Van Kacie Goff

De beste klassieke autoverzekeringsmaatschappijen

Wanneer u echt een opmerkelijke rit maakt, wilt u deze niet blootstellen aan risico's. Bovendien gaat u als verantwoordelijke bestuurder nooit zonder verzekering de weg op. Maar uw klassieke auto verdient meer dan alleen een standaard autoverzekering .

Uw verzekeringsmaatschappij gaat akkoord. Hoewel de definities van een klassieke auto verschillen van verzekeraar tot verzekeraar, biedt een aanbieder je auto als een klassieker, maar biedt je een speciaal beleid voor je rit. Klassieke autoverzekeringen houden er rekening mee dat de waarde van uw voertuig waarschijnlijk in de loop van de tijd zal waarderen en weet dat het een expert kan kosten om de juiste onderdelen te vinden en reparaties uit te voeren. Kortom, de dekking is afgestemd op de unieke behoeften van een klassieke auto.

Dat gezegd hebbende, niet alle dekking van klassieke auto's is gelijk geschapen . De beste klassieke autoverzekering is betaalbaar, terwijl je rit volledig beschermd blijft. Om topaanbieders te vinden, vergeleken we klanttevredenheid, financiële kracht en dekkingsopties om te zien welke de beste balans tussen prijs en bescherming bood.

De 5 beste klassieke autoverzekeringsmaatschappijen

Een opmerking over verzekeringspartners

Opmerking: Geico, Progressive en Nationwide werken samen met andere verzekeraars om klassieke autoverzekeringen aan te bieden. Dit betekent dat u het gemak van toegang tot uw polis krijgt van een verzekeraar die u al kent en vertrouwt, plus het extra voordeel van het bundelen van uw verzekering als u al andere polissen bij dat bedrijf hebt. Maar omdat de specialisten in klassieke autoverzekeringen degenen zijn die uw polis daadwerkelijk beheren, gaat u aan de slag met een team van experts - mensen die uw unieke rit begrijpen en waarom bijvoorbeeld originele vervangende onderdelen be>

De beste klassieke autoverzekeringsmaatschappijen: samengevat

Geico (met American Modern of Assurant) Progressive (met Hagerty) boeren Nationaal (met Hagerty) ERIE
Onze review Onze review Onze review Onze review Onze review
Het beste
Voor digitale service Voor flexibele dekking Voor gespecialiseerd beleid Voor klassieke vrachtwagenbezitters Klantenservice
AM Beste financiële sterkte rating
A ++ A + EEN- A + A +
JD Power 2019 US Auto Claims Tevredenheid Studie score
3/5 3/5 3/5 3/5 3/5
Voor auto's die eerder zijn geproduceerd
1994 Verschilt Verschilt Verschilt 2009
Overeengekomen waardedekking? *
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

* Deze dekking betekent dat uw verzekeraar de volledig overeengekomen waarde van uw voertuig betaalt in geval van een gedekt totaal verlies; met andere woorden, u hoeft zich geen zorgen te maken over waardevermindering.

Geico - het beste voor digitale service

Best voor
Digitale dienst
Geico (met American Modern of Assurant)

Geico (met American Modern of Assurant)

Pros
Geen beoordeling vereist
Hoge financiële sterkte ratings
Hoog gewaardeerde mobiele app
Cons
Strikte richtlijnen voor in aanmerking komende auto's

Waarom we ervoor kozen

Digitalisering heeft het spel veranderd - en Geico let op. Als u uw klassieke auto met minimale inspanning wilt laten dekken, staat Geico voor u klaar met zijn brede scala aan digitale tools, van een dekkingscalculator tot een veelgestelde vraag over autoverzekeringen tot een zeer gewaardeerde mobiele app. Via de app kunt u uw beleidsdocumenten en ID-kaarten bekijken, uw rekeningen betalen en zelfs een offerte ontvangen als u nog een auto aan uw beleid wilt toevoegen.

Het is ook gemakkelijk om dekking te krijgen voor uw klassieke auto met Geico. Het bedrijf vereist niet dat u een officiële autobeoordeling krijgt; in plaats daarvan kiest u uw niveau van overeengekomen waardedekking en kunt u erop vertrouwen dat u voor dat bedrag bent beschermd. Geico werkt samen met twee specialisten op het gebied van klassieke autoverzekeringen, American Modern Insurance Group en Assurant, om zijn polissen aan te bieden, wat betekent dat u de gespecialiseerde ondersteuning krijgt die u nodig hebt voor uw voertuig.

Punten om te overwegen

Helaas heeft Geico enkele strikte bepalingen over het type klassieke auto's dat het verzekert. Je rit moet worden opgeslagen in een gesloten en vergrendelde structuur, minimaal worden gebruikt en - in de meeste gevallen - een vintage 1994-model of ouder. Dat gezegd hebbende, zal het dit dekkingstype uitbreiden naar nieuwere exotische auto's en replica-auto's, dus Geico kan nog steeds een goede keuze zijn als je elders geen dekking voor je unieke auto kunt vinden.

