Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

MetLife Life Insurance Review

Het eerste wat u moet weten over Metropolitan Life Insurance Company of MetLife, is dat het alleen levensverzekeringen via de werkplek verkoopt. Polisvormen, dekkingsopties en termijnen zijn allemaal afhankelijk van het pakket dat door uw werkgever is gekozen. We hebben informatie verzameld over het verzekeringsaanbod en de sectorbeoordelingen van MetLife, maar uiteindelijk is het aan u om uw werkplekplan te analyseren, te bekijken wat beschikbaar is en het dekkingsniveau te selecteren dat het meest geschikt is voor u .

Het goede nieuws? MetLife is een sterke aanbieder. Het biedt zowel een tijdelijke als een permanente levensverzekering , en werkgevers kunnen kiezen uit een breed scala aan aanvullende dekking voor hun werknemers. Er zijn opties voor invaliditeitsverzekering, uitkeringen bij overlijden, > en meer. Bovendien heeft MetLife enkele van de beste financiële ratings die we hebben gezien, en de door JD Power geënquêteerde klanten staan ​​op de vierde plaats van de 23 bedrijven voor de kwaliteit van de dienstverlening.

Er is maar één nadeel: de online leer- en ondersteuningshulpmiddelen van MetLife laten veel te wensen over. Klanten die niet vertrouwd zijn met levensverzekeringen, zullen de winkelervaring niet erg meegaand vinden. Dat gezegd hebbende, heeft MetLife een nieuw financieel welzijnsprogramma uitgeroepen, PlanSmart genaamd, dat helpt om deelnemers aan groepsplannen te informeren over hun financiën (inclusief verzekeringen). En gezien de financiële kracht en uitstekende service van het bedrijf, is het nog steeds een solide keuze als uw taak deze optie toelaat.

De claim

Hoewel ze niet op individuele basis worden verkocht, beweert MetLife dat het beleid kan worden aangepast aan individuele behoeften. Volgens haar website biedt MetLife grondige, gebruikersvriendelijke verzekeringsoplossingen voor werknemers. Het bedrijf beschikt over een "uitgebreid pakket met waardevolle diensten" en benadrukt het gemak en de betaalbaarheid van het aanmelden voor een verzekering via de werkplek.

Is het waar?

Dat hangt ervan af.

Prijs- en beleidsopties hangen af ​​van uw werkplekplan, zodat niet elke klant dezelfde ervaring heeft. We kunnen echter zeggen dat MetLife de be>hieronder in op de details). Kortom: het is aan uw werkgever om de juiste dekking te bieden, maar we zijn blij met de opties die MetLife biedt.

Productoverzicht

Best voor

Aanpasbare werkplekverzekeringen en flexibele collectieve levensverzekeringen voor groepen

Niet voor

Zeer specifieke levensverzekeringsbehoeften (bepaalde dekkingsopties kunnen beperkt zijn door uw werkplek)

Kenmerken

Soorten levensverzekeringen beschikbaar
Term, universeel en variabel universeel leven
Jaarpremie
Citaten zullen variëren
Be>
Gegarandeerde premies *
Versnelde Death Benefit-rijder
Accidentele overlijdens- en ontslagdekking
Invaliditeitsdekking
Termijnen
5-30 jaar, afhankelijk van de programmaselectie van uw werkgever
Financiële sterkte
AM Best: A +
S Global: AA-
Moody's: Aa3
JD Power 2017 Klanttevredenheidsscore
793/1000
"Beter dan de meeste"
Gerangschikt 4 van de 23 onderzochte bedrijven
Hulpbronnen voor klanten
Telefoonnummer en e-mailcontactformulier
FAQ
Verzekeringsblog
Invaliditeitsverzekering Calculator

* Met Term Life-beleid

Groepsverzekering

MetLife biedt een vrij standaard levensverzekering. De duur van de termijn varieert per werkplek, maar de meeste bieden een dekking van 10 tot 30 jaar in stappen van vijf of 10. Dit is typisch voor de bedrijven waar we naar hebben gekeken - alleen New York Life biedt meer aanpasbare voorwaarden. Net als de meeste providers verkoopt MetLife ook een overlijdensverzekering als een add-on voor permanente polissen, waardoor polishouders hun dekking tijdens de meest kritieke jaren kunnen verdubbelen: bijvoorbeeld terwijl de kinderen thuis wonen of terwijl u een grote hypotheek hebt.

