staatsboerderij

Staatsboerderij

State Farm is een andere solide keuze voor autoverzekeringen in Missouri - het kwam op de top van alle vijf kanshebbers met financiële stabiliteitsclassificaties van Moody's, AM Best en Standard Poor's. Het is ook de op een na beste in onze ranglijst voor kortingen, website- en klantenservicemiddelen en reputatie.

Als het gaat om kortingen, biedt State Farm 13 van de 20 die we zochten - alleen State Farm en Farmers bieden meer, met 15 - en het was het enige bedrijf dat een nieuwe autokorting aanbood. State Farm had slechts 11 van de dekkingsopties die we zochten, waardoor het samen met Liberty Mutual de laatste plaats kreeg in onze topkeuzes. Dat gezegd hebbende, dekt het alle basisprincipes, van aansprakelijkheid tot botsing en uitgebreide en zelfs huurvergoedingen en een bestuurdersverzekering voor tieners .

State Farm verdiende 3/5 voor zowel algemene klanttevredenheid als claimervaring van JD Power in de Central-regio, en een 89/100 lezerscore van Consumer Reports - dezelfde hoge score als American Family and Farmers. State Farm behaalde ook de hoogst mogelijke score, een uitstekende beoordeling, van Consumer Reports voor tijdige betaling van claims.

We waren onder de indruk van de website van State Farm, die informatieve en duidelijke overzichten biedt van dekkingsopties , kortingen en een nuttig gedeelte met veelgestelde vragen . Het enige minpunt dat we met zijn website hebben, is dat er geen live chat-tool was en dat de online quote-tool een sofinummer of rijbewijsnummer vereist. Als u niet vertrouwd bent met het delen van die details alleen om een ​​offerte te krijgen, moet u in plaats daarvan een agent bellen.


Liberty Mutual

Liberty Mutual

De website van Liberty Mutual heeft een geweldig online offertetool dat eenvoudig te gebruiken en aan te passen is voor allerlei verschillende dekkingsopties. We houden ook van de livechat-optie via Twitter of Facebook Messenger en de handige pagina met veelgestelde vragen .

Hoewel Liberty Mutual slechts 10 van de 20 kortingen biedt die we zochten, is het een van onze enige topkeuzes om een ​​korting te bieden voor een hybride voertuig en een andere voor verantwoordelijke tienerbestuurders. Hoewel het minder mogelijke add-ons heeft dan onze andere topkeuzes, was het het enige bedrijf waar we naar keken om een verdwijnend eigen risico te bieden, waarmee u $ 100 per jaar kunt besparen op uw aanvaringsrisico in het geval van een ongeval .

Als het gaat om de reputatie van de klantenservice, heeft Liberty Mutual een lezerscore van 88/100 van Consumer Reports, slechts een punt lager dan Farmers, American Family en State Farm, en "Very Good" -beoordelingen voor eenvoud van proces en tijdige betaling. Het scoort een beetje lager dan onze andere topkeuzes op de JD Power-scores voor de Centrale regio, 2/5 voor zowel algemene score als claimervaring.

Liberty Mutual ontving een bovengemiddeld aantal klachten volgens de Missouri Consumer Complaint Index in 2017 - 136 procent van het verwachte gemiddelde voor een autoverzekeraar, vergeleken met 69 procent voor boeren, 67 procent voor Amerikaanse familie, 52 procent voor Shelter Mutual, en 54 procent voor State Farm. Houd bij het vergelijken van offertes rekening met het feit dat Liberty Mutual ongeveer het dubbele aantal klachten van onze andere topkeuzes ontvangt.


Onderdak wederzijds

Onderdak wederzijds

Shelter Mutual biedt opties die alle basics omvatten: aansprakelijkheid, uitgebreide dekking en aanvaringsdekking, evenals verschillende toevoegingen waarin u misschien geïnteresseerd bent.

Shelter heeft 13 van de 20 aanbevelingen die we zochten, slechts een minder dan de leider in die categorie, Farmers. Shelter is ook een van de slechts twee bedrijven (de andere is American Family) om gap-leningen of lease-uitbetaling aan te bieden, die betaalt wat de rest van uw lease verschuldigd is als uw auto een totaal verlies is, zelfs als dat meer is dan de waarde van de auto ten tijde van het ongeval.

We hebben negen van de kortingen gevonden die we zochten, de minste van onze topkeuzes, die van invloed kunnen zijn op je premie, maar ze bieden veelvoorkomende zoals veilig rijprogramma, multi-auto en goede studentenkortingen, dus het kan nog steeds de beste match voor u, afhankelijk van waarvoor u in aanmerking komt en de dekking die u nodig hebt.

Aangezien Shelter een kleiner bedrijf is dan onze andere topkeuzes, wordt het niet beoordeeld door Consumer Reports, maar het verdiende een respectabele 3/5 voor zowel de algemene als claimende ervaring van JD Power in haar autoverzekeringsonderzoek van 2017 ter beoordeling van de centrale regio. Het wordt ook niet beoordeeld voor financiële stabiliteit door Moody's of Standard Poor's, zoals onze andere topkeuzes zijn. Het kreeg wel een stabiele rating van AM Best, dus u moet nog steeds comfortabel bij hen kunnen winkelen voor uw autoverzekeringsbehoeften.

