Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste tabletten

Tabletten worden snel gestroomlijnde vervangingen voor grotere computers en laptops. Sommige mensen gebruiken tablets voor draagbaar entertainment; anderen gebruiken ze als een hulpmiddel om onderweg productief te blijven. We spraken met technische experts en doken in gebruikersrecensies en ontdekten dat de beste tablet hoge verwerkingssnelheden en een duidelijk display heeft, plus intuïtieve functies die overeenkomen met uw behoeften.

Opmerking van de uitgever
  • 20 mei 2019 - Hoewel we de nieuwste beschikbare modellen voor onze oorspronkelijke publicatie grondig hebben getest, hebben we deze beoordeling bijgewerkt met informatie over de nieuwste edities van onze topkeuzes, inclusief geüpgradede of vervangende modellen. Onze veelgestelde vragen en ons algemene aankoopadvies zijn ook bijgewerkt om u de best mogelijke informatie te bieden om de juiste aankoop voor u te doen.

De 4 beste tabletten

Best voor
vermaak

appel
Stijlvol en intuïtief, met een breed scala aan apps
Pros
Fantastisch display en vertragingsvrije prestaties
Breed scala aan iPad-vriendelijke apps
iOS 11-functionaliteit
Cons
Onhandig ontwerp

Waarom we ervoor kozen

Fantastisch display en vertragingsvrije prestaties

De iPad heeft een geweldig scherm en biedt geen vertragingen, waardoor u in recordtijd scherpe beelden in hoge resolutie krijgt. Een iets lagere resolutie betekent niet automatisch een wazige foto of zichtbare pixels, maar een scherm met een hoge resolutie is merkbaar mooier om naar te kijken voor een >

Breed scala aan iPad-vriendelijke apps

Een enorme reden waarom Apple de tabletruimte domineert, zijn de apps. Wanneer u door de App Store bladert, kunt u uw zoekopdracht filteren op apps die zijn gemaakt voor de iPad. Hulu en Sim City zijn bijvoorbeeld beide aangepast aan de behoeften van een tablet. Apps die niet opnieuw zijn ontworpen voor tablets, kunnen er uitgestrekt en wazig uitzien wanneer ze worden geopend op schermen die twee keer zo groot zijn en met een dubbele resolutie van een smartphone. Andere app-winkels bieden niet zo'n breed assortiment. Google Play (voor Android-tablets) moedigt hun app-ontwikkelaars aan om te optimaliseren voor tablets, maar het is moeilijk om opties te vinden buiten de 250 beste apps van de winkel.

iOS 12-functionaliteit

Gebruikers en experts zijn het erover eens, de iPad is echt een tablet voor iedereen. Het is draagbaar, betaalbaar en gaat geweldig >iOS 12.2 , is het beter dan elke iPad ervoor. Hoewel het niet nodig is om naar dit model te upgraden als je geen iOS 11 wilt, onderscheidt de update deze iPad van de mobiele Apple-ervaring.

Een van de grootste verbeteringen is multitasking. Het is nu mogelijk om twee apps tegelijkertijd uit te voeren of de ene (zoals Twitter of Spotify) over de andere te bewegen. Omdat de iOS 12.2-ervaring een nog verdere verbetering is en u een manier biedt om uw mediaconsumptie te consolideren, zult u merken dat u de tablet vaker gebruikt.

Punten om te overwegen

Onhandig ontwerp

Op 9,7 ”is het een beetje groter dan een pocketboek, en is het moeilijk om >

Best voor
Budget entertainment

Amazone
Budgetvriendelijk, met behoorlijke beeldkwaliteit en Amazon-compatibiliteit
Pros
Goede waarde
Geoptimaliseerd voor Amazon-services
Kindvriendelijk
Cons
Beperkte besturingssysteem
Niet zo strak

Waarom we ervoor kozen

Goede waarde

Voor slechts $ 80 is de Amazon Fire HD 8 gemakkelijk de beste tablet met een beperkt budget. In feite krijgt u waarschijnlijk meer dan waar u voor betaalt. Als je een tablet wilt om boeken te lezen, op internet te surfen of tv en films te kijken, maar geen enkele honderden dollars wilt uitgeven voor extra functies die je niet echt nodig hebt, is de Amazon Fire HD 8 een geweldig alternatief.

