De beste RV verzekeraars

De beste RV-verzekering is betaalbaar, uitgebreid en flexibel volgens uw behoeften. Omdat uw camper zowel als een huis als een auto functioneert, lijken verzekeringspolissen op een combinatie van een huis- en autoverzekering - en bijgevolg zijn ze meestal iets complexer en duurder. De beleidsprijs varieert afhankelijk van uw locatie, RV-klasse, leeftijd en staat van het voertuig, gebruiksfrequentie en meer. We graven in de voor- en nadelen van verschillende uitstekende providers hieronder, hoewel de prijzen voor RV-verzekeringen variëren op basis van specifieke locatie en situaties. We raden aan offertes van meerdere bedrijven te krijgen om te zien welke u de beste offerte biedt.

De 6 beste RV verzekeraars


Beste klantenondersteuning
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Uitstekende claimtevredenheid, maar zonder universele kortingen.

Pros
Uitzonderlijke claims tevredenheid
Trailer dekking
Basic app
Cons
Geen universele kortingen vermeld

Waarom we ervoor kozen

Uitzonderlijke claims tevredenheid

boasts a solid score in JD Power's Customer Claims Satisfaction rating among our top picks (three out of five) and sits above industry average. State Farm scoort een goede score in de klanttevredenheidsclassificatie van JD Power bij onze topkeuzes (drie van de vijf) en zit boven het gemiddelde in de branche. Dat betekent dat zodra u een claim indient, u een soepele ervaring kunt verwachten. Als een positieve klantervaring bijzonder be>

Trailer dekking

Net als Farmers geeft State Farm aan dat het naast traditionele campers ook sleepwagens en campers voor campers verzekert. Als u een getrokken model hebt, moet State Farm bovenaan uw lijst staan ​​om offertes te verzamelen.

Basic app

Hoewel niet zo hoog beoordeeld in de Apple App Store als apps van Farmers en Allstate, merken gebruikers op dat de 4.2-sterren app van State Farm geen noemenswaardige problemen heeft met de functionaliteit. U kunt uw beleid bekijken, hulp bij pech onderweg aanvragen en een claim indienen. U zult geen meer gepersonaliseerde functies vinden, zoals de QuickFoto-functionaliteit van Allstate, maar deze eenvoudigere functionaliteit betekent dat het een meer eenvoudige ervaring biedt voor iedereen die niet bijzonder mobiel is.

Punten om te overwegen

Geen universele kortingen vermeld

Hoewel de website van State Farm aanbeveelt om met een agent te praten om te zien welke kortingen beschikbaar zijn voor campers, biedt deze geen universele kortingen. Het is nog steeds mogelijk om te besparen op uw premies, maar er is minder transparantie over waar u mogelijk voor in aanmerking komt. Als kortingen be>


Beste kortingen
landelijk

landelijk

Tal van kortingen om de premiumkosten omlaag te brengen.

Pros
Royale kortingen
Dekking voor accessorized campers
Cons
Middelmatige app
Gelimiteerde beschikbaarheid

Waarom we ervoor kozen

Royale kortingen

offers more discounts than most other providers, and you'll likely be eligible for at least one. Nationwide biedt meer kortingen dan de meeste andere providers en u komt waarschijnlijk in aanmerking voor ten minste één. Kortingen worden aangeboden om over te schakelen van een andere aanbieder, vooraf uw jaarlijkse premie te betalen, veilig te rijden, geen claims in te dienen in de vorige verzekeringsperiode en lid te zijn van de Affinity Group van Nationwide. Nationwide is ook een van de weinige aanbieders die u zullen belonen voor uw inschrijving voor een RV veiligheidscursus.

Dekking voor accessorized campers

De dekkingsopties van Nationwide maken het voor parttime RV-gebruikers met accessorized RV's gemakkelijk om de ondersteuning te krijgen die ze nodig hebben. Naast basisdekking verzekert Nationwide ook persoonlijke bezittingen en geluidssystemen. Als u uw camper speciaal voor vakantie hebt misleid, heeft Nationwide u daar ook gedekt: het biedt hulp bij pech onderweg, huur, noodkosten en vakantie-aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel.