Progressive - het beste voor flexibele dekking

Best voor
Flexibele dekking
Progressive (met Hagerty)

Progressief

Pros
Gegarandeerde waardedekking
Flexibele kilometerbeperkingen
Online offerte
Cons
Voor volledige voordelen is het Hagerty Drivers Club-lidmaatschap vereist
Gemiddelde tot lage klanttevredenheidsbeoordelingen

Waarom we ervoor kozen

Progressive werkt samen met Hagerty - een toonaangevende klassieke autoverzekeraar - om klassieke auto's te verzekeren, wat betekent dat u een team van agenten achter u krijgt die goed op de hoogte zijn van uw rit. Progressive onderscheidt zich door zijn flexibele dekking: het beleid van Progressive komt ook niet met vaste kilometerbeperkingen, zodat u zich niet op de weg hoeft te beperken (hoewel u uw klassieke auto niet als dagelijkse bestuurder kunt gebruiken). Uw polis omvat ook gegarandeerde waardedekking, Hagerty's versie van overeengekomen waardedekking in geval van totaal verlies, plus originele dekking voor vervangende onderdelen voor gedekte reparaties.

Progressive biedt ook beleids-add-ons die veel eigenaren van klassieke auto's zullen verleiden, inclusief dekking voor uw reserveonderdelen, gereedschap en automobilia, plus een geleidelijk toenemende dekking voor voertuigen in aanbouw voor wanneer u bezig bent met het herstellen van een klassieker.

Punten om te overwegen

Hoewel Progressive geweldige dekking biedt, vereisen sommige van de beste voordelen een extra vergoeding. Als je bijvoorbeeld hulp bij pech onderweg wilt, moet je $ 45 extra per jaar verdienen om lid te worden van de Hagerty Drivers Club . Bovendien is Progressive volgens de algemene tevredenheid- en claimtevredenheidsstudies van JD Power consistent een gemiddelde tot lage prestaties als het gaat om klanttevredenheid . Als een goede staat van dienst van de klant be>

Boeren - het beste voor gespecialiseerd beleid

Best voor
Gespecialiseerd beleid
boeren

boeren

Pros
Unieke dekkingsopties
Voordelen voor bestaande polishouders
Cons
Is niet gespecialiseerd in het verzekeren van klassieke auto's
Gemiddelde klanttevredenheid

Waarom we ervoor kozen

Hoewel Farmers niet gespecialiseerd is in klassieke autoverzekeringen, biedt het nog steeds unieke beschermingsopties voor klassieke auto's. Neem bijvoorbeeld de clausule 'geen aanwezigheid'. Met deze toevoeging aan uw beleid hoeft u niet altijd toezicht te houden op uw auto. Dat betekent dat je rond de autoshow kunt lopen en de andere ritten kunt bekijken, maar nog steeds wordt gedekt als er iets gebeurt tijdens je afwezigheid. Met Boeren kunt u ook originele vervangende onderdelen gebruiken als uw auto is beschadigd en kunt u zich beschermen als u uw auto naar het buitenland brengt.

Hoewel boeren niet veel kortingen adverteren, biedt het er wel een die serieuze verzamelaars zal aanspreken: met de korting voor meerdere voertuigen kunt u op uw premies besparen door meerdere klassieke, aangepaste of exotische auto's te verzekeren.

Punten om te overwegen

Boeren bieden de juiste dekking als u een claim wilt indienen - alles van het vervangen van originele onderdelen tot volledige voorruit en veiligheidsglas - maar het indienen van uw claim is misschien niet zo eenvoudig als bij andere aanbieders. Boeren scoorden onder het sectorgemiddelde in het onderzoek van JD Power naar schadetevredenheid; Hoewel het geen vreselijke score is, presteert Farmers consistent slecht qua algemene tevredenheid , dus het is be>

Nationaal - het beste voor klassieke vrachtwagenverzamelaars

Best voor
Klassieke vrachtwagenverzamelaars
Nationaal (met Hagerty)

landelijk

Pros
Klassieke dekking voor vrachtwagens
Beleid voor klassieke auto's zonder afgesloten garages
Cons
Geen geadverteerde kortingen

Waarom we ervoor kozen

Nationwide , een andere Hagerty-partner, biedt ook gegarandeerde waardedekking en het ontbreken van vaste kilometerlimieten, zodat u op pad kunt gaan voor af en toe plezier. Bovendien is Nationwide trots op het bieden van bescherming voor zowel klassieke vrachtwagens als auto's, een service die de meeste andere klassieke autoverzekeraars niet adverteren.

Maar een van de beste functies van Nationwide? In sommige gevallen is er geen afgesloten, afgesloten parkeerplaats nodig; als u geen toegang heeft tot een garage, staat Nationwide open voor het verzekeren van uw klassieke rit als u deze op uw oprit, carport of aanhangwagen voor het vervoeren van auto's parkeert.

