Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

De beste fitnesstrackers

We zochten naar de fitnesstrackers die het gemakkelijkst te gebruiken waren, het meest comfortabel om te dragen en die de meest bruikbare gegevens boden. Na het testen van tien van de topmodellen , ontdekten we dat zelfs de beste fitnesstrackers niet erg nauwkeurig zijn - maar een paar zijn op zijn minst consistent.

De 4 beste fitnesstrackers

De beste fitnesstrackers: samengevat

Garmin vívofit 4
Fitbit Charge 3
Garmin vívosport
Samsung Gear Fit2 Pro
Het beste
Onder $ 100
Hartslagbewaking
Hartslagmeting + GPS
Scherm weergeven
Geschatte prijs
$ 60
$ 130
$ 140
$ 180
Hartritmemonitor
GPS
Batterijduur
1 jaar
7 dagen
7 dagen
2-3 dagen
App store beoordeling
4,5 / 5
4,0 / 5
4,5 / 5
4,1 / 5

Garmin vívofit 4

Beste fitnesstracker
Onder $ 100

De meeste functionaliteit die u kunt vinden in een goedkope fitnesstracker
Pros
Functies boordevol voor zijn prijs
Vervangbare batterij
Cons
Handmatige synchronisatie voor onmiddellijke resultaten

Waarom we ervoor kozen

Functies boordevol voor zijn prijs

De Garmin vívofit 4 biedt de meeste functies van elke fitnesstracker die we onder $ 100 konden vinden. Het is kleiner dan de meeste polshorloges en ongeveer net zo onopvallend als een apparaat met een ingebouwd display kan krijgen. Het is comfortabel en aanpasbaar, met verschillende bandopties en een aantrekkelijk kleurenscherm, hoewel het scherm vrij klein is.

Onze testers waardeerden de intuïtieve fysieke interface van Garmin, een schone en gebruiksvriendelijke app en integratiemogelijkheden met MyFitnessPal voor het volgen van voedingsstoffen. Ook uniek in een fitnesstracker onder $ 100, kan de vívofit 4 automatisch een reeks verschillende bewegingen volgen met zijn MoveIQ-algoritme en kan hij synchroniseren met een ANT + borstband hartslagmeter voor zonetraining en meer gedetailleerde informatie tijdens trainingen.

Vervangbare batterij

In tegenstelling tot al onze andere concurrenten, gebruikt de Garmin vívofit 4 een vervangbare batterij die ongeveer een jaar goed is, in plaats van oplaadbare batterijen die een keer per week moeten worden aangesloten. Onze testers waren het er allemaal over eens dat dit handiger was voor continu volgen op de >

Punten om te overwegen

Handmatige synchronisatie voor onmiddellijke resultaten

In tegenstelling tot veel fitnesstrackers, synchroniseert de vívofit 4 niet automatisch, althans niet in realtime - hij stuurt 'periodieke' updates gedurende de dag, maar voor directe synchronisatie moet u de Garmin Connect ™ mobiele app openen en de Knop "synchroniseren". Hoewel vervelend, het is vrij eenvoudig en niet noodzakelijk een dealbreaker.

Fitbit Charge 3

Beste fitnesstracker
Voor hartslagmeting

Laag profiel, stijlvol en gemakkelijk te gebruiken
Pros
Gebruiksvriendelijke app
Ontspanningsmodus
Cons
Gemiddelde nauwkeurigheid

Waarom we ervoor kozen

Gebruiksvriendelijke app

Onze testers schreeuwden om de eenvoudige bruikbaarheid en intuïtieve interface van de FitBit Charge 3. Alles eraan, van instellen tot synchroniseren tot het volgen van onze eerste oefening was eenvoudig. Het werkte gewoon ook, in tegenstelling tot de vergelijkbaar geprijsde iFit Axis HR, die keer op keer niet in staat was onze oefeningen te synchroniseren en slechts één trainingsmodus had (afstand). Fitbit heeft daarentegen een schijnbaar onbeperkte catalogus van traceerbare oefeningen.

De Fitbit-app is ook de meest esthetische optie die onze testers hebben gevonden, en ook de meest gebruiksvriendelijke. Het informatieniveau is niet zo gedetailleerd als de Garmin Connect-app, maar we vonden het leuker om de Fitbit-app meer te gebruiken. In tegenstelling tot de Garmin-app, wordt deze geleverd met zijn eigen voedingsregistratie en kunt u doelen en bewegingsmeldingen instellen of contact maken met vrienden om u gemotiveerd te houden.

Ontspanningsmodus

De Charge 3 is de enige tracker die we hebben getest met een ontspanningsmodus, die je door twee of vijf minuten diep ademen leidt om je hartslag te vertragen en stress te verminderen, waarvan we dachten dat het een echt creatief en potentieel gunstig gebruik van de hartslag was bewakingsfunctie. Yogi's zijn misschien ook geïnteresseerd in deze meditatieve functie om de ademhaling te kalmeren vóór het oefenen.

Punten om te overwegen

Gemiddelde nauwkeurigheid

De Charge 3 was uitgeschakeld op zowat alles wat hij bijhoudt, behalve de meting van de "afstand tot de stappen" (die hij deed). Het liep met ongeveer 14 stappen af ​​tijdens onze stappentelling en zowel de maximale als de gemiddelde hartslag die de Charge 3 tijdens de training registreerde, was gemiddeld met ongeveer 15 slagen per minuut lager.

