Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste online handelssites voor aandelen

De beste sites voor online handelen in aandelen moeten beschikken over geavanceerde onderzoekstools en mobiele apps om beginnende beleggers en deskundige handelaren te helpen bij het omgaan met hun eigen 'zelfgeleide handel'. Kortom, ze moeten gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en verpakt zijn met datavisualisaties. Om de beste online beurssites van 2019 te vinden, hebben we 25 van de populairste platforms geanalyseerd en gebruik gemaakt van de expertise van een voormalige daghandelaar, een aandelenanalist en een financieel commentator met meer dan twee decennia handelservaring. Kortom, er is geen enkele beste online effectenmakelaar, maar elk van onze topkeuzes heeft zijn eigen sterke punten voor verschillende soorten beleggers. We helpen u bepalen wat het beste past bij uw beleggingsdoelen en -ervaring.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net meer dan 1,4 miljoen mensen geholpen bij het vinden van de beste online handelssite voor hun behoeften. Na 25 grote makelaars te hebben onderzocht en drie externe financiële experts te hebben geraadpleegd, zijn we deze beoordeling de afgelopen vijf jaar elke maand blijven bijwerken om ervoor te zorgen dat deze vers blijft. De auteur van deze beoordeling bezit geen aandelen in een van de hier genoemde beursvennootschappen of in andere financiële dienstverleners.

De 8 beste online handelssites voor aandelen van 2019

De beste online handelssites voor aandelen: samengevat

Ally Invest E * TRADE TD Ameritrade Robin Hood Trouw Charles Schwab Voorhoede Interactieve makelaars
Onze review Onze review Onze review
Best voor
Goedkope transacties Actieve handelaren Platformontwerp beginners Onderzoek en hulpmiddelen Deskundige handelaren Pensioenbeleggers Lage commissie
Aandelen en ETF's (per transactie)
$ 4.95 $ 6.95 $ 6.95 $ 0 $ 4.95 $ 4.95 $ 0, $ 7 of $ 20 $ 0.005
Bonds
$ 1 $ 1 Op basis van nettorendement N / A $ 1 Verschilt $ 0 tot $ 50 $ 0.005
Beleggingsfondsen (per transactie)
$ 9.95 $ 19.99 $ 49,99 N / A $ 0 Verschilt $ 0 (meestal) $ 0
Account minimum
Geen $ 500 Geen Geen Geen Geen Verschilt Geen
Inactiviteitskosten
Geen Geen Geen Geen Geen Geen Geen Geen
Kosten voor uitgaande transfers
$ 50 $ 75 $ 75 $ 75 Geen $ 50 Geen Verschilt
Beoordeling van Barron
3,5 / 5 4/5 4/5 N / A 4,5 / 5 3,5 / 5 N / A 4,5 / 5

Ally Invest - het beste voor goedkope transacties

Best voor
Goedkope transacties

Ally Invest
Lage tarieven en kosten en een geweldige gebruikersinterface
Pros
Dieptepunten
Makkelijk instappunt
Fantastische beoordelingen
Cons
Geen handel in futures

Waarom we ervoor kozen

Dieptepunten

's fee structure is about as low as you'll find. Met $ 4,95 per transactie, zonder inactiviteitskosten en $ 50 volledige uitgaande overdrachtskosten, is de kostenstructuur van Ally Invest ongeveer zo laag als u zult vinden. Hoewel een aantal makelaars hun commissies in 2017 liet vallen om te concurreren met het vaste tarief van $ 4,95 van Ally Invest, behoudt Ally zijn voorsprong met een nulaccountminimum en verleidelijke korting voor actieve beleggers - handel in aandelen daalt naar $ 3,95 voor gebruikers met elk 30-plus transacties kwart of een saldo van $ 100.000.

Terwijl sommige mobiele platforms zoals Robinhood volledig commissievrije aandelen en ETF's hebben, vallen het platform en de middelen van Ally Invest op met kwaliteitsonderzoek en tools, waaronder toegang tot zijn online handelsnetwerk. Bovendien ontvangen alle nieuwe accounts 90 dagen commissievrije transacties, met een waarde tot $ 500.

