Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

Identity Guard Review

Identity Guard® biedt identiteitsbeveiligingsplannen met verschillende functies voor zowel personen als personen die hun geliefden willen helpen beschermen. Om uw identiteit te beschermen, maken ze gebruik van de ondersteuning en mogelijkheden van IBM® Watson ™, dat continu miljarden gegevenspunten doorzoekt om te zien of uw identiteit is aangetast. Als het ergste gebeurt en uw identiteit wordt gestolen, biedt Identity Guard $ 1 miljoen aan verzekeringen en een speciale casemanager om uw identiteitsdiefstalproblemen op te lossen.

De claim

Identity Guard beweert "de krachtigste, meest uitgebreide identiteitsbescherming" op de markt te bieden, met state-of-the-art AI-mogelijkheden dankzij Watson van IBM. Deze bescherming omvat kredietscores en -rapporten, rapporten voor sociaal inzicht, score voor persoonlijk risicobeheer, wijzigingen in transacties met een hoog risico, monitoring van dark web, identiteitsdiefstalverzekering, bescherming van identiteit van kinderen en waarschuwingen van mogelijke cyberpesten.

Is het waar?

De portfolio van beveiligingsfuncties van Identity Guard is indrukwekkend, maar een snelle studie van andere producten tegen identiteitsdiefstal zal enkele hiaten in hun repertoire benadrukken. Identity Guard houdt bijvoorbeeld geen registers bij van zedendelinquenten, terwijl IdentityForce u laat weten of een dader uw persoonlijke gegevens heeft gebruikt of naar uw buurt verhuist.

Hoewel het portfolio van Identity Guard misschien niet zo uitgebreid is als we zouden willen, maakt hun software inderdaad gebruik van IBM Watson. Deze indrukwekkende software bewaakt en verwerkt miljarden gegevenspunten om u snel te informeren wanneer uw identiteit is aangetast.

Productoverzicht

Best voor

Iedereen die op zoek is naar degelijke bewakingssoftware, ondersteund door geavanceerde AI-programmering.

Niet voor

Degenen die mogelijk extra monitoring en actievere ondersteuning nodig hebben bij het herstellen van een gestolen identiteit.

Kenmerken

Opvallende kenmerken Zes beschermingsplannen voorzien
Gebruikt IBM Watson AI-technologie om uw identiteit beter te beschermen
Gratis proef en korting beschikbaar
Individuele plannen Waarde: $ 7,20 / maand
Totaal: $ 15,99 / maand
Premier: $ 19,99 / maand
Familie plannen Waarde: $ 11,99 / maand
Totaal: $ 23,99 / maand
Premier: $ 27,99 / maand
Best voor Fatsoenlijke monitoring van internetactiviteit en optionele gezinsplannen
Valt tekort Geen "beperkte volmacht" om uw identiteit te helpen herstellen

Veel plannen

Er zijn momenteel zes plannen beschikbaar via Identity Guard: drie individuele plannen en drie voor gezinnen. Elk plan varieert qua prijs en functies, maar ze worden allemaal geleverd met constante monitoring via IBM Watson AI en veilige browsertools. Elk abonnement wordt ook geleverd met iOS- en Android-apps om phishing te voorkomen.

Constante monitoring

Door traditionele bewakingstechnieken te combineren met IBM Watson, kan Identity Guard constant 24 uur per dag onlinegegevenspunten bewaken om bepaalde kwaadaardige activiteiten op identiteitsdiefstal te controleren.

Snelle waarschuwingen

Identity Guard kan waarschuwingen naar uw mobiele apparaten sturen wanneer zich problemen voordoen. Dit kan activiteitswaarschuwingen omvatten van financiële instellingen waarbij u bent ingeschreven voor meldingen dat uw persoonlijke gegevens op het Dark Web zijn gedetecteerd. Ze kunnen u ook laten weten of een instelling waarmee u zaken doet on>

Mogelijke nadelen

Gebrek aan herstel van identiteitsdiefstal

Identity Guard biedt een aantal forse verzekeringspolissen voor het geval u wordt gehackt. Ze hebben ook een hotline die u kunt bellen, waar een toegewijde case officer u helpt bij het beantwoorden van uw vragen. Verder kunnen ze niet echt veel meer doen. Diensten zoals LifeLock kunnen daarentegen volmacht aannemen om namens u uw identiteit te herstellen, hoewel Identity Guard zegt dat ze eraan werken om deze mogelijkheid in de toekomst toe te voegen.

U kunt uzelf tegen veel lagere kosten beschermen

De be>

  • Controleer uw bank- en kredietrekeningen online. Controleer dagelijks overzichten en rekeningen om tekenen van ongebruikelijke activiteit of frauduleuze kosten op te vangen als ze zich voordoen.
  • Vernietig je ongewenste e-mail. U bent niet paranoïde: het vernietigen van uw ongewenste e-mail voorkomt dat rommelige dieven uw identiteit rechtstreeks uit uw afval stelen.
  • Afmelden voor vooraf goedgekeurde creditcardaanbiedingen. Stapels enveloppen gevuld met kaarten die ongelooflijke JKP's beloven, zijn slechter dan vervelend: ze zijn een be>OptOutPrescreen.com kan vooraf goedgekeurde creditcardaanbiedingen gedurende vijf jaar opschorten.
  • Kijk uit voor phishers. Pas op voor e-mails die beweren van uw bank te zijn en u te vragen op een veilige koppeling te klikken. Typ altijd het webadres van uw bank (in plaats van door te klikken via de e-mail) om er zeker van te zijn dat u naar een beveiligde website gaat.
  • Bestel uw gratis jaarlijkse kredietrapporten. Het is de wet: elke burger heeft recht op één gratis kredietrapport per jaar van elk van de drie kredietbureaus via AnnualCreditReport.com .
  • Als u slachtoffer wordt, plaatst u een fraudemelding in uw accounts. U kunt contact opnemen met de kredietbureaus om een ​​fraudemelding op uw rapporten te plaatsen als uw identiteit is gestolen. Kredietverstrekkers die uw rapport bekijken, kunnen vervolgens de legitimiteit van eventuele wijzigingen of nieuwe accounts verifiëren om te zorgen dat ze met u omgaan en niet met uw dief.
  • Overweeg een beveiligingsstop. Zodra u een gestolen identiteit bevestigt, kunt u naar alle drie de kredietbureaus schrijven om een ​​beveiligingsstop aan te vragen, waardoor geldschieters geen toegang meer hebben tot uw rapporten. Dit helpt voorkomen dat dieven nieuwe accounts op uw naam openen. Voorbehoud: er zijn meestal kosten aan verbonden, maar dit hangt af van uw staat.

De competitie

Identity Guard
ID Watchdog
IdentityForce
Lifelock
Onze beoordeling
Onze beoordeling
Onze beoordeling

Plannen aangeboden
6
2
2
3
Geavanceerde fraudecontrole
Wijziging van adresbewaking
Court Records Monitoring
Dark Web Monitoring
Betaaldag leningbewaking
-
-
Zedendelinquent Monitoring
-
-

Identity Guard versus ID Watchdog

may not offer as many plans or monitoring features as Identity Guard, but they do offer a 100% guarantee that your identity will be restored. ID Watchdog biedt misschien niet zoveel plannen of bewakingsfuncties als Identity Guard, maar ze bieden wel 100% garantie dat uw identiteit wordt hersteld. Ze ondersteunen deze garantie door een team van gecertificeerde identiteitsdiefstalrisicobeheerspecialisten (CITRMS) in dienst te nemen die namens u zullen werken om frauduleuze gegevens te wissen en uw leven terug te krijgen.

Identity Guard versus IdentityForce

offers a slightly more comprehensive suite of monitoring features, including monitoring criminal records with regards to sex offenders. IdentityForce biedt een iets uitgebreidere reeks bewakingsfuncties, waaronder het bijhouden van strafregisters met betrekking tot zedendelinquenten. Dat is een geweldige functie voor iedereen die een gezin grootbrengt. Het zou echter leuk geweest zijn als IdentityForce meer variatie in hun plannen en dekking bood.

Identity Guard versus Lifelock

can hold its own when compared to Identity Guard. Lifelock kan zich handhaven in vergelijking met Identity Guard. Hoewel ze misschien minder pakketten en prijzen aanbieden, maken ze dit meer dan goed met hun functies voor identiteitsherstel. LifeLock is meer dan alleen een verzekeringspolis en een ondersteunende persoon aan de telefoon, maar kan ook volmacht aannemen en vechten om uw identiteit namens u te herstellen en terug te vorderen.

Veelgestelde vragen over Identity Guard

Wat is Watson?

Watson is een vraagbeantwoord computersysteem ontwikkeld door IBM. Het is in staat om in zeer korte tijd enorme hoeveelheden gegevens te verwerken om tot antwoorden op verschillende vragen te komen. Identity Guard maakt gebruik van deze mogelijkheden om miljarden informatiepunten met betrekking tot uw online identiteit te controleren om u te informeren op het moment dat iemand anders dan u deze informatie heeft bekeken of gebruikt.

Beschermt Identity Guard bedrijven?

Ja. Identity Guard biedt bedrijven bescherming. Ze kunnen commerciële klanten voorzien van gereedheidstools voor datalekken, zodat een bedrijf na een inval terug kan stuiteren. Daarnaast bieden ze ook Breach Response-tools, compleet met responsprogramma's en software ter voorkoming van identiteitsdiefstal.

Moet ik mijn sofi-nummer opgeven om me in te schrijven?

Ja, u moet uw sofi-nummer opgeven om u aan te melden bij Identity Guard. Onder de vele gegevenspunten die ze gebruiken om uw identiteit te beschermen, kijken ze uit naar uw SSN in het geval dat deze rond het Dark Web rondzwemt of wordt gebruikt voor frauduleuze doeleinden.

Hoe vaak komt identiteitsdiefstal voor?

De twee meest voorkomende vormen van identiteitsdiefstal zijn tewerkstelling of belastinggerelateerde fraude (34%) en creditcardfraude (33%). Maar identiteitsdieven kunnen zich ook richten op uw telefoon of hulpprogramma's (13%), bank (12%), leningen (7%) en overheidsdocumenten of voordelen (7%).

Lifelock schat dat er om de twee seconden een nieuw slachtoffer van identiteitsdiefstal is. Volgens de Javelin Strategy Research Study 2018 zijn sinds 2012 bijna 60 miljoen Amerikanen getroffen door identiteitsdiefstal. In 2017 hebben ongeveer 16,7 miljoen mensen identiteitsdiefstal ervaren, in totaal 16,8 miljard dollar gestolen. Dit omvatte 1.579 bedrijfsinbreuken die ongeveer 178 miljoen records blootlegden.

Helaas, met de enorme hoeveelheid persoonlijke informatie online, ontwikkelen identiteitsdieven voortdurend nieuwe methoden om te navigeren en technologie te gebruiken om bij uw informatie te komen.

Het komt neer op

Identity Guard biedt plannen voor identiteitsbescherming veel voor zowel individuen als gezinnen. Helaas schieten ze tekort als het erom gaat u daadwerkelijk te helpen uw identiteit na diefstal terug te vorderen en opnieuw op te bouwen. Als u op zoek bent naar een organisatie die voor u zal vechten wanneer de hackers toeslaan, wilt u elders zoeken.

Misschien vind je dit ook leuk