Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste IRA-accounts

Sparen voor uw pensioenjaren is geen probleem, maar het kan wat werk kosten om het beste voertuig te vinden om dit te doen. De keuze zal niet voor iedereen dezelfde zijn: uw middelen, leeftijd en andere factoren spelen allemaal een rol bij het bepalen van de beste manier om uw spaargeld te richten. We hebben met financiële experts gesproken en de beste IRA-accountproviders vergeleken om de beste opties voor u te vinden, ongeacht waar u zich bevindt.

De 5 beste IRA-accounts

Het beste voor beginners

E-Trade
Uitgebreide middelen en geweldige klantenondersteuning maken E-Trade ideaal voor gebruikers die voor het eerst IRA gebruiken. Het heeft ook de tools om met u mee te groeien als u een actievere belegger wordt.
Pros
Geweldig voor beginners
Uitstekend gereedschap
24/7 ondersteuning
Solide accountaanbiedingen
Cons
Niet voor grote beleggers

Waarom we ervoor kozen

Geweldig voor beginners

Als u uw eerste IRA wilt openen (of als u nieuw bent in het algemeen), raden we u aan aan de slag te gaan met E * TRADE. De uitstekende middelen en klantenondersteuning van het bedrijf maken het ideaal voor minder ervaren spaarders. Als je eenmaal voorbij de eerste leercurve bent, heeft het ook de tools om met je mee te groeien: veel solide investeringsopties voor hands-off spaarders en een degelijk handelsplatform voor degenen die meer betrokken willen raken bij hun fondsen.

Educatieve hulpmiddelen

Iedereen die zich wankel voelt over wat voor soort IRA te openen, welke regels van toepassing zijn of in welke kanalen te investeren, kan zijn voet vinden met E * TRADE. We vonden de veelgestelde vragen veel uitgebreider en informatiever dan andere, met antwoorden op vragen waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden (zoals: "Wat zijn de verschillen tussen rollovers en transfers?"). Bovendien bevat de kennisbasis diepgaande artikelen over complexere onderwerpen zoals "Inzicht in vereiste minimumverdelingen" en "Belastingplanning voor specifieke soorten investeringen".

E * TRADE's webgebaseerde handelsplatform biedt fundamenteel onderzoek en hulpmiddelen die beginnende IRA-gebruikers zullen helpen hun investeringen te beheren. Als u een stapje verder wilt dan het basisplatform, kunt u OptionsHouse gebruiken, het softwarematige platform van E * TRADE. OptionsHouse is een complete handelshub, met gepersonaliseerde grafieken en realtime marktupdates. Voor serieuze handelaren geven we nog steeds de voorkeur aan het platform van Charles Schwab (dat zijn toponderzoek en inzichten integreert), maar E * TRADE doet zijn werk beter van beginner tot beleggingsexpert.

24/7 ondersteuning

Natuurlijk moeten sommige financiële beslissingen worden besproken en zijn de telefonische ondersteuning en livechat van E * TRADE 24/7 beschikbaar. Toen we de chatfunctie testten, op zoek naar informatie over accountkosten, ontvingen we binnen vijf minuten een beleefde en behulpzame reactie, evenals een link naar het volledige tariefschema van het bedrijf. Na onbeantwoorde e-mails en veelgestelde vragen van enkele andere bedrijven hebben we de snelheid en transparantie van E * TRADE erg op prijs gesteld.

Solide accountaanbiedingen

E * TRADE's middelen zouden niet opstaan ​​zonder zijn accountaanbiedingen. IRA-klanten genieten $ 0 accountminima en onderhoudskosten, en een lage $ 6,95 online handelskosten. Voor beleggers die een beheerde portefeuille willen zonder de minima van $ 20.000 actief beheer, biedt de Core Portfolio van E * TRADE geautomatiseerd beleggen, beginnend met slechts $ 5.000 lager en een beheersvergoeding van 0,3%. Dat zijn enkele van de laagste vereisten die we zagen voor een professioneel geselecteerde portfolio.

