Brian Robson Insurance and Finance Ronin Door Brian Robson Verzekeringen en financiën Ronin

ProtectMyID Review

pretty much does what its name suggests: it lets you take control when it comes to protecting your identity. ProtectMyID doet vrijwel wat de naam al doet vermoeden: het laat u de controle nemen als het gaat om het beschermen van uw identiteit. Als het product van een partnerschap tussen AAA en Experian betekent dit meer bescherming tegen identiteitsdreigingen en een team van agenten klaar om u te helpen eventuele problemen op te lossen.

De claim

Volgens AAA helpt ProtectMyID klanten in dit nieuwe tijdperk van ongebreidelde datalekken met "meerdere niveaus van bescherming tegen identiteitsdiefstal". Het merk beweert ook dat zijn steun, Experian, een wereldleider is in identiteitsbeveiliging.

Is het waar?

Ja, ProtectMyID biedt drie beveiligingsniveaus. Beginnend met ProtectMyID Essential (gratis voor AAA-leden) tot ProtectMyID Deluxe ($ 10,95 / maand) en vervolgens ProtectMyID Platinum ($ 15,95 / maand). Zoals je zou verwachten, hoe hoger de prijs, hoe meer bescherming en waarborgen er zijn inbegrepen.

De bewering dat Experian wereldleider is op het gebied van identiteitsbeveiliging is ook behoorlijk accuraat. Volgens het bedrijfsprofiel van Experian zijn er meer dan 16.000 agenten actief in 39 landen. Alleen al door Experian Noord-Amerika worden meer dan 220 miljoen bestanden met consumentenkredieten beheerd.

Productoverzicht

Best voor

AAA-leden en iedereen die op zoek is naar realtime bescherming en waarschuwingen

Niet voor

Iedereen die op zoek is naar specifieke hulp, zoals verwijdering van mailinglijsten

ProtectMyID-functies

Prijs ProtectMyID Essential - Gratis voor AAA-leden
ProtectMyID Deluxe - $ 10,95 / maand
ProtectMyID platina - $ 15,95 / maand
Aantal plannen 3
Dekking tegen identiteitsdiefstal Tot $ 1.000.000
(slechts $ 10.000 voor ProtectMyID Essential)
Monitoring opties Kredietbewaking
Verloren Wallet-bescherming
Ondersteuning voor fraudeoplossing
Dark Web Surveillance
Social Security Number Monitoring
Criminal Bookings en Court Records Monitoring
Overboekingen van bankrekeningen en creditcards
Monitoring van kindidentiteit
Sluimerende creditcardbewaking
Social Media Monitoring
Betaaldag Lening Monitoring
Zedendelinquent Monitoring
Waarschuwingen Realtime identiteit
Adreswijziging
Positieve kredietactiviteit
Kredietlimiet en gebruik

Waarschuwingen houden u goed op de hoogte

Als een identiteitsdief probeert uw creditcard of andere persoonlijke informatie te gebruiken, ontvangt u een onmiddellijke waarschuwing van ProtectMyID die u op de hoogte stelt van de details. Van daaruit kunt u contact opnemen met een fraudeoplossingspecialist voor onmiddellijke hulp. ProtectMyID gaat ook nog een stapje verder door All Clear-waarschuwingen te geven als er gedurende een hele maand geen activiteit is. Op deze manier weet u zeker dat uw identiteit nog steeds veilig is en dat uw persoonlijke gegevens altijd worden gecontroleerd.

Ondersteuning voor fraudeoplossing

Het feit dat u dag en nacht ondersteuning kunt krijgen voor het oplossen van fraude bij elk van deze plannen is een enorm pluspunt. Dat betekent dat u hulp kunt krijgen wanneer er zich een incident voordoet, ongeacht of u betaalt voor het hoogwaardige platinaplan of de basisprincipes van het Essential-plan gebruikt.

Kortingen voor AAA Premier-leden

Als AAA Premier-lid kunt u in aanmerking komen voor kortingen op zowel de Deluxe- als de Platinum-abonnementen. Het Essential-abonnement is gratis voor AAA Premier-leden, hoewel het de dekking tegen identiteitsdiefstal beperkt tot $ 10.000.

Mogelijke nadelen

Zeer beperkt basisplan

Je zou verwachten dat een basisplan minder toeters en bellen heeft dan de duurdere niveaus, en het Essential-plan van ProtectMyID is absoluut aan de basis van basis. . Het biedt minder dan wat u zou vinden met Lifelock of Identity Guard en u krijgt alleen Experian kredietbewaking op het basisplan, terwijl de anderen bewaking bieden voor Equifax en TransUnion . Hoewel AAA-leden het gratis Essential-abonnement niet hoeven te bekijken, moet u voor de hogere niveaus betalen als u op zoek bent naar een robuuste dekking.

De competitie

ProtectMyID

Identity Guard

Lifelock
ID Watchdog
Plannen aangeboden
3
6
3
2
Geavanceerde fraudecontrole
Wijziging van adresbewaking
Court Records Monitoring
Dark Web Monitoring
Betaaldag leningbewaking
Zedendelinquent Monitoring

ProtectMyID versus Identity Guard

Identity Guard biedt niet alleen meer pakketten dan ProtectMyID, maar de dekkingen en prijzen weerspiegelen ook de verschillende behoeften van families en individuen. Bovendien wordt de bescherming van Identity Guard ondersteund door IBM Watson®, die miljarden informatie bewaakt en verwerkt.

ProtectMyID versus Lifelock

Lifelock heeft hetzelfde aantal plannen als ProtectMyID, maar biedt meer in zijn standaardpakket. Het Essential Plan van ProtectMyID biedt geen dark web monitoring, privacy monitoring of virusbescherming voor meerdere apparaten - allemaal beschikbaar in Lifelock's instapplan. Je krijgt dat alles, plus meer, in het standaard lifelock-pakket. Dat gezegd hebbende, komt het standaard Lifelock-pakket uit op $ 14,99 / maand ($ 9,99 / maand voor het eerste jaar), wat vrij vergelijkbaar is met wat u betaalt voor het ProtectMyID Platinum-abonnement dat al die extra services heeft.

ProtectMyID versus ID Watchdog

Hoewel ID Watchdog qua plannen mogelijk minder opties biedt, zijn het be>

Veelgestelde vragen over ProtectMyID

Kan ProtectMyID helpen bij het verwijderen van de mailinglijst?

Nee. Er zijn verschillende ID-beveiligingsservices die mailinglijsten verwijderen, en deze kunnen een betere optie zijn als dit een be>

Kom ik in aanmerking voor $ 1 miljoen dollar aan dekking tegen identiteitsdiefstal met ProtectMyID Essential?

Nee, dit is alleen beschikbaar voor Deluxe- en Platinum-leden. Als u echter een AAA Premier-lid bent en u kiest voor ProtectMyID Essential, komt u in aanmerking voor $ 10.000 dekking voor identiteitsdiefstal.

Het komt neer op

ProtectMyID biedt een verscheidenheid aan plannen om uit te kiezen en ze worden allemaal ondersteund door de expertise van Experian als een wereldleider in identiteitsbescherming. En hoewel het instapmodel dat gratis is voor AAA Premier-leden ongelooflijk eenvoudig is, is het moeilijk te beweren dat het hoogste plan — ProtectMyID Platinum — nog steeds goedkoper is dan vergelijkbare plannen die door de concurrentie worden aangeboden. In sommige gevallen biedt ProtectMyID Platinum zelfs meer functies.

Misschien vind je dit ook leuk