Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

Het beste hondenspeelgoed

Voor de gedomesticeerde hond is spelen de sleutel tot lichamelijke en psychische gezondheid. Hiermee kunnen ze aangeboren acties uitvoeren - stalken en jagen, rennen, scheuren, troosten en knuffelen. Een van de vijf vrijheden van dierenwelzijn is de "vrijheid om normaal gedrag te uiten." Onder begeleiding van dierengedragspersoneel en dierenartsen hebben we de enorme markt van hondenspeelgoed doorzocht om het beste te vinden voor de speelstijl van uw pup - halen, kauwen , een traktatie trekken of eruit halen.

De 4 beste hondenspeeltjes

West Paw Zogoflex Jive

Best voor
halen

West Paw Zogoflex Jive
Een gegoten, grillig stuiterende bal, die in drie maten wordt geleverd en in balwerpers past.
Pros
Onverwachte beweging
Tennisbal ontwerp
Gewichtig materiaal

Waarom we ervoor kozen

Onverwachte beweging

Sommige honden, zoals terriërs, werden gefokt om te jagen . Dit erfgoed geeft hen een aangeboren ver>

Tennisbal ontwerp

Er zijn schijven en frisbees, maar de oude tennisbal is een iconische hondenfavoriet. Uit een onderzoek uit 2017 bleek echter dat 48% van de geteste tennisballen voor huisdieren lood bevat , een bekend carcinogeen voor mensen. Zogoflex Jive is ongeveer de grootte en kleurenfamilie (drie tinten neon) van tennisballen, maar is gemaakt met natuurlijke, recyclebare materialen en is gezegend loodvrij.

Gewichtig materiaal

Een ietwat zware bal zorgt voor sterkere, verder weggooien. En als je arm moe wordt, probeer dan een lanceerapparaat . >

Vergelijkbare opties om te overwegen

 • - With Kong's patented uber-rubber, the Extreme Ball is a better fetch option for dogs that tend to seek-and-destroy. Kong Extreme Ball - Met Kong's gepatenteerde uber-rubber is de Extreme Ball een betere haaloptie voor honden die de neiging hebben om te zoeken en te vernietigen.
 • - If your pup tends to ignore balls and haul branches back to you, this fun, bendy stick-like fetch toy could be a better pick. West Paw Echo Zwig - Als je pup de neiging heeft om ballen te negeren en takken naar je toe terug te slepen, is dit leuke, buigzame stokachtige speelgoed mogelijk een betere keuze.
 • - Some dogs live for the squeak—it's the sound of active prey. Planet Dog Orbee-Tuff Squeak - Sommige honden leven van het gepiep - het is het geluid van actieve prooi. Hier is een alternatief voor vocale fetch voor de klassieke bal.

Kong Classic Hondenspeelgoed

Best voor
Kauwen

Kong Classic
De koning van duurzaam, volledig natuurlijk rubberen speelgoed kan krachtkauwers overleven en hen ook trakteren op hun arbeid.
Pros
Robuuste constructie
Grootte bereik
Veelzijdig

Waarom we ervoor kozen

Robuuste constructie

Hoogwaardig rubber is perfect voor agressieve kauwers met sterke bijtinstincten. Kong levert een van de zwaarste rubber op de markt voor hondenspeelgoed en kalibreert zijn sterkte om aan verschillende kauwstijlen te voldoen. . Als je een krachtige kauwer in handen hebt, upgrade dan naar de Kong Extreme . Maar voor de meeste honden biedt de Kong Classic meer dan voldoende weerstand, bevordert gezond kauwgedrag en helpt honden tandplak van hun tanden te schrapen.

Grootte bereik

Het aanbieden van de juiste maat speelgoed voor uw hond is be>directe druk kan de tanden van honden beschadigen), maar klein genoeg dat uw hond het gemakkelijk kan dragen. De klassieke Kong is verkrijgbaar in zes maten - XS, S, M, L, XL, XXL - en biedt iets voor enkelbijters en pitbulls met grote mond.