Punten om te overwegen

Niet voor grote beleggers

Als u een ervaren belegger bent in grote volumes en uw IRA actief wilt beheren via aandelentransacties, dan is E * TRADE waarschijnlijk niet de beste locatie voor u. U vindt bijvoorbeeld lagere handelskosten bij Charles Schwab. Bovendien zijn de bronnen op de website van E * TRADE meer gericht op het opleiden van beginners dan op het ondersteunen van experts die gewend zijn aan actieve en frequente betrokkenheid bij hun accounts.

Het beste voor hands-on beleggen

Charles Schwab
Door diepgaand marktonderzoek gecombineerd met een aanpasbaar, geavanceerd handelsplatform is Schwab de beste keuze voor ervaren en betrokken beleggers.
Pros
Toonaangevende onderzoek
Geavanceerd handelsplatform
Betaalbare handel
Cons
Steile leercurve

Waarom we ervoor kozen

Toonaangevende onderzoek

Als u ervaring hebt met handelen en uw IRA-fondsen actiever wilt beheren, dan raden we Charles Schwab ten zeerste aan. Schwabs eigen onderzoek heeft het een toppositie opgeleverd sinds we IRA's in 2015 begonnen te beoordelen. Hoewel de meeste van onze topkeuzes marktnieuws en updates bieden, staat Charles Schwab met kop en schouders boven voor zijn analyse. Het personeel van experts werkt om de marktinzichten van het bedrijf te contextualiseren, zodat klanten de gegevens gemakkelijk kunnen begrijpen en gebruiken om hun transacties te informeren. Op zijn handelsplatformen worden Schwab's eigen investeringsanalyses naast onderzoek van buitenaf weergegeven, wat een gemakkelijke vergelijking mogelijk maakt.

Geavanceerd handelsplatform

Klanten hebben drie opties voor investeringsplatforms: StreetSmart.com en Street Smart Central (beide webgebaseerd) en Street Smart Edge (een downloadbare desktopgebaseerde optie). Van de drie is StreetSmart Edge de meest robuuste. Het omvat gepersonaliseerde volglijsten en trendgrafieken, handelssuggesties op basis van eigen onderzoek van het bedrijf en realtime nieuws en marktmonitoring. De hele affaire is aanpasbaar - van lay-out en kleurenschema tot strategische suggesties - zodat deze kan worden aangepast aan uw workflow.

Betaalbare handel

Schwab maakt handel ook betaalbaar, met $ 0 accountminima en kosten vanaf slechts $ 4,95 per transactie (de laagste van onze topkeuzes, alleen geëvenaard door Ally). Klanten kunnen ook profiteren van uitgebreide, kostenvrije opties; Schwab biedt meer dan 200 commissie-vrije ETF's en de OneSource-lijst heeft duizenden gratis beleggingsfondsen. Net als onze andere koplopers houdt het de bedrijfskosten laag, zonder maandelijkse of jaarlijkse onderhoudskosten.

Punten om te overwegen

Steile leercurve

We hebben geconstateerd dat StreetSmart Edge een behoorlijk steile leercurve heeft, met veel bewegende delen om te beheersen. Maar dat is te verwachten met elk geavanceerd handelsplatform; gebruikers met eerdere marktervaring zullen het vrij snel onder de knie krijgen. Klanten die net aan het investeerspel beginnen, zullen waarschijnlijk E * TRADE of Ally verkiezen vanwege hun uitstekende leermiddelen en klantenondersteuning. Maar voor degenen die actiever handelen binnen hun IRA, kan Schwabs kwaliteit van marktonderzoek en aanpasbaar platform niet kloppen.