Punten om te overwegen

Middelmatige app

Net als bij onze andere grote verzekeringsmaatschappijen heeft Nationwide een mobiele app waarmee u een claim kunt indienen, uw factuur kunt betalen en uw verzekeringskaart kunt bekijken. Hoewel het momenteel een 4,2-sterrenbeoordeling heeft in de Apple App Store, heeft de Google Play-beoordeling een middelmatige 3,5. Veel gebruikers klagen dat verschillende functies van de app niet goed werken en aandacht van ontwikkelaars nodig hebben. Als u na een ongeval een claim probeert in te dienen, hebt u niet de extra stress van een slecht functionerende app nodig, zelfs als deze gratis is. Hoewel de mogelijkheden van de app in de loop van de tijd kunnen verbeteren, is het het beste om bij providers zoals Allstate te blijven als de functionaliteit van de mobiele app be>

Gelimiteerde beschikbaarheid

Hoewel Nationwide een solide aanbieder is in termen van add-ons en financiële kracht, is het bereik ervan beperkter dan onze andere keuzes. Nationaal, Alaska, Hawaii, Louisiana of Massachusetts is niet van toepassing - als u een camper in een van die staten nodig heeft, moet u een van onze andere keuzes bekijken.


Beste dekking voor reisaanhangwagens
boeren

boeren

Een hele reeks add-ons, uitzonderlijke dekking voor reistrailers en een geweldige app om op te starten.

Pros
Veel dekking add-ons
Makkelijk te gebruiken app
Reistrailer en dekking voor koppelschotel
Cons
Variabele kortingen

Waarom we ervoor kozen

Veel dekking add-ons

offers a wide range of coverage options that cover both full-time RV owners and occasional RV users. Boeren bieden een breed scala aan dekkingsopties voor zowel fulltime RV-bezitters als incidentele RV-gebruikers. Met totale verliesvervanging, noodkosten, vakantieaansprakelijkheid, dekking voor persoonlijke bezittingen en hulp bij pech onderweg is er een hele reeks beschermende add-ons om u te helpen zich veilig te voelen.

Makkelijk te gebruiken app

Boeren heeft een goed beoordeelde mobiele app, met 4,8 sterren en meer dan 2.000 beoordelingen in de Apple App Store. Gebruikers prijzen het gemak en het intuïtieve ontwerp. Uw verzekeringsinformatie is gemakkelijk toegankelijk en de mobiele app van Farmers geeft u de contactgegevens van uw agent, zodat u snel menselijke hulp kunt krijgen (zelfs als u offline bent). En als u telefoongesprekken wilt vermijden, kunt u via Farmers een claim indienen via de app zelf.

Reistrailer en dekking voor koppelschotel

Boeren bieden dekking voor reisaanhangwagens en koppelschotelaanhangwagens naast campers, evenals een speciaal programma voor klanten die ze gebruiken als part- of fulltime residenties. Het Stationary Travel Trailer-programma biedt uitgebreide, aansprakelijkheids- en medische betalingsdekking voor klanten die seizoensgebonden of permanent in hun trailer verblijven. Alle optionele dekkingsopties voor boeren voor campers zijn ook van toepassing op aanhangwagens. Bovendien verzekert Farmers uw sleepvoertuig als uw aanhangwagen getrokken kan worden.

Punten om te overwegen

Variabele kortingen

Locatiespecifieke kortingen zijn verschillend voor elk bedrijf, maar de meeste vermelden ten minste een of twee universele kortingen die van toepassing zijn, ongeacht de locatie. Boeren vermelden er geen van; dit betekent dat u al dan niet in aanmerking komt voor kortingen, afhankelijk van uw locatie. Neem contact op met een boer in uw omgeving om te weten te komen of u in aanmerking komt.