De TomTom Touch en Garmin vívosmart 4 scoren beide beter; hoewel, niet veel. Zelfs de Touch, die de beste prestatie leverde in onze hartslagmetingstest, was gemiddeld 7 bpm lager. Dit maakt de Charge 3 (en eigenlijk een van de trackers die we hebben getest) minder dan ideaal voor zonetraining, maar nog steeds bruikbaar voor het volgen van de relatieve intensiteit tijdens trainingen en de hele dag hartslagtrends.

Garmin vívosport

Beste fitnesstracker
Voor hartslagmeting + GPS

Ongelooflijk nauwkeurige GPS, hartslagmeting en al het andere dat u zich maar kunt wensen in een fitnesstracker
Pros
Klein apparaat, grote catalogus
Nauwkeurigheid
Cons
Scherm grootte

Waarom we ervoor kozen

Klein apparaat, grote catalogus

De Garmin vívosport heeft zowat elke functie die u in zo een klein apparaat kunt stoppen: hartslagmeting, GPS aan boord, training volgen, fitness monitoring tools zoals VO2 max en fitnessleeftijd schattingen, stress tracking en zelfs een kleurenscherm.

De vívosport kan ook teksten, meldingen op sociale media en e-mails weergeven wanneer deze met uw telefoon is gekoppeld. Je kunt het zelfs gebruiken om een ​​verloren telefoon te vinden, zo>

Nauwkeurigheid

De vívosport was het enige apparaat dat we testten en onze stappen elke keer nauwkeurig telden. Het was een beetje te genereus tijdens onze tweedelige calorie-trackingoefening, maar uiterst consistent in vergelijking met sommige van de andere trackers die we hebben getest.

Punten om te overwegen

Scherm grootte

Met 0,38 "x 0,76" was het scherm van de vívosport een van de kleinste die we hebben getest. Maar als je een superlichte, minimalistische fitnesstracker wilt, maak je je waarschijnlijk geen zorgen over een gigantisch display. Als dat zo is, bekijk dan de Samsung Gear Fit2 Pro.

Samsung Gear Fit2 Pro

Beste fitnesstracker
Scherm weergeven

GPS, hartslagmeting en al het andere dat je maar wilt in een fitnesstracker - voor minder dan de concurrentie
Pros
Prachtig display met een intuïtieve interface
Geweldige zwemintegratie
Cons
omvangrijk

Waarom we ervoor kozen

Prachtig display met een intuïtieve interface

De Samsung Gear Fit2 Pro heeft een prachtig kleurenscherm dat qua functionaliteit en gebruikerservaring sommige smartwatches evenaart. In tegenstelling tot de meeste fitnesstrackers is er geen enorme leercurve om erachter te komen hoe je toegang krijgt tot verschillende functies, door menu's loopt of precies begrijpt wat het je laat zien. Bovendien wordt het geleverd met meer dan 3.000 beschikbare apps waarmee je de wijzerplaat kunt aanpassen, naar Spotify kunt luisteren en meer.

Geweldige zwemintegratie

De Gear Fit2 Pro is waterbestendig tot 50 meter, wat par is voor de cursus met fitnesstrackers in 2019, maar Samsung werkte ook met Speedo om een ​​gratis begeleidende zwem-app te ontwikkelen, Speedo On . De Gear Fit2 Pro zal nog steeds uw hartslag, afstand, snelheid en calorieverbranding volgen tijdens een zwemsessie zoals normaal, maar door deze te integreren met de Speedo On-app kunt u een specifiek trainingsplan volgen, uw voortgang volgen en gegevenspunten vastleggen zoals aantal slagen en tempo. Je kunt zelfs deelnemen aan groepsuitdagingen en je voortgang delen met vrienden.

Punten om te overwegen

omvangrijk

Zelfs de naam is omvangrijk! In vergelijking met een volwaardige smartwatch is de Samsung Gear Fit2 Pro nog steeds vrij slank. Maar vergeleken met een minimalistische fitnesstracker zoals de Garmin vívosport, voelt het meer als het dragen van een horloge. Zie het als een middelpunt tussen de twee uitersten.

Veelgestelde vragen over Fitness Trackers

Heb je een fitnesstracker nodig met hartslagmeting?

Het hangt er van af. De optische hartslagsensoren die zelfs in de beste fitnesstrackers worden gebruikt, zijn niet erg nauwkeurig. Zelfs onze beste keuze voor hartslagmeting was gemiddeld ongeveer 15 slagen per minuut uitgeschakeld. Als je gewoon geïnteresseerd bent in het volgen van je hele dag hartslagtrends, of iets betere gegevens over je calorische output krijgt tijdens de training, ja dan. Als u echter meer precisie zoekt voor zonetraining, bent u beter af met een ECG-hartmonitor of een apparaat dat kan worden gekoppeld, zoals de Garmin vívofit 4.

Wie heeft de beste fitnesssensor?

Elke fitnesstracker gebruikt dezelfde sensortechnologie op basisniveau om zijn werk te doen (Fitbit, Jawbone en Nike krijgen bijvoorbeeld allemaal hun sensoren van hetzelfde bedrijf). Het be>

Meer fitnessbeoordelingen

We hebben onderzoek gedaan, getest en zweten ons een weg door alle fitnessmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een loopband in huis of een yogamat - wij hebben het voor je.

Misschien vind je dit ook leuk