Makkelijk instappunt

Naast aantrekkelijke prijzen biedt Ally een kwaliteitsplatform dat u toegang geeft tot het hele universum van aandelen en ETF's. Waar sommige kortingsmakelaars zich richten op slechts één soort handelaar (bijvoorbeeld optiehandelaren of vermogende beleggers), biedt Ally Invest een uitstekende ervaring voor allerlei soorten beleggers. Een focus op gereduceerde kosten kan soms een rode vlag zijn voor kwaliteit, maar Ally levert echt met geavanceerde rekenmachines, winst-verlies schatters en meer. Ally biedt ook een robuuste onderzoeksbibliotheek die visuele dia's en interactieve media in haar marktgegevens opneemt.

Fantastische beoordelingen

Wij zijn niet de enigen die Ally Invest een opmerkelijke service vinden. Barron's heeft Ally Invest's verleden zelf, TradeKing, de afgelopen 10 jaar minimaal vier van de vijf sterren gegeven en Ally blijft een pluim verdienen voor zijn aanbod en lage commissies van zowel Barron's als andere ratingsites zoals StockBrokers.com.

Punten om te overwegen

Geen handel in futures

Als u 'futures' wilt verhandelen (overeenkomsten om in de toekomst activa te kopen of verkopen), is Ally Invest geen optie. Dat is niet ongebruikelijk voor een online effectenmakelaar - noch Robinhood, Vanguard, noch Fidelity bieden futureshandel - maar u kunt het doen met enkele van onze andere topkeuzes, waaronder E * TRADE, Charles Schwab, Interactive Brokers en TD Ameritrade.

E * HANDEL - Het beste voor actieve handelaren

Best voor
Actieve handelaren

E * TRADE
Nog een geweldig instapplatform als u veel transacties uitvoert
Pros
Volumekortingen voor frequente transacties
Onderwijs-zwaar platform
Laag minimum rekeningsaldo
Cons
Iets hogere commissies

Waarom we ervoor kozen

Volumekortingen voor frequente transacties

Terwijl de basiskosten van E * TRADE een beetje hoog zijn ($ 6,95 voor aandelen / ETF's, $ 6,95 plus 75 cent per contract voor opties) in vergelijking met Ally Invest, Charles Schwab en Fidelity, biedt E * TRADE volumekortingen. Als u meer dan 30 aandelen / ETF's per kwartaal verhandelt, daalt de vergoeding tot een zeer competitieve $ 4,95 en als u meer dan 30 opties per kwartaal verhandelt, daalt de contractvergoeding tot 50 cent. Dat maakt E * TRADE goed geschikt voor actieve handelaren die de markt nauwlettend in de gaten houden.

Onderwijs-zwaar platform

Nieuwe beleggers hebben twee dingen nodig van hun online platform voor aandelenhandel: een gemakkelijke leercurve en veel ruimte om te groeien. E * TRADE heeft beide. Het platform heeft een bibliotheek met educatieve video's, artikelen en webinars voor elk type belegger. Zodra u de basisprincipes onder de knie hebt, leest u meer over marktnieuws, rapporten en commentaar van analisten van E * TRADE. U kunt ook gebruikmaken van één-op-één assistentie: filiaalafspraken zijn gratis te boeken, en online chat-tools en 24-uurs hotline zijn er om u van overal ter wereld te begeleiden.

Laag minimum rekeningsaldo

E * HANDEL vereist wel een investeringsminimum voor nieuwe effectenrekeningen ($ 500), wat misschien meer lijkt dan een beginneling zou willen gooien. Maar je hebt minstens zoveel nodig om echte groei te zien, en vergeleken met de minimumwaarden van traditionele makelaars, $ 500 is een ongelooflijk gastvrije drempel. Als u bovendien een storting van $ 10.000 kunt doen, kunt u 60 dagen commissievrije transacties ontvangen.

Punten om te overwegen

Iets hogere commissies

Het enige echte nadeel van E * TRADE: de provisies beginnen bij $ 6,95. Pas als beleggers meer dan 30 transacties per kwartaal doen, dalen de kosten tot $ 4,95, die Ally Invest, Charles Schwab en Fidelity vooraf aanbieden. Maar hoewel E * TRADE hier een hogere heffing hanteert, zijn er geen toeslagen voor goedkope aandelen of inactiviteit.

