Door Maggie Mertens

De beste beveiligingssystemen voor thuis in Tampa

Misdaad in Tampa neemt af, mede dankzij beveiligingscamera's voor thuisgebruik . Het is bewezen dat thuisbewakingsbeelden de politie van Tampa helpen criminelen te identificeren en aan te houden. Alleen al het hebben van een herkenbaar beveiligingslogo in uw tuin kan meer dan de helft van de inbrekers afschrikken. Dat is goed nieuws voor uw gemoedsrust en voor de veiligheid in de buurt als geheel. Maar welk systeem moet u kiezen?

Na acht maanden onderzoek en testen in huis vonden we de vier beste bedrijven voor woningbeveiliging : Vivint , Frontpoint , ADT en SimpliSafe . Het zijn allemaal geweldige providers die geavanceerde technologie gebruiken om uw huis veilig te houden. Uiteindelijk zal de juiste keuze voor u afhangen van uw individuele behoeften en voorkeuren. Hier is hoe ze vergelijken.

De beste beveiligingssystemen voor thuis in Tampa: samengevat

De 4 beste beveiligingssystemen voor thuis in Tampa

Het beste voor domotica

Vivint
Full-service professionele beveiliging ontmoet huisautomatisering; Met Vivint kun je al je thuissystemen beheren vanaf één slank station.

Als u een volwaardige slimme woning samenstelt (of gewoon van slimme technologie houdt), dan moet Vivint uw eerste keuze zijn voor thuisbeveiliging. Vivint koppelt uw beveiligingssysteem aan al uw slimme apparaten voor een naadloze ervaring over de hele linie.

Onze testers vielen meteen voor het Vivint-platform. Het intuïtieve SkyControl-paneel maakt thuisbeveiliging een fluitje van een cent; u kunt slimme sloten en garagedeuren bedienen, camera's controleren en uw systeem op één plek in- of uitschakelen. Het aanraakpaneel maakt ook tweerichtingscommunicatie mogelijk via uw beveiligingscamera's, zodat u uw huis in de gaten kunt houden en de kinderen kunt bellen voor het avondeten zonder de keuken te verlaten. Al met al waren onze testers onder de indruk van het gebruiksgemak van het SkyControl-systeem.

Net als ADT maakt de Vivint-app mobiel toezicht mogelijk, zodat u kunt inchecken op mogelijke beveiligingsbedreigingen. Het heeft ook vergelijkbare functies voor huisautomatisering ; je kunt de deuren op een bepaald tijdstip vergrendelen of de thermostaat laten vallen terwijl je aan het werk bent. Deze zijn geweldig als je (zoals wij) de neiging hebt om die kleine dingen te vergeten. Het be>

We raden u aan uw opties zorgvuldig te bestuderen voordat u zich aanmeldt bij Vivint. Het is onze enige keuze om maandelijks service te bieden; maar als u die optie kiest, moet u vooraf al uw apparatuur betalen - wat snel prijzig wordt. Als u de aanbetaling van de apparatuur wilt vermijden, sluit Vivint u een contract van vier of vijf jaar aan met een korte periode van drie dagen voor annulering. Het is een vrij rigide betalingsstructuur. Dat gezegd hebbende, Vivint is een geweldige keuze, en mensen die zich toeleggen op het bouwen van een smart home moeten niet verder kijken.

Beste klantenondersteuning

FrontPoint
Professionele monitoring en een volledig assortiment beveiligingspakketten, ondersteund door enkele van de beste klantenservice in de branche.

Frontpoint deelt veel voordelen met onze andere topkeuzes . Het maakt gebruik van hoogwaardige technologie; inclusief deur- en raamsensoren, bewegingsmelders en een "onverwoestbaar" bedieningspaneel dat alle systemen bewapend houdt, zelfs als het wordt vernietigd door een indringer. Het heeft ook een geweldige mobiele app. U kunt uw Frontpoint-beveiligingssysteem bedienen en op afstand reageren via telefoon of tablet. Wat we echt leuk vinden aan dit bedrijf, is de opvallende klantenservice.

Toen we om een ​​eerste consult vroegen, overtroffen de vertegenwoordigers van Frontpoint die van ADT en Vivint. Onze tester was vooral "onder de indruk van de aandacht van de verkoper voor details." Ze vroeg naar details over het huis, de lay-out en de persoonlijke veiligheidsproblemen van onze tester, dus ze wisten dat ze de juiste apparatuur voor hun behoeften kregen.