Beste dekking voor accessorized campers
Safeco

Safeco

Accessoirebescherming, plus opties voor dekking van fysieke schade voor reizen door Mexico.

Pros
Dekking voor accessoires en extra apparatuur
> Dekking buiten de VS.
Cons
Iffy app

Waarom we ervoor kozen

Dekking voor accessoires en extra apparatuur

's coverage options include some less common offerings that may appeal to RV owners with more particular concerns. De dekkingsopties van Safeco omvatten een aantal minder gebruikelijke aanbiedingen die RV-eigenaren met meer specifieke zorgen kunnen aanspreken. Samen met Progressive is Safeco een van de weinige verzekeraars die een letselverzekering voor huisdieren biedt, samen met een totale verliesvervanging voor uw camper in het geval van een ongeval. Bovenop de oorspronkelijke prijs van uw camper, kan Safeco ook aangepaste AV-apparatuur of decoratieve toevoegingen verzekeren, zoals een luidsprekersysteem, tv, speciale vloeren, wielen of emblemen.

>

Ongeacht hoe vaak u uw RV gebruikt, is Safeco het bekijken waard. Safeco biedt dekking voor iedereen die minder dan 250 dagen (ongeveer acht maanden) in een RV woont. Hoewel dit niet van toepassing is op polishouders die fulltime in hun camper wonen, dient het als een mooie middenweg voor mensen die bijvoorbeeld van plan zijn hun camper tijdens de wintermaanden op te bergen.

Dekking buiten de VS.

Als u van plan bent om door Mexico te rijden of uw camper tussen locaties in Mexico te vervoeren, biedt Safeco dekkingsopties om u te beschermen - kies gewoon voor de dekking voor fysieke schade in Mexico (maar houd er rekening mee dat u een aansprakelijkheidsverzekering moet kopen via een Mexicaan bedrijf).

Safeco dekt u ook als u besluit een RV in een ander land te huren. Als u van plan bent een voertuig in het buitenland te huren, is Safeco's wereldwijde dekking voor fysieke schade de moeite van het bekijken waard.

Punten om te overwegen

Iffy app

Hoewel de app van Safeco een hoge 4.7-beoordeling heeft met meer dan 5.000 beoordelingen in de Apple App Store en een gemiddelde 4.1-beoordeling in Google Play, vertellen de beoordelingen een ander verhaal. De meest voorkomende klacht is dat de app je gewoon doorverwijst naar de Safeco-website, die slecht is opgemaakt voor mobiel gebruik. Veel beoordelingen melden ook dat de app routinematig crasht, wat klanten genoeg frustreerde dat ze de app verwijderden en hun computers gebruikten om toegang te krijgen tot de Safeco-website. Het bedrijf heeft gereageerd dat het actief werkt aan het verbeteren van functionaliteit en het toevoegen van offline functies, maar ondertussen is het waarschijnlijk een frustrerend ervaring om de app te gebruiken.


Beste mobiele app
Allstate

Allstate

Eenvoudige claimverwerking en zeldzame kortingen.

Pros
Claimsproces
Applicatie voor de mobiele telefoon
Zeldzame kortingen
Cons
Geen full-timer dekking

Waarom we ervoor kozen

Claimsproces

offers a myriad of options, so you can choose what's most convenient for you. Hoewel veel bedrijven vereisen dat je belt om een ​​claim in te dienen, biedt Allstate talloze opties, zodat je kunt kiezen wat voor jou het meest geschikt is. Of u nu een geregistreerde Allstate-klant bent of gewoon een gastaccount gebruikt, u kunt een claim indienen via een online rapport, rechtstreeks contact opnemen met een lokale agent of bellen met de 24/7 klantenservice-hotline.