Het beste voor hands-off beleggen

Voorhoede
Laat de experts voor u beleggen, met een van de goedkope, professioneel beheerde doelpensioenfondsen van Vanguard.
Pros
Doel pensioenfonds
Lage accountkosten
Cons
Geen tijdelijke oplossing voor eerste storting
Hoge handelskosten

Waarom we ervoor kozen

Doel pensioenfonds

Als u zich op uw pensioen wilt voorbereiden, maar niet op uw gemak bent bij het aanpakken van de aandelenmarkt of het nemen van risico's met uw pensioensparen, raden we u aan een Vanguard Target Retirement Fund te zoeken .

Een doelpensioenfonds is een soort gelukkig medium tussen robo-advies en het hebben van een actief beheerde IRA. Hiermee kunt u uw spaargeld in een van de brede, gediversifieerde indexfondsen van Vanguard stoppen, die zijn samengesteld om conservatiever te worden (lees: minder riskant) naarmate u dichter bij uw pensioen komt. Deze fondsen genieten van de voordelen van professioneel beheer zonder de hoge kosten en stortingsvereisten van individuele adviseurs. De eerste stortingen beginnen bij $ 1.000, en het gemiddelde doelpensioenfonds van Vanguard rekent slechts 0,14% aan kosten - erg laag in vergelijking met de fondsen van de meeste andere aanbieders.

Lage kosten

Die lage kosten zijn een enorme reden waarom we Vanguard leuk vinden voor dit soort investeringen. Volgens onze experts zijn kosten een uiterst be>Sabela Capital Markets , vertelde ons: “De be>

Punten om te overwegen

Geen tijdelijke oplossing voor eerste storting

Helaas heeft Vanguard geen oplossing voor zijn $ 1.000 accountminimum zoals Charles Schwab. Het heeft ook een jaarlijkse onderhoudskosten van $ 20, maar dat kan worden vermeden door u aan te melden voor e-bezorgservice (wat betekent dat u meldingen en afschriften via e-mail ontvangt in plaats van op papier).

Hoge handelskosten

Vanguard brengt ook de hoogste handelskosten van onze topkeuzes in rekening - $ 7 per stuk voor uw eerste 25 transacties en daarna $ 20 per stuk. De reden? Vanguard geeft er de voorkeur aan dat u belegt in zijn eigen beleggingsfondsen en ETF's, die zonder handelskosten zijn. Het heeft veel goede opties op die afdeling, maar actieve handelaren zullen het beter doen met een bedrijf dat overal algemene handelskosten in rekening brengt. E * HANDEL en Bondgenoot zelfs hun kosten verlagen hoe meer u handelt (in plaats van u te straffen).

Daarom raden we Vanguard aan voor mensen die meer hand in hand willen zijn met hun IRA's. En met hun lage kostenratio's bieden de Target Retirement Funds van Vanguard veel op portefeuilles met een professionele touch.

Het beste voor rollovers

TD Ameritrade
Een eenvoudig, gestroomlijnd rollover-proces maakt het gemakkelijk om van 401 (k) naar IRA te gaan. Als bonus komen rollover-klanten in aanmerking voor contant geld en 90 dagen gratis ruilen.
Pros
Eenvoudig omdraaien
Gratis transacties en bonussen
Lage kosten
Cons
Niet zo uitgebreid
Geen internationale markten

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig omdraaien

TD Ameritrade is de plek om te draaien voor een snelle en gemakkelijke roll-over van 401 (k) naar IRA. Het duurt slechts ongeveer 15 minuten om de bal aan het rollen te krijgen, en als je vastloopt, heeft het bedrijf herhalingen die je door het rollover-proces heen en weer begeleiden (inclusief je helpen met papierwerk). Toen we contact met ons opnemen, reageerde de klantenservice van het bedrijf snel en uiterst behulpzaam. TD Ameritrade is ook ongelooflijk transparant over zijn tariefstructuur, zodat rollover-klanten niet in het donker worden gelaten over de kosten (of voordelen) van het veranderen van account.