Tijdens de installatie hebben we vastgesteld dat de online tools van Frontpoint gelijk zijn aan de uitstekende persoonlijke ondersteuning. De gepersonaliseerde tutorials leiden gebruikers door elke stap van het proces. Het bood zelfs nuttige aanwijzingen als we te >

Houd er rekening mee dat Frontpoint drie verschillende beveiligingsniveaus voor thuis biedt. De eerste, 'Bescherming', biedt basisbewaking. De tweede, 'Interactive', is iets voller met domotica en mobiele app-toegang. Alleen het hoogste niveau, 'Ultimate', biedt het volledige serviceaanbod dat u van ADT of Vivint mag verwachten; inclusief videobewaking, nachtzicht en door beweging geactiveerde foto's. 'Ultimate' is natuurlijk duurder; maar als je in een gebied woont met lage vermogenscriminaliteit - zoals de buitenwijken van West-Tampa - kan het goed zijn met alleen eenvoudige monitoring.

Weet u niet zeker welk beveiligingsniveau u nodig hebt? Neem contact op met een Frontpoint-vertegenwoordiger. Ze zullen zeker geduldig en behulpzaam zijn en zullen samen met u het juiste pakket voor uw huis vinden.

Meest populaire aanbieder

ADT


ADT
De grootste naam in de branche en ook onze favoriet. ADT combineert onverslaanbare naamherkenning met toonaangevende apparatuur en volledig aanpasbare beveiligingspakketten.

Als je denkt aan 'thuisbeveiligingssystemen', kun je je een blauwe achthoek voorstellen met drie witte letters in het midden: ADT is de grootste speler in het spel en is al sinds 1874. De kleine blauwe tuinpalen en raamstickers versieren meer dan 6 miljoen huizen landelijk. Maar het kenmerkende ADT-logo is meer dan alleen een decoratie; het is een garantie voor volledige huisveiligheid.

ADT bewapent je huis met een aantal van de beste technologie op de markt. De HD-beveiligingscamera's leggen dag en nacht heldere beelden vast, met geëtiketteerde raam- en deursensoren kunt u de activiteit in huis bijhouden en met een handzender met paniekknop kunt u met één druk op de knop om hulp vragen. Onze grmajo.net-tester was ook dol op de mobiele ADT-app, die een functie biedt voor het bekijken van externe beveiligingscamera's. Als uw systeem het alarm laat horen, kunt u inchecken op uw telefoon en beoordelen of er een bedreiging is - vervolgens beslissen of u het wilt uitschakelen of de politie wilt inschakelen. Kijken op afstand is vooral be>

We raden ook aan om de domoticapakketten van ADT te bekijken. Ze worden geleverd met een aantal handige aanpasbare programma's: bijvoorbeeld, 'vakantiemodus' zal je systeem inschakelen, een constante temperatuur handhaven en de lichten regelen terwijl je weg bent om iemand na te bootsen die thuis is, wat inbraken kan afschrikken. Automatisering betekent een hogere prijs, maar het biedt u altijd extra gemoedsrust.

Het is vermeldenswaard dat ADT geen echt record heeft voor klanttevredenheid; de pagina Better Business Bureau heeft meer dan 3.000 klachten opgelopen. Hoewel dat veel klinkt, moet je er rekening mee houden dat ADT miljoenen abonnees heeft. Onze eigen testers waren eigenlijk heel blij met de hulp die ze kregen - maar we realiseren ons dat een paar goede ervaringen geen garantie zijn voor goede service over de hele linie. Als je veel technische vragen hebt en het gevoel hebt dat je extra ondersteuning wilt, kun je een servicegerichter bedrijf zoals Frontpoint overwegen.

Over het algemeen heeft ADT echter zijn plaats verdiend als de meest populaire binnenlandse beveiligingsaanbieder in het land. Het volledige assortiment uitrustings- en automatiseringspakketten kan worden aangepast aan elk huis. En met vier geautoriseerde ADT-dealers alleen in Tampa, kunt u samenwerken met een aanbieder die uw individuele buurt en veiligheidsproblemen begrijpt.

Meest
Flexibel

SimpliSafe
SimpliSafe biedt enkele van de meest betaalbare opties in de industrie met plannen vanaf $ 15 / maand.

SimpliSafe is een van de beste thuisbeveiligingssystemen voor prijzen zonder contract. Hun lage maandelijkse tarief begint bij $ 15 en het wordt geleverd met 24/7 professionele Live Alarm Monitoring. Met de komst van bijgewerkte apparatuur in 2018, heeft SimpliSafe zichzelf gepositioneerd om de thuisbeveiligingsindustrie in de komende jaren te verstoren.

Hun eenvoudig te installeren beveiligingssysteem heeft een doe-het-zelfoptie die een stapsgewijze handleiding biedt om u door het hele proces te helpen en als u geen doe-het-zelver bent, wees niet bang: u kunt het professioneel laten installeren, maar het zal niet gratis zijn.

Er zijn een paar mogelijke nadelen aan de diensten van SimpliSafe: er is geen garantie tegen diefstal of inbraken (in tegenstelling tot de marktleider ADT), dit is niet ongewoon bij de meeste thuisbeveiligingsproviders, maar het is iets dat moet worden overwogen. SimpliSafe vereist ook dat u vooraf betaalt voor de apparatuur, iets wat ze doen om hun functie zonder contract te compenseren. Hun beveiligingscamera- opties zijn beperkt en bieden slechts één binnencamera. En hun compatibiliteit met derden past prima bij veel smart home-hubs, maar niet allemaal.