Applicatie voor de mobiele telefoon

Met de input van meer dan 200.000 gebruikers heeft Allstate een indrukwekkende 4,8-sterrenbeoordeling in de Apple App Store, wat aangeeft dat de meeste klanten tevreden zijn met de service. We houden vooral van de QuickFoto-functie : als je een ongeluk hebt, neem je gewoon foto's van de schade en zal een claimvertegenwoordiger een schatting maken en je binnen 24 uur bellen.

Zeldzame kortingen

Hoewel Allstate niet zoveel kortingen adverteert als sommige van zijn concurrenten, biedt het twee zeldzamere kortingen. Als u overstapt van één provider of ouder bent dan 55 jaar en gepensioneerd, kunt u profiteren van de gereduceerde RV verzekeringstarieven van Allstate.

Punten om te overwegen

Geen full-timer dekking

Als u meer dan zes maanden van het jaar fulltime in uw RV woont, kan Allstate uw RV niet verzekeren. Daarom is Allstate een geschiktere aanbieder voor mensen die hun RV's slechts incidenteel gebruiken: het beleid omvat basisdekking, dekking van het geluidssysteem, dekking van persoonlijke eigendommen, medische betaling, hulp bij pech onderweg en huurvergoeding.

Best voor
Laag eigen risico
Progressief

Progressief

Zeldzame dekking in Mexico en opties om het eigen risico in de loop van de tijd te verlagen.

Pros
Kortingen op eigen risico
Dekking in Mexico
Verzekering tegen huisdieren
Cons
Buggy-app
Gelimiteerde beschikbaarheid

Waarom we ervoor kozen

Kortingen op eigen risico

's add-on coverages includes a “disappearing deductible” option. Een van de add-ondekkingen van Progressive bevat een optie "aftrekbaar". Dit betekent dat elk jaar dat u geen claim indient, Progressive uw tarief met 25% verlaagt. Met deze methode beweert het bedrijf dat je uiteindelijk een aftrekbaar bedrag van $ 0 zou kunnen hebben. Maar het blijft alleen zo zo>

Dekking in Mexico

De dekkingsopties van Progressive zijn behoorlijk speciaal. Het verzekert full-timer RV gebruik, en het is een van de weinige bedrijven die zijn dekking buiten de VS uitbreidt: perfect als u van plan bent op vakantie over de grens.

Verzekering tegen huisdieren

Progressive is ook een van de weinige bedrijven die een letselschadeverzekering aanbiedt in zijn RV-dekking. Als u een ongeluk krijgt, is uw menselijke familie niet alleen verzekerd voor eventuele verwondingen, maar Progressive ondersteunt ook de rekeningen van de dierenarts van uw viervoeter.

Punten om te overwegen

Buggy-app

De app van Progressive heeft 3,4 sterren in de Apple App Store en heeft dezelfde functies als de apps van de meeste andere providers: u kunt een claim melden, uw rekeningen betalen, uw beleid bekijken, contact opnemen met een agent en hulp bij pech onderweg aanvragen. Uit meer dan 600 huidige beoordelingen klagen veel gebruikers echter dat de app fouten bevat en niet gemakkelijk te gebruiken is. Als mobiele toegang be>

Gelimiteerde beschikbaarheid

Als u in Hawaii of Washington, DC woont, kan Progressive u niet helpen als het gaat om RV-verzekeringen. Bovendien hebben inwoners van Massachusetts geen toegang tot opties voor dekking van reistrailers.

Hoe u de juiste RV-verzekeraar voor u kunt vinden

Bepaal de gewenste dekking

Basisdekking - die wettelijk verplicht is - biedt u bescherming voor persoonlijk letsel en schade aan het voertuig, maar het dekt geen extra's zoals uw eigendommen binnenin. Als u fulltime in uw camper woont, is het misschien ook een goed idee om te investeren in extra bescherming die uw huisvestingskosten of vervangingskosten voor campers dekt. Stel voordat u gaat winkelen een lijst op met de benodigde dekkingsopties en zorg ervoor dat deze worden aangeboden door uw potentiële provider.