Rollover-voordelen

Als bonus komen klanten in aanmerking voor gratis transacties en contante bonussen wanneer ze een bestaande 401 (k) omzetten in een TD Ameritrade IRA. Stortingen vanaf $ 10.000 komen in aanmerking voor 90 dagen gratis ruilen; stortingen van $ 25.000 krijgen 90 dagen gratis plus $ 100 contant; enzovoort - tot $ 2500 contant voor stortingen van $ 1 miljoen. Die stortingsvereisten zijn behoorlijk hoog, maar ze zullen profiteren van verdieners die over een >

Lage kosten

TD Ameritrade houdt onze topkeuzes bij in de low-fee race. Het vereist $ 0 omlaag om een ​​IRA te openen en brengt geen maandelijkse of jaarlijkse onderhoudskosten in rekening. Net als E * TRADE, kost het $ 6,95 per online handel. TD Ameritrade komt ook overeen met de geautomatiseerde investeringsoptie van E * TRADE, $ 5.000 lager en een beheersvergoeding van 0,3%. TD Ameritrade biedt echter slechts vijf portfolio-opties op het eerste niveau, terwijl E * TRADE en Schwab u een aangepaste portfolio voor dezelfde kosten zullen bouwen.

Punten om te overwegen

Niet zo uitgebreid

Alles bij elkaar genomen geven wij de voorkeur aan E * TRADE, Schwab en Vanguard voor klanten die nieuwe IRA's openen. Ze bieden iets betere bronnen voor nieuwkomers en meer uitgebreide platforms voor handelaren. Maar als u gewoon geld gemakkelijk van een 401 (k) naar IRA wilt verplaatsen, is TD Ameritrade uw beste keuze.

Geen internationale markten

Als u een praktische belegger bent die graag op de internationale markten in het buitenland handelt, heeft u pech met TD Ameritrade. Hoewel het bedrijf een robuust aanbod van beleggingsproducten aanbiedt, staat het internationale handel niet toe.

Nog een te overwegen

Bondgenoot
Bondgenootschappelijke IRA's zijn gemakkelijk te openen en betaalbaar, zonder minimale stortingen of jaarlijkse kosten. Bovendien staan ​​we voor het volledige bankrooster van Ally.
Pros
Marktleider
Bevat de middelen van Trade King
Solide ondersteuning en middelen
Cons
Niet gespecialiseerd

Waarom we ervoor kozen

Marktleider

Ally is een leider in de industrie; we zijn constant onder de indruk van zijn financiële aanbod. Als een van de eerste instellingen die bewijzen dat online bankieren lage kosten is, maakt Ally deel uit van de reden dat onze andere topkeuzes dergelijke betaalbare investeringen bieden. De minima van $ 0 en accountkosten (die niet exclusief zijn voor IRA's, maar van toepassing zijn op de meeste bankdiensten) hebben traditionele banken zoals Charles Schwab ertoe aangezet hun eigen kosten te verlagen. Het is ook een hoofdrolspeler geweest in de 'makelaarskostenoorlog' en heeft Schwab, Fidelity en andere instellingen ertoe aangespoord om handelskosten van minder dan $ 5 in te voeren.

Bevat de middelen van Trade King

Je hebt misschien gehoord van TradeKing, een hoogwaardig investeringsplatform dat in 2016 overging naar Ally. De nieuwe Ally Invest bevat de investeringstools van Trade King en de beroemde low-cost accounts van Ally, wat zorgt voor een uitstekende IRA-provider.

Solide ondersteuning en middelen

Ally heeft geweldige tools voor klantenondersteuning. De telefoonlijnen en online chat zijn 24/7 beschikbaar en onze testers zijn altijd tevreden met de kwaliteit en snelheid van de service van Ally. Vragen beantwoorden via de livechat duurt meestal slechts ongeveer drie minuten. We zijn ook dol op de online kennisbasis van Ally: de Wallet Wise-cursussen doorlopen de basisprincipes van bankieren en beleggen, en de Do It Right online community staat vol met artikelen die meer genuanceerde financiële planningsvragen bespreken.

