Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Dish Network versus de concurrentie

Dish Network DIRECTV Xfinity Verizon Fios
Prijs
$ 60- $ 90 / maand gedurende twee jaar
$ 35- $ 110 / maand voor het eerste jaar
$ 25- $ 115 / maand voor het eerste jaar
$ 64.99- $ 89.99
/ maand voor het eerste jaar
Beschikbaarheid
50 staten
50 staten
40 staten
9 staten
Type tv-aanbieder
Satelliet
Satelliet
Kabel
Vezel
Contractduur
24 maanden
24 maanden
12 of 24 maanden (of geen contractoptie)
24 maanden (of geen contractoptie)
Kanalen beschikbaar
290+
330+
260 +
425+

Dish Network Review

Dish Network, nu gebrandmerkt als DISH, is een innovator onder betaaltelevisieproviders, met een solide line-up en best-in-class DVR-functies. De Hopper 3 DVR is de beste van elke tv-aanbieder die we hebben gezien, met de mogelijkheid om 16 programma's tegelijkertijd op te nemen en 2000 uur aan HD-programmering te houden. Ter vergelijking: met de DVR van de grote concurrent van Dish Network, DIRECTV, kunt u slechts vijf shows tegelijkertijd opnemen en heeft u slechts 200 uur programmeertijd. Al deze DVR-stroom kost je $ 15 per maand, maar we denken dat dat een eerlijke prijs is voor die functies.

Als satellietdienst is schotel niet voor iedereen geschikt. U kunt mogelijk geen satelliet in uw huurhuis of appartement installeren en deze schotels zijn kwetsbaarder voor extreme weersuitval dan een kabelaanbieder. Als u echter in een milder klimaat leeft, is DISH absoluut het overwegen waard.

De claim

Dish Network beweert te zijn toegewijd aan "het uitdagen van de economie van betaal-tv." Dat is marketing spreken voor het betaalbaar maken van kwaliteitsvolle dienstverlening. Voor DISH betekent dit het leveren van kwaliteitsprogrammering, de nieuwste technologie en een verscheidenheid aan pakketten waarmee u de beste programmering voor uw kijkgewoonten kunt vinden - allemaal zonder de bank te breken.

Is het waar?

Ja.

Met DISH's Hopper 3 DVR springt de tv-technologie boven de rest uit. De Hopper 3 is uitgerust om 16 shows tegelijkertijd op te nemen en tot 2.000 uur aan HD-programmering op te slaan. En met de mobiele apps van DISH en HopperGO hebt u toegang tot elk opgenomen of On Demand-programma vanaf uw mobiele apparaten.

Toegegeven, deze opslagruimte is misschien niet voor iedereen: DISH rekent $ 15 extra per maand voor zijn DVR-service, terwijl de basisprijzen van concurrent DIRECTV DVR omvatten. Tenzij u van plan bent om ongeveer 1.000 HD-films of 100 seizoenen tv op te slaan, kunnen die extra kosten te hoog zijn. Als u of uw gezin echter veel opslagruimte nodig heeft, is de DVR van DISH een betere waarde.

DISH biedt vier tv-pakketten, variërend van $ 60 tot $ 90 per maand voor nieuwe klanten. De be>

Bijvoorbeeld: het America's Top 200-pakket van DISH is $ 80 voor de eerste twee dienstjaren, terwijl het vergelijkbare Ultimate-pakket van DIRECTV een goedkopere promotieprijs heeft van $ 65 voor het eerste jaar. Na het eerste jaar springt die DIRECTV-prijs echter naar $ 128.

Productoverzicht

Best voor

Mensen die veel shows willen opnemen, sportfans

Niet voor

Mensen die vaak last hebben van zware weersomstandigheden of in appartementen wonen

Kenmerken

Prijs Amerika's Top 120: $ 60 per maand
Amerika's Top 120+: $ 70 per maand
Amerika's Top 200: $ 80 per maand
Amerika's Top 250: $ 90 per maand
kanalen Amerika's Top 120: 190
Amerika's Top 120+: 190+
Amerika's Top 200: 240+
Amerika's Top 250: 290+
Opvallende kenmerken
  • Hopper 3 DVR slaat 2000 uur aan HD-programmering op en kan tot 16 shows tegelijkertijd opnemen
  • Met mobiele apps hebt u vanaf uw smartphone of tablet toegang tot alle opgenomen programma's, On Demand-shows, films en live-tv
Aantal bediende staten 50
vergoedingen
  • Kosten voor vervroegde beëindiging: $ 20 per maand resterend op contract
  • Late betaling / geretourneerde cheque: $ 10
  • DVR-service: $ 15 per maand
Contracttermijn 2 jaar
Type tv-aanbieder Satelliet