TD Ameritrade - Beste platformontwerp


Beste platformontwerp

TD Ameritrade
Een krachtig, prachtig ontworpen platform
Pros
Handig platform voor beginners
Krachtig platform voor professionals
Cons
Duurder dan kortingsmakelaars

Waarom we ervoor kozen

Handig platform voor beginners

TD Ameritrade biedt twee best-in-class platforms, ontworpen voor twee verschillende soorten beleggers. Beide platforms zijn gratis te gebruiken voor elke belegger met een TD Ameritrade-account. De webgebaseerde Trade Architect, hoewel vaak in de schaduw van thinkorswim, is gestroomlijnd en gemakkelijk te gebruiken. Het zal aantrekkelijk zijn voor beginnende investeerders of iedereen die een vereenvoudigde educatieve interface verkiest. Dankzij de op tabs gebaseerde navigatie kunnen gebruikers schakelen tussen handelstools en rekeningoverzicht, plus grafieken, aandelenscreeners, heatmaps en meer.

Krachtig platform voor professionals

Thinkorswim is daarentegen een krachtpatser die is ontworpen voor gevorderden. Deze desktop-applicatie wint regelmatig prijzen voor zijn superieure tools en functies, dingen waar elke andere makelaar een premie voor zou vragen - onderzoeksrapporten, realtime gegevens, grafieken, technische studies. Ook inbegrepen: aanpasbare werkruimten, uitgebreid onderzoek door derden, een bloeiende chatruimte voor handelaren en een volledig functionele mobiele app.

Thinkorswim is een bijzonder hoogtepunt in het handelen in opties, met tabbladen voor handel in opties (klik gewoon op 'spread' als u een spread wilt en op 'single order' als u één been wilt), plus links die de strategieën op de orderpagina uitleggen. Met de Strategy Roller-functie kunnen beleggers op maat gemaakte call-calls maken en deze posities vervolgens van expiratie naar expiratie rollen.

Punten om te overwegen

Duurder dan kortingsmakelaars

TD Ameritrade is al jaren een krachtige speler in het online ecosysteem voor aandelenhandel. De keerzijde van zulke robuuste platforms? Kosten. Hoewel TD Ameritrade zijn tarieven in 2017 verlaagde van $ 9,99 naar $ 6,95, heeft vrijwel elke andere grote kortingsmakelaar zijn prijzen ook verlaagd. TD Ameritrade blijft een van de duurdere opties die er zijn, zelfs met meer dan 100 ETF's zonder commissie. Hoewel de prijsstructuur duurder is dan die van sommige van de andere kortingsmakelaars, zijn er veel handelaren die denken dat het een best-in-class handelsplatform is.

Robinhood - Best voor beginners

Best voor
beginners

Robin Hood
Een eenvoudige, prachtige mobiele app
Pros
Gebruiksvriendelijk handelsplatform
Geen commissiekosten
Cons
Geen obligaties, beleggingsfondsen, futures of short selling

Waarom we ervoor kozen

Gebruiksvriendelijk handelsplatform

has been the most disruptive force in online stock trading since it was founded in 2013 by two Stanford alums. De start-up Robinhood in Silicon Valley is de meest verstorende factor in online handelen in aandelen sinds het werd opgericht in 2013 door twee Stanford-alums. Hun missie, naar verluidt geïnspireerd door de Occupy Wall Street-protesten en waarnaar in de naam van het bedrijf wordt verwezen, is om investeringen betaalbaarder en toegankelijker te maken voor millennials.

We vonden de handelsinterface van Robinhood - zowel via de mobiele app als de website - de meest gebruiksvriendelijke van alle kandidaten, waardoor het een perfecte optie is voor de eerste handelaar. Het ontwerp is minimalistisch, interactief en gemakkelijk te navigeren. "Robinhood past goed bij nieuwe investeerders omdat het een gelikte, moderne app biedt waarmee je efficiënt kunt handelen", zegt James Royal, een aandelenanalist en verslaggever voor beleggen en vermogensbeheer bij Bankrate . "En natuurlijk is het gratis, zodat u geld kunt investeren dat anders in de zak van een makelaar zou zijn gegaan."