Punten om te overwegen

Niet gespecialiseerd

Bondgenoot is niet zo gespecialiseerd als onze andere topkeuzes. Het heeft solide bronnen voor beginners, maar is niet zo groeigericht als E * TRADE. En het is niet zo uitgerust voor grote handelaren als Charles Schwab - hoewel Bondgenootbeleggers die elke drie maanden meer dan 30 transacties doen of een dagelijks accountsaldo van $ 100.000 handhaven, in aanmerking komen voor $ 3,95 transacties, wat zelfs Schwab verslaat voor betaalbaarheid.

Hoewel onze andere topkeuzes IRA-specifieke voordelen hebben, raden we Ally aan voor het volledige assortiment financiële producten. Onze suggestie? Kijk naar Ally als u al uw financiële activiteiten onder één dak wilt houden. Het heeft de middelen om een ​​uitstekende allround bank- en beleggingservaring te bieden.

Hoe een IRA-account te kiezen

Ga eerst naar uw 401 (k)

Als u via uw werkgever toegang hebt tot een 401 (k) -plan, overweeg dan om dit uw eerste handelwijze te maken. Werkgevers komen doorgaans overeen met een percentage van 401 (k) bijdragen, dus u kunt tot twee keer zoveel investeren als u zelf zou doen.

Alvorens de vraag aan te pakken welke IRA-rekening, moeten beleggers eerst vragen of zij via hun werkgever een 401 (k) -plan hebben. Degenen die dat wel doen, moeten in het algemeen overwegen bij te dragen tot het matchpercentage; de wedstrijd is gratis geld. Als ze de 401 (k) -overeenkomst maximaliseren, is het openen van de IRA vervolgens logischer.

Als je geen toegang hebt tot een 401 (k) - of je hebt contributielimieten bereikt - dan is een IRA de juiste keuze. Belastingvoordelen maken IRA's lucratiever dan andere investeringen, en ze zijn vrij eenvoudig te openen. Over het algemeen duurt het ongeveer 15 minuten om te beginnen.

Overweeg je arbeidsstatus

Er zijn 11 (!) Verschillende soorten IRA's, maar de meeste mensen hoeven zich alleen maar zorgen te maken over traditioneel en Roth (of door te gaan naar een van die twee typen). De keuze tussen die twee hangt meestal af van waar je in je carrière bent. Als u tientallen jaren de tijd heeft om uw spaargeld te laten groeien, is een Roth IRA waarschijnlijk de beste keuze. Als u uw pensioenfondsen eerder in plaats van later wilt gebruiken, overweeg dan een traditionele IRA.

Traditionele IRA Roth IRA
Hoeveel kunt u bijdragen? Jaarlijks $ 5.500 of $ 6.500 als u ouder bent dan 50 jaar. Jaarlijks $ 5.500 of $ 6.500 als u ouder bent dan 50 jaar.
Wat is de straf voor vervroegde uittreding? Een boete van 10% wordt van de top gehaald voor vroege opname, plus je betaalt inkomstenbelasting over het opgenomen geld. Geen voor bijdragen. Een boete van 10% wordt van de top gehaald voor vroege opname van inkomsten, plus u betaalt inkomstenbelasting over het opgenomen geld.
Wie kan bijdragen? Iedereen jonger dan 70 ½ jaar oud. In 2018 moeten afzonderlijke filers jaarlijks minder dan $ 135.000 verdienen. Paren die gezamenlijk een aanvraag indienen, moeten minder dan $ 199.000 verdienen aan gecombineerd inkomen.
Wanneer betaal je belasting? Wanneer u geld opneemt met pensioen. Tot die tijd mag u uw bijdragen elk jaar aftrekken. Bijdragen zijn niet aftrekbaar, maar u betaalt geen geld aan de belastingen die u bij pensionering intrekt.
Wanneer moet je geld opnemen? U moet vereiste minimumdistributies (RMD's) afsluiten vanaf 70 ½ jaar - of u het geld nu nodig hebt of niet. Jij niet! U kunt blijven sparen totdat u klaar bent om in te tikken.
Voor wie is het het beste? Mensen met een hoger inkomen die elk jaar minder belasting betalen, en na hun pensionering waarschijnlijk een lagere belastingschijf hebben dan op het moment van inschrijving. Jongeren die een >