Houd er rekening mee dat MetLife een product aanbiedt met de naam "Afhankelijke duur van leven", waarmee polishouders aanvullende dekking voor hun echtgenoot, partner of kinderen kunnen kopen . Andere levensverzekeringsaanbieders bieden add-ons genaamd "Echtgenoot Insurance Rider" en "Child Term Rider", die in wezen dezelfde dekking zijn. MetLife groepeert de twee echter onder één paraplu en verkoopt het als een afzonderlijk beleid. Als u geïnteresseerd bent in het uitbreiden van de dekking voor uw gezin, neem dan contact op met uw werkgever om te zien of zij Dependent Term Life aanbieden.

Verschillende universele levensverzekeringsopties

We vinden het leuk dat MetLife een paar verschillende universele levensopties heeft. Klanten die een permanent beleid willen, kunnen kiezen tussen universeel of variabel universeel leven. Beide polissen zijn flexibeler dan traditionele hele levensverzekeringen, omdat ze polishouders in staat stellen premiebetalingen aan te passen aan hun huidige behoeften. Als u bijvoorbeeld één maand contant bent, kunt u een hogere premie betalen en grotere besparingen opbouwen. In de kortere maanden kunt u ervoor kiezen helemaal niets te betalen (zo>

Het be>contante waarde wordt verwerkt. Variabele universele plannen maken strategisch beleggen mogelijk; polishouders kunnen kiezen uit verschillende aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en andere kanalen om hun spaargeld te laten groeien. Met een universeel levenbeleid wordt de contante waarde belegd in een standaard, rentedragende spaarrekening. Deze methode is misschien minder lucratief dan een strategisch investeringsplan, maar is ook minder riskant. Uw kassaldo zal gegarandeerd nooit onder een bepaald minimum dalen.

Versnelde Death Benefit-rijder

De Accelerated Death Benefit-rijder is een van de weinige die MetLife aanbiedt als een add-on zonder een apart beleid aan te schaffen. We waarderen de opname, omdat de experts met wie we spraken deze renner over het algemeen als de be>sommige bedrijven staan ​​slechts 25% toe - wat misschien niet ver gaat om de lopende medische kosten te dekken.

Kortlopende en >

MetLife verkoopt, net als de meeste bedrijven, een invaliditeitsverzekering als een add-on voor levensverzekeringen. Maar MetLife biedt ook handicap als een afzonderlijk beleid voor diegenen die niet in aanmerking komen om het als een add-on te kopen. Als uw werkgever ervoor kiest om een ​​arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, dekt MetLife deze zowel op korte als op >

>de Life Happens-calculator voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te gebruiken om erachter te komen hoeveel dekking nodig is om de levenskwaliteit van uw gezin na een ongeval te behouden.

Eenjarige verzekering

Afgezien van de algemene en universele polissen, biedt MetLife een unieke eenjarige verzekering , een product dat we alleen elders bij New York Life hebben gezien. De eenjarige verzekering van MetLife begint bij $ 25.000 en brengt zeer betaalbare premies met zich mee - zo laag als $ 13,75 per jaar. Sommige van deze polissen worden onderschreven door MetLife en sommige door de General American Life Insurance Company. Het be>

Het is het beste om een ​​jaarverzekering te overwegen voor extra dekking tijdens een cruciale periode, hetzij als zelfstandige of als een aanvulling op een >

Mogelijke nadelen

Extra opties zijn gebaseerd op het plan van uw werkgever

De meeste extra dekkingopties van MetLife zijn afhankelijk van het plan van uw werkgever. Bij standaardverzekeringsmaatschappijen kunnen opties zoals >

Subpar online bronnen

MetLife schiet tekort als het gaat om leermiddelen. Klanten die zichzelf willen informeren over verzekeringen, zullen niet veel hulp vinden op de website van het bedrijf; het heeft een beperkte 12-vragen FAQ en weinig anders. De verzekeringsblog bevat enkele artikelen over levensverzekeringen, maar ze zijn indirect (zoals: "Wanneer moet ik mijn levensverzekeringsportefeuille opnieuw evalueren?") En zullen niet erg nuttig zijn voor beginners.