Geen commissiekosten

In tegenstelling tot de meeste online platformen voor aandelenhandel, berekent Robinhood geen commissiekosten telkens wanneer u aandelen, ETF's of opties koopt of verkoopt. Als u een groot volume handelaar bent of een beginner zonder veel contant geld te sparen, maakt dat Robinhood een aantrekkelijk alternatief voor de $ 5 tot $ 7 kosten per transactie aangeboden door concurrenten. Robinhood harken echter wel in "betaling voor de orderstroom" door de reguleringskosten naar de dichtstbijzijnde cent te ronden en het verschil te potten. "Dat betekent dat als je een aandeel koopt voor $ 100,00, Robinhood 2,6 cent verdient van de market maker," zegt mede-oprichter en co-CEO Vlad Tenev, terwijl "andere makelaars kortingen ontvangen en je een commissie per transactie in rekening brengen."

Punten om te overwegen

Geen obligaties, beleggingsfondsen, futures of short selling

Een nadeel van de eenvoud van Robinhood is dat je vanaf 2019 alleen aandelen, ETF's en opties op het platform kunt verhandelen - geen obligaties, beleggingsfondsen of futures, en dat je niet short-sellt. Maar Robinhood is onze keuze voor 'Beste voor beginners', en de meeste beginnende beleggers zullen waarschijnlijk de basis willen volgen. Als u geïnteresseerd bent in obligaties en beleggingsfondsen, heeft Ally Invest de beste tarieven van onze topkeuzes. Als u de handel in futures wilt proberen, zijn E * TRADE en Charles Schwab uw beste weddenschappen.

Fidelity - Best Research and Tools


Beste onderzoek en hulpmiddelen

Trouw
Talloze bronnen en gegevens om uw transacties te informeren
Pros
Strak en goed functionerend platform
Best-in-class onderzoek
Cons
Niet alle tools zijn toegankelijk voor alle gebruikers

Waarom we ervoor kozen

Strak en goed functionerend platform

Het platform van Fidelity wint voor een gebruiksvriendelijk ontwerp, met tools om het giswerk te vinden bij het vinden van fondsen en het bepalen van strategieën. Met het platform van Fidelity kunt u uw opties verkennen met een strak en intuïtief ontwerp, compleet met kleurgecodeerde rankings en grafieken die aangeven wat be>

Best-in-class onderzoek

Als het op onderzoek aankomt, is Fidelity een klasse apart. De intellectueel nieuwsgierigen kunnen duiken in onderzoek van meer dan 20 providers, waaronder Recognia, Ned Davis en McLean Capital Management. De video's van Fidelity's Learning Center zijn ingedeeld op onderwerp, maar stoppen niet nadat het concept is uitgelegd; ze behandelen ook hoe principes toe te passen op uw eigen Fidelity-investeringen.

Punten om te overwegen

Niet alle tools zijn toegankelijk voor alle gebruikers

Helaas zijn sommige van de geavanceerde tools van Fidelity alleen beschikbaar voor grote handelaren: voor het in kaart brengen met Recognia zijn 120 transacties per jaar nodig en de Active Trader Pro vereist 36 transacties per jaar.

Andere online aandelenhandel sites om te overwegen

Charles Schwab - Best voor deskundige handelaren

Best voor
Deskundige handelaren

Net als Fidelity en Vanguard is Charles Schwab een van de oudere fysieke makelaars die zijn handelsplatform voor het internettijdperk met succes heeft gemoderniseerd. Van al onze keuzes is Charles Schwab de beste optie voor gevorderde handelaren die een volledig buffet van opties (aandelen, ETF's, opties, obligaties, beleggingsfondsen, futures) en een indrukwekkende reeks onderzoekstools willen. Het beste van alles, zelfs met alle voordelen die Charles Schwab biedt, is het nog steeds een van de goedkoopste handelsplatforms, met goedkopere kosten dan E * TRADE of TD Ameritrade op de meeste transacties.