Beoordeel eventuele bijzondere omstandigheden

Sommige mensen moeten buiten het Roth / traditionele kader kijken. Als u bijzondere werkomstandigheden heeft (als u bijvoorbeeld zelfstandige bent of werkt zonder winstoogmerk), komt u mogelijk in aanmerking voor een van deze IRA-alternatieven:

  • SEP IRA: Het vereenvoudigde werknemerspensioen (SEP) -plan is een traditionele IRA die dezelfde regels volgt voor investeringen, distributie en rollover. Het grote verschil is dat het is opgezet door uw werkgever, meestal in plaats van een pensioenfonds. Het is bedoeld als een gemakkelijke manier voor uw werkgever om bij te dragen aan uw pensioen.
  • EENVOUDIGE IRA: Het Savings Incentive Match Plan voor werknemers (SIMPLE) IRA is ook opgezet door werkgevers om bij te dragen aan de traditionele IRA's van hun werknemers. Het werkt als een 401 (k) en is bedoeld als een pensioenspaarplan voor kleine bedrijven.
  • Solo 401 (k): ook bekend als de "one-deelnemer" 401 (k), de Solo 401 (k) is een traditioneel 401 (k) -plan dat een bedrijfseigenaar zonder werknemers dekt, of die persoon en zijn of haar echtgenoot. Deze plannen hebben dezelfde regels en vereisten als andere 401 (k) -plannen en ze lijken ook sterk op SEP IRA's.
  • 403 (b): als u werkt als opvoeder of in een ziekenhuis of non-profit, komt u mogelijk in aanmerking voor een bijdrage aan een 403 (b) -plan, dat sterk lijkt op een 401 (k) -plan, maar specifiek is ontworpen voor werknemers in de publieke sector.

Pas op voor vroege opnames

Met zowel Roth als traditionele IRA's kan de rekeninghouder beginnen met het nemen van "gekwalificeerde distributies" (lees: zonder boetes) op 59-jarige leeftijd. Eerder, en opnames zijn onderworpen aan inkomstenbelasting en een vroege intrekkingsboete van 10%. Er zijn echter een paar speciale gevallen waarin vervroegde opnames zijn vrijgesteld van boetes:

  • Eerste thuiskopers kunnen tot $ 10.000 boete- en belastingvrij opnemen om hun aankoop te financieren. Deze uitzondering is van toepassing op zowel Roth- als traditionele IRA's, met één vangst: u moet de rekening minimaal vijf jaar hebben aangehouden voordat u uw huis koopt.
  • Studenten en ouders kunnen geld opnemen om gekwalificeerde onderwijsuitgaven te dekken; deze omvatten over het algemeen collegegeld, boeken, benodigdheden, apparatuur en kost en inwoning. Geld opgenomen voor onderwijs zal belast worden, maar is vrijgesteld van de 10% vervroegde terugtrekkingsboete.
  • In geval van nood, zoals invaliditeit, overlijden of dringende medische behoeften van de rekeninghouder, kan geld mogelijk belasting- en boetevrij worden opgenomen.

IRA Veelgestelde vragen

Wat is een IRA en hoe werkt het?