Toegegeven, het is moeilijk voor MetLife om uitgebreide bronnen te bieden, omdat het beleid per werkgever verschilt. Het is echter nog steeds be>geïnformeerde aankoop kunnen doen. We waarderen bedrijven zoals Geico, die verzekeringscalculators, woordenlijsten en robuuste leercentra bieden om klanten over hun product te informeren.

Heeft geen mobiele app voor levensverzekeringen

MetLife biedt wel een mobiele app, maar tot nu toe werkt het alleen met auto-, huis-, visie- en tandartsverzekeringen - niet met levensverzekeringen. Bedrijven met een app voor levensverzekeringen (zoals The Globe) maken het gemakkelijk om offertes te krijgen, uw account te beheren en premies te betalen. We wachten nog steeds op MetLife. Dat gezegd hebbende, waarderen we dat de website van het bedrijf mobielvriendelijk is; het heeft verouderde pagina's die goed werken op een telefoonscherm en snel laden. Het is net iets minder handig dan de one-touch toegang die een app biedt.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

MetLife Staatsboerderij Noordwestelijke wederzijds New York Life
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
Best voor
Aanpasbare werkplekverzekeringen en flexibele collectieve levensverzekeringen voor groepen
Term levensverzekering
Hele levensverzekering
Senioren, dividenden voor het hele leven en flexibel beleid voor het leven op >
AM Beste financiële sterkte rating
A +
A ++
A ++
A ++
JD Power Algehele klanttevredenheidsscore
4/5
5/5
4/5
4/5
Beleidsopties
Term, universeel, variabel universeel
Term, heel universeel
Term, heel universeel
Term, heel universeel
Optie zonder examenverzekering

MetLife versus State Farm

State Farm is in veel opzichten beter dan MetLife. Het is het enige bedrijf dat MetLife voorop staat wat betreft klanttevredenheid, en staat op nummer één in het klantenonderzoek van JD Power voor 2018. Het heeft ook iets betere financiële krachtscores: A ++ van AM Best, AA van S Global en Aa1 van Moody's. De twee bedrijven hebben een vergelijkbare selectie renners, maar houd er rekening mee dat de meeste renners van MetLife als een afzonderlijk beleid moeten worden gekocht. Met State Farm kunnen ze op elke termijn of hele levensverzekering worden toegepast.

We raden State Farm ten zeerste aan voor iedereen die individueel een levensverzekering koopt. Als uw baan dekking biedt via MetLife, is dit waarschijnlijk nog steeds uw beste keuze. MetLife is qua rating vergelijkbaar met State Farm en heeft een vergelijkbaar bereik. Bovendien kan het goedkoper zijn als het via de werkplek wordt gekocht.

MetLife versus Northwestern Mutual

Als u de voorkeur geeft aan een traditioneel beleid voor het hele leven boven een universeel beleid, raden we u aan uw zoektocht te starten bij Northwestern Mutual , dat eerst in onze beoordeling van de Beste Gehele Levensverzekering plaatsvond. We houden van Northwestern Mutual om een ​​paar redenen. Om te beginnen heeft het een perfecte financiële sterkte: A ++ van AM Best, AA + van S Global en Aaa van Moody's. Het staat ook op de tweede plaats van 23 bedrijven door JD Power. Hoewel dat niet zo hoog is als State Farm, geven we toch de voorkeur aan Northwestern Mutual voor het hele leven wanneer je de lijst met rijders aanpakt.

NWM heeft de meeste van de 16 totale add-ons die we hebben overwogen. Sommige hiervan hebben we niet gezien bij andere topbedrijven, zoals de rijder Cost of Living (die uw uitkering bij overlijden aanpast om gelijke tred te houden met de inflatie) en de rijder Betaalde toevoegingen (waarmee u dividenden kunt gebruiken om de contante waarde van uw beleid te verhogen) . Alles bij elkaar is de levensverzekering van Northwestern Mutual beter aanpasbaar dan MetLife of onze andere topkeuzes. ' We waarderen het brede scala aan bescherming, aangezien een willekeurig aantal levensveranderingen uw verzekeringsbehoeften gedurende de gehele levensloop kan beïnvloeden.