Geoptimaliseerd voor Amazon-services

Omdat het apparaat bedoeld is om naadloos verbinding te maken met Amazon-services, bevat de app store geen Google-apps zoals YouTube en Chrome (hoewel je via de ingebouwde Silk-browser toegang hebt tot de webversies van Google-services). Dat gezegd hebbende, gebruikers met een Amazon Prime-account kunnen echt profiteren van alle functies die deze tablet biedt. Prime-gebruikers hebben toegang tot een catalogus met gratis boeken, films en tv-programma's. The Fire combineert ook met Alexa voor eenvoudig online bestellen, zoekopdrachten of voor het afspelen van audioboeken. U kunt Alexa gebruiken om eenvoudig online te bestellen, een zoekvraag te beantwoorden of om audioboeken te spelen.

Kindvriendelijk

The Fire is een geweldige keuze voor jongere kinderen die niet alle toeters en bellen nodig hebben, maar toch games willen spelen of hun favoriete shows willen bekijken . Voor een extra $ 2 per maand kun je Amazon FreeTime krijgen , dat toegang geeft tot tonnen kindvriendelijke inhoud. Bezorgd over inhoud voor volwassenen? Het is uiterst eenvoudig om afzonderlijke profielen voor kinderen en volwassenen in te stellen, zodat u de Fire nog steeds kunt gebruiken, maar uw kind geen toegang heeft tot films of tv-programma's die te volwassen zijn voor hen. Bovendien kunnen ouders met het kinderprofiel activiteiten op een ouderdashboard bekijken. Nog een kindvriendelijk voordeel: de Fire is behoorlijk stevig, zodat je niet in elkaar krimpt wanneer hij op de grond valt.

Punten om te overwegen

Beperkte besturingssysteem

The Fire heeft een besturingssysteem genaamd Fire OS, dat is gebaseerd op een beperkte versie van Android. De interface is erg basic en geeft niet veel vrijheid voor aanpassing: scrollen door de tablet brengt je naar verschillende mediabases zoals Shop, films of boeken en ander op entertainment gebaseerd entertainment. Hoewel je je screensaver kunt veranderen, voelen de verschillende bestemmingen op het vuur erg aan alsof je altijd aan het winkelen bent, nooit alsof je thuis bent gekomen om van je aankopen te genieten. Als dit u echter niet hindert, is de interface eenvoudig en gemakkelijk te navigeren.

Niet zo strak

In vergelijking met vergelijkbare tablets is de Fire >

Het beste
Laptop vervangen

Microsoft
Een volledig desktopbesturingssysteem gebundeld in tabletvorm
Pros
Draait volledige versies van Windows-software
USB-poort en microSD-slot
Uitstekende tablet-toetsenbord en pen-accessoires
Cons
Duur

Waarom we ervoor kozen

Draait volledige versies van Windows-software

Tablets die zich vertakken vanuit besturingssystemen voor smartphones (zoals Android of iOS) worden geleverd met een beperkte computeraanduiding. Maar de Surface Pro werkt met een desktopbesturingssysteem (met de flexibiliteit om desgewenst over te schakelen naar een door een tablet ontworpen interface) die is geoptimaliseerd voor touchscreen-tablets - het ziet eruit als een kleinere computer. Een van de grote bonussen van dat volledig functionerende Windows-besturingssysteem is dat u volledige softwareversies kunt uitvoeren: u hoeft niet te vertragen, een nieuwe lay-out te leren of productiviteit op te offeren. Met systemen als Apple kunt u misschien meer gecompliceerde taken met meerdere vensters en spreadsheets opslaan voor als u achter een volledige computer zit.