Vanguard - het beste voor pensioenbeleggers

Best voor
Pensioenbeleggers

Aangezien Vanguard de grootste aanbieder van beleggingsfondsen ter wereld is, brengt het voor de meeste transacties in beleggingsfondsen geen kosten in rekening. Andere soorten handel zijn echter duurder, met $ 7 per optie en tot $ 20 per aandeel / ETF. Om die reden raden we Vanguard niet aan voor beginnende of kleine handelaren. Vanguard is echter een uitstekende keuze voor pensioenbeleggers die geïnteresseerd zijn in >

Interactieve makelaars - het beste voor lage commissietarieven

Best voor
Lage commissie tarieven

In termen van volume is Interactive Brokers technisch het grootste online platform voor het handelen in aandelen in de VS. Het adverteert zichzelf ook als de "laagste kostenmakelaar," en voor goede reden: het rekent slechts een verrassend lage $ 0,005 per transactie op aandelen, ETF's, opties , obligaties en futures (plus $ 0,07 per contractvergoeding voor opties). Technisch gezien is dat nog steeds hoger dan Robinhood, maar Robinhood biedt alleen aandelen, ETF's en opties (en zoals we hierboven hebben opgemerkt, haalt Robinhood wat geld van de top van transacties via "betaling voor orderstroom").

Als u een actieve, grootschalige handelaar bent die van alles houdt, is Interactive Brokers een geweldige optie, omdat u vrijwel alles kunt verhandelen zonder $ 5 tot $ 7 te verliezen bij elke transactie. De platforminterface is >

Gids voor online handel in aandelen

Minimaliseer kosten

Warren Buffett is het beste voorbeeld om dit punt thuis te raken. In 2008 wedde hij sommige hedgefondsbeheerders $ 1 miljoen dat ze in tien jaar niet meer geld zouden kunnen verdienen dan een goedkoop, saai indexfonds. Een indexfonds gebruikt eenvoudige beleggingsalgoritmen om een ​​index bij te houden en vereist geen actief menselijk beheer. Omgekeerd stapelen hedgefondsen managementvergoedingen bovenop handelsvergoedingen om te betalen voor de tijd en kennis die echte strategen in uw investeringen steken.

Dus wat is er met de weddenschap gebeurd? Buffett won en schonk de winst aan een goed doel. Hij slaagde erin zijn dure collega's te verslaan, niet omdat hij grotere winsten scoorde, maar omdat hij de kosten minimaliseerde.

Houd rekening met makelaarskosten, maar uw strategie kan u ook kosten

Het vermogenswinstbelastingtarief bevordert >

Vermijd fondsen met een hoge kostenratio

Beleggingsfondsen en ETF's hebben ook hun eigen vergoedingen. Net als bij makelaarskosten, let op de kostenratio - meestal een percentage van eventuele beleggingsfondsen of ETF's die u in uw account koopt - zelfs als u ze zonder commissie koopt.

Deze extra kosten zijn nog een grote kost voor beleggers, maar ze worden niet afgetrokken van uw rekeningsaldo. In plaats daarvan verschijnen deze kosten in de prijs op de ticker tape. Dat is de reden waarom de waarde per aandeel van veel dure beleggingsfondsen en ETF's niet lijkt te veranderen in de tijd - elke groei wordt gecompenseerd door vergoedingen.

Let bovendien op beleggingsfondsen die een front- of back-end-belasting in rekening brengen voor elke aankoop of verkoop. Deze variëren meestal van 0,5% tot 1% en kunnen snel oplopen.

Speel met je eigen nepgeld

Geef jezelf een paar duizend nepgeld en speel een tijdje investeerder terwijl je het onder de knie hebt. "Start gewoon. Zelfs met alleen een virtuele portfolio. Begin en verbind u na verloop van tijd, ”zegt Jane Barratt, CEO van investeringseducatie- en adviesbedrijf GoldBean. “Verwacht niet dat er iets be>

Koop wat je weet

Onze experts stellen voor dat u begint met naar uw eigen leven te kijken. “Koop wat je weet, waar je bent. Als u kunt, identificeer dan goede bedrijven lokaal ”, zegt Randy Cameron, een portfoliomanager en beleggingsadviseur met 35 jaar ervaring. "Zoek naar bedrijven waar jij en je vrienden over praten, bedrijven met plannen om nationaal te gaan." Wat betreft hoeveel tijd en geld je nodig hebt, "begin met wat je hebt", zegt hij. Er is letterlijk geen minimum om te beginnen, en beginnen met slechts één aandeel is beter dan dingen uitstellen.