Gids voor beveiligingssystemen in Tampa

Raak vertrouwd met het vals alarmbeleid

Valse alarmen komen vrij vaak voor, of ze nu te wijten zijn aan menselijke fouten (zoals het intoetsen van de verkeerde 'uitschakel'-code) of elektronische storing. Sommige schattingen plaatsen de vals alarmratio zo hoog als 98% . Het exacte aantal valt te betwisten , maar er bestaat geen twijfel over dat valse alarmen de lokale politie uitputten. Het inchecken van al die oproepen kost tijd voor verzending en officieren - middelen die beter elders kunnen worden besteed.

Om valse alarmen af ​​te schrikken en hun impact op wetshandhaving te verminderen, hanteert Hillsborough County een vals alarmverordening. Volgens de verordening kunnen huiseigenaren worden bestraft voor valse alarmen door middel van waarschuwingen en boetes. De provincie erkent ruimte voor fouten - uw eerste en tweede antwoord verdienen alleen een waarschuwing - maar de kosten van volgende oproepen zijn hoog. Hier is hoe

Het valse alarmbeleid van Tampa schiet neer:

  • Eerste en tweede vals alarm: waarschuwing
  • Derde vals alarm: $ 75 prima
  • Vierde vals alarm: $ 100 prima
  • Vijfde vals alarm: $ 150 prima
  • Zesde vals alarm: $ 300 prima
  • Zevende vals alarm en hoger: $ 500 boete per incident

Inwoners van Tampa krijgen slechts twee freebies, dus neem voorzorgsmaatregelen tegen valse alarmen. Het Tampa False Alarm Reduction-programma legt de meest voorkomende oorzaken uit en hoe u deze kunt vermijden. Voor meer informatie, kijk op de nationale False Alarm Reduction Association .

Weet dat de misdaadcijfers van Tampa krimpen

Burgemeester Bob Buckhorn bevestigde deze trend in 2017, toen hij aankondigde dat de totale criminaliteitscijfers de afgelopen zes jaar met maar liefst 25 procent waren gedaald. Eigendomscriminaliteit alleen heeft een vermindering van zeven procent gezien. Dus waarom de dalende trend? Gedeeltelijk, zegt burgemeester Buckhorn, is te danken aan inwoners van Tampa en hun beveiligingssystemen.

Huiseigenaren in Tampa hebben ontdekt dat het delen van bewakingscamera-opnames op sites als Facebook en het buurtbulletin NextDoor kan helpen om criminelen snel te identificeren en te vangen. In één geval werden inbrekers die inbraken in een Seminole Heights-huis terwijl het werd gerenoveerd, op camera gepakt, vervolgens geïdentificeerd door NextDoor en binnen enkele uren aangehouden.

De politie van Tampa heeft dit fenomeen ontdekt. On>Project REC (Register Every Camera), dat is gericht op het verbinden van eigenaars van beveiligingssystemen met criminele onderzoekers. Wanneer beveiligingssystemen worden geregistreerd via Project REC, kan de politie camera's in het gebied van een misdrijf lokaliseren en hun beelden analyseren. Leden ontvangen ook een raamsticker om hun deelname aan te geven.

De Tampa Police Department hoopt dat dit programma "de stad tot een ongewenste plek voor criminele activiteiten maakt." Inderdaad heeft een onderzoek van de Universiteit van North Carolina al aangetoond dat de aanwezigheid van een huisalarm tot 60% van de inbrekers kan afschrikken - dus het is geen eind om te denken dat initiatieven als Project REC dit effect kunnen verdubbelen.

Veelgestelde vragen over het Tampa Home-beveiligingssysteem

Moet ik mijn systeem registreren?

Ja. In Tampa moet u uw beveiligingssysteem registreren om in aanmerking te komen voor noodhulp. Registratie helpt de politie u of een vertrouwd contact te bereiken als uw systeem alarm slaat. Hiermee kunnen ze ook bijhouden of die alarmen legitiem zijn.

Hoe zit het met lokale beveiligingsbedrijven?

Vivint, Frontpoint, ADT en SimpliSafe zijn allemaal solide providers; we zouden ze elke dag kunnen vertrouwen met onze huissleutels. Uiteindelijk is het echter heel persoonlijk om een ​​beveiligingssysteem voor thuis te kiezen. Uw behoeften kunnen veranderen op basis van uw buurt, uw prijsklasse en uw apparatuurvoorkeuren. We raden u aan onze topkeuzes te vergelijken met enkele lokale providers om te zien welke het beste bij u past. We vonden de vijf best beoordeelde Tampa-thuisbeveiligingsproviders op Yelp en Google. Neem een ​​kijkje om te zien wie de beste thuisbeveiligingssystemen in uw regio biedt.

Misschien vind je dit ook leuk