USB-poort en microSD-slot

Studenten en professionals zullen de USB-poort en microSD-sleuf voor externe schijven en opslag waarderen. Digitale artiesten en mediamakers hebben een groot aantal opslag nodig om grote bestanden op te slaan en te bewerken. De Surface Pro begint bij 128 GB, maar je kunt er ook een kopen met 1 TB interne opslag. Met al serieuze opslagruimte en de mogelijkheid om extern meer toe te voegen, is de Surface Pro een van de beste pc-tablets die er zijn.

Uitstekende tablet-toetsenbord en pen-accessoires

comes included with the Surface Pro. Het Microsoft Surface Pro-toetsenbord wordt meegeleverd met de Surface Pro. In tegenstelling tot het toetsenbord van de iPad Pro (dat je apart moet aanschaffen), is het toetsenbord van de Surface Pro uitgerust met een trackpad, wat betekent dat je niet op het scherm hoeft te tikken om apps of documenten te openen. Alleen al deze functie maakt het een van de beste tablets met een toetsenbord.

is also a highlight for the Surface Pro (although you'll need to spring for its individual purchase), as it's fast and highly pressure sensitive. De Surface Pen is ook een hoogtepunt voor de Surface Pro (hoewel je moet springen voor zijn individuele aankoop), omdat hij snel en zeer drukgevoelig is. Qua specificaties is het bijna identiek aan de Apple Pencil en we vonden beide even snel. De Surface Pen is korter en bootst een potlood niet zoveel na als het Apple Pencil, hoewel sommige gebruikers aangeven dat de Surface Pen gemakkelijker vast te pakken is.

Punten om te overwegen

Duur

Omdat de Surface Pro extreem prijzig is voor een tablet, is dit alleen een echt goede optie als je als student of professional je zware computer wilt dumpen. Afhankelijk van de opslag die u kiest, kunnen de uiteindelijke kosten oplopen van $ 1.000 tot $ 3.000 - voor die prijs kunt u een slanke laptop kopen waarmee u ook gemakkelijk kunt reizen. Maar we houden ervan dat de Surface Pro ook flexibel is met zijn tablet-interfacemodus. Met deze functie lijkt het alsof u een tablet en een compacte laptop krijgt voor de prijs van één.

Best voor
Advertentietypen

appel
Slank ontwerp compatibel met het uiterst intuïtieve Apple Pencil
Pros
Apple potlood
Snelle CPU en nieuwe iOS
Cons
Tablettoetsenbord mist trackpad
Duur

Waarom we ervoor kozen

Apple Pencil

(sold separately). Een van de be>Apple Pencil (apart verkrijgbaar). De Pencil heeft druk-sensortechnologie die kan lezen hoe zwaar en donker je lijnen en lijnen zijn. Het is ook gevoelig voor gekanteld gebruik voor eenvoudige schaduw. We vonden de Pencil en de Surface-pen even snel, maar in termen van pure specificaties is de Pencil de snelste stylus die er is, wat betekent dat er nooit een merkbare vertraging is tijdens het schrijven of tekenen. Het is alsof je een echt potlood gebruikt - zozeer zelfs dat het een stylus noemen misleidend aanvoelt.

Snelle CPU en nieuwe iOS

De nieuwe A10X-processor van Apple (de CPU) maakt hem razendsnel in alles, van videobewerking tot gaming. Een ander groot voordeel van een krachtige processor is dat het gebruik van twee apps tegelijk met de iOS 12.2-upgrade een fluitje van een cent is. Je kunt je klasnotities op de ene helft van het scherm openen en anatomieschetsen aan de andere kant zonder te vertragen of te crashen.

Prachtig display

De duidelijke resolutie van de iPad Pro is perfect voor creatieven die veel tijd besteden aan het bewerken van video's, foto's of tekenen onderweg. Op 2224x1668 heeft het een ongelooflijk scherp beeld dat het in de bovenste rij van tablets plaatst. Naast de resolutie betekent het 120Hz-display dat het wordt vernieuwd met 120 frames per seconde (ter referentie: de iPhone heeft een 60Hz-display). Met zo'n hoge verversingsfrequentie kunt u een verminderde onscherpte verwachten bij het bekijken van video's en een verbeterde reactiesnelheid. Dit is vooral goed voor gamers, maar het is ook be>