Geweldige klantenservice

Dish Network behoort consequent tot de topproviders voor klantenservice door de Amerikaanse klanttevredenheidsindex en JD Power. Het scoorde bovengemiddeld in elke regio van JD Power's 2018 Residential Television Service Provider Satisfaction survey en werd verkozen tot de topprovider in de regio Noord-Centraal en Zuid .

Drie maanden premiumkanalen gratis

Wanneer u zich aanmeldt voor tv-service met Dish Network, krijgt u drie maanden gratis premiumkanalen, waaronder HBO, Showtime en Cinemax. Als u niet wilt blijven betalen voor de service nadat de drie maanden voorbij zijn, moet u contact opnemen met Dish Network voordat de proefperiode eindigt en deze verwijderen; anders worden automatisch kosten in rekening gebracht.

Geweldig voor sportfans

Dish Network biedt ESPN op alle vier de standaardpakketten en het NFL-netwerk op drie van de vier. De America's Top 200- en America's Top 250-pakketten omvatten ook het MLB Network, NBA TV en het NHL Network.

Ingebouwde tv-apps

Streaming-apps zoals Netflix en Hulu zijn ingebouwd in de DVR van Hopper 3 (hoewel je nog steeds hun maandelijkse abonnementskosten moet betalen). Je hebt ook toegang tot YouTube, Pandora, The Weather Channel en andere populaire apps.

Mogelijke nadelen

Schotelantenne

Dish Network is een satelliet-tv-provider, dus je moet een satellietschotel op je dak installeren om de service te kunnen gebruiken. Die installatie wordt gratis door DISH professioneel gedaan en het bedrijf zorgt voor het instellen van de DVR en ontvangers.

Deze satellietschotels zijn de reden dat Dish Network zelfs op de meest afgelegen locaties beschikbaar is, maar er zijn enkele kanttekeningen. De schotel op uw dak moet rechtstreeks toegang hebben tot de satelliet in de ruimte, dus er mogen geen bomen of gebouwen in de weg staan. Satellietdienst kan ook worden onderbroken door wind en regen, dus als u in een gebied woont met frequente zware stormen, is kabel wellicht een betrouwbaardere optie.

Maandelijkse vergoeding voor DVR's

Als de aantrekkelijke DVR-functies van DISH u aanspreken, moet u $ 15 toevoegen aan uw maandelijkse factuur. Deze DVR-vergoeding is gebruikelijk bij kabel-tv-aanbieders, maar Dish Network's is aan de top; de meeste variëren tussen $ 8 en $ 10 per maand.

Bundelopties

De internetservice van DISH is alleen beschikbaar indien gebundeld met uw tv-pakket. Helaas kunt u deze bundels niet online bestellen en biedt de website zeer weinig informatie over de internetservice. Als u geïnteresseerd bent in een van deze deals, moet u bellen en een vertegenwoordiger spreken.

Dish Network versus DIRECTV

DIRECTV, de be>

Dish Network versus Xfinity

Xfinity biedt zes tv-pakketten aan, variërend van $ 25 tot $ 115 per maand. U hoeft alleen een contract van een jaar te ondertekenen en uw prijs is vergrendeld voor dat jaar. Xfinity blinkt uit in het goedkopere aanbod van abonnementen - voor een relatief lage maandelijkse factuur krijgt u toegang tot de grote On Demand-bibliotheek en een solide selectie van HD-kanalen. Het heeft ook geweldige aanbiedingen voor bundels voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van internet of thuistelefoonservice. Als u alleen op zoek bent naar de service met de beste tv-kanalen voor de laagste prijs, is schotel uw beste keuze. Maar als u wilt bundelen met internet en telefoon, heeft Xfinity misschien betere deals voor al uw behoeften.

Dish Network versus Verizon Fios

Verizon Fios biedt een 100 procent digitale glasvezelverbinding, wat zich vertaalt in een scherpe videokwaliteit en supersnelle downloadsnelheden. Het Premium Serviceplan kan maximaal 12 shows tegelijkertijd opnemen en meer dan 200 uur programmeren opslaan - hoewel het aanbod van DISH ontbreekt, is het nog steeds waarschijnlijk genoeg voor een enkele gebruiker. En in tegenstelling tot het satellietgebaseerde Dish Network en DIRECTV, is de service ongevoelig voor stormen. Helaas is het momenteel alleen beschikbaar in negen staten, dus het heeft niet dezelfde verreikende mogelijkheden als DISH.