MetLife vs. New York Life

New York Life is een van onze favoriete aanbieders van levensverzekeringen. Het onderscheidt zich door een aantal van de meest flexibele voorwaarden in de branche, met opties om elk jaar een verzekering aan te schaffen of een looptijd te kiezen tussen 10 en 20 jaar. Met deze reeks keuzes kunnen klanten de exacte hoeveelheid dekking kiezen die ze nodig hebben (bijvoorbeeld 22 jaar tot hun kind afgestudeerd is) en voorkomen dat ze jaren>

New York Life geeft MetLife en Northwestern Mutual ook een run voor hun geld met perfecte financiële scores. Het scoort een beetje lager dan beide bedrijven voor klanttevredenheid en staat zesde in het onderzoek van JD Power, waarschijnlijk omdat het niet de sterkste klantenondersteuning heeft. Toen we contact zochten, waren de vertegenwoordigers van New York Life minder geduldig en minder behulpzaam dan andere bedrijven. ' Maar dankzij robuuste en flexibele beleidsopties is New York Life een sterke speler in de levensverzekeringssector. We hebben ook ontdekt dat het een van de meest betaalbare aanbieders van levensverzekeringen is , dus het is de moeite waard om een ​​offerte te krijgen om te zien hoe de premies van New York Life zich meten.

Veelgestelde vragen over MetLife

Is MetLife een goede verzekeringsoptie?

Hier is echt geen eenvoudig en duidelijk antwoord op, omdat er een aantal factoren zijn die bepalen of MetLife ideaal is. Als u bijvoorbeeld een aanpasbaar werkplekplan wilt en het niet erg vindt dat u wordt uitgesloten van extra functies waar uw werkgever voor kiest, dan is MetLife geschikt voor u. Als u echter specifieke functies nodig heeft waarvoor uw werkgever niet is aangemeld, is het wellicht beter om ergens anders te zoeken. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe be>

" Let bij het winkelen voor levensverzekeringen niet alleen op de goedkoopste optie", zegt Chelsea Ball, licentie-agent voor levensverzekeringen en marketingmanager op Termlife2go.com . “Soms is dit de beste dekking voor u, maar andere keren is het misschien niet geschikt voor uw individuele situatie. Aangezien de goedkoopste optie altijd termijn is, wilt u misschien overwegen of de termijn volledig aan uw behoeften voldoet. Mogelijk heeft u een combinatie van beleidstypen nodig. Het raadplegen van een erkende levensverzekeringsagent is over het algemeen de beste manier om verder te gaan met het afsluiten van een levensverzekering. "

Biedt MetLife een verzekering zonder examen?

Ja, het is echter misschien niet uw beste optie, noch de meest economische. "Geen examenbeleid heeft zijn plaats en is inderdaad erg handig", zegt Anthony Martin, eigenaar en CEO van Choice Mutual . "Je gaat echter voor dit gemak betalen." Hij gaat verder met te zeggen dat je kunt verwachten dat de premies maar liefst 20-100% meer bedragen. En als u in goede gezondheid verkeert, moeten we het met Martin eens zijn dat u misschien beter af bent door een lagere premie te krijgen door alleen het medische examen af ​​te leggen.

Het komt neer op

Als uw baan een levensverzekering aanbiedt via Metropolitan Life Insurance Company (MetLife), zijn u en uw gezin in goede handen. Om het meeste uit uw MetLife-beleid te halen, moet u uw onderzoek doen en alles leren wat u kunt weten over welke renners, termlengten en aanvullende dekkingopties beschikbaar zijn voordat u zich aanmeldt. Hoewel je misschien wat moet graven - de leerhulpmiddelen van MetLife zijn niet bevorderlijk voor eenvoudig onderzoek - je werk loont met een robuust beleid.

Meer levensverzekeringen

Misschien vind je dit ook leuk