Kies uw premie en aftrekbaar

Voordat u uw plan selecteert, moet u uw betalingsstructuur bepalen. U kunt kiezen voor lage eigen risico's , in welk geval uw maandelijkse premies hoger zullen zijn. Als u kiest voor hoge eigen risico's , zullen uw maandelijkse premies lager zijn, maar u betaalt ook meer uit eigen zak als er een ongeluk is.

Ken de klasse van uw camper

De reikwijdte en de prijs van uw beleid zijn afhankelijk van het soort RV dat u bezit. Over het algemeen zijn er drie algemene "klassen" van campers die universeel worden gedekt door aanbieders van RV-verzekeringen:

 • Klasse A motorhomes: luxe rijdbare motorhomes, zoals de Jayco Allante, Newell Coach en American Coach Eagle. Ze zijn het duurst om te verzekeren vanwege hun grote omvang en royale voorzieningen.
 • Klasse B campers: ook bekend als campers, deze campers zijn kleiner en hebben minder voorzieningen, hoewel ze groot genoeg zijn voor twee tot vier personen. Voorbeelden hiervan zijn de Roadtrek E-Trek, Phoenix Cruiser 2350 en Coach House Platinum II. Klasse B-modellen zijn meestal de goedkoopste om te verzekeren.
 • Klasse C campers: deze modellen vallen op door het uitstekende slaapcompartiment boven de bestuurderscabine en kunnen normaal gesproken plaats bieden aan meer dan vier personen. Voorbeelden hiervan zijn de Coachmen Freelander, Jayco Redhawk en de Nexus Phantom. Klasse C campers zijn meestal goedkoper om te verzekeren dan klasse A maar duurder dan klasse B campers.

Controleer de geschiktheid van gespecialiseerde campers

Als u een getrokken RV hebt, wordt deze waarschijnlijk gedekt door de autoverzekering van uw auto. Als uw towable echter in aanmerking komt voor RV-verzekering en u wilt meer bescherming tegen diefstal of ongevallen, kunt u een uitgebreidere dekking toevoegen. Als u bovendien van plan bent het grootste deel van het jaar in uw camper te wonen, wilt u misschien investeren in een fulltime RV-verzekering.

Veelgestelde vragen over RV-verzekeringen

Waarom heb ik een RV-verzekering nodig?

RV-verzekering is niet hetzelfde als autoverzekering, hoewel veel providers u de mogelijkheid bieden om de twee te bundelen. Maar campers hebben speciale zorgen. Om te beginnen kunnen ze veel meer mensen vervoeren dan auto's, en ze kosten meer om te repareren. Naast basisdekking kan RV-verzekering ook een uitgebreidere bescherming bieden, met dekking voor persoonlijke bezittingen, noodkosten voor accommodatie en hogere schadetarieven.

Wat dekt de RV-verzekering?

U kunt van elke aanbieder verwachten dat hij minimaal de volgende soorten basisdekking aanbiedt:

 • Aansprakelijkheid: betaalt voor de andere persoon als een ongeval jouw schuld was
 • Bescherming tegen persoonlijk letsel (PIP): heeft betrekking op de medische behandeling van u en uw passagiers, ongeacht wie de fout heeft begaan bij een ongeval. Alleen beschikbaar in staten met "no-fault" -wetten.
 • Botsing: dekt fysieke schade aan RV door botsingen
 • Onverzekerde / onderverzekerde automobilist (UM / UIM): dekt u als de andere persoon bij het ongeval u raakt en geen verzekering heeft
 • Uitgebreid: dekt schade als gevolg van andere oorzaken dan botsingen (glasbreuk, dieren, diefstal, vandalisme, brand, etc.)

Wat voor soort aanvullende RV-verzekering heb ik nodig?