Punten om te overwegen

Tablettoetsenbord mist trackpad

Kunstenaars, studenten en creatieve professionals kunnen de iPad Pro gebruiken als iets dat dichter bij een laptop staat dan eerdere iPads hebben toegestaan, hoewel als je werk vaak word-document- of spreadsheet-zwaar is, we de Surface Pro nog steeds aanbevelen. Een deel van de reden dat het niet als een complete computervervanging voelt, is omdat het toetsenbord van de iPad Pro (apart verkrijgbaar) geen trackpad heeft. Zonder een echt trackpad moet u op het tabletscherm tikken om taken als kopiëren en plakken uit te voeren. Hoewel het trackpad geen dealbreaker is, kan het je wel vertragen.

Duur

Het vervangen van uw computer door een tablet van de bovenste plank is duur en de iPad Pro is geen uitzondering. Wat het apparaat voor velen de kosten waard maakte, is het potlood en het toetsenbord, maar nu deze accessoires compatibel zijn met de goedkopere iPad, is het moeilijker om de kosten te rechtvaardigen. Het scherm van de iPad Pro is groter en het ontwerp slanker, maar als je een kunststudent bent of als hobbyist bent tekenen, biedt de iPad vergelijkbare functies en is hij gemakkelijker in je portemonnee.

Hoe een tablet te kiezen

Overweeg of u de tablet voor werk of amusement wilt

Voordat u een tablet kiest, moet u weten of u deze gaat gebruiken als vervanging voor uw computer of als u gewoon iets wilt gebruiken om op internet te surfen en games te spelen. Of u het apparaat voor werk of amusement nodig heeft, heeft een grote invloed op welke het beste voor u werkt. Als u van plan bent uw tablet mee te nemen naar coffeeshops om te schetsen of te schrijven, kies dan een tablet die geschikt is voor het werk. Als u het echter gebruikt om wat leesplezier of tv te lezen op uw woon-werkverkeer in het openbaar vervoer, hebt u er een nodig die is gebouwd voor entertainment.

Kies tussen een WiFi-tablet of een tablet met een mobiele verbinding

Niet alle tablets hebben ingebouwde LTE of 4G, en degenen die wel een simkaart en extra maandelijkse gegevensbetaling vereisen. Voor pendelaars en mobiel werk merkt productmarketingconsulent Tim Smalley op: “Het is net zo eenvoudig om aan je smartphone te koppelen, vooral als je al een groot gegevensabonnement hebt, maar houd er rekening mee dat het de batterij van je telefoon veel sneller verbruikt dan normaal. ”Tenzij u de tablet voortdurend in gebieden zonder wifi gebruikt, is het goedkoper om u af te melden voor deze functie.

Onderzoek tablet-accessoires

De meeste tablets worden geleverd met een grote verscheidenheid aan accessoires van zowel merken als derden die u kunt aanschaffen om uw apparaat een extra boost te geven. Zaken als hoesjes en schermafdekkingen zijn over het algemeen vrij standaard, maar als het gaat om toetsenborden en stylussen, wil je de tijd nemen om wat dieper onderzoek te doen, omdat het je kan helpen erachter te komen of een bepaalde tablet werkt met je lifestyle. Kijk bij het kiezen van uw tablet naar enkele van de aangeboden accessoires en kijk of u deze echt nodig hebt om het meeste uit uw tablet te halen.

Stel uw budget in en zoek naar deals

Een tablet is een dure aankoop. Als je eenmaal accessoires hebt toegevoegd, kan het overweldigend aanvoelen - vooral wanneer de meeste tablets, zoals Apple's iPad en iPad Pro, niet worden geleverd met toetsenborden of stylussen waardoor ze laptops kunnen vervangen. Maar het kopen van een tablet hoeft niet de bank te breken. Zoek naar deals online (vooral rond vakanties of tijdens school- en afstudeerseizoenen) of in winkels en stel een budget in bij het winkelen voor je tablet. Het is ook goed om rekening te houden met extra's zoals accessoires - of gewoon op te sparen voor die op een later tijdstip - zodat u niet verrast wordt door de uiteindelijke prijs.