Veelzijdig

Kauwspeelgoed zorgt voor een afleiding, een geweldige training en bevordert de mondhygiëne. De Kong Classic breidt deze lijst uit: het is ook een leuk ophaalspeelgoed met een oordopachtige vorm die in onvoorspelbare richtingen stuitert wanneer deze wordt weggegooid. or a dollop of peanut butter. Het holle interieur is ook perfect voor het verbergen van lekkernijen of een klodder pindakaas.

Vergelijkbare opties om te overwegen

 • - If you have a power chewer, you know it. Kong Extreme Ball - Als je een krachtige kauwer hebt, weet je het. De Kong Classic biedt voldoende duurzaamheid om het op te nemen tegen de meeste chompers, maar niveau naar de Extreme als je gewend bent om speelgoed te zien vernietigd in seconden plat.
 • - A shapely alternative to the Kong, this treat-dispensing option has three knobs to keep your dog gnawing. West Paw Zogoflex Tux - Een welgevormd alternatief voor de Kong, deze optie voor traktatie-afgifte heeft drie knoppen om uw hond aan te laten knagen.
 • - For a safer spin on the bone your dog is instinctively craving, try this bacon-infused chew toy. Nylabone DuraChew Bacon Flavour - Voor een veiligere spin op het bot waar je hond instinctief naar hunkert, probeer dit met spek doordrenkte kauwspeeltje. Bonus: het heeft verhoogde haren om tanden schoon te schrapen.

Mammoet Cottonblend 5 Knot

Best voor
Tugging

Mammoet Cottonblend
Het gevlochten katoen van deze stevige sleepboot levert interactieve speeltijd terwijl de tanden van je pup flossen.
Pros
Lengte voorkomt bijten
100% natuurlijk katoen
Verschillende maten

Waarom we ervoor kozen

Lengte voorkomt bijten

Als je het leuk vindt om touwtrekken met je pup te spelen, moet je één aangewezen sleepbootspeelgoed hebben. Hierdoor blijft trekken een acceptabel speelgedrag zijn met wat voor speelgoed, schoen, sjaal of Thanksgiving kalkoen je ook hebt. Volgens Todd, "Touwen zijn geweldig speelgoed voor honden die graag sleepboot spelen (zorg ervoor dat ze vaak laten winnen!)" Mammoth Cottonblend is perfect omdat het >

100% natuurlijk katoen

Geweven katoenen touw zorgt voor een sterk sleepbootspeelgoed dat niet giftig is en ook kan helpen hun mond te reinigen, omdat de touwvezels in wezen flossen tijdens het kauwen. Hoewel het trekken aan de tandarts voordelen biedt, moet u er rekening mee houden dat het te zwaar kan zijn voor de tanden van puppy's en oudere honden.

Verschillende maten

Eén maat past nooit bij hondenspeelgoed. Mammoth Cottonblend wordt geleverd als een touw met drie knopen (verkrijgbaar in vijf maten) en een touw met vijf knopen (verkrijgbaar in twee maten) - dus je bent altijd op de juiste afstand van de hoektanden van je hond.

Vergelijkbare opties om te overwegen

 • - Smaller dogs want to tug, too. Mammoth Cottonblend 3 Knot - Kleinere honden willen ook trekken. De 3 Knot is verkrijgbaar in vijf maten, beginnend bij slechts 10 inch, zodat u het sleepbootspeelgoed van uw pup nauwkeurig op zijn maat kunt afstemmen.
 • - The S-shaped design of this tug toy provides safe spots for your hands and their mouth, a nice change-up from yanking on rope. West Paw Zogoflex Bumi - Het S-vormige ontwerp van dit sleepbootspeelgoed biedt veilige plekken voor je handen en hun mond, een leuke afwisseling van aan touw trekken.
 • - Tug toys simulate the joy of the kill, and these rope-made critters provide a realistic mouth feel that your doggo will enjoy wrestling with, whether he's playing with you or alone. Kong Floppy Knots - Sleepbootspeelgoed simuleert de vreugde van het doden, en deze met touw gemaakte beestjes geven een realistisch mondgevoel waar je hond mee zal worstelen, of hij nu met je speelt of alleen.