De website van Shelter Mutual is enigszins flauw in vergelijking met onze andere topkeuzes, maar u vindt de basisinformatie over dekkingsopties en kortingen. Wat u niet zult vinden is een pagina met veelgestelde vragen of een livechat-optie voor klantenservice. De online offertetool vereist hier ook een sofinummer, zoals State Farm, dus als u een snelle premieraming wilt, wees dan klaar om die info te overhandigen.

Gids voor Missouri Auto Verzekering

Minimale aansprakelijkheid Missouri

Het minimale aansprakelijkheidsniveau van Missouri verwijst naar hoeveel aansprakelijkheidsverzekering elke bestuurder wettelijk moet hebben. De minimale dekking van Missouri is 25/50/10:

  • $ 25.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 50.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 10.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Om bestuurders te beschermen tegen door onverzekerde bestuurders in de steek te laten, vereist Missouri een extra 25/50 (of $ 25.000 lichamelijk letsel en $ 50.000 lichamelijk letsel per ongeval) specifiek bedoeld voor incidenten met niet- of onderverzekerde bestuurders. Dit dekt uw eigen kosten voor lichamelijk letsel in het geval dat een onverzekerde bestuurder een ongeval veroorzaakt dat u treft. Desondanks rijdt 14 procent van de automobilisten in de staat onverzekerd - dat is het 17e hoogste percentage in de natie.

Zorg voor voldoende dekking

Het is altijd verstandig om meer verzekeringen te kopen dan de minimale aansprakelijkheid van uw staat. Hoewel het minimum misschien genoeg is voor een spatbordbuiger met je gemiddelde voertuig, denk er dan over na hoeveel het kan kosten als je een ongeluk hebt met een dure luxeauto. Als u slechts $ 10.000 dekking voor schade aan eigendommen draagt, loopt u het verschil uit eigen zak. Daarom is het een goed begin om uit te zoeken hoeveel verzekering u zich kunt veroorloven en te zien hoe u de meeste dekking voor die kosten kunt krijgen.

Bedrijven houden rekening met verschillende factoren bij het berekenen van verzekeringspremies, van de leeftijd van een persoon tot waar hij woont tot wat voor soort auto hij rijdt. U wilt rondkijken om het beste dekkingsbedrag en premium niveau voor u en uw persoonlijke situatie te vinden.

Overweeg uitgebreid en botsing

Bij het beoordelen van het type autoverzekering dat u nodig hebt, moeten inwoners van Missouri zorgvuldig letten op mogelijke lokale gevaren. Als u bijvoorbeeld in St. Joseph, Springfield, Kansas City, Joplin of St. Louis woont, kunt u een uitgebreide dekking overwegen om autodiefstal en ander niet-ongevalgerelateerd verlies te dekken. Alle vijf van deze steden behoorden volgens het National Insurance Crime Bureau in de top 100 van meest risicovolle steden in de natie voor autodiefstallen in 2017.

Nog een reden om uitgebreide dekking en aanvaringsdekking te overwegen? Herten. Volgens verzekeringsmaatschappijen is Missouri een van de drie staten die als 'hoog risico' worden beschouwd voor herten / voertuigongevallen (de andere twee zijn Arkansas en Kansas). De grootste zorg voor deze botsingen is schade aan eigendommen - volgens de Missouri State Highway Patrol zijn doden en gewonden door botsingen met herten relatief zeldzaam.

Veelgestelde vragen over Missouri Auto Insurance

Waarom heeft Missouri dekking voor onverzekerde automobilisten nodig?

Deze dekking, die niet door alle staten is vereist, beschermt u als u het slachtoffer bent van een ongeval. Het beschermt u ook als u letsel oploopt door een ongeval met een onverzekerde bestuurder, of u nu voetganger bent of in uw auto zit. Houd er echter rekening mee dat schade aan uw voertuig niet wordt gedekt: u moet hierover met uw agent praten. Verzekeraars van Missouri mogen volgens de wet geen polis afsluiten zonder dekking voor onverzekerde automobilisten - en dit is voor uw eigen bescherming.

Welke aanbieder biedt de goedkoopste autoverzekering in Missouri?

Hier is het ding: het antwoord zal voor iedereen anders zijn. We kunnen u geen standaardtarieven aanbieden voor onze vijf topbedrijven, omdat uw eigen resultaten afhangen van meerdere variabelen. Je leeftijd, je rijgedrag, je geslacht en natuurlijk het merk en model van je auto spelen allemaal een rol bij het citaat dat een agent je geeft. Alle vijf de beste autoverzekeringsmaatschappijen in Missouri zijn stabiel, worden goed beheerd en bieden concurrerende tarieven. Hoewel online offertetools een geweldige manier zijn om uw zoekopdracht te starten, raden we u aan om met een agent te praten bij elk bedrijf dat u interesseert - deze agenten hebben achtergrondkennis om mogelijk kortingen te vinden die de online tool heeft gemist en werken met u samen op kosten en dekking; kunt u zelfs uw tarief onder het Missouri-gemiddelde van $ 872 per jaar krijgen.

De beste autoverzekering in Missouri: samengevat

Amerikaanse gezinsverzekering
boeren
Staatsboerderij
Liberty Mutual
Onderdak wederzijds
AM Beste beoordeling financiële kracht
EEN
EEN
A ++
EEN
N / A
Consumentenrapporten Reader Score
89/96
89/96
89/96
88/96
N / A
JD Power Claims Tevredenheid
853/1000
874/1000
864/1000
847/1000
N / A
Aantal kortingen
15
15
13
10
9
Aantal aantekeningen
13
14
11
13
13

Misschien vind je dit ook leuk