Veelgestelde vragen over tablets

Moet ik een pc of Apple-tablet aanschaffen?

Gaan met een personal computer (pc) of Apple-tablet gaat over persoonlijke voorkeur, maar historisch gezien is Windows niet zo betrouwbaar als Apple-computerproducten. Uit een recent onderzoek van het Consumer Reports National Research Centre bleek dat naar schatting 25 procent van de eigenaren van Microsoft-tablets en -laptops problemen ondervonden tijdens hun eerste twee jaar van eigendom. Aan de positieve kant brengt Microsoft regelmatig micro-updates uit om deze problemen aan te pakken en hebben consumentenrapporten geconstateerd dat de Surface uitstekend presteert in hun laboratoriumtests.

Hoeveel opslag heeft mijn tablet nodig?

Als u grote documenten of mediabestanden rechtstreeks naar uw tablet downloadt, wilt u in meer opslag investeren. Ter referentie, de iPad Pro haalt een top van 512 GB. Zoveel opslag kost je en is over het algemeen alleen nodig als je veel video's op je apparaat hebt opgeslagen. U hoeft niet meer uit te geven aan extra ruimte als u uw bestanden niet altijd nodig hebt. Als u toegang hebt tot WiFi of een tablet met een gegevensabonnement, kunt u cloudgebaseerde opslag gebruiken en muziek en films streamen in plaats van downloaden.

Wat is het verschil tussen een tablet en een e-reader?

E-readers zijn minder veelzijdig dan tablets en hebben over het algemeen een e-paper-scherm, dus ze zijn >zichtbaar voor de ogen . Tabletten hebben verlichte schermen en bieden extra functies die e-readers niet hebben. Met een tablet kun je meerdere leesbronnen downloaden, zelfs hoorbare als je wilt, terwijl e-readers vaak worden gekoppeld aan één app of e-bookstore. Met tablets kunt u ook verbeterde e-boeken lezen met afbeeldingen en interactie en een eenvoudige manier om aantekeningen over boeken te maken.

Hoeveel batterijlevensduur heeft een tablet?

De levensduur van de batterij varieert van tablet tot tablet. Over het algemeen varieert de levensduur van de batterij van 8-14 uur , met een gemiddelde van ongeveer 10 uur. De levensduur van de batterij verandert ook, afhankelijk van hoe u uw tablet gebruikt. Als u films en tv-programma's kijkt, raakt uw batterij sneller leeg dan wanneer u op internet surft of een boek leest.

Waarom een ​​tablet kopen als ik een smartphone kan gebruiken?

Een tablet is in wezen een smartphone samengevoegd met een laptop. Een tablet heeft een scherper display, grotere mogelijkheden voor grote gegevens, een algehele betere multimedia-ervaring en een groter scherm waarvan het toegevoegde onroerend goed eenvoudiger navigatie en dus verhoogde productiviteit mogelijk maakt. Wat de levensduur van de batterij betreft, is bewezen dat de batterij van een tablet beter is dan die van een smartphone, hoewel de batterijprestaties van smartphones bij elke nieuwe iteratie blijven verbeteren. Een tablet is niet zo draagbaar als een smartphone, maar tablets zijn in verschillende formaten gemaakt voor een betere draagbaarheid.

De beste tabletten: samengevat

iPad 9.7 Amazon Fire HD 8 Microsoft Surface Pro iPad Pro 10.5
Het beste Voor vermaak Voor budgetentertainment Laptop vervangen Voor creatieve typen
MSRP $ 259 $ 79 $ 799 $ 649
Geheugen 32GB / 128GB 16GB / 32GB 128GB / 256GB
512GB / 1TB
64GB / 256GB
512GB
Resolutie 2048x1536 1280x800 2736x1824 2224x1668
CPU snelheid 1,8 GHz 1,3 GHz 2,5 GHz 2,4 GHz
Inclusief toetsenbord X X X
Stylus-accessoire

Misschien vind je dit ook leuk