Controleer uw account niet te vaak

De beste investeerders zitten erin voor de >

Aandelenhandel Woordenlijst

Ally Invest
E * TRADE
TD Ameritrade
Robin Hood
Trouw
Best voor
Goedkope frades
Actieve handelaren
Platformontwerp
beginners
Onderzoek en hulpmiddelen
Aandelen
✔ *
Bonds
ETF's
✔ *
✔ *
✔ *
✔ *
opties
✔ *
Beleggingsfondsen
✔ *
✔ *
✔ *
futures
Internationale
Forex

* Biedt commissie- of transactievrije handel

  • Voorraden: een deel van het eigendom van een bedrijf. Hoe waardevoller het bedrijf, hoe waardevoller de voorraad. Niveau: beginner
  • Obligaties: een lening die u verstrekt aan een bedrijf of overheid in ruil voor rente en het rendement op een toekomstige datum. Als uw stad bijvoorbeeld een nieuw stadion wil, kan het een obligatie uitgeven om het te betalen. Deze investeringen worden beoordeeld door derden, waarbij AAA het minst risicovol is. Niveau: beginner
  • ETF's: afkorting van exchange-traded fund. Dit zijn beleggingsfondsen die handelen als een aandeel op een effectenbeurs, maar hun prestaties volgen een onderliggende mand met aandelen. Ze bieden diversificatie binnen één beleggingsproduct, waardoor ze minder risico inhouden dan individuele aandelen. Niveau: beginner
  • Opties: een contract tussen een koper en een verkoper om iets te kopen of verkopen tegen een specifieke prijs op een bepaald tijdstip, vaak als een manier om te wedden op de toekomstige prijs van een investering. Niveau: geavanceerd
  • Futures: afkorting voor futures-contract. Dit is een overeenkomst om activa, zoals grondstoffen of aandelen, te kopen of verkopen tegen een vaste prijs die op een later tijdstip moet worden geleverd en betaald. Als u denkt dat u de goudprijs van volgend jaar kunt voorspellen, is dit iets voor u. Niveau: geavanceerd
  • Forex: afkorting voor deviezen. Deze markt is voor het verhandelen van valuta en het speculeren op wat de yen van vandaag, euro, etc. morgen zal kosten. Niveau: geavanceerd

Veelgestelde vragen over online handelen in aandelen

Is online handelen veilig?

Hoewel het een beetje zenuwslopend kan zijn om je geld via internet over te dragen, kun je gerust zijn in de wetenschap dat het net zo veilig is als wanneer het in de bank ligt. Elk van onze tophandelssites biedt een digitale kluis rond uw geld met 128-bit, tweeweg-gegevenscodering, multi-factor authenticatie en up-to-date firewalls.

Hoeveel geld heb ik nodig om te beginnen met beleggen?

De meeste experts raden aan om te beginnen met ongeveer $ 1.000. Op zijn minst, en het zal moeilijk zijn om te zien hoe uw strategieën presteren. Dat gezegd hebbende, hoe eerder je kunt beleggen, hoe beter, naarmate je je geld meer tijd geeft om te groeien. En zonder minimale investeringsvereisten op de meeste effectenrekeningen, is er geen reden om niet meteen aan de slag te gaan.

Hoe werken robo-adviseurs?

Robo-adviseurs zoals Wealthsimple, Wealthfront en Betterment gebruiken algoritmen om uw beleggingsstrategie te bepalen. U sluit gewoon uw tijdsbestek en risicotolerantie aan en hun computers doen de rest. En omdat ze gericht zijn op een jonger publiek, zijn de tarieven dieptepunt. Wealthsimple en Betterment hebben beide geen accountminimum, terwijl Wealthfront $ 500 vereist. Wealthsimple brengt jaarlijks 0,5% advieskosten in rekening; Wealthfront en Betterment rekenen slechts 0,25%.

Onze andere financiële beoordelingen

Online handelen in aandelen is slechts een deel van een gezonde portefeuille. We beoordelen al jaren financiële producten en diensten, interviewen de experts en testen de platforms die u helpen uw vermogen te laten groeien. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete beoordelingen:

Misschien vind je dit ook leuk