Dish Network Veelgestelde vragen

Waar is de satellietschotel geïnstalleerd?

Elk account kan een iets andere locatie hebben voor de schotelantenne om optimale prestaties te garanderen, maar elk account heeft hetzelfde basisidee: een locatie waarmee de schotelsatelliet op uw eigendom de toegewezen satelliet in de ruimte kan 'zien'. Dit bevindt zich meestal aan de buitenkant van uw huis, meestal op het dak of aan een muur. Technici van Dish Network zorgen voor gratis installatie voor u.

Heeft DISH 4K-kanalen?

De ontvangers van Dish Network ondersteunen 4K Ultra HD-programmering, maar de beschikbaarheid van kanalen die uitzenden in 4K-resolutie is nog vrij beperkt. Op dit moment biedt Dish voornamelijk 4K-video aan via de On Demand-bibliotheek en Pay-Per-View. Hoewel het nog steeds vrij zeldzaam is voor live televisie om in 4K te worden uitgezonden, staat DISH duidelijk op de voorgrond. In 2017 begon het elk weekend college-voetbalwedstrijden uit te zenden in 4K, en het vertoont geen tekenen van vertraging. "Deze stap maakt deel uit van een bredere overeenkomst die toekomstige 4K-dekking van college basketbalwedstrijden, Major League Baseball en NASCAR-races omvat," kondigde Dish Network destijds aan.

Laat Dish je live tv streamen vanuit het huis?

Met de Dish Anywhere mobiele app kun je overal live en opgenomen programma's bekijken, en krijg je toegang tot de On Demand-bibliotheek van Dish Network, die meer dan 20.000 titels bevat. U kunt ook nieuwe opnamen op uw telefoon instellen voor uw DVR thuis. Afhankelijk van wat voor soort ontvanger u hebt, kunt u opgenomen programma's zelfs overzetten van uw DVR naar uw smartphone of tablet om offline te kijken.

Kan ik DISH vanuit een camper bekijken?

Dish Network is een geweldige optie voor roadtrippers, watersporters en tailgaters omdat u uw DISH-service overal mee naartoe kunt nemen door een draagbare satelliet te kopen. U kunt betalen terwijl u voor de buitendienst gaat, of u kunt het toevoegen aan uw normale tv-abonnement voor een extra $ 7 per maand.

Kan ik met DISH mijn computer als tv-scherm gebruiken?

Ja. De mogelijkheid voor uw computer om als tv-scherm te fungeren, hangt meer af van uw computer dan van uw tv of tv-aanbieder. Als uw computer ingangen (zoals HDMI) heeft die de uitgangen van uw tv accepteren, kunt u dit eenvoudig bereiken. Houd er rekening mee dat dit type installatie niet wordt ondersteund door de klantenservice van Dish Network, dus u staat alleen voor apparatuur of adapters.

Heeft DISH verborgen kosten?

Nee. Er zijn geen verborgen kosten verbonden aan Dish Network. Alle servicekosten zijn definitief en bindend.

Voert Dish Network een kredietcontrole uit?

Ja. DISH heeft verschillende promoties voor verschillende kredietniveaus. Meestal is een promotie beschikbaar als u de vereiste basiscreditcheck doorstaat. Als u echter niet in aanmerking komt voor de aangeboden primaire promotie, is er een low-credit promotie genaamd Flex Network Dish 24. Raadpleeg een medewerker van de Dish Network-klantenservice voor meer informatie over kwalificatie.

Het komt neer op

Dish Network is een geweldige keuze als je de traditionele tv-abonnementen beu bent, maar nog niet helemaal klaar bent om lid te worden van snijders. En met de indrukwekkende opslagcapaciteit van de Hopper 3 DVR hoeven zelfs de meest enthousiaste binge-watchers zich geen zorgen te maken dat ze al hun favoriete programma's in één keer kunnen opnemen. Hoewel mensen die extreme weersomstandigheden ervaren, misschien beter af zijn met een traditionele kabeldienst, zal DISH waarschijnlijk niet teleurstellen.

Misschien vind je dit ook leuk