De kans is groot dat je hebt gehoord van een 401 (k); dat is het door de werkgever gesponsorde plan, waarbij elke maand een deel van uw salaris wordt gestort. Voor degenen die geen toegang hebben tot een 401 (k) -plan door middel van werk, of iemand die het wil aanvullen, is een IRA (individuele pensioenaccount) de meest gebruikelijke manier om te sparen voor pensioen.

Iedereen kan een IRA openen. Een be>

  • Traditionele IRA: bijdragen zijn aftrekbaar van de belasting , dus u bespaart geld op de voorkant. Wanneer u geld uittrekt bij pensionering, worden opnames belast (vergelijkbaar met het ontvangen van een salaris).
  • Roth IRA: Bijdragen zijn niet aftrekbaar (belast), dus je krijgt geen pauze aan de voorkant. Wanneer u het geld uittrekt bij pensionering, zijn opnames echter belastingvrij .

Rollover-IRA's zijn het derde type dat u kunt tegenkomen. "Doorrollen" betekent gewoon geld overboeken van een bestaande pensioenrekening - meestal een 401 (k) - naar een nieuwe Roth of traditionele IRA. Directe overdrachten zijn belastingvrij, maar als het bedrijf u een cheque laat betalen om uzelf te storten, wordt het belast: 10 procent voor een IRA naar IRA-rollover en 20 procent voor andere accounttypen.

Hoe beslis ik wat het beste type IRA voor mij is?

We spraken met Alison Norris, een gecertificeerde financiële planner bij SoFi Wealth , die Roth IRA's aanbeveelt voor jongere verdieners en traditioneel voor degenen die dichter bij hun pensioen zijn. “Met traditionele IRA's kunt u een huidig ​​belastingvoordeel krijgen. Ze zijn geweldig als je in je piekjaren zit en een belastingaftrek nodig hebt, ”zegt ze. "Roth IRA's, waarmee uw geld in de loop van de tijd belastingvrij kan groeien, zijn vooral voordelig als u jong bent en vroeg in uw carrière."

Weet u niet zeker in welke categorie u past? We raden u aan contact op te nemen met een financiële planner of pensioenplanner. Zelfs als u ze alleen vanaf het begin gebruikt (terwijl u uw IRA instelt), kan het inschakelen van een financiële professional helpen om uw besparingen te maximaliseren. Probeer uw adres in te voeren in de zoekfunctie van de Society of Financial Service Professionals; het biedt een lijst met erkende, gerenommeerde adviseurs in uw regio.

Wat is de beste manier om mijn IRA te beheren?

U kunt uw eigen aandelen, obligaties en beleggingsfondsen kiezen om in te beleggen, of het beleggen overlaten aan de professionals - er zijn actief beheerde en automatische accounts. Deze brengen een vergoeding in rekening (meestal tussen 0,3% en 1%) voor een adviseur of algoritme om veelbelovende investeringen te selecteren en transacties voor u uit te voeren.

De beste IRA-accounts: samengevat

E * TRADE
Charles Schwab
Voorhoede
TD Ameritrade
Bondgenoot
Het beste voor beginners
Het beste voor hands-on beleggen
Het beste voor hands-off beleggen
Het beste voor rollovers
Nog een te overwegen
Minimum saldo vereiste
$ 0
$ 1,000¹
$ 1.000
$ 0
$ 0
Account onderhoudskosten
$ 0
$ 0
$ 20²
$ 0
$ 0
Online handelskosten
$ 6.95
$ 4.95
$ 7 $ 20³
$ 6.95
$ 4.95
Opvallende functie
Online bronnen
Eigen onderzoek
Betaalbaar beheer
Rollover-voordelen
Klantenservice

¹Of $ 100 automatische maandelijkse storting
²Vanguard ziet af van de jaarlijkse vergoeding van $ 20 als u zich aanmeldt voor de e-bezorgservice
³Afhankelijk van het rekeningsaldo en het aantal transacties

Onze andere financiële beoordelingen

We hebben jaren>

Misschien vind je dit ook leuk