Punten om te overwegen

U kunt toevoegen wat u wilt aan uw polis, inclusief dekking voor uw gereedschap, automobilia en reserveonderdelen. Maar je moet $ 45 betalen voor het lidmaatschap van de Hagerty Drivers Club voor hulp bij pech onderweg. Dat is misschien geen dealbreaker, maar de premies van Nationwide wel. Hoewel klassieke autoverzekeringen technisch een ander product zijn, is het vermeldenswaard dat Nationwide bekend staat om zijn hoge autoverzekeringspercentages - en zonder geadverteerde kortingen voor zijn klassieke autoverzekering, kan het moeilijk zijn om uw tarief te verlagen zodra u een citaat.

ERIE - Beste klantenservice


Beste klantenservice
ERIE-verzekering

ERIE

Pros
Fenomenale klantenservice
Verzekert nieuwere klassieke auto's
Kortingen voor auto's die minder dan 500 mijl per jaar rijden
Cons
Geen overeengekomen waardedekking

Waarom we ervoor kozen

Het feit dat u uw auto als een klassieker beschouwt, betekent niet dat alle verzekeraars dat zullen doen. Als je problemen hebt gehad om je rit te dekken, ga dan naar ERIE . Het zal de verzekering uitbreiden tot klassieke auto's zo jong als 10 jaar oud, op voorwaarde dat ze beperkte productiemodellen hebben, historisch be>

Maar het grote ding dat ons heeft gewonnen, is de reputatie van ERIE op het gebied van klantenservice. Het kwam op de derde plaats van 23 bedrijven in JD Power's US Auto Claims Satisfaction Study 2019 , en het handhaaft perfecte of bijna perfecte scores voor elke regio waarin het werd beschouwd als algemene klanttevredenheid . Het bedrijf is zo toegewijd om u te dienen dat het een taxateur naar u stuurt voor voertuigen met een waarde van meer dan $ 30.000, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw auto ergens naar toe brengt of een overmatig aantal foto's uploadt.

Punten om te overwegen

Het grote nadeel van ERIE? Het biedt geen overeengekomen waardedekking. In plaats daarvan krijgt u de werkelijke contante waarde in het geval van een gedekt incident. En als ERIE besluit dat uw auto in waarde is afgeschreven, kunt u shortchanged worden.

Veelgestelde vragen over klassieke autoverzekeringen

Wat is een klassieke autoverzekering?

Klassieke autoverzekeringen zijn dekking voor klassieke, antieke, verzamelbare, exotische of aangepaste auto's. Alle verzekeraars hebben een andere definitie, maar een klassieke auto is over het algemeen een die waarde in de loop van de tijd waardeert.

De dekking van klassieke auto's is niet bedoeld om u veilig op de weg te houden, maar eerder om uw investering in uw unieke rit te beschermen. In feite zullen de meeste verzekeraars aanzienlijk beperken hoeveel u met uw klassieke voertuig kunt besturen wanneer u dit type polis kiest. Met andere woorden, als uw klassieke auto uw dagelijkse bestuurder is, is dit niet de juiste dekking voor u.

Wat onderscheidt klassieke autoverzekeringen van reguliere autoverzekeringen?

Bovenop het feit dat het niet bedoeld is om een ​​auto voor regulier gebruik te dekken, biedt klassieke autoverzekeringen vaak een ander soort dekking: overeengekomen waardedekking. Hoewel veel reguliere autoverzekeringen rekening houden met waardevermindering bij het betalen van schadevergoeding na een gedekte gebeurtenis, zijn de meeste klassieke polissen anders. Ze betalen u de volledig overeengekomen waarde van uw voertuig (bepaald op het moment dat u uw polis aanschaft, meestal met een taxateur) als u een gedekt totaal verlies ervaart.

Hoeveel kost een klassieke autoverzekering?

Net als alle andere soorten autoverzekeringen, hangt uw premie af van de waarde van uw auto, hoe u deze gebruikt en meer. Maar het goede nieuws is dat ongeacht deze factoren, u minder betaalt voor de dekking van klassieke auto's dan voor normale autoverzekeringen. Progressive zegt zelfs dat klassieke autoverzekeringen ongeveer 39% minder kosten dan reguliere autoverzekeringen, waardoor u gemiddeld $ 276 per jaar bespaart.

Waar kan ik een betaalbare klassieke autoverzekering afsluiten?

Omdat autoverzekeringen zo persoonlijk zijn, is het onmogelijk om te zeggen welk bedrijf de goedkoopste autoverzekering voor u heeft. U kunt de kosten van uw beleid voor klassieke auto's echter op een aantal manieren minimaliseren: minimaliseer het bedrag dat u rijdt, verhoog uw eigen risico en bundel uw klassieke beleid met andere soorten dekking.

Weet ook dat je klassieke verzekeringen be>

Misschien vind je dit ook leuk