Bovenop de basisdekking biedt elke aanbieder een reeks optionele add-ons om tegemoet te komen aan uw specifieke gewoonten en zorgen van RV's. Enkele van de meest voorkomende optionele add-ons die u kunt verwachten, zijn:

 • Full-Timer: combineert auto- en opstalverzekering voor mensen die fulltime in hun camper wonen. Is meestal duurder, omdat het een combinatie is van huiseigenaar en autoverzekering.
 • Volledige vervanging: vergoedt u als uw camper is vernield of gestolen. Kan u de afgeschreven waarde van uw camper of de oorspronkelijke aankoopprijs aanbieden.
 • Noodtoeslag: dekt onmiddellijke behoeften zoals voedsel, onderdak en transport met een noodtoeslag als u full-time in uw RV verblijft en het defect raakt
 • Opslag: bedekt uw RV wanneer deze in opslag is
 • Persoonlijke bezittingen : dekt gewoonlijk persoonlijke bezittingen tot een totaal van $ 5.000
 • Vakantieaansprakelijkheid: biedt een ruimere dekking voor letsel en voertuigschade op een vakantielocatie
 • Bijgevoegde items: verzekert satellietschotels, intrekbare luifels, rolstoelliften en grote ingebouwde items die niet worden gedekt door persoonlijke bezittingen verzekering

Wat moet ik weten over RV-verzekeringen?

Enkele veel voorkomende fouten in de RV-verzekering zijn:

 • Geloven dat uw autoverzekering voldoende is om uw camper te dekken. Dat zal het niet doen. Een RV is complexer dan een auto, dus het is duidelijk dat de bescherming ook complexer moet zijn. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk dekking krijgt voor uw RV.
 • De laagste prijs / onvoldoende dekking kiezen. De laagste prijzen zullen u doorgaans kwetsbaar achterlaten; mocht er zich een ongeluk of botsing voordoen, dan moet u vanwege uw lagere premie veel meer geld uitgeven. Hetzelfde geldt voor onvoldoende dekking. In het bijzonder, snijd geen hoeken als het gaat om aansprakelijkheidsdekking; ga in plaats daarvan op zoek naar de aanbieder die u het meest zal beschermen en tegelijkertijd moet voldoen aan uw behoeften, levensstijl en budget.
 • Kortingen mislopen. De meeste verzekeraars bieden een overvloed aan kortingen voor zaken als veilig rijden of vooraf uw jaarlijkse premie betalen. Zorg ervoor dat u de werkzaamheden uitvoert om te onderzoeken voor welke kortingen u in aanmerking komt en welke opties beschikbaar zijn.

Wat zijn enkele manieren om de kosten van mijn RV-verzekeringspremie te verlagen?

De meeste van onze topkeuzes bieden een hele reeks kortingen, dus bekijk de beschikbare opties van elk bedrijf. Doorgaans bespaart u geld als u uw auto- en RV-verzekering kunt bundelen. Sommige providers bieden ook kortingen voor lidmaatschap van een RV-club of het volgen van RV-trainingen / veiligheidscursussen. Bovendien beschouwen veel verzekeraars u minder als uw RV is uitgerust met bijgewerkte veiligheidsfuncties zoals airbags, antiblokkeerremmen en antidiefstalapparatuur. En vergeet niet: hoe minder verkeersovertredingen u heeft, hoe lager uw premie zal zijn.

De beste RV verzekeraars: samengevat

Staatsboerderij
landelijk
boeren
Safeco
Allstate
Progressief
Het beste
Klantenservice Kortingen Reisaanhangwagen dekking Dekking voor accessorized campers Applicatie voor de mobiele telefoon Voor lage eigen risico's
JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studie score
3/5 3/5 4/5 3/5 3/5 3/5
AM Beste financiële sterkte rating
A ++ A + EEN EEN A + A +
S Wereldwijde financiële sterkte rating
AA A + EEN EEN- A + EEN
Moody's financiële sterkte rating
Aa1 A1 A2 A2 Aa3 A2
Full-timer dekking

Misschien vind je dit ook leuk