Nina Ottosson Dog Brick

Best voor
Interactief spelen

Nina Ottosson
Dit speelgoed combineert trucs en lekkernijen om slimme honden bezig te houden.
Pros
Spel belonen
Geestelijk stimulerend
Toenemende moeilijkheidsgraden

Waarom we ervoor kozen

Spel belonen

Honden zijn het gelukkigst als ze een probleem oplossen en dan een voedselbeloning krijgen - gelukkiger dan alleen met de oplossing of alleen de traktatie. De onderzoekers die dit ontdekten noemen het ultieme traktatie- eureka-moment van een hond. Honden hunkeren naar dit soort intellectuele stimulatie, en dat is waar speelgoed voor voedselbezorging binnenkomt. Nina Ottosson is een ontwerppionier in deze categorie.

Geestelijk stimulerend

Als je een pup hebt die zich verveelt of angstig wordt als ze geen aandacht van de mens krijgt, of toiletpapier verscheurt als ze aan hun lot worden overgelaten, is de kans groot dat ze een productievere uitlaatklep nodig hebben voor hun mentale energie. De hondenbaksteen heeft scharnierende en glijdende stukken die moeten worden gemanoeuvreerd met neus en poot om lekkernijen te onthullen die in de compartimenten zijn gestopt. Klantrecensenten zeggen dat hun honden het leuk vinden om de puzzel op te lossen en dat hun eten liever via de hondenbak wordt afgeleverd dan in hun bak.

Toenemende moeilijkheidsgraden

Een nieuw speelgoed, vooral een nieuw en uitdagend speelgoed, zal altijd de aandacht van een hond hebben en de aandacht trekken. Verleng hun interesse en stimulatie door de moeilijkheidsgraad van de Dog Brick te verhogen. Laat ze een eerste schot op het speelgoed maken met niet alle stenen op hun plaats, en vervolgens de moeilijkheid vergroten door meer stukken op te nemen en te wisselen.

Vergelijkbare opties om te overwegen

 • - Not all interactive toys need to contain a lot of small pieces. Starmark Treat Dispensing Pickle - Niet al het interactieve speelgoed hoeft veel kleine stukjes te bevatten. De snee in dit voetbalvormige speeltje creëert een zak voor traktaties die je pup zal fixeren bij het ophalen.
 • - The bendy, hourglass profile of the Quizl can hold long, thin treats in addition to smaller ones, perfect for pups who yearn for bully sticks. West Paw Quizl - Het buigzame , zandloperprofiel van de Quizl kan >
 • - For power chewers who enjoy the chase, this bouncing ball features slits and openings that shake out treats with enough play. Kong Stuff a Ball - Voor power chewers die van de jacht genieten, deze stuiterende bal heeft gleuven en openingen die traktaties uitschudden met voldoende spel.

Gids voor hondenspeelgoed

Hoe het speelse karakter van uw hond te stimuleren

Maak tijd om te spelen

Honden hebben behoefte aan spelen en mensen spelen graag met honden - het is niet duidelijk wat er eerst gebeurde in het proces van domesticatie. Hoe dan ook, spelen is een centraal onderdeel van het positieve welzijn van honden. Wanneer je puppy's ziet scuffelen, zie je sociale cohesie tussen honden worden opgebouwd. Wanneer u met uw hond speelt, is dezelfde samenhang op het werk. Coöperatieve relaties tussen en tussen soorten worden versterkt door spel.

"Regelmatig, echt spel tussen een hond en de eigenaar draait niet om commando's en is be>

Canine behavior veterinarian at the University of Edinburgh Rebecca Sommerville Hond dierenarts gedrag aan de Universiteit van Edinburgh

Ken het gedrag van uw hond met ander speelgoed

Voordat je je hond alleen laat met nieuwe speelgoedsoorten, moet je weten wat hij het meest waarschijnlijk ermee zal doen. Sommige honden spelen zachtjes, of vervelen snel een enkele achtervolging, terwijl anderen in de zoek-en-vernietigmodus gaan, pluizige beestjes uitstappen en het luidruchtige hart van een piepend stuk speelgoed zoeken. Aangezien het meeste speelgoed verstikkingsgevaar oplevert als het voldoende uit elkaar wordt gescheurd, zal het bewust zijn van de karakteristieke reactie van uw hond u helpen beslissen of bepaald speelgoed veilig is voor hen, of dat u ze gewoon met een stevige Kong moet achterlaten.

Roteer beschikbaar speelgoed

Bied een roterende groep van vier of vijf speeltjes die al het speelgedrag van je hond raken - trekken, kauwen, "doden" en dragen. Honden houden van nieuwigheid, maar je kunt nieuw speelgoed vervalsen door je pup oldies maar goodies in huis en tuin te laten ontdekken. Een stuk speelgoed een nieuwe geur geven door het in de wasmachine te wassen, in het gras te rollen of in de kruidenkast te bewaren - al het bovenstaande zal zijn aantrekkingskracht doen gelden. Boven alles, als je enthousiast bent over speelgoed, zal hij dat ook zijn - hij wil meestal met je spelen.

Houd te allen tijde een favoriet comfortspeelgoed beschikbaar

Comfortspeelgoed zijn pluche artikelen waarmee uw honden zichzelf kunnen kalmeren door rond te dragen en te babyderen. Comfort speelgoed moet te allen tijde worden weggelaten. Dit is een speeltje waarmee je hond een band heeft en waar hij waarschijnlijk graag mee slaapt. Het beste comfortspeelgoed is klein genoeg om te dragen, en misschien analoog in grootte aan de prooi van uw hondenras (konijn, eend, muis), omdat sommige honden hun zachte speelgoed graag schudden en "doden". Houd er rekening mee dat het meeste comfortspeelgoed over het algemeen niet goed is voor krachtige kauwers.

Hier is een handvol geweldig knuffelspeelgoed van merken waar we van houden:

Verbeter hun spijsvertering en gemoedstoestand met speelgoed dat snoepjes afgeeft

Veel pups slurpen hun eten in een alarmerend tempo neer, wat leidt tot een onbevredigende maaltijd of, erger nog, een slecht geval van indigestie. Een interactief voerspeelgoed vertraagt ​​ze en creëert pauzes tussen beten terwijl ze hun volgende hap eten uitproberen. Je zult hun diner niet terug op de vloer zien spuien en ze zullen meer plezier aan hun eten ontlenen.

Dog-proof hun speelgoed

Zelfs goed gemaakt, duurzaam speelgoed kan uiteindelijk bezwijken aan slijtage. Ongeacht de kauwkracht van uw hond, inspecteer regelmatig knuffels om te kijken naar schade aan licht gestikte naden, evenals losse, hangende stukken die kunnen vallen en worden opgegeten. Als geliefd speelgoed uit elkaar wordt gerukt, is het tijd om het weg te gooien. Bestudeer nieuw speelgoed en verwijder bengelende snaren of loszittende decoratie voordat uw hond de kans heeft om ze af te knagen en op te nemen.

Hondenspeelgoed FAQ

Hoe zit het met een goede ouderwetse stok?

Honden houden van knagen en dingen halen zoals stokjes en dennenappels. De allure aan je pup om met deze natuurlijke materialen te spelen, bedekt met intrigerende geuren in de buitenlucht, moet worden afgewogen tegen het gevaar van mondwonden en verstikking in brokken die eraf knagen. De oplossing? Houd je hond in de gaten terwijl hij met natuurlijke materialen speelt en laat je hond niet zonder toezicht achter.

Hoe zit het met een goed ouderwets bot?

Natuurlijke botten zorgen voor uren knagend entertainment en een voedingswaarde van het zachte weefsel - het vlees, het kraakbeen, het vet en het bindweefsel dat zich nog op een gedroogd bot bevindt. and dental bones . Als je niet van een dierlijk bot op het tapijt houdt, krijgen honden ook veel voldoening (en een goede gebit) van Nylabones en tandbeenderen . Als u kiest voor de natuurlijke route, houd er dan rekening mee dat er een risico bestaat op het afbrokkelen van tanden of verstikking op grote stukjes gebroken bot.

Hoe anders kan ik mijn hond vermaken?

Volgens de American Kennel Club geven Amerikanen $ 50 per jaar uit aan speelgoed voor hun hond, en dat is slechts een deel van de multi-miljard dollar huisdierenindustrie. Hoewel je affectie kunt tonen en de opwinding van doggo kunt genereren door nieuw speelgoed, zachte slaapplaatsen en schattige kleine jassen te bieden (oké, misschien geven ze daar niet om), zijn het andere activiteiten die je kunt gebruiken voor hechting en entertainment:

 • Ga wandelen - Maak deel uit van de 60% hondenbezitters die hun honden uitlaten . Het onderdeel lichamelijke oefening ligt voor de hand, maar neem de waarde van snuffeltijd en de mogelijkheid om te socialiseren met zowel mensen als andere hoektanden niet weg.
 • Neem ze mee om te zwemmen - Zwemmen is niet zo universeel geliefd bij honden als wandelen en rennen, maar voor veel rassen is het buitengewoon aantrekkelijk. Labs kiezen er zelfs voor om met andere honden rond te hangen.
 • Plan speeldata voor honden - Honden zijn sociaal. Evolutionair bevatten dieren, honden nog steeds graag om hun collega-honden te ontmoeten en te begroeten en hun instinct te oefenen op een manier die ze gewoon niet kunnen met hun menselijke familie. Voorbehoud: niet alle honden houden van andere honden. In dat geval is vrije tijd met u nog steeds be>
 • Daag hun neus uit - Snuiven is het grootste hulpmiddel van een hond tijdens de jacht. Geef je puppy de kans om te doen waar hij van nature goed in is met neuswerk. Je kunt officieel gaan trainen of gewoon een paar eenvoudige spelletjes spelen, zoals een traktatie verbergen in een van de twee gesloten vuisten en je pupfret de juiste laten zien.

Wat zijn de beste hondenspeeltjes per ras?

De persoonlijkheid van uw hond - in plaats van hun afkomst - zal de grootste beslisser zijn van het speelgoed waarmee ze graag spelen. Dat gezegd hebbende, hondenrassen zijn ontworpen voor hun eigenschappen. Dit zijn de meest waarschijnlijke gedragingen op basis van rasgroep:

 • Gezelschapshonden - Deze hondenrassen zijn meestal (maar niet exclusief) kleine, mooie pups - denk aan bichon frise, pug, pekingese, pomeranian. Ze zijn van oudsher gewaardeerd voor het plezier van hun bedrijf voor elk nut en ze kunnen angstig worden als ze alleen worden gelaten. Interactief speelgoed is het beste, evenals zacht speelgoed dat hen gezelschap houdt wanneer u weg bent.
 • Werk- en herdershonden - Werknemers zoals herders en collies zijn intelligente, zelfverzekerde honden. Ze zetten hun smarts in voor K-9 politie- en opsporings- en reddingsteams. Train hun lichamelijkheid en hun hersenen met traktatiespuitgames en knaagvast rubber speelgoed zoals Kongs. Ze zijn ook bijzonder geïnteresseerd in het spelen van halen en zullen het uithoudingsvermogen hebben om het veel >
 • Sport- en hondenhonden - Dit is een diverse rasgroep, dus het is lastig om algemene speelgoedsuggesties voor deze te krijgen. ) or sniff (like a snuffle mat —a shaggy floor mat that hides treats for clever noses to find). Over het algemeen zijn sporthonden getrainde jagers, dus ze zullen dol zijn op speelgoed waarmee ze kunnen achtervolgen (zoals flirtpalen ) of snuiven (zoals een snuffelmat - een ruige vloermat die traktaties verbergt voor slimme neuzen om te vinden). Ze zullen genieten van brokken paden tot op het bot begraven in de achtertuin, evenals zacht speelgoed dat ze kunnen schudden en 'doden'.

Het beste hondenspeelgoed: samengevat

West Paw Zogoflex Jive
Kong Classic Hondenspeelgoed
Mammoet Cottonblend 5 Knot
Nina Ottosson Dog Brick
Het beste voor ophalen
Het beste voor kauwen
Het beste voor trekken
Het beste voor interactief spelen
Prijs
$ 11.95
$ 10.99
$ 10.99
$ 19.99
Beschikbare maten
S, L
XS - XXL
36 "of 72"
N / A
Materiaal
Rubber
Rubber
Katoen
Plastic
Oorsprong
VS
VS
Mexico en China
China

Meer recensies over huisdierproducten

We vinden het geweldig om geweldige producten te vinden voor uw harige familieleden en zijn er trots op dat ze voldoen aan hoge normen voor veiligheid, werkzaamheid en waarde.

Misschien